שאלון

cohenet91

New member
../images/Emo9.gif

או או
לעשות פירסינג באף או בלשון? איכ, פירסינגים. להיות רצינית או מצחיקה? תלוי. לשתות חלב רגיל או חלב רזה? לאדעת. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים. פרחים או ממתקים? ממתקים. אפור או שחור? שחור. תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוניות. שקיעות או זריחות? שקיעות
להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להשאר ערה עד מאוחר. את הירח או את השמש? ירח. סתיו או חורף? הממ..לאדעת. ימין או שמאל? ימין. שיהיו לך 10 מכרים או 2 חברים טובים? שאלה קשה. אבל אני מניחה ששני חברים טובים. שמש או גשם? ערפל. גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל-שוקולד! D:
כל מיני
מה השעה? 20:16. איך קוראים לך: טוב שנזכרתם..ענת. שם חיבה? נתי. תאריך יומולדת: 21/8/91. איך היית רוצה לקרוא לבת? רוני. איך היית רוצה לקרוא לבן? בן. את יכולה להפוך את הלשון? רק לצד אחד
את יכולה להרים גבה אחת? רק את שמאל..
את יכולה לפזול? כן. את מסדרת את המיטה כל יום? ממש..חח
בחודש האחרון
היה לך חבר? כן, עם דגש על "היה". קנית משהו? קניתי היום נוק-אאוט וניל עוגיות
התגעגעת למישהו? הממ..אולי, אבל לא משהו רציני. הסתפרת? ממש בסוף החודש שעבר. בכית? אולי, אבל ממש קצת ]: שיקרת? אולי.
מחשבות
הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? הא? בלימודים? המ.. לא קבוע. ולפני שאת הולכת לישון? כנ"ל. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא, מה פתאום.
צבעים
מה דעתך על ורוד? צבע תמים. מה הצבע האהוב עלייך? כחול. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? דגל הגאווה
האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן, אפילו למדנו את זה באמנות.
אוכל
מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? קינוחים למיניהם. את אוכלת ארוחת בוקר? ברור :) מה הדבר שבחיים לא תאכלי? חציל מעושן או משהו לא כשר. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? לא זכור לי. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: גבינות עזים טריות-טריות?
טעמת פעם אוכל של כלבים? איכ! קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? לא.
פנאי
יש לך תחביבים כלשהם? ברור..צופים, מוזיקה וכו'. איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? נחמד לי ככה. את מתנדבת בגוף כלשהו? מדריכה בצופים. את עובדת? לא. מוסיקה אהובה: כל מיני, נו... מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בבית, עם חברים :) מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? מועדונים. ריקוד זה כיף? כן.
משפחה
אתה קרוב להורים שלך? הממ..בערך. יש לך אחים אחיות? אח אחד
מה אתה אומר על אימוץ? מציל חיים. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי ]: מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? לא יודעת ]: גל, בטח.
לסוף
תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: הראל סקעת- בדידות. איזה שיר אתה שומע עכשיו: RHCP- hump de bump. בושם אהוב: הממ.. תכשיט אהוב: אין. יש חבר? היה. ושאלה אחרונה....נהנת? כן

../images/Emo42.gifעונה ^^"

לעשות פירסינג באף או בלשון? אף להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים פרחים או ממתקים? ממתקים אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שחור לבן שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להשאר ערה את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף? חורף ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 טובים שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד כל מיני מה השעה? 23:01 איך קוראים לך: שי שם חיבה? כל מיני תאריך יומולדת: 9.12.91 איך היית רוצה לקרוא לבת? שחר איך היית רוצה לקרוא לבן? יהנותן את יכולה להפוך את הלשון? כן את יכולה להרים גבה אחת? בערך את יכולה לפזול? בערך D: את מסדרת את המיטה כל יום? לא בחודש האחרון היה לך חבר? כן קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? לא בכית? לא שיקרת? לא מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?*קמה בבהלה* "איזה יום היום? צריך ללכת לבצפר?" *חוזרת לישון* בלימודים? "אני רוצה הבייתה! אני לא מרגישה טוב! לא טוב לי!" ולפני שאת הולכת לישון? "אני רעבה"
כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא צבעים מה דעתך על ורוד? איכס מה הצבע האהוב עלייך? שחור, אדום, כחול איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? נממ כחול נראה לי ^^ האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? יאפ אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? שוקולד!! את אוכלת ארוחת בוקר? לפעמים מה הדבר שבחיים לא תאכלי? קישוא מגעיל! האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? כן האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא יודעת טעמת פעם אוכל של כלבים? לא :S קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן פנאי יש לך תחביבים כלשהם? כן איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? לרקוד יפה את מתנדבת בגוף כלשהו? לא את עובדת? לא מוסיקה אהובה: כל מיני, בעיקר רוק מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? תלוי מתי מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? מרגיעה ריקוד זה כיף? לא ממש משפחה אתה קרוב להורים שלך? כן יש לך אחים אחיות? כן מה אתה אומר על אימוץ? נחמד אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? סבא לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Noise and Kisses של דה יוזד איזה שיר אתה שומע עכשיו: The Kill בושם אהוב: אין תכשיט אהוב: נממ צמידים זה יפה יש חבר? כן ושאלה אחרונה....נהנת? כן D:

