שאלון..^^

שאלון..^^

אני מניחה שהנושא שלו אהבה.. לודעת.. אין לו נושא מוגדר. תתגברו. 1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? 2.איך היא הייתה? 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) 4.מתי היה החבר הראשון שלכם? 5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם? 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? 7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? 12.איך נפרדים בלי לפגוע? 13.אפשר להפרד בלי לפגוע? 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? (כן, דיי עלוב.. לונורה.)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה :)

1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם?השנה *מסמיקה* 2.איך היא הייתה?כמו כל נשיקה ראשונה :) 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) מישהו שהיה לי איתו קטע 4.מתי היה החבר הראשון שלכם?בכיתה ד'
5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם?1, ואם מחשיבים את זה שהיה לי איתו קטע אז 2 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם?שומדבר 7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה?שומדבר 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם?טבעת מדהימה 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה?כל דבר שהוא יבקש, אבל שאני יסכים. 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?ברור 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת?אפעם לא 12.איך נפרדים בלי לפגוע?פשוט אומרים שזה לא זה, ואתה כבר לא מרגיש אהבה, ושאתה באמת לא מתכוון לפגוע 13.אפשר להפרד בלי לפגוע?כן. תמיד יישאר איזה פצע בלב אבל זה עובר. 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות?להיפרד בהתעלמות. כאילו שמי שאתה נפרד ממנו לא יודע שאתה נפרד ממנו והוא מנסה כל הזמן להתקרב אליך ואתה רק מתרחק

AlexOnFire

New member
עונה../images/Emo13.gif 1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? לפני שנתיים. 2.איך היא הייתה?כיפית 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) ידיד קרוב. 4.מתי היה החבר הראשון שלכם? בכיתה ה' חחח 5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם?+-6 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם?הביאו לי ורד? 7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה?לחבר שלי... אזיקיםXD 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם?פלאפון? 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה?הכול. 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?כן 11. אמרת "אני אוהב\ת אותך" ולא התכוונת?לא 12.איך נפרדים בלי לפגוע?אין דבר כזה. 13.אפשר להפרד בלי לפגוע?לא 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות?להגיד דברים נורא מגעילים שפוגעים ישר בנקודות הרגישות למישהו בפרצוף.

עונה^^

1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם?אהה.... 11
2.איך היא הייתה?אההה.. חביבה... אבל היא הייתה באולם ספורט...
3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה)נראה לי חבר...=\ 4.מתי היה החבר הראשון שלכם?גן...
5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם?10...
6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם?ארוחה עם נרות וכאלה... היה כזה כיף!:] 7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה?אהה... בוא נגיד שזה עלה יותר מ-500...
מתנה לשנה שלנו...
8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם?לא יודעת כמה זה עלה אבל ההוריןם שלי עשו לי שיפוץ בחדר ושינו לי לגמרי את המלתחה... 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? הרבה... 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?כן....הרבהרבהרבהרבהרבה!!! 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת?באמת או חובה...
12.איך נפרדים בלי לפגוע?גורמים לו לשנוא אותך, ואז להגיד לו שזה לא הולך...XD 13.אפשר להפרד בלי לפגוע? זה לא אותה שאלה?:0 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות?להיות חברה שלך, ובאותו זמן לגנוב לך את החבר... מנסיוני זה ככואב...=\ יאי סיימתי!:]

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif אהבה ../images/Emo23.gif

1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? לפני שנה וקצת. 2.איך היא הייתה? המ, בסדר.. הייתי קצת בשוק בהתחלה. אבל, טוב. :| 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) ידיד. 4.מתי היה החבר הראשון שלכם? כיתה ג' D:: ותתפלאו היינו ביחד עד סוף כיתה ה'. 5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם? 5/6. 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? כל מיני מילים שאומרים לי זה רומנטי בעיניי, אבל נתנו לי פעם את המתנה הכי חמודה בעולם
. 7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? קניתי לחבר שלי פוף ענק, כאילו.. זה היה מוזר X: היינו בקניון וסתם ככה הוא הסתכל על איזשהו פוף ומרוב שאהבתי אותו קניתי לו אותו D: בלי שום סיבה. כאילו, לא היה לנו חודש/חודשיים/שנה או משהו. 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? המממממפ, בושם ודובון וכל מיני שטויות :) אה ווילון D: רציני, וילון מדהים. 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? המון. 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן. 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? לא. 12.איך נפרדים בלי לפגוע? האמת? אין דבר כזה לא לפגוע. כשאוהבים זה בטוח פוגע. 13.אפשר להפרד בלי לפגוע? לא. 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? לבגוד.

