../images/Emo9.gif
או או
לעשות פירסינג באף או בלשון? איכ, פירסינגים. להיות רצינית או מצחיקה? תלוי. לשתות חלב רגיל או חלב רזה? לאדעת. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים. פרחים או ממתקים? ממתקים. אפור או שחור? שחור. תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוניות. שקיעות או זריחות? שקיעות
להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להשאר ערה עד מאוחר. את הירח או את השמש? ירח. סתיו או חורף? הממ..לאדעת. ימין או שמאל? ימין. שיהיו לך 10 מכרים או 2 חברים טובים? שאלה קשה. אבל אני מניחה ששני חברים טובים. שמש או גשם? ערפל. גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל-שוקולד! D:
כל מיני
מה השעה? 20:16. איך קוראים לך: טוב שנזכרתם..ענת. שם חיבה? נתי. תאריך יומולדת: 21/8/91. איך היית רוצה לקרוא לבת? רוני. איך היית רוצה לקרוא לבן? בן. את יכולה להפוך את הלשון? רק לצד אחד
את יכולה להרים גבה אחת? רק את שמאל..
את יכולה לפזול? כן. את מסדרת את המיטה כל יום? ממש..חח
בחודש האחרון
היה לך חבר? כן, עם דגש על "היה". קנית משהו? קניתי היום נוק-אאוט וניל עוגיות
התגעגעת למישהו? הממ..אולי, אבל לא משהו רציני. הסתפרת? ממש בסוף החודש שעבר. בכית? אולי, אבל ממש קצת ]: שיקרת? אולי.
מחשבות
הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? הא? בלימודים? המ.. לא קבוע. ולפני שאת הולכת לישון? כנ"ל. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא, מה פתאום.
צבעים
מה דעתך על ורוד? צבע תמים. מה הצבע האהוב עלייך? כחול. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? דגל הגאווה
האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן, אפילו למדנו את זה באמנות.
אוכל
מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? קינוחים למיניהם. את אוכלת ארוחת בוקר? ברור
מה הדבר שבחיים לא תאכלי? חציל מעושן או משהו לא כשר. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? לא זכור לי. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: גבינות עזים טריות-טריות?
טעמת פעם אוכל של כלבים? איכ! קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? לא.
פנאי
יש לך תחביבים כלשהם? ברור..צופים, מוזיקה וכו'. איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? נחמד לי ככה. את מתנדבת בגוף כלשהו? מדריכה בצופים. את עובדת? לא. מוסיקה אהובה: כל מיני, נו... מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בבית, עם חברים
מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? מועדונים. ריקוד זה כיף? כן.
משפחה
אתה קרוב להורים שלך? הממ..בערך. יש לך אחים אחיות? אח אחד
מה אתה אומר על אימוץ? מציל חיים. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי ]: מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? לא יודעת ]: גל, בטח.
לסוף
תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: הראל סקעת- בדידות. איזה שיר אתה שומע עכשיו: RHCP- hump de bump. בושם אהוב: הממ.. תכשיט אהוב: אין. יש חבר? היה. ושאלה אחרונה....נהנת? כן