# שאלון! #

matron

New member
# שאלון! #

מהי החיה האהובה עליך? אם הייתה לך אפשרות להיות חיה, איזה חיה היית? האם יש לך חיות מחמד בבית? איזו חיה היית רוצה לגדת בבית? מה העדיפות שלך לחיות? אם הייתה לך אפשרות ליצור חיה משלך, איך היא הייתה נראת? האם את\ה בעד שחיטה של בע"ח כדי לאכול אותם? האם את\ה בעד ניסויים בבעלי חיים? מה דעתך על השימוש בעור של בע"ח? מה הדבר הכי מוזר (בע"ח) שאכלת אי-פעם?

matron

New member
עונה

מהי החיה האהובה עליך? כעיקרון, נחשים אבל זה משתנה... פעם כרישים, פעם אריות... אם הייתה לך אפשרות להיות חיה, איזה חיה היית? קוברה... (גם יורקת וגם מכישה). האם יש לך חיות מחמד בבית? אה.. לא. איזו חיה היית רוצה לגדת בבית? פנתר שחור, או נחש, אבל אין סיכוי... מה העדיפות שלך לחיות? אה... לא ממש יודעת, לא חשבתי על זה. אם הייתה לך אפשרות ליצור חיה משלך, איך היא הייתה נראת? אה, טוב... משהו כמו אריה, עם כנפיים עם יכולת להכיש ולירוק כמו קוברה... משהו הזוי. האם את\ה בעד שחיטה של בע"ח כדי לאכול אותם? כן... האם את\ה בעד ניסויים בבעלי חיים? כן... מה דעתך על השימוש בעור של בע"ח? אין לי התנגדות לזה. מה הדבר הכי מוזר (בע"ח) שאכלת אי-פעם? חוץ משרימפס, אכלתי עוד משהו ממש מוזר, אבל אני מעדיפה לא ליצור מהמומה בפורום.

VmaayanV

New member
ל"ג בעומר זה דבר תקוע. ../images/Emo13.gif

מהי החיה האהובה עליך? בעיקרון כולם, אבל חתולים. אם הייתה לך אפשרות להיות חיה, איזה חיה היית? אוגר, כי הם חיים במן גן שעשועים שכזה P: האם יש לך חיות מחמד בבית? חתולה :) איזו חיה היית רוצה לגדת בבית? קוף או נמר, אבל גורים קטנים כאלה.. מה העדיפות שלך לחיות? הכל. אם הייתה לך אפשרות ליצור חיה משלך, איך היא הייתה נראת? נהה. האם את\ה בעד שחיטה של בע"ח כדי לאכול אותם? אני אצא מטומטמת אם אני אגיד לא, כי אני אוהבת בשר. האם את\ה בעד ניסויים בבעלי חיים? לא. מה דעתך על השימוש בעור של בע"ח? נגד, אבל זה בדיוק כמו השחיטה. מה הדבר הכי מוזר (בע"ח) שאכלת אי-פעם? חזיר, באיטליה. |=

netapet2

New member
עונה P:

מהי החיה האהובה עליך? סוס\כלב לא יודעת... אם הייתה לך אפשרות להיות חיה, איזה חיה היית? סוסה, כולם אומרים לי שאני כזאת... האם יש לך חיות מחמד בבית? כה... כלבלב, כלבלבה(שקטנה ממנו אבל בגודל גדולה ממנוP: ) אממ דגים של אחותי, וכרגע גם פינקים. איזו חיה היית רוצה לגדת בבית? אוגר... היה לי והם מתו :( מה העדיפות שלך לחיות? מה זאת אומרת? אם הייתה לך אפשרות ליצור חיה משלך, איך היא הייתה נראת? אממ סוס ענקי כזה שהגובה שלו בערך 1.80... ושהוא קופץ 1.30 בלי להתאמץ בכלל. האם את\ה בעד שחיטה של בע"ח כדי לאכול אותם? אם אומרים את זה ככה לא אבל אני אוכלת מה לעשות.. האם את\ה בעד ניסויים בבעלי חיים? לא מה דעתך על השימוש בעור של בע"ח? איכס בחיים לא! מה הדבר הכי מוזר (בע"ח) שאכלת אי-פעם? אמממממממממ בכללי אני בקושי נוגעת בזה, כאילו אני אוכלת בשר ועוף אבל לא שרימפסים או משהו אחר... אכלתי אבל תחת של פרה (שהיה דוחה ברמות)

netapet2

New member
חח מסתבר

הרי אנחנו לא יודעים את הגיל המדוייק אבל הוא הגיע לחווה בערך בגיל חודשיים.. ועכשיו הוא בן שנה וחצי והיא לפי מה שאמרו לנו צריכה להיות עכשיו בת שנה ו5\4 לא זוכרת :S

סמיילי8

New member
אוי אלוהים.