דנטל

New member
אהבה

1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? תלוי איזו נשיקה, הצרפתית הראשונה בגיל 13 2.איך היא הייתה? זוועתית, לא הבנתי למה יש לי לשון בפה 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) חבר 4.מתי היה החבר הראשון שלכם? בגן, חחח 5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם? 2 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? מילאו לי את החדר בבלונים 7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? טבעת 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? שרשרת 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? יותר מדי 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? לא 12.איך נפרדים בלי לפגוע? אין חוקיות, זה תלוי ממי נפרדים 13.אפשר להפרד בלי לפגוע? נראה לי שכן 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? יש המון דברים, שוב - תלוי במי מנסים לפגוע

fluppster

New member
אהבה

1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? בגיל 17 2.איך היא הייתה? לא מדהימה, הייתי ממש שיכורה....
3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) מישהו מהכיתה שלי שפלרטטנו לפני זה המון. 4.מתי היה החבר הראשון שלכם? מגיל 17 וחצי (ועוד ממשיך!
) 5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם? 0 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? החבר שלי הכין לי ליום ההולדת האחרון ספר (אמיתי!) עם כריכה עם תמונה שלי והכל, שבתוכו יש סיפורים ושירים שכתבתי במהלך חיי. מתנה מדהימה.....
7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? אם אני לא טועה, הכי יקר היה שלקחתי אותו (ואת עצמי) לספא (כולל מסז'). 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? הוא לקח אותי לצימר. 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? הכל, כל עוד זה לא אומר לוותר על העקרונות הרציניים שלי או לפגוע באחרים. 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? כן, אבל לא במובן הרומנטי 12.איך נפרדים בלי לפגוע? אי אפשר להיפרד בלי לפגוע בכלל. אפשר לרכך את המכה, אם עושים את זה בצורה מכובדת, ומסבירים לו בעדינות שהוא אדם נפלא וכ"ו, אבל זה פשוט לא מסתדר. 13.אפשר להפרד בלי לפגוע? לא. 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? לבגוד. דווקא אחלה שאלון!!!!

hilonet14

New member
עוננה

1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? לא הייתה 2.איך היא הייתה? אמן שתהייה טובה 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) 4.מתי היה החבר הראשון שלכם? בגן 5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם?1 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? מסג' 7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? הכל -אם אני באמת אוהבת אותו- 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? לא 12.איך נפרדים בלי לפגוע? אין דבר כזה פרידה לא כואבת... 13.אפשר להפרד בלי לפגוע? לא.. 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? לבגוד (כן, דיי עלוב.. לונורה.) לא זה דווקא נחמד

../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? ממ..ממ.. לא הייתה
2.איך היא הייתה? - 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) - 4.מתי היה החבר הראשון שלכם? כיתה ד'.. XD 5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם? 2 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? כלום
7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? לא יודעת 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? לא יודעת 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? הכל.. באמת הכל 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? אף פעם
11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? אף פעם
12.איך נפרדים בלי לפגוע? לא יודעת 13.אפשר להפרד בלי לפגוע? נראה לי שכן 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? להיות עם מישהו ולא לאהוב אותו באמת

עונה..

1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? כיתה ח' 2.איך היא הייתה? לא משהו האמת 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) חבר 4.מתי היה החבר הראשון שלכם? כיתה ד' או משהו
5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם? הרוב לא נחשבים, חברים של יסודי כאלה.. היה אחד רציני 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? מישהו הכין לי ליום הולדת ציור שממש ממש רציתי 7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? לא זוכרת 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? לא יודעת.. 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? הרבה 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? כן 12.איך נפרדים בלי לפגוע? שאלה טובה. 13.אפשר להפרד בלי לפגוע? לא יודעת 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות?

rasmus girl1

New member
../images/Emo187.gif אני..

1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם?גיל 15וקצת.. 2.איך היא הייתה?לא משו 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה):סתם מישו.. 4.מתי היה החבר הראשון שלכם?גיל 15וחצי 5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם?3 :/ 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם?כתבו לי מכתב. 7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה?אירגנתי לחבר שלי כסף להופעה של מרטי פרידמן אבל הוא לא היה מוכן לקחת את זה אז בסוף עשינו חצי חצי >< 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם?מצלמה דיגיטלית :| 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה?הכל.. 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?כן 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת?כן 12.איך נפרדים בלי לפגוע?מילים עדינות..אי אפשר שלא לפגוע.. 13.אפשר להפרד בלי לפגוע?אי אפשררר.. 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות?לבגוד,לשקר. (כן, דיי עלוב.. לונורה.)

../images/Emo110.gif

1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? מזמן 2.איך היא הייתה? דווקא די טובה. כולם אומרים שנשיקה ראשונה זה מגעיל... אבל לא. 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) האקס. 4.מתי היה החבר הראשון שלכם? שהתנשקתי איתו? סוף כיתה ז'.. 5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם? שניים רציניים. 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? התחתנו איתיXD 7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? סוכריה. חח אני לא קניתי כלום.. זה אידיוטי. כשיש אהבה לא צריך להשקיעבה כסף.. בסוף זה סתם הופך למלחמת מתנות. 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? טבעת ב15 שקלXD 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? כמעט הכל 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן.. היום
11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? אני לא צבועה. 12.איך נפרדים בלי לפגוע? תגידו לי אתם! אני מנסה לגלות
13.אפשר להפרד בלי לפגוע? לא חושבת 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? לבגוד.

נושבו

New member
עונה.

