שאלון

כנרת 2002

New member
שאלון

שלום, אני עושה עבודה ובמסגרת העבודה אני צריכה כמה שיותר אנשים שימלאו את השאלון הזה. תודה לכל מי שעונה. פרטים אישים: מין :זכר/נקבה גיל: ___ ישוב:______ 1)"לעולם לא יהיה שלום עם הערבים." האם אתה מסכים עם האמירה? כן/לא 2)האם לדעתך כל הערבים תומכים בטרור? כן/לא 3)האם אין הבדל בין ערביי ישראל לערבים פלסטינים, ביחס שלהם ליהודים. כן/לא 4)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי פלסטיני (במסגרת יוזמה של ביה"ס/ תנועת נוער/מקום עבודה)? כן/לא 5)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי ישראלי? כן/לא 6)האם יש הבדל בין ערבים ובין בני עמים אחרים, כבני אדם? כן/לא 7)האם לדעתך רוב ערבי ישראל תומכים בפלסטינים? כן/לא 8)האם לדעתך יש לשפר את היחס לערבים בארצנו? כן/לא 9)האם תהיה מוכן לגור בשכנות עם ערבי ישראלי? כן/לא 10)"כל הערבים אותו דבר". מה דעתך על האמירה הזו?

okok4

New member
שלום שלומית../images/Emo141.gif

מין: זכר גיל: 18 ישוב: לא רלוונטי 1.לא 2.לא 3.לא 4.כן 5.כן 6.לא 7.כן 8.כן 9.כן 10. גזענות לשמה חן חן

vipor

New member
...........

גיל 16 ישוב אלפי מנשה 1.כן 2.כן 3.לא 4.לא 5.לא 6.כן 7.כן 8.לא 9.לא 10.נכנוה לגמרי

goldi san

New member
סליחה שאני ככה מתפרצת בגסות

אבל... את/ה מאלפי מנשה???????? אלפי מנשה אחת היא, אחת ויחידה? אהההה זה כל כך ענק!

s p i d e r

New member
תשובון

גיל 16 ישוב: אור יהודה מין: זכר 1) לא 2) לא 3) כן 4) לא 5) לא 6) כן 7) לא 8)
כן... אני חושב 9) לא!! 10) שטויות. יש ערבים נורמלים...

shirigutman

New member
תשובות

להלן התשובות לשאלון. בהצלחה בעבודה!!! מין: נקבה גיל: 18 יישוב: רמה"ש 1. לא 2. לא 3. כן 4. כן 5. כן 6. לא 7. כן 8. לא יודעת 9. כן (תלוי בדעתו על העם שלנו ובמידת הסובלנות שלו). 10.לא נכונה בכלל- כולנו בני אדם שונים אחד מן השני. בהצלחה בעבודה... שירי

עכשיו אני

זכר 23 לא יודע למה את צריכה ישוב כמו שאמרו זה לא רלוונטי 1 כן 2 כן 3 כן 4