שאלון..

עדן גפן

New member
In the past......../images/Emo190.gif|פיס|

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחנק מהאוויר המזוהם 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? כאילו
[זה מילת קישור?..] ו- וְ.. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 16 חח 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). חח שחור 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז בזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? Wonderful tonight של אריק קלפטון 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אחלה. גם לי יש
חח 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? ריץ' רץ'?! שרוכים וסקוטשים זה אחלה חח 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אממ אם לא יהיה לי מה ללבוש וזה מה שיהיה בארון.. זה מה שקורה לפעמים.. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא.. בעצם כן חח 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). :| חח 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן.. חח למרות שנייר חום זה יותר מאגניב 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא, מה זה? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? חחח לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפייייי:] 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאוו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? דמות שמבוססת על יחסי עם הסביבה, והעולם בכללי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). סגול [מה?!] 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? כנראה שקורה לו משהו. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי.. ככה? :] 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? הרבה חח 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? וואי כן.. ליועצת מזמןן.. ואז ישר לפסיכולוגית.. ואז לפסיכיאטר, אבל לא רציתי, אז בסוף ויתרנו עליו [אני רצינית] 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מוזיקה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אממ לא יודעת חח 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בקבר.. כי שקט שם ואין שם אנשים דפוקים כמו פה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? תקנחי את האף ממש חזק.. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עדן:] חח 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לא יודעת 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? חחחחחחחחחח איזה טָמבָלים חחח 34. מה היה הספר האחרון שקראת? רומן אמריקאי של יונתן 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? בטח.. כת השפן
חס וחלילה:] 36. האם אתה חבר בכת הסטן? סטן? יעני הבד סטן? חח ברור 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את אביב. או יילאו סאבמרין חח 38. האם אתה אלוהים? לא, אני סתם נהנת להסתכל עליכם מלמעלה..:] חח 39. האם יש לך פיצול אישיות? סוג של 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? לא, הוא לא! חח 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא.. אני הטרדתי.. חח 41. מה המסטיק האהוב עלייך? MUST 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא נראה לי 44. האם ננשכת ע"י עז? חחחחחחחחח לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? You Give Love A Bad Name של בון ג'ובי.. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? שחור 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי, במילא לא הייתם משהו, עדיף לי שם. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא חח 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 4 או 5 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? דה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא זוכרת חח 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זמרת אופרה! חחח

עדן גפן

New member
המשך../images/Emo190.gif|פיס|

53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא יודעת 54. על מה אתה חושב כרגע?על אתמול:] 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? אני נגד סטיגמות והכללות 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חברה שלי, כרגיל.. חח 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אממ.. מה אני יכולה לעשות? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט בלתי מזוהה:] 59. איך תוכיח לעולם שאת נסיכה אמיתית? אשן על עדשה. דה
60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אין לי מושג האמת:] 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? איכשהו
62. מה עושה לך את זה? מגע ידיים מחוספסות כאלה:] 63. מה זה היפי? מה, אתם בוחנים אותי כאילו? אני יכולה ללמד את אמא שלכם
64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? סוגדת..?.. אממ כן, לאביב ולג'ון לנון. למה? יש בכלל צורך להסביר? הם שני האנשים היחידים בעולם שאני מרשה לעצמי לכנותם כ-"גאונים". הליריקה שלהם פשוט יוצאת מן הכלל.. הם פשוט גאונים. ברצינות.. חוץ מזה, אביב, הוא הבנאדם היחיד שעושה למעני כ"כ הרבה בעולם הזה [למרות שלא במודע]. 65. מה היית בגלגול הקודם? כלום 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? כלום חח כי אני לא מאמינה בזה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? לא יודעת, יש הרבה 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא נראה לי 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא מצחיק 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? אורז ושניצל 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? עכשיו.. הגרוןןןןןןןןן 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? בגלל שהוא חושב שזה סקסי 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? מה זה? חח 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? קוקה קולה, כי את זה יש גם בצורת דיאט, ודיאט+ לימון:] 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? הכל חוץ מספרות 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? כלום, אני לא ארגיש 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אוריד אותו? חח 78. על מה תקבל פרס נובל? שלום 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא נראה לי 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסי.. יש לו קול חושני 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? חחח עזבו 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? כנ"ל 0..O 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? כל מיני. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני. ברור
86. למה 3 לא מתחלק ב-2? לא יודעת 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? לא מצחיק 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? אמממ דג חי או כל דבר חי אחר בעעעעעע 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי חסר להם מקצוע לתת לנו ציון עליו.. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? הרבה דברים 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? לא יודעת 92. מה חי בעליית הגג? סנאים[?] 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא יודעת 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבההה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת! חחח 96. למה מגלחים כבשים בחורף? אין לי מושג. לא עושים את בקיץ?.. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אני דווקא בקטע של ואלס
98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. לא יודעת 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? הריסון? לא לפארק.. כי זה הקטע שלו. פארקים. מה, תגידו לו לא?.. [אחח אני אוהבת אותו
] 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: עזבו אותי. יש זה הסוף.