עדן גפן

New member
עונה><../images/Emo190.gif|פיס|

לעשות פירסינג באף או בלשון? לשון להיות רצינית או מצחיקה? תלוי לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים פרחים או ממתקים? פרחים אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? תלוי שקיעות או זריחות? גם וגם להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? הירח סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? שמאל שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 טובים שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד כל מיני מה השעה? 12:46 איך קוראים לך: עדן שם חיבה? עדן גפן
תאריך יומולדת: 26.9.91 איך היית רוצה לקרוא לבת? עדן חח איך היית רוצה לקרוא לבן? אביב, ג'ון, פול או ג'ורג'.. גם ריצ'ארד אולי את יכולה להפוך את הלשון? לא את יכולה להרים גבה אחת? לא את יכולה לפזול? לא חח את מסדרת את המיטה כל יום? לא בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? לא בכית? כן שיקרת? כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? אפשר לחזור לישון בלימודים? אי אפשר לחזור לישון ולפני שאת הולכת לישון? כל><מיני<< כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לפעמים צבעים מה דעתך על ורוד? צבע מה הצבע האהוב עלייך? שחור, אדום איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אדום\שחור האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? שיהיה אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? אורז, שניצל את אוכלת ארוחת בוקר? לא מה הדבר שבחיים לא תאכלי? פטריות האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? מוח, לשון וכד' בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: חח חומוס מעורבב עם קטשופ=] טעמת פעם אוכל של כלבים? לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן חח פנאי יש לך תחביבים כלשהם? כן איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? לא יודעת את מתנדבת בגוף כלשהו? כן את עובדת? לא מוסיקה אהובה: העיקרי- אביב גפן הלהקה העיקרית- הביטלס.. יש עוד המון מסביב, "משניים" מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? תלוי מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? קלאסיקה=] ריקוד זה כיף? לפעמים משפחה אתה קרוב להורים שלך? קצת יש לך אחים אחיות? כן מה אתה אומר על אימוץ? אחלה דבר! אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כשהיו לי!:( מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? דוד מיקי, ועוד 2 דודות שלי לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Eleanor Rigby- The Beatles איזה שיר אתה שומע עכשיו: משיח- שלום חנוך ואביב גפן [מהופעה..] בושם אהוב: Promise תכשיט אהוב: שרשראות פיס יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? כן

