# שאלון! #

matron

New member
# שאלון! #

מה החלום שלך? על מה את\ה חולם בשיעור (חלומות בהקיץ)? האם היה לך אי פעם סיוט? מהו? איזה חלום הכי אהבת ולעולם לא תשכח? מה הסיוט הכי גדול שלך? האם יש לך נדנודי שינה? כמה שעות ביום את\ה ישן בממוצע? האם מישהו חלם עליך? האם קרה לך פעם שחלום התגשם? -------------------------- שאלון שבועי מהיר: דבר חדש שקרה השבוע: דבר מעצבן שקרה השבוע: דבר משמח שקרה השבוע: ציפיות לשבוע הבא:

matron

New member
עונה

מה החלום שלך? ... על מה את\ה חולם בשיעור (חלומות בהקיץ)? טוב, זה באמת מוזר. אני לא רוצה שתחטפו התקף לב. האם היה לך אי פעם סיוט? מהו? כן, אני לא אשכח את זה. הלכתי עם צביי הנינג'ה לבית של שרגר ונפלתי למלכודת של נחשים צבעונים... איזה חלום הכי אהבת ולעולם לא תשכח? ברח לי מהראש... מה הסיוט הכי גדול שלך? נחשים, טרף... מוות לאנשים קרובים. האם יש לך נדנודי שינה? לא כמה שעות ביום את\ה ישן בממוצע? 7 (בימי חול) ו9 בימי חופשה בערך... מזה משנה? האם מישהו חלם עליך? לא... האם קרה לך פעם שחלום התגשם? לא... -------------------------- שאלון שבועי מהיר: דבר חדש שקרה השבוע: קיבלתי מחבט חדש של WILSON! דבר מעצבן שקרה השבוע: מבחנים... לימודים... וכ'ו... דבר מתיש לחלוטין. דבר משמח שקרה השבוע: הודיעו לי שהתחרויות בעוד 3 שבועות! ייאי! ציפיות לשבוע הבא: אימונים, מבחנים, לימודים... אני ממש בשיא.

Baroola

New member
P:

מה החלום שלך? להיות רופאה על מה את\ה חולם בשיעור (חלומות בהקיץ)? זה לא קורה לי P: האם היה לך אי פעם סיוט? מהו? כן, מי זוכר.. איזה חלום הכי אהבת ולעולם לא תשכח? זה לא דבר שאומרים.. מה הסיוט הכי גדול שלך? שיקרה משהו לאדם קרוב אליי. האם יש לך נדנודי שינה? מדי פעם כמה שעות ביום את\ה ישן בממוצע? ימי לימודים 5-6-7 וסופי שבוע וחופשים 8 ומעלה.. האם מישהו חלם עליך?כן ברור האם קרה לך פעם שחלום התגשם? כן.. -------------------------- שאלון שבועי מהיר: דבר חדש שקרה השבוע: הודיעו לי הודעה ממש משמחת.. דבר מעצבן שקרה השבוע: רבתי עם ידיד דבר משמח שקרה השבוע: אני טסה בחופש D: ציפיות לשבוע הבא: פעולה בCISV

../images/Emo42.gif

מה החלום שלך? - על מה את\ה חולם בשיעור (חלומות בהקיץ)? "מה היה קורה אם.." בעיקר האם היה לך אי פעם סיוט? מהו? החולמוות שלי זה דבר מוזר.. אני למשל יודעת שזה היה חלום מפחיד אבל לא יודעת מה היה בו, כי תמיד אחרי זה אני מתעוררת בצורה אחרת.. מסובך להסביר איזה חלום הכי אהבת ולעולם לא תשכח? אין לי מושג מה הסיוט הכי גדול שלך? שלא תהיה לי משפחה האם יש לך נדנודי שינה? נדנודי?
אבל בדר"כ לא כמה שעות ביום את\ה ישן בממוצע? 6 ביום חול לא כולל למשוך, בחופשים וכאלה אני מתעוררת אחרי שמונה וממשיכה לישון עוד 2-4 האם מישהו חלם עליך? כן האם קרה לך פעם שחלום התגשם? לא -------------------------- שאלון שבועי מהיר: דבר חדש שקרה השבוע: אין לי מושג דבר מעצבן שקרה השבוע: בוחן במתמטיקה שהיה אסון טוטאלי.. בלק אאוט וקיבלתי 0 בטוח דבר משמח שקרה השבוע: סתם, כולם היו שמחים כזה כי הודיעו על המשלחות והחופש וכל זה ציפיות לשבוע הבא: ערב סרטים כי אני רוצה כבר לראות את הסרט של אחי, וחוץ מזה ת'אמת שאין לי מושג.. נהיה ספונטנים

matron

New member
תודי שהארי חתיך! ../images/Emo99.gif

(הוא היה ממש מגניב שם!)

netapet2

New member
אכן היית צריכה לראות אותי בסרט

אני כזה "אבל הארי חתיך" יואו איך הם מתאימים (הארי ופיטר P: ) אוי! הארי פוטר ופיטר פן! שניהם איכשהו עפים P: חח

VmaayanV

New member
נמנמ.

