In the past......../images/Emo190.gif|פיס|
1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחנק מהאוויר המזוהם 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? כאילו
[זה מילת קישור?..] ו- וְ.. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 16 חח 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). חח שחור 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז בזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? Wonderful tonight של אריק קלפטון 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אחלה. גם לי יש
חח 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? ריץ' רץ'?! שרוכים וסקוטשים זה אחלה חח 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אממ אם לא יהיה לי מה ללבוש וזה מה שיהיה בארון.. זה מה שקורה לפעמים.. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא.. בעצם כן חח 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). :| חח 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן.. חח למרות שנייר חום זה יותר מאגניב 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא, מה זה? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? חחח לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפייייי:] 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאוו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? דמות שמבוססת על יחסי עם הסביבה, והעולם בכללי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). סגול [מה?!] 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? כנראה שקורה לו משהו. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי.. ככה? :] 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? הרבה חח 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? וואי כן.. ליועצת מזמןן.. ואז ישר לפסיכולוגית.. ואז לפסיכיאטר, אבל לא רציתי, אז בסוף ויתרנו עליו [אני רצינית] 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מוזיקה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אממ לא יודעת חח 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בקבר.. כי שקט שם ואין שם אנשים דפוקים כמו פה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? תקנחי את האף ממש חזק.. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עדן:] חח 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לא יודעת 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? חחחחחחחחחח איזה טָמבָלים חחח 34. מה היה הספר האחרון שקראת? רומן אמריקאי של יונתן 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? בטח.. כת השפן
חס וחלילה:] 36. האם אתה חבר בכת הסטן? סטן? יעני הבד סטן? חח ברור 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את אביב. או יילאו סאבמרין חח 38. האם אתה אלוהים? לא, אני סתם נהנת להסתכל עליכם מלמעלה..:] חח 39. האם יש לך פיצול אישיות? סוג של 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? לא, הוא לא! חח 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא.. אני הטרדתי.. חח 41. מה המסטיק האהוב עלייך? MUST 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא נראה לי 44. האם ננשכת ע"י עז? חחחחחחחחח לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? You Give Love A Bad Name של בון ג'ובי.. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? שחור 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי, במילא לא הייתם משהו, עדיף לי שם. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא חח 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 4 או 5 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? דה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא זוכרת חח 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זמרת אופרה! חחח
1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחנק מהאוויר המזוהם 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? כאילו