coullette

New member
$$%W2@#%$^

תהנו D: לעשות פירסינג באף או בלשון? בשום מקום להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? אויבים פרחים או ממתקים? פרחים אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעונוית שקיעות או זריחות? זריחות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? לקום מוקדם בבוקר את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד כל מיני מה השעה? 1.20 איך קוראים לך: שם חיבה? תאריך יומולדת: איך היית רוצה לקרוא לבת? מיכל איך היית רוצה לקרוא לבן? גיא את יכולה להפוך את הלשון? לא את יכולה להרים גבה אחת? כן את יכולה לפזול? מעדיפה שלא את מסדרת את המיטה כל יום? לא בחודש האחרון היה לך חבר? קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? לא בכית? כן שיקרת? כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? מה עושים היום בלימודים? כמה משעמם ולפני שאת הולכת לישון? כלום כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא צבעים מה דעתך על ורוד? כלום מה הצבע האהוב עלייך? איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אפור האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? סושי את אוכלת ארוחת בוקר? כן מה הדבר שבחיים לא תאכלי? חצילים האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? לא האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא טעמת פעם אוכל של כלבים? לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן פנאי יש לך תחביבים כלשהם? כן איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה את מתנדבת בגוף כלשהו? לא את עובדת? לא מוסיקה אהובה: מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בבית מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? קלסירה מרגיעה ריקוד זה כיף? כן משפחה אתה קרוב להורים שלך? לא יש לך אחים אחיות? כן מה אתה אומר על אימוץ? אעשה זאת יום אחד אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? חברים לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: come what may איזה שיר אתה שומע עכשיו: כלום בושם אהוב: וניל תכשיט אהוב: טבעת יש חבר? ושאלה אחרונה....נהנת? לא

KerenKun

New member
עונה D:

לעשות פירסינג באף או בלשון? בלשון
להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה ^-^ laugh! i'm sooo funnyy לשתות חלב רגיל או חלב רזה? מה שיוצא, העקר חלב *___* לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? עם ההורים 3> פרחים או ממתקים? ממתקים!! אפור או שחור? תלוי מה. P: תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוניות, מה אני אימו? XD; שקיעות או זריחות? שקיעות 3> להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? עד מאוחר את הירח או את השמש? תלוי איזו שמש ואיזה ירח.
סתיו או חורף? סתיו. ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 10 מכרים שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד@#%^@ 333> כל מיני מה השעה? שתיים ושלוש דקות. איך קוראים לך: קרןקון שם חיבה? יוקו צ'אן תאריך יומולדת: 26/5 איך היית רוצה לקרוא לבת? שחף איך היית רוצה לקרוא לבן? איתן את יכולה להפוך את הלשון? ניסיתי עכשיו, ואני לא בטוחה XD את יכולה להרים גבה אחת? יאפ, וזה מאוד שימושי ^_^ את יכולה לפזול? לא, ואיכס XP את מסדרת את המיטה כל יום? כשבאים אורחים וכשאני חוטפת קריזה על החדר בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו? הרבה XD התגעגעת למישהו? למפגשים >: הסתפרת? לא בכית? לא שיקרת? לא זוכרת XD מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? אני רוצה רישיון נהיגה. בלימודים? אני מאחרת. ולפני שאת הולכת לישון? תירדמי כבררר כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? ברור... שלא XD צבעים מה דעתך על ורוד? 333333> מה הצבע האהוב עלייך? אדום איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? וורוד D: האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לייק דא.
אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? שוקולדדד!! את אוכלת ארוחת בוקר? האי מה הדבר שבחיים לא תאכלי? בשר, ג'וקים, וחסה מרה (אבל חסה מרה זה כבר לא בשליטה שלי ;;) האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? פלאפל ממש גרוע XD האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: ממרח מרשמלו *.* ופאדג' שוקולד עם רוטב שוקולד ועוד כל מיני דברים שאנשים החליטו שהם מתוקים להחליא XD טעמת פעם אוכל של כלבים? מ... מה? O.O קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? אם אני מאוד עצובה, ובדר"כ אני לא שמה לב כשזה קורה... פנאי יש לך תחביבים כלשהם? הרבה D: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? סבלנות. ;~; סבלנות לצייר יותר, סבלנות לנגן יותר... או, וגם לדעת לרקוד. את מתנדבת בגוף כלשהו? נופ. את עובדת? נופ. מוסיקה אהובה: מוסיקה יפה. ^_^ מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? תלוי עם מי הולכים. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? תלוי במצב רוח... ריקוד זה כיף? לא.
משפחה אתה קרוב להורים שלך? האי 3> ככה הם מרשים לי יותר דברים. יש לך אחים אחיות? יאפ. מה אתה אומר על אימוץ? אני אשמח, אבל אני רוצה לבחור בעצמי. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כמובן O: מי לא? מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? גיא 3> לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: "דאטה דאטה, דאטה דאטה, דאיסקידה קארה.." איזה שיר אתה שומע עכשיו: שקט
אולי אני באמת אשים מוזיקה תיכף. בושם אהוב: אסתי לאודר, קנזו. תכשיט אהוב: עגילים. יש חבר? נופ... ושאלה אחרונה....נהנת? האיי D:

mafakit

New member
../images/Emo60.gif|בלונים|../images/Emo129.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif|אזהרה|