MushrooMush

New member
אני...

לקוח מפורום שייגעצ [וואו, שנים לא שמעתי שייגעצ והייתי בפורום] פעם הייתי מתה עלהייםם ...{לא קשור אני יודעת }>< ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?יחזור לביתץ שלו 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?ביגלל ואף על פיש...... חחחחח 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?לבן3> 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?אממ 12 זה נייראהלי הכי הרבה 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). חום..... ואצלי זהתמיד מסתיר את המצח 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?היתיי מיתאבדתת... 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?coldplay talk 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?מממ מגניב 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?פורים 11. האם יצא לך לשבור קיר?כן 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אמממ לדבר עם עצמי???.. ויש לי מיקרים כאלה שאני חושבת על שיר..ופיתאום אני שומעתת אותו בגלג"צ ואמ טיוי..{או כל דבר אחר} 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסיק לבן....אבל עדיףף נייר 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא...? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?ירוק.. נריאה לי 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?שימעון.... 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?לא 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אממ אין לי יחס... 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?כריס מרטין.... 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).אמממ שקוףף ניראה לי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?מממ.. יש לוו יחס.... או משהוו זכה... אני רוצה לילמוד אלקטרוניקה כדי לי???. ואז אמרו לי שכדי לי לשלב את זה לפיסיקה.... אבל נריא לי מזה קשהה...... 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?לא יודעת תישאלי אותם 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?אממממ כי אין דבר כזה1?! 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?אין לי >< 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?לא.....אבל אני הלכתיי... למה?!?!? כיי היה לי שיעור הבנת הניקרא והיסטוריה.... 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?אוכלל ואמפי3 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?יא איזה שיטחיתת אניי {בגדים} 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?לונדון.... כי הברטיםם חמודיםם!! >< 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?"חחחחחח..." 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?קונדופוני...?? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?את הכלל..... 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?לא גיליתי את זה עדייןן 34. מה היה הספר האחרון שקראת?ילדים זיגזג 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?לאא זהה בסדר 36. האם אתה חבר בכת הסטן?לאא... >< 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?אמממ קונדופוני.... 38. האם אתה אלוהים?יכול להיות 39. האם יש לך פיצול אישיות?אאממממממ לא ... כן 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?מזה משקה אקזוטי??? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?כה... +0 41. מה המסטיק האהוב עלייך?ממממ זום 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?אממ לאא 44. האם ננשכת ע"י עז?לא אבל זה יהיה מגניב 45. מה מעיר אותך בבוקר?אמאא שליי ואור.. ואבא שלי שוטףף ידיים 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?תכלת-לבן 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?איזה כיףףף 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?כה 49. כמה כריות יש לך על המיטה?2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?כה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?מכונית 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?אמ... לא יודעתת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?לא יודעת 54. על מה אתה חושב כרגע?כלום 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה?לשים לה רגל 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?אממ חברה שלי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?יורקת 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?זבל חדש לפח??

