שאלון...

קאיה3

New member
עונה..:)

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד?הוואי מקופלת או כיפכף או פסק זמן?פסק זמן אכסנייה או בית מלון?לא אכפת לי;) חופשה באילת או חופשה בכינרת?אילת מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה?ג'ינס וחולצה בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר?בוקסר;) איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים: : -D ?;) עגיל באף או עגיל באוזן?באוזן.. עגיל בפופיק או עגיל בגבה? [איכסס לא זה ולא זה]....לא זה ולא זה

Xx MaayaN xX

New member
להלהלה :]

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד? אמריקה מקופלת או כיפכף או פסק זמן? מקופלת אכסנייה או בית מלון? בית מלון!! חופשה באילת או חופשה בכינרת? אילת מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'רר בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה? ג'ינס בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר? ג'ינס איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים ?
עגיל באף או עגיל באוזן? גם וגם עגיל בפופיק או עגיל בגבה? [איכסס לא זה ולא זה].... חח רציני לא זה ולא זה :p

kessler2

New member
עונה ../images/Emo94.gif

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד?
אמריקה! P: מקופלת או כיפכף או פסק זמן?
פסק זמן.. הכי גדול מכולם:) אכסנייה או בית מלון?
בית מלון דהה! XD חופשה באילת או חופשה בכינרת?
לא הייתי באילת אף פעם.. אז בכינרת מסנג'ר או אייסיקיו? {בננה{ מסנג'ר! אייסיקיו זה חרא! בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה?
אני בן אבל אני חושב שיותר יפה שמלה בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר?
חחח ג'ינס וחולצה אני לא אסתובב ברחוב אם בוקסר XD איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים:
D= עגיל באף או עגיל באוזן?
תלוי למי עגיל בפופיק או עגיל בגבה?
בגבה.. לא אוהב בפופיק.. גם לא ממש בגבה אבל עדיף על פופיק

לא היית באילת????

אפילו אני הייתי. ואני אומרת כי אני לא הייתי בשומקום. אבל ממש שומקום.

einatit4

New member
אני וחברה שלי התווכחנו../images/Emo199.gif

נכון שאתה בכיתה ז'?

shelly malka

New member
עניתי!@#

מה אתם מעדיפים: אמריקה הוואי או תאילנד?אמריקה. מקופלת או כיפכף או פסק זמן?מקופלת....עד הפירור האחרון... אכסנייה או בית מלון?אמ.....מלון עם המשחה אכסייה עם החברים.. חופשה באילת או חופשה בכינרת?שאלה קשה....אני נמנעת.... מסנג'ר או אייסיקיו?אייסיקיו.... בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה?ג'ינס וחולצה.... בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר? איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים: XDDDD עגיל באף או עגיל באוזן?עגיל באף... עגיל בפופיק או עגיל בגבה? [איכסס לא זה ולא זה]....גבהXP

B a r 1 4

New member
עונה :))

אמריקה הוואי או תאילנד? אמריקה! מקופלת או כיפכף או פסק זמן?מקופלת. אכסנייה או בית מלון? מלון.. :] חופשה באילת או חופשה בכינרת? כינרת. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו. בנות: ג'ינס וחלוצה או שימלה? ג'ינס וחולצה. בנים: ג'ניס וחולצה או בוקסר? איזה סמיילי אתם הכי מעדיפים: :) עגיל באף או עגיל באוזן? אוזן. עגיל בפופיק או עגיל בגבה? לא זה ולא זה בר אחלה שאלון :] מקופלת זה בריא :]

למעלה