מהי החיה האהובה עליך? כלבים נראהלי אם הייתה לך אפשרות להיות חיה, איזה חיה היית? נשר האם יש לך חיות מחמד בבית? סי...כלב וחתול.. איזו חיה היית רוצה לגדת בבית?מספיק מה העדיפות שלך לחיות? ?... אם הייתה לך אפשרות ליצור חיה משלך, איך היא הייתה נראת? לא יודעתתת!! האם את\ה בעד שחיטה של בע"ח כדי לאכול אותם? לא ממש.. האם את\ה בעד ניסויים בבעלי חיים? לא!! חוץ מעכברים וחולדות וחיות דוחות שגם ככה אפחד לא צריך אותם והן סתם מגעילות מה דעתך על השימוש בעור של בע"ח? אסון!! מה הדבר הכי מוזר (בע"ח) שאכלת אי-פעם? לא יודעת..בניגוד אליכם אני שומרת כשרות..אבל נדמה לי שגם אם לא הייתי שומרת, לא הייתי נוגעת בחזיר או בכל הדברים הדוחים האלה!! כאילו, זה חזיררר זה מגעיל!!

עונה

מהי החיה האהובה עליך? חתולים,חולדות אם הייתה לך אפשרות להיות חיה, איזה חיה היית? אני חושב שהכי טוב להיות בן אדם... האם יש לך חיות מחמד בבית?כן 2 אוגרים (שקניתי אתמול) שהחליפו את מקומם של החולדות שלי ז"ל ותוכי שאני שונא... איזו חיה היית רוצה לגדת בבית?הכול מה העדיפות שלך לחיות?שיהיו חמודות ולא נושכות אם הייתה לך אפשרות ליצור חיה משלך, איך היא הייתה נראת? לא יודע.. האם את\ה בעד שחיטה של בע"ח כדי לאכול אותם? לא האם את\ה בעד ניסויים בבעלי חיים? תלוי מה דעתך על השימוש בעור של בע"ח? איכס... מה הדבר הכי מוזר (בע"ח) שאכלת אי-פעם? הבשר שבתוך העצמות של חזיר...

SoosKatan

New member
עונה

מהי החיה האהובה עליך? כלב אם הייתה לך אפשרות להיות חיה, איזה חיה היית? תלוי.. בארץ ישראל לא ממש הייתי רוצה להיות שום חיה :S אבל אם כבר אז או טופי, או ברנדי או רוקיטה. לדעתי אלה החיות הכי מאושרות שיש P: האם יש לך חיות מחמד בבית? כן איזו חיה היית רוצה לגדת בבית? חתול. לא נורא.. בקרוב :) מה העדיפות שלך לחיות? מה זאת אומרת? אם הייתה לך אפשרות ליצור חיה משלך, איך היא הייתה נראת? לא יודעת
האם את\ה בעד שחיטה של בע"ח כדי לאכול אותם? תלוי איך, בעיקרון לא האם את\ה בעד ניסויים בבעלי חיים? תלוי לאיזה מטרה מה דעתך על השימוש בעור של בע"ח? זוועה. מה הדבר הכי מוזר (בע"ח) שאכלת אי-פעם? קלמארי :&#39
*תמונה שצילמתי אתמול בחדרה

sapirosh92

New member
../images/Emo5.gifחיות

מהי החיה האהובה עליך?אין אם הייתה לך אפשרות להיות חיה, איזה חיה היית?איגואנה האם יש לך חיות מחמד בבית?לא יאככססס איזו חיה היית רוצה לגדת בבית?אף חייה מה העדיפות שלך לחיות?לא הבנתי ת'שאלה חחח אם הייתה לך אפשרות ליצור חיה משלך, איך היא הייתה נראת?יפה,שקטה,חמודה,ונורמלית האם את\ה בעד שחיטה של בע"ח כדי לאכול אותם?כן האם את\ה בעד ניסויים בבעלי חיים?לא כ"כ אכפת לי מה דעתך על השימוש בעור של בע"ח?שזה דוחה ללבוש עור של נחש.. כי כל הבשר שלו היה בפנים איכסס מה הדבר הכי מוזר (בע"ח) שאכלת אי-פעם?לא אוכלת דברים מוזרים

netapet2

New member
תראי...

יש אנשים שלמרות הכל לא אוהבים.. אבל אני חושבת שזה בזבוז כי זה כמו לומר אני לא אוהבת בני אדם. חיות

netapet2

New member
בגלל זה אני אוהבת חיות

*נו כבר שיעברו ה-12 ימים האלה אני רוצה כבר לראות מה האנשים בחווה מארגנים לי(וידוע לי שהם מארגנים ) *

matron

New member
אה...

בבני אדם, אני שונאת את הטימטום והטישפות האין סופית. בבעלי חיים (שוב, לא בכולם) אני שונאת את התשומת לב שנותנים להם, מרוב שהם 'חמדמדים'.

למעלה