MushrooMush

New member
המשך

59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אמממ..... רגעע..... יגיד למדונה שתאמץ אותי???. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?מזה??? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?רע 62. מה עושה לך את זה?בריטיםם.. וקולדפליי.. ואנשיםם מצחיקים...! =) 63. מה זה היפי? לא יודעת.. יש מילוןן... 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?כןן לכריס מרטיןן ...... >< ווו לטום יורק.. ולבונו.... 65. מה היית בגלגול הקודם?משה דץ 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?חילזון... כי זה מצחיקק 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?גוק 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?כן.. למה כיי לא אכפתת לי ... כימעט מכלום 69. האם אתה בעד אונס דובים?לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?פיצה ספגטי..... גבינוותת מסריחותת כאלהה של צרפתים 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?שפעתת אוו לא יודעתת הה לי נזלתת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?זה לא פאהה!!!!!!!>< 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?לאא ואניי עדיןן לא יודעת 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה?שפן של פליי בוי.... כי איתו אי אפשר לעשות כלום 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?היסטוריה... >< 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?יגיע לכלא?? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אמממ לייזר... 78. על מה תקבל פרס נובל?על טימטום.... אני אפילו לא יודעת איךך כותיבייםם את זה...>< טובב אז על טיפשותת... את זה אני כן יודעת 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?לא..... סתם תהליךך נשימהה 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?כריס מרטין ויובל סמוו וגני דפ 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?מיקלחת 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?מיבחןן במדעים 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?מיבחן במדעיםם ומישהו אכל לי באוזןן @@@@@>< 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?נו מה ישך....מה מהה.....!?!?.. זה ממעצבן אותיי 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אניי 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?ז מיתחלק....!!!!! זה יוצא חצי לע??? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?זה בחינם??? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?אבוקדו 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?לא צריךך מי אמר לךך דבר כזה!??! 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?5 שקל?? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?יש לך שורה?!? 92. מה חי בעליית הגג?איציק זוהר?? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?מועדון לילה ו הרצועה 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?הרבה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?אממ לוחצתת עליוו ניראה לייי 96. למה מגלחים כבשים בחורף?כדי שיהיה להם קר 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יתי הכל בסדר 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.שיואוווו יש לך אוזןן מאיפה קנית את זה?.!!>< או משהו כזה אוו מישפט ממש מצחיקק.... אני שומעתת מיי כימיקלל רומנסס>< 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?כי היה שם זונות!??או סתם בריטני ספירס?? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: רוצה לטוס איתי ללנודון!?!?

sweet shir

New member
עניתי על זה המון פעמים.. ואין לי כוח. ^^

אולי יהיה לי מחר או משהו.