מה החלום שלך? להתגבר על דם וכאלה, ואז לעסוק ברפואה. על מה את\ה חולם בשיעור (חלומות בהקיץ)? לא חולמת בשיעור.. O: האם היה לך אי פעם סיוט? מהו? עזבו. איזה חלום הכי אהבת ולעולם לא תשכח? יש לי נטייה לשכוח חלומות, לצערי.. מה הסיוט הכי גדול שלך? להישאר לבד בעולם בלי אנשים קרובים. האם יש לך נדנודי שינה? לא.. |: כמה שעות ביום את\ה ישן בממוצע? בלימודים > 6-7, בחופשיים זה לא קבוע בכלל. האם מישהו חלם עליך? כן.. האם קרה לך פעם שחלום התגשם? אמ, לא שזכור לי.. -------------------------- שאלון שבועי מהיר: דבר חדש שקרה השבוע: עוד לא קרה, אבל בעיקרון עוד יומיים > יומולדת 15. :) דבר מעצבן שקרה השבוע: לא קרה. דבר משמח שקרה השבוע: חופש. ציפיות לשבוע הבא: אין ממש, רק שיעבור כבר המבחן במתמ' ושיעבור בקלות! D:

netapet2

New member
ננצל את זה לשים תמונה

מה החלום שלך? אממ סוס או משו ולהתחרות ולרכב נורמאלי על מה את\ה חולם בשיעור (חלומות בהקיץ)? לא יודעת האם היה לך אי פעם סיוט? מהו? חח תצחקו עליי אבל שהמדריכה שלי עוזבת איזה חלום הכי אהבת ולעולם לא תשכח? היה לי חלום עוד כשטייפון היה בריא, שאני מתחרה איתו דרסאז' (זאת האמת הייתי אמורה) ואז אני לוקחת מקום שני (אני צנועה P והמנהלת החליטה לתת לי עוד כמה פעמים ולא רק פעם אחת וגם בהם לקחתי טובים, אז היא החליטה לתת לי בכל זאת את האפשרות להתחרות איתו קפיצות ושם הלך לי חלש יותר אבל לאט לאט השתפר. מה הסיוט הכי גדול שלך? אממ שחס וחלילה טפו טפו טפו יקרה משהו ואני אאלץ להפסיק לרכב האם יש לך נדנודי שינה? מדי פעם בגלל מחשבות כמה שעות ביום את\ה ישן בממוצע? 9 האם מישהו חלם עליך? כה P: האם קרה לך פעם שחלום התגשם? אמממ לא יודעת לא זוכרת -------------------------- שאלון שבועי מהיר: דבר חדש שקרה השבוע: אממ קפצנו 90 דבר מעצבן שקרה השבוע: הוא מפיל דבר משמח שקרה השבוע: קפצנו 90 P: ציפיות לשבוע הבא: אם נקפוץ, אז שהוא לא יפיל ב-90, אם לא נקפוץ, אז שיהיה טוב. הודגש באמצעות מדגישומטיק

אביבא

New member
../images/Emo141.gif

מה החלום שלך? על מה את\ה חולם בשיעור (חלומות בהקיץ)? כל דבר אפשרי, ולא רק בשיעור האם היה לך אי פעם סיוט? מהו? לא יודעת לא זוכרת איזה חלום הכי אהבת ולעולם לא תשכח? לא היה מה הסיוט הכי גדול שלך? האם יש לך נדנודי שינה? כן כמה שעות ביום את\ה ישן בממוצע? תלוי- בימי חול לפעמים 10 שעות [משלימה שעות שינה] אבל רוב הזמן תכלס שעתיים-שלוש. בחופשים וזה אז מתפרעים, לפעמים המון ולפעמים קצת האם מישהו חלם עליך? כן האם קרה לך פעם שחלום התגשם? נראה לי שכן -------------------------- שאלון שבועי מהיר: דבר חדש שקרה השבוע: גיליתי שבנים יכולים להיות ממש כוחניים. דבר מעצבן שקרה השבוע: 81 בבוחן בהיסטוריה דבר משמח שקרה השבוע: כמה אנשים אמרו לי שאני יפה ושאני מנגנת יפה בגיטרה ציפיות לשבוע הבא: לימודים מבחנים סטודיו להתחרמן על כל העולם שיעור גיטרה אולי הופעה אין לי מושג

