שאלון =]

שאלון =]

איזו עונה הכי אוהבים? איך יודעים שבא אביב? שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים? מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל? כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו? וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה? כמה ישנתם בסופשבוע? למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה? אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם? שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז? ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל? האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר? למה אתם עונים על השאלון הזה? האם אתם משועממים בצורה נוראית? מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר? כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה? מה הפרי האהוב עליכם? מהו הירק האהוב עליכם? האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה? מהיא הממתק האהובה עליכם מהיא שתיה אהובה עליכם שיר אהוב עליכם סרט אהוב עליכם אוכל אהוב עליכם ספר אהוב עליכם בגד אהוב עליכם תחתון אהוב עליכם? מועדון אהוב עליכם? למה השעון מתקתק? מה אתם שומעים עכשיו? מה אתם מריחים עכשיו? מה אתם טועמים עכשיו? מה אתם עושים עכשיו? ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה? האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה, אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה, או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים? לילה טוב

i v g y

New member
אני בשוקיים

מקווה שעונה ראשון איזו עונה הכי אוהבים? סתיו
איך יודעים שבא אביב? יש פריחה,מתאהבים וסובלים, אין גשם, ציפורים, חתולים חרמנים (חודש מרץ)
שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים? כן היא יחד עם מריה מגדלה הזונה מהמגדל, רק שלגיה מהיער מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל? היא נכנסה לקומה כמו אריק שרון, סתם נמאס לה להיות העובדת של הגמדים כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו? וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה? זה עוד מוקדם לא? ואני יוצא לעבוד עוד מעט אז... כמה ישנתם בסופשבוע? אני לא מעביר זמן בשינה, זה ביזבוז למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה? מעניין. אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? אנוכי עושה זאת. כי אף אחד לא מנשק אותו אז לא אכפת לו איך הן נראות. למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם? יש בו צבעים כאילו דה. שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז? מצאו עוד תומך, ושמים את הפרסומות שלו ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל? כי הוא גוף חיי כמונו, כמו החתולים, שנדע שהוא חי, שאנחנו לא לבד האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר? מחרחר, ממש משעמם לו למה אתם עונים על השאלון הזה? כי היא שם האם אתם משועממים בצורה נוראית?
מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר? משהו מיני כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה? אני גורבת אחת, יש לי רגל ענקית גם ככה (46) מה הפרי האהוב עליכם? שונא פירות מהו הירק האהוב עליכם? עגבניה, למרות שזה פרי לא
האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה? אם עגבניה היא פרי אז סלט מהיא הממתק האהובה עליכם ממתי ממתק זו בת? אני גוסס על במבה מהיא שתיה אהובה עליכם גזוזים והמון שיר אהוב עליכם כרגע גן מאיר של דנה ברגר סרט אהוב עליכם מארגנת החתונות - כי זה חמוד אוכל אהוב עליכם נקניקיות, חביתה, ספגרטי עם גבינה, שניצלונים,תוח אדמה במיקרו ספר אהוב עליכם אני לא ממש אוהב לקרוא בגד אהוב עליכם יש לי ג'ינס שרשום אחורה 69 של פוקס תחתון אהוב עליכם? רגילים לא בוקסר מועדון אהוב עליכם? הייתי רק בתיאטרון למה השעון מתקתק? כי הוא מעצבן אש. לכן הוצאתי תסוללה מה אתם שומעים עכשיו? נחירות של דוד שלי חחחח מה אתם מריחים עכשיו? את הקולה שלידי מה אתם טועמים עכשיו? את הרוק שלי - מישהו רוצה? מה אתם עושים עכשיו? חושב על איך מוציאים בחור מהראש ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה? אין צורך, אני נרדם כמו סוס. אבל לפעמים אני אוהב לראות אדם אהוב במצלמה לפני שינה (ולא לא מה שחשבתם ) האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה, אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה, או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים? אני מעדיף להירדם לצלילי מישהו אהוב לילה טוב

Black All Star

New member
שאלון חמוד ../images/Emo9.gif

איזו עונה הכי אוהבים? קיץ/אביב איך יודעים שבא אביב? לא יודעת,פריחה (בטבע,לא כזאת שעל הגוף
) שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים? הייתי עונה לזה אם הייתי עובדת בדיסני מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל? בפעם האחרונה שבדקתי היא... מתה (?) כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו? הא?
וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה? התוכים שלי צווחים לי באוזן ,אז כבר וויתרתי בינתיים על ללכת לישון כמה ישנתם בסופשבוע? לא הרבה למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה? אם הייתי ירקן,הייתי עונה על השאלה הזאת אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? יובש... למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם? מאיפה אני יודעת ?
שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז? השינויים באתר,קצת דפקו אותו גם ... ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל? חם לו האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר? מתאוורר למה אתם עונים על השאלון הזה? כי מצ'עמם לי האם אתם משועממים בצורה נוראית? אהא
מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר? לישון ... כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה?לכל היתר שניים מה הפרי האהוב עליכם? אפרסק (הו,כמה סקסי ..
) מהו הירק האהוב עליכם? מלפפון האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה? לא .. את הקומבינציה הזאת עוד לא יצא לי לעשות .. מהיא הממתק האהובה עליכם : אה,זאת שאלה? -שוקולד,ברור
מהיא שתיה אהובה עליכם: קולה מקורית שיר אהוב עליכם: (אני לא אכתוב באנגלית כי זה דופק את הכול) קליפורניקיישון-רד הוט צ'ילי פפרס סרט אהוב עליכם : אני רובוט ... הוא ממש השפיע עלי משום מה ... ,רק להביט בפנים של הרובוט התמים הזה (סאני) מעלה בי דמעות ורחמים על המסכן. אוכל אהוב עליכם : יש הרבה... בעיקר אוכל של אמא ספר אהוב עליכם: ספר ילדים אמנם ,אבל "מטילדה" של רואלד דאל ,אני ממליצה עליו בחום,למרות שהוא ספר ילדים/נער בגד אהוב עליכם: ג'ינס,מכנס שחור... תחתון אהוב עליכם?
מועדון אהוב עליכם? לא הולכת למועדונים ... למה השעון מתקתק? כי מצ'עמם לו מה אתם שומעים עכשיו? כלום... מה אתם מריחים עכשיו? כלום
מה אתם טועמים עכשיו? כלוםםםםם! מה אתם עושים עכשיו? כותבת ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה? מגניב
האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה, אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה, או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים? הייתי רוצה להיות זאת שתספר את הסיפור

למעלה