עונה .. סתם כי משעמם לי

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ישחק מחבואים 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? מצטערת זה לא הצד החזק שלי.. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הרבה 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימהולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). , : כרגע אין אבל אני רוצה לעשות ולצבוע אותו בחום עם פסים סגולים .. אהה השיער שלי שחור . נו יפה ? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מואעאעאעעא 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?טראנס כזה .. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? איזה לוווש 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? חשק לשסק 11. האם יצא לך לשבור קיר? כן 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). לגרום לאנשים לישון או להקפיץ אנשים .. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? בחיאת זומזום מה זה ? מלא פעמים שאלו אותי.. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? קופאית מס 6 לקופה 4... 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? פופו , או היטי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מייצי הפייצי 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? וואי איזה מסכנים אבא בוא נקח אותו לוטרינר 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי !! סתם במישהו מעניין 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). סגול .. יותר נכון של המדריכה שלי בצופים.. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת ? או נופל על השומר עם הוא בצד הנכון.. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם שמנים וקשה להם לזוז |סתתםם אני מתה על פיליםם 3>| 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מי אמר שהם לא יכולים? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? שננייה הלכתי לבדוק 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן השנה שהתפרצתי על המורה לספורט 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? סירה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? כבשה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בבית שלי ף כי כיף לי 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?מפנה אותי למחלקה פסיכיאטרית 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם דמיוני?! 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אוזניים כי לדעתי הן גדולות מידי. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? אוו אוו אוווווו 34. מה היה הספר האחרון שקראת? השביעיה הסודית 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כן במאפיה של צדוק .. זה סוג של כת 36. האם אתה חבר בכת הסטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? כבשה 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם יש לך פיצול אישיות? לא ! כן ! 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא מיוצר באקזוטיקה? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? בארור 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? באיזה צבע שלך?! 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? יום יבוא וכבשים ישתלטו על העולם 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? ברור 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 8 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אממ בנאדם ? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רקדנית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? מים 54. על מה אתה חושב כרגע? על כמה שאני עייפה 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? לשרוף אותה .. סתם אין לי בעיה איתן.. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אני חושבת שמעולם לא נצבטתי בתחת :O 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? עושה חרקה מהר לא לדרוס אותו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? את הדג לזרוק לים .. בחזרה הבייתה 3>..חסה ברוטב אפרסק משומר ? , ומיץ אפרסק? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא נסיכה.. בטח לא אמיתית רק בפורים! 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? מישהו ערום זה בטוח .. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו אריה 62. מה עושה לך את זה? את מה? 63. מה זה היפי? שאנטי 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לצדוק כי הוא נסגד! 65. מה היית בגלגול הקודם? גפרור 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? כבשה , ככה! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? קופת חסכון מעץ בצורת בית עם כתמים של פרה בורוד.. ובתוכו במקום כסף יש מכתבים שאני כותבת לאנשים שאני עצבנית\עצובה\פגועה 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? בארור כי אני עושה מואעאעאעא 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פיצה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?שפעת , הרבה זמן 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קירח 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? מה זה סטוקר? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה?דובון אכפת לי כי הוא חמוד, וכי יש לו לב על התחת ! 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? יהרוג מישו? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? יסרק אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? על טיפשות יתר 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? אה? דברו עברית כפרות 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ויינקי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? חדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? היו המוון 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? מישהי שחשבתי שהיא לצידי אבל היא לא ! 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אממ לא יודעת 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? כבשים 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? לא זוכרת 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי לך תדע איפה היו הגלגלים קודם? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? בשר 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי לקבל מעל 4 בספורט.. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? לקבל יותר מ4 בספורט 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?רוצה ללכת ל______? 92. מה חי בעליית הגג? עכבישים וגוקים ועכברים ורוחות רפאים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אממ "גיא פינס" 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה .. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת עליו ?! 96. למה מגלחים כבשים בחורף? כי יש אנשים רעים בעולם.!!6%&%&^%* 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה בואי 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.: שיואו היה היום סייל משהו קצוות - היה מבצע בקניון : \ 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי הוא הלך להציק לגורגינה וברבריה 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: להיות או לא להיות זאת השאלה ?

MoRoSH11

New member
עונה

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתקלח 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? על 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לא יודעת 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). - ורוד.. סתם 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מציצה 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?ביונסה מתוך דריםגירלז 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מועדף 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אני אוההת דדוקא ורוד 11. האם יצא לך לשבור קיר? עדיין לא, זה יגיע 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה).- כמו של פייפר ממכושפות... 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? מוחמד 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? הראשון 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? איכס 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אין לי מושג 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אדום ברור 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? כלום, ה לא גבוה מספיק 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם לא יכולים לעוף 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? --- 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 50 ... 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מוצרי הייגינה נשיים 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? --- 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אוטרליה וככה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? תשאלו אותו 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? מממממממלנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הכל וככה 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גמירה 34. מה היה הספר האחרון שקראת? האיש הנכון 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? --- 36. האם אתה חבר בכת הסטן? --- 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סימבה 38. האם אתה אלוהים? עדייין לא 39. האם יש לך פיצול אישיות?אני אחשוב על זה 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? למה לא 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך? תפוח 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? התרנגול 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? ירוק מנטה 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? להתראות 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא רעבה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? כבשה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? גדולה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? בלטה 54. על מה אתה חושב כרגע? כלום 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? כלום 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חחחחחחח 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? לא רעבה ולא בא לי לחשוב על אוכל 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אתה נסיכה אמיתית, גאוני הניסוח... 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? --- 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? על הפנים תרתי משמע 62. מה עושה לך את זה? שיר טוב ברדיו, ברצינות 63. מה זה היפי? hair... 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא 65. מה היית בגלגול הקודם? לא יודעת 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? לא אהיה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? קיר 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לפעמים 69. האם אתה בעד אונס דובים? אוי די 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פטריות 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? שפעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? לא, זה אמיתי 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג, כי בא לי 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? תנך 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? עוד לא הגעתי למצב כ"כ נואש 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אתגלח 78. על מה תקבל פרס נובל? צעקות 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? ניסיתי, הכלורפילים שלי לא עטבדים 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? לא זוכרת את השמות שלהם 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? בפינה הימינית משמאל 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? --- 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? עזבו 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? כפרה 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? הוא 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? לא בא לו 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם דרוסים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? בנאדם 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? מי צריך?! 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? שיזוז 92. מה חי בעליית הגג? מומין 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? יאיר לפיד 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחצת עליו, מוזר משהו 96. למה מגלחים כבשים בחורף? מגלחים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא עכשיו, אבל תודה 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. ממממ אין לי 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? גורג'? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: אה?