לעשות פירסינג באף או בלשון?בלשון זה מגעיל אותי אז באף.. להיות רצינית או מצחיקה?מצחיקה
לשתות חלב רגיל או חלב רזה?לא משנה לי.. :] לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?הורים! פרחים או ממתקים?ממתקים
אפור או שחור?שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?גם וגם..בשניהם זה יפה.. שקיעות או זריחות?גם וגם להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?להישאר עד מאוחר את הירח או את השמש?שניהם סתיו או חורף?סתיו..וגם חורף! נו..מה..קשה להחליט..
ימין או שמאל?ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?2 חברים טובים שמש או גשם?גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד?שוקולד!
כל מיני מה השעה?15:20 איך קוראים לך:דרור שם חיבה?MAFAKIT תאריך יומולדת:17.01.93 איך היית רוצה לקרוא לבת?רון..[היה עוד משו אבל אני לא זוכרת..
] איך היית רוצה לקרוא לבן?רועי,עמית או גיא את יכולה להפוך את הלשון?כן..בערך..
את יכולה להרים גבה אחת?כן! את יכולה לפזול?כןן... חחח את מסדרת את המיטה כל יום?לא..למי יש כח.. בחודש האחרון היה לך חבר?לא קנית משהו?כן התגעגעת למישהו?כן הסתפרת?לא בכית?לא שיקרת?כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?יש!!אפשר להמשיך לישון! בלימודים?המפפפ..[יענו מתנשפת..] שוב בצפר.. ולפני שאת הולכת לישון?כנראה משו שקשור בתוכנית טלויזיה האחרונה שראיתי.. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?לא צבעים מה דעתך על ורוד?בעע!!!גועל נפש! להכחיד את הצבע הזה! מה הצבע האהוב עלייך?כחול איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?בין כחול בהיר לכחול-אפור..כחול מלוכלך.. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כן..היה על זה פרק ב"אוטובוס הקסמים"
אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?אוכל של אמא..פיצה מקדונלדס את אוכלת ארוחת בוקר?דגנים או טוסט..אבל רק אם יש לי זמן..אם אין אז שותה נס קפה ולפעמים אין זמן בכלל.. מה הדבר שבחיים לא תאכלי?משו לא כשר[מאכלי ים..חזיר..אוכל לא מבושל..] האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?כבד..בעע...! האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול:לא נראה לי.. הטעמת פעם אוכל של כלבים?חח..כמעט..אבל לא.. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?כן פנאי יש לך תחביבים כלשהם?כן![מנגנת,מציירת..] איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה את מתנדבת בגוף כלשהו?לא..
את עובדת?בייביסיטר נחשב עבודה? מוסיקה אהובה:פאנק-רוק מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?קולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?תלוי..אבל לא סובלת מוזיקת מועדונים אז שיהיה קלאסי.. ריקוד זה כיף?לא משפחה אתה קרוב להורים שלך?כן יש לך אחים אחיות?כן אחות ואח גדולים מה אתה אומר על אימוץ?דרך טובה נגד השמנה אחרי הריון..
סתם.. מעשה טוב. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?ברור! מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אחותי..ואם התכוונתם למשפחה המורחבת אז בת-דודה שלי לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:אבריל..עלו כמה.. אבל כולם של אבריל איזה שיר אתה שומע עכשיו:לא שומעת עכשיו..אבל שמעתי מקודם אחד של MCR בושם אהוב:המ..הזה שיש לי.. תכשיט אהוב:ניטים יש חבר?לא ושאלה אחרונה....נהנת?כן!

mafakit

New member
הדגשה מעצבנת!וזה היה אמור להיות../images/Emo65.gif../images/Emo18.gif

הדרכים הידועות להלה.

