שאלון..

tal19881

New member
שאלון..

היי..אני עושה עבודה במדעי החברה, מכיוון שלא היה לי זמן לחלק את השאלונים אז אני כותבת כאן בפורום, אני בודקת את העמדות של בני הנוער כלפי אלימות. אז בבקשה קחו 2 דק' מזמנכם ותענו תודההה! האפשרויות - 4 – מסכים מאוד 3 – מסכים 2 – לא מסכים 1 – לא מסכים בכלל (אתם יכולים במקום לכתוב מסכים/ לא מסכים פשוט לכתוב ככה למשל: 1 - 3 ) האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 14 אני אוהב "ללכת מכות" 15 אני מעריך אנשים אלימים

«Jimmy Page»

New member
יאללה.

כן 1. 1 2. 2 3. 3 4. 1 5. 5 6. 2 7. 1 8. 2 9. 1 [חחחחחחח קול?] 10. 2 11. 1 12. 1 13. 1 14. 1 15. 1 אני חושב שהבהרתי את עצמי

Miss Triple H

New member
עונה

האפשרויות - 4 – מסכים מאוד 3 – מסכים 2 – לא מסכים 1 – לא מסכים בכלל האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא=כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות=2 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל=2 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים=3 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח=2 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות=3 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה=1 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש=1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז=3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"=1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות=2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם=1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים=1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות=1 14 אני אוהב "ללכת מכות"=1 15 אני מעריך אנשים אלימים=1

Anuerysm

New member
היי

אאוץ', סטריאוטיפים מכאיבים שמת כאן, אתה מתבלבל עם רוק כבד, או משהו כזה, כאן מדובר בדברים של שנות ה60, רוק זה לא דבר שמעורר וואנדליזם או מכות, בעצם גם רוק כבד לא, גם בראש שלי רוק תמיד היה משהו אלים באופן אוטומטי, אבל אנלא חושב ששבירת גיטרה פה ושם תעשה נזק אני מאזין למוזיקת רוק 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות- פעם זה היה ככה, היום אני יותר חזק וזה בכלל 1 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל- 2 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים- 1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח- 3 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות- 1 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה- 1 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש- 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז- 2 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"- 3 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות- 2.5
11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם- תלוי מה היחסי כוחות, ומי נותן את המכה האחרונה כשאתה מפריד, 2 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים- 3 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות- 1 14 אני אוהב "ללכת מכות"- 2 15 אני מעריך אנשים אלימים- 1

pixy86

New member
תשובות +

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן והרבה 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 1 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 2 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 2 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 2 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 1 15 אני מעריך אנשים אלימים 1 ובתור מחאה לדעה המוכרת (שכול מי שמקשיב לרוק הוא רוצח לעתיד)
-עובדה מעניינת (או שלא) גם סבתא שלי שומעת רוק (בשיא הרצינות), והיא בנאדם מאוד עדין שמתנגד לאלימות!!! נושא רגיש קצת...

yotamn9

New member
אוקיי

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 1 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 2 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 2-3 (אני אוהב מאוד את שניהם) 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 2 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 1 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 2 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 1 15 אני מעריך אנשים אלימים 1

lihi50

New member
עונה ../images/Emo42.gif

האם אני מאזינה למוזיקת רוק? כן. 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות : 2 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל : 2 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים : 3 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח : 1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות: 3 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה : 2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש : 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז : 2 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" : 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות : 2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם : 2 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים :1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות: 2 14 אני אוהב "ללכת מכות" : 2 15 אני מעריך אנשים אלימים: 2

Mercury Dogi

New member
עונה

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות: 3 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 2 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 1 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 1 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 2 15 אני מעריך אנשים אלימים 1

שאלון

אני שומע מוזיקת רוק. 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות - 3 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל -4 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים -4 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח-4 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות-2 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה - 2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש - 1(חודש שעבר כה) 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 1 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 2 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 2 15 אני מעריך אנשים אלימים 3

Caraya

New member
למה סטריאוטיפים?

1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 2 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 1 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 2 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 4 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 1 15 אני מעריך אנשים אלימים 1

ringo rulz

New member
כן אני בטוח שכל מי ששמוע רוק

הוא יצור אלים בטירוף והורג חתולים כדי להתעורר בבוקר. אלימות זו דרך החיים של הרוקר...אם רוקר לא מפוצץ אימו כל סופ"ש זה סוף שבוע מבוזבז...סטריאוטיפים כאלה יכולים ממש להרגיז, אני בטוח שג'ון לנון היה ממש אלים והוא הרביץ ליוקו רק בשביל הכיף ושבר גיטרה כל יום כדי לחזק את השרירים. אולי מוזיקת מטאל והארד רוק יכולה לשדר מסר אלים לכאורה אבל בתכל'ס זה ממש לא נכון...אלה סטריאוטיפים של שנות השמונים...

Caraya

New member
יותר מזה

אני די משוכנע בזה שאנשים ששומעים מוזיקת רוק הם יותר נחמדים ורגועים מהממוצע... לא יודע להסביר את זה אבל זה פשוט מנסיון.

Mercury Dogi

New member
לפי דעתי זה להפך

בד"כ מתי שאני עצבני ומת לתת סלע לפרצוף לבנאדם הראשון שיתקרב אליי אז אני נרגע רק בעזרת רוק בלוז ליתר דיוק אבל היי... בלוז זה גם רוק

epitaph

New member
שתי הקביעות האלה לא מדוייקות.

יש חפיפה מסויימת בין שתי הסגנונות אבל בלוז היה קיים הרבה לפני שהמושג רוק נהגה בכלל בהקשר של מוזיקה ורוק מלכתחילה לא התבסס בהכרח דווקא על בלוז, חלק גדול מהרוק התבסס על הבלוז ועד היום ניתן לשמוע את זה אבל יש גם מספיק תחומים ברוק שהבלוז לא ממש השפיע עליהם.

yotamn9

New member
זאת שרשרת

הרוק בתחילתו בא מהבלוז. ולאחר מכן הוא התפתח והתפתח מתוך עצמו. זאת אומרת שהרוק שבא לאחר מכן כביכול לא בא מהבלוז, הוא בא מהרוק שהיה לפני, שבא מהבלוז.

למעלה