1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם
עוד לא היתה. 2.איך היא הייתה? 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) 4.מתי היה החבר הראשון שלכם
בחופש של כיתה ז'. 5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם
1 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם
אממ לא עשו לי דברים ממש רומנטיים כי לא יצאתי תקופה ארוכה עם אותו אחד. 7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה
פופ 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם
בושם 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה
הרבה ותלוי עד כמה החברה הזו קרובה אליי. 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת
ברור 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת
לא... 12.איך נפרדים בלי לפגוע
מדברים על זה ביחד. 13.אפשר להפרד בלי לפגוע
לא.. אבל אפשר להיפרד בדרך שהפגיעה תהיה פחות כואבת. 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות
לנצל. (כן, דיי עלוב.. לונורה.)

../images/Emo210.gifאאני:]

1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? בגן.
2.איך היא הייתה? לא הכי זוכרת..=0 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) חבר לגן D: 4.מתי היה החבר הראשון שלכם? כיתה ד'..
5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם? 4.. 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? כשמישהו התקשר אליי והוא אמר לי שהוא אוהב אותי מאוד
7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? נר? XD 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? לא קנו לי!!! החבר שלי הביא לי שרשראות של אמאשלו!!!!1 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? הכל עד גבול מסוים
10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? יאאפ 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? לא 12.איך נפרדים בלי לפגוע? פנים מול פנים..הכי כן והכי אמיתי.. 13.אפשר להפרד בלי לפגוע? לא..תמיד נפגעים כשנפרדים ממך..אבל זה פוגע יותר להיפרד באסאמס או במכתב..או בכלל עם שליח ><" 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? ^ (כן, דיי עלוב.. לונורה.)

עונה לך על השאלון

1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם?מי לפני 6 שנים 2.איך היא הייתה?היא הייתה נשיקה מקסימה מאוד אבל לא עד כדי כך 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה)עם ידידה היתיי 4.מתי היה החבר הראשון שלכם?אני בן,אז אני אומר שלפני שש שנים הייתה לי חברה ראשונה 5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם?8 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם?הם נתנו לי הרבה דברים אבל דבר שהכי אהבתי זאת הייתה נשיקה רק 7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה?בובה ענקית של דובי 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם?הרבה דברים אני לא יודע מה לבחור 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה?כל החברות שהיו לי לא אהבתי אותם באמת ,אבל הייתה אחת שאהבתי באמת הייתי יכול קלנות לה את כל העולם בשביךה 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?בכל הפעמים שאמרתי את זה למשהי לא אמרתי לה באמת אני לא באמת אוהב אותה ,אבל הייתה פעם אחת שכן 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת?כן 12.איך נפרדים בלי לפגוע?מחתילים להגיד זה לא ילך בנינו........... 13.אפשר להפרד בלי לפגוע?תראו פרידה היא תמיד קשה 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות?לעזוב מישהו בלי להגיד לו

קספר07

New member
שובי דובי חובי

1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? בגיל 11-12 נראה לי 2.איך היא הייתה? נהדרת 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) חבר שאהבתי במשך הרבה מאוד זמן גם אחרי שנפרדנו.. 4.מתי היה החבר הראשון שלכם? בגיל 3... 5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם? הרבה... יותר מדי מעל 10 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? יוו היו כמה דברים ממישהו אחד (אבי) שאני כרגע לא סובלת אבל היה חבר שלי לפני כמה שנים הוא כתב הלחין והביא לי על דיסק שיר שכתב עליי והיה חבר אחד (נאור) שהביא לי דיסק עם שירי אהבה שהקליט לי ומלא בובות טאחת לוחצים עליה והיא אומרת איילאביו והשניה אם תמונה שלו והיש "המלאך שלי"
וחבר אחר (יאיר) סידר יפה את החדר שם מוזיקה והדליק נרות קטנים וקטורת... משהו קסום כזה..
7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? אמ מתנה ב200 שקל נראה לי זה היה לברק 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? אמ לא יודעת אני מניחה שאת ההוצאות הכי גבוהות נאור הוציא 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? כמעט הכל 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? לא נראה לי אולי 12.איך נפרדים בלי לפגוע? אמ זה קשה אבל מסבירים ומחכים שהוא ינסה להבין 13.אפשר להפרד בלי לפגוע? כן נראה לי 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? לבגוד

אספיר85

New member
ענה../images/Emo54.gif

1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? כיתה ז'. (כשהייתי בת 12) 2.איך היא הייתה? בסדר. 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) עם החבר. 4.מתי היה החבר הראשון שלכם? באותו זמן. סוף כיתה ז' כזה. 5.כמה אקסים\ות כבר יש לכם? שלושה. 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? קנו לי דוביP: 7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? אהה. קניתי לחבר שלי טיונר ליום הולדתP: 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? הדובי, למרות שלא ביררתי כמה הוא עלה. 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? לא יודעת. 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? לא 12.איך נפרדים בלי לפגוע? לא אחרי ריב. לא בטלפון. פנים מול פנים. עם הרבה חיבוקים וסליחות. 13.אפשר להפרד בלי לפגוע? כן 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? להיפרד דרךמסנג'ר ש מישהו אחר (כן, עשו לי את זה.) (כן, דיי עלוב.. לונורה.) אחה דווקא.

למעלה