לעשות פירסינג באף או בלשון? לשון. להיות רצינית או מצחיקה? תלוי בסיטואציה. לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים. פרחים או ממתקים? ממתקים. אפור או שחור? שחור. תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שחור לבן. שקיעות או זריחות? גם וגם, מדהים! להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ערה עד מאוחר? את הירח או את השמש? הירח. סתיו או חורף? חורף. ימין או שמאל? שמאל. שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? שני חברים טובים. שמש או גשם? גשם או שמש לא חזקה. גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל. מה השעה? 16:40. איך קוראים לך: נועה. שם חיבה? נוני, נועלה, נוקו. תאריך יומולדת: 13.8 איך היית רוצה לקרוא לבת? תמר, מור, משהו מיוחד? איך היית רוצה לקרוא לבן? טל, אביב. לא יודעת. את יכולה להפוך את הלשון? כן. את יכולה להרים גבה אחת? לפעמים. את יכולה לפזול? קצת. את מסדרת את המיטה כל יום? חח אף פעם לא. בחודש האחרון: היה לך חבר? לא. קנית משהו? כן. התגעגעת למישהו? כן. הסתפרת? לא. בכית? כן. שיקרת? כן. מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? מה השעה? בלימודים? אני עייפה. ולפני שאת הולכת לישון? כל פעם משהו אחר. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא, אין דבר כזה בכלל. צבעים: מה דעתך על ורוד? מקסים. מה הצבע האהוב עלייך? הכל. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? לבן, שזה התלכדות של כל הצבעים יחד. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? חח בדיוק מה שכתבתי. אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? סלט. את אוכלת ארוחת בוקר? כן. מה הדבר שבחיים לא תאכלי? מלא דברים. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? מה? האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: חח כן. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? לא. פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? כן... איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה. את מתנדבת בגוף כלשהו? לא. את עובדת? לא. מוסיקה אהובה: רוק ישראלי. מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? תלוי איזה ועם מי. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? מועדונים. ריקוד זה כיף? מאד. משפחה: אתה קרוב להורים שלך? לאבא מאד, לאמא כן. יש לך אחים אחיות? אחות אחת. מה אתה אומר על אימוץ? דבר מקסים. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? חח כן. מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? ממ אבא חח.. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: מחר כבר לא יבוא של א' גפן. איזה שיר אתה שומע עכשיו: הו את של שלום חנוך. בושם אהוב: אני לא יודעת אריך קוראים לו, הוא בתוך צנצנת בצורת חללית כזאת חח, הוא מדהים! תכשיט אהוב: שרשרת פיס, טבעת קוקוס. יש חבר? לא. ושאלה אחרונה....נהנת? מאד.

4235435ג'כגדכ

לעשות פירסינג באף או בלשון? לשון להיות רצינית או מצחיקה? תלוי לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים פרחים או ממתקים? ממתקים אפור או שחור? אפור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שחור לבן שקיעות או זריחות? זריחות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? לאיודעת, נראהלי ה-10 שמש או גשם? שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל כל מיני מה השעה? 19:20 איך קוראים לך: נופר שם חיבה? נופרי תאריך יומולדת: 22.6 את יכולה להפוך את הלשון? לא את יכולה להרים גבה אחת? לא את יכולה לפזול? לא את מסדרת את המיטה כל יום? כן בחודש האחרון היה לך חבר? בשבועיים האחרונים, כן קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? לא בכית? כן שיקרת? כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? אין דבר כזה בוקר בחופש בלימודים? אה, חוזרת לישון ולפני שאת הולכת לישון? כנל כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? כמעט צבעים מה דעתך על ורוד? אחלה מה הצבע האהוב עלייך? שחור ולבן איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? לבן האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? את אוכלת ארוחת בוקר? לא מה הדבר שבחיים לא תאכלי? הרבה האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? הרבה האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: מלפפונים חמוצים בשוקולד טעמת פעם אוכל של כלבים? לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? יאפ פנאי יש לך תחביבים כלשהם? לא איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור את מתנדבת בגוף כלשהו? לא את עובדת? לא מוסיקה אהובה: הרבה מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בבית מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? לאיודעת, שניהם ריקוד זה כיף? כן משפחה אתה קרוב להורים שלך? לא, אבל הייתי רוצה יש לך אחים אחיות? כן מה אתה אומר על אימוץ? אמ
אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אממ אחותי לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: צל כבד איזה שיר אתה שומע עכשיו: אלאניס ממוריסט - head over feet בושם אהוב: אה תכשיט אהוב: הרבה יש חבר? כן ושאלה אחרונה....נהנת? לא

למעלה