sapirosh92

New member
עונה ../images/Emo4.gif

מה החלום שלך?להיות מעצבת אופנה. על מה את\ה חולם בשיעור (חלומות בהקיץ)?דברים
האם היה לך אי פעם סיוט? מהו?כן.. ולא זוכרת.. חחח.. איזה חלום הכי אהבת ולעולם לא תשכח?לא היה כזה. מה הסיוט הכי גדול שלך?לא יודעת. האם יש לך נדנודי שינה?כן.
כמה שעות ביום את\ה ישן בממוצע?7 האם מישהו חלם עליך?כן... האם קרה לך פעם שחלום התגשם?כן..
-------------------------- שאלון שבועי מהיר: דבר חדש שקרה השבוע:חדש?חחח..אין לי מושג. דבר מעצבן שקרה השבוע:אמממ.. רבתי עם אמא שלי
דבר משמח שקרה השבוע:אממ לא יודעת.. לא משהו ספציפי. ציפיות לשבוע הבא:אין.

SoosKatan

New member
../images/Emo3.gif

מה החלום שלך? שהמצב יהיה כמו עכשיו או טוב יותר. על מה את\ה חולם בשיעור (חלומות בהקיץ)? סוסים, לימודים, משפחה- הכל. בד"כ אבל על הסדר יום שלי, ועל דברים שאני רוצה לעשות ולא מעיזה האם היה לך אי פעם סיוט? מהו? ארוך מאוד. איזה חלום הכי אהבת ולעולם לא תשכח?אני זוכרת רק חלומות טראומטים מה הסיוט הכי גדול שלך? שאני מאומצת. האם יש לך נדנודי שינה? מה זה? O__o כמה שעות ביום את\ה ישן בממוצע? 6 האם מישהו חלם עליך? כן האם קרה לך פעם שחלום התגשם? כן -------------------------- שאלון שבועי מהיר: דבר חדש שקרה השבוע: הייתי יומיים בצפון
דבר מעצבן שקרה השבוע: איכסה פיחסה. יום חמישי בלילה היה מגעיל! מעצבן! מרתיח! דבר משמח שקרה השבוע: הוו כל הסוף שבוע הזה! ציפיות לשבוע הבא: יאאא להקפיץ את רוקיטה מעל חבית! :)

אני גם P:

מה החלום שלך?איןממש.. על מה את\ה חולם בשיעור (חלומות בהקיץ)? על הכל בערך האם היה לך אי פעם סיוט? מהו? שאני מתה כאילו נופלת מבניין כזה גבוהה :O איזה חלום הכי אהבת ולעולם לא תשכח? שאני עפה כזה בחלל יו זה היה שווה P: מה הסיוט הכי גדול שלך? כלמיני.. האם יש לך נדנודי שינה?לפעמים X: כמה שעות ביום את\ה ישן בממוצע?בתכלס 7 משו כזה אבל תמיד אני נרדמת מתישו בבצפר :p האם מישהו חלם עליך? ישמצב האם קרה לך פעם שחלום התגשם? ממ נראלי

I am IRiTooSH

New member
עונה../images/Emo40.gif

מה החלום שלך? לא ברור לי עדיין
על מה את\ה חולם בשיעור (חלומות בהקיץ)?הוממ. האם היה לך אי פעם סיוט? מהו? כן. מעדיפה שלא להזכר.. איזה חלום הכי אהבת ולעולם לא תשכח? אני זוכרת רק את הרעים
מה הסיוט הכי גדול שלך? אין אחד. האם יש לך נדנודי שינה? אף פעם לא הבנתי מה זה
כמה שעות ביום את\ה ישן בממוצע? 5. אני שונאת לישון. האם מישהו חלם עליך? כן. האם קרה לך פעם שחלום התגשם? יותר מידי. -------------------------- שאלון שבועי מהיר: דבר חדש שקרה השבוע:נממ. שומדבר. דבר מעצבן שקרה השבוע: אין משהו ספציפי. פשוט השכבה. דבר משמח שקרה השבוע: שתקנו לבל את ברנדדXD ציפיות לשבוע הבא: ..

למעלה