# שאלון! #

sapirosh92

New member
את יודעת..

אני לא באה לשפוט אותך,ואני מזה לא רוצה לריב איתך או לעצבן אותך,ואני מקווה שתקבלי את מה שאני כותבת בקטע של דעה של בן אדם ושתתייחסי באמת למה שאני אומרת כי אני ממש לא אוהבת להעביר ביקורת על אנשים. תראי אני מכירה אותך מההודעות פה,את נראית לי קצת סנובית,יש דברים נורא חכמים שאת אומרת ואני לא באה ללק לך פה ת'תחת, תראי את בעיקר שונאת את לא הרבה אוהבת, ממה שאני רואה פה אצלך הכל מתחיל ונגמר בך את לא אומרת את זה אבל העברת לי את ההרגשה הזאת, לא כל בני האדם טיפשים,ואלה שטיפשים אולי מתחבאים מאחורי המסיכה הזאת של הטיפשות כי זה הכי קל, את נראית לי גם קנאית לא קטנה "אני שונאת את תשומת הלב שנותנים להם,מרוב שהם 'חמדמדים'" תראי גמאני קצת קנאית אבל לא בגלל זה אני שונאת חיות, את ילדה שנראית לי מזה אנטי ואני הייתי פעם ככה תשמעי תשתחררי באמת תנסי לאהוב קצת במקום לשנוא הרבה זה יהיה יותר כיף לכולם. מקווה שקיבלת ת'הודעה בטוב כי אני מזה לא הבנאדם להעביר ביקורת,לשום אדם אין זכות להעביר ביקורת,אבל בגלל שאני הייתי שם הרשתי לעצמי ואם משהו שכתבתי פגע בך אני ממש מצטערת,ויכול לההיות שזה לא בדיוק המקום אז אני פשוט לא רוצה שתיקחי את זה בקטע של העברת ביקורת על האופי שלך. אני מבקשת מאפ'חד לא להגיב על ההודעה הזאת, גם אם אתם חושבים משהו אותו דבר וכאלה כי זה מופנה אך ורק ליובל (בתקווה שזכרתי ת'שם), תודה.

matron

New member
אה...

תראי, את לא ממש מכירה אותי כל כך... לכן, את רושמת כאן דברים לא נכונים. אני חושבת שאת לא ממש הבנת את הנקודה שלי בהודעה הקודמת... ולהגיד לך את האמת, אני אוהבת המון דברים הרבה יותר מאשר שונאת, שוב... את לא מכירה אותי בכלל. אני מכבדת את דעתך... אם ככה את חושבת.

../images/Emo168.gif../images/Emo212.gifאז את שונאת גם את עצמך?

כי את לא יותר משכילה וחכמה ממישהו פה...

אביבא

New member
את יודעת מה ?

אם את כל כך שונאת בני אדם למה את כותבת פה ? הרי כולנו מטומטמים וטיפשים בצורה אין סופית.

sapirosh92

New member
גאד.

את כ"כ ילדה מהשכבה שלי.. וזה בכלל לא מחמאה. הדרך התגוננות שלך זה דרך של ילדים בגן, אחותי מתגוננת בצורה יותר בוגרת ממך. את ממש חשה מלכת העולם ואת ממש עולה לי על העצבים עם הדרך שלך להביע ת'עצמך!. את טוענת שאנחנו טיפשים ומתנהגת בדרך הכי מטומטמת שיכולה להיות! עזבי בצד רגע את זה שיש לך אגו בגודל העולם, ואת מנהגת כמו ילדה בת 4, מה עושה אותך יותר טובה מכולם אה?

אביבא

New member
קיצר היא רוצה צומי ];

והיא מקבלת צומי, רק לא צומי כל כך טוב.

אביבא

New member
לאכול חיות ../images/Emo5.gif

מהי החיה האהובה עליך? כלב אם הייתה לך אפשרות להיות חיה, איזה חיה היית? ציפור או דולפין האם יש לך חיות מחמד בבית? כלבה שלי אבל לא אצלי בבית איזו חיה היית רוצה לגדל בבית? כלב מה העדיפות שלך לחיות? כולן חוץ מג'וקים, נמלים, עכבישים, ברחשים, גמלי שלמה, חגבים וכאלה [פוביה] אם הייתה לך אפשרות ליצור חיה משלך, איך היא הייתה נראת? יפה כזו. האם את\ה בעד שחיטה של בע"ח כדי לאכול אותם? לא. האם את\ה בעד ניסויים בבעלי חיים? ברור כל יום. מה דעתך על השימוש בעור של בע"ח? נוראי. מה הדבר הכי מוזר (בע"ח) שאכלת אי-פעם? סטייקים המבורגרים נקניקיות וכל זה :S אני לא מאמינה שאכלתי את זה.

Big Joni1

New member
נמ ../images/Emo80.gif

מהי החיה האהובה עליך? כלב אם הייתה לך אפשרות להיות חיה, איזה חיה היית? ציפור האם יש לך חיות מחמד בבית? היו
איזו חיה היית רוצה לגדל בבית? תמיד חשבתי לגדל גור נמרים
מה העדיפות שלך לחיות? רק לא חתולים. אם הייתה לך אפשרות ליצור חיה משלך, איך היא הייתה נראית? היא הייתה צוחקת ככה
>< האם את\ה בעד שחיטה של בע"ח כדי לאכול אותם? שחיטה
כולה על האש...
האם את\ה בעד ניסויים בבעלי חיים? אני לא חושב שיש מישהו שיגיד שהוא בעד, אבל לא... אני לא מהמתנגדים הקיצוניים. מה דעתך על השימוש בעור של בע"ח? זה לא מגניב, תקנו מזויף! זה גם יותר זול
מה הדבר הכי מוזר (בע"ח) שאכלת אי-פעם? חזיר. זה לא כזה מוזר, זה פשוט לא כשר כל כך...

I am IRiTooSH

New member
כלבבבבבבביייייםםםD:

מהי החיה האהובה עליך?כלב^^ אם הייתה לך אפשרות להיות חיה, איזה חיה היית?כלבהXD האם יש לך חיות מחמד בבית?אהא~ איזו חיה היית רוצה לגדת בבית?נחש@!# מה העדיפות שלך לחיות? הטופ שבטופP: אם הייתה לך אפשרות ליצור חיה משלך, איך היא הייתה נראת? 4 רגליים, מדברת בשפה שלנו וכמו כלב כעיקרון, רק שיש לו אפשרות לדבר איתיD: האם את\ה בעד שחיטה של בע"ח כדי לאכול אותם? אני מאוד מאוד אוהבת חיות. אבל הן גם מאוד טעימותX: אז אני.. בשום צדXD האם את\ה בעד ניסויים בבעלי חיים?נגד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 מה דעתך על השימוש בעור של בע"ח?זה רע! מה הדבר הכי מוזר (בע"ח) שאכלת אי-פעם? ממ. חזיר נראלי0-0

למעלה