הרבה זמן לא היה שאלון טוב!

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?יבקר באתרים כמו, הכותל, מגדל בבל. הרי בכל זאת לא כל יום מגיעים לכדוה"א 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?אין... 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?כזה שמתפצפץ בפה 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?12-13 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אין 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?בזזזזזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?משהו שמרוב שאני מתביישת בו, הוא על רטט כל הזמן. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?יש לנו יחסים מורכבים 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים! 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?לא שמהו מיוחד 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא :O 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה).אין 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?לדעתי צריכים להחליף אותם בגלל הזיהום שיש בשקיות פלסטיק 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?מה הקשר בין ספרדי לפקאצי? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?פופי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?כן? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?נורא ואיום 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?אולי מישהו מהדמיון 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).צבעונית 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?סביר להניח שימות 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי קשה להם לרוץ מהר 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?מזה חתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?אין לי קלמר :p זה מוזר, אבל אני פשוט מביאה עט, ומי צריך יותר? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?לא יודעת 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?הייתי קונה אספקת מנה חמה לכל החיים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?לא יודעת 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?שכה יהיה לי טוב!!!!!!!1111111111 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?העולם ע"פ מירב 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?פחות צומי כזה ולא להעלב מכל דבר 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?אררר אררר 34. מה היה הספר האחרון שקראת?מישהו לרוץ איתו 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?לא 36. האם אתה חבר בכת הסטן?לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?סמיילי 38. האם אתה אלוהים?מסתבר שלא 39. האם יש לך פיצול אישיות?לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?וואלה? הוא משקה אקזוטי? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך?קולה אולי 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא 44. האם ננשכת ע"י עז?לא, אבל ירקה עליי למה 45. מה מעיר אותך בבוקר?השעון המעורר של הפלאפון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?כחול?!@ 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?לא תיכננתי עדיין 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?אוקי 49. כמה כריות יש לך על המיטה?1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?בע"ה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?לא זוכרת 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?שרית חדד (רציני |:) 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?לא דיועת 54. על מה אתה חושב כרגע?על שהשאלון נחמד 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה?כלום 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?חחחחחחחחח עיברי לידר! 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?דבר ראשון, אפרסק זה דוחה ומגעיל ביותר אז כלום. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אם תוכיח אז למה נסיכה? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?איש עירום 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?לא טוב 62. מה עושה לך את זה?עושה לי מה? 63. מה זה היפי? מממ סטיגמה כזאת 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?לא 65. מה היית בגלגול הקודם?אין לדעת 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?^ 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?אמממ כלום 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?לא 69. האם אתה בעד אונס דובים?כן 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?מנה חמה ועלים 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?אמממ חסר לי הרבה ברזל 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?זה השיער האמיתי שלו! 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?מזה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה?מזלג 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?היסטוריה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?שוד 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?ארוץ לקמי 78. על מה תקבל פרס נובל?שלום עולמי 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?מזה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?טינקי ווינטקי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר האינטימי שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?היום נפלתי 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?לא זוכרת 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא יודעת 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?למה לא? :\ אחד וחצי. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי זה לא כשר 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?בשר 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כי יעל אמרה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?אין לדעת 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?אני אוהבת אותך 92. מה חי בעליית הגג?עכבישים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?לא דיועת 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?הרבה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?'כפתור שהורס את הכל...' 96. למה מגלחים כבשים בחורף?כדי לעשות מעילים 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא ממש 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. - 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?מיזה ג'ורג'? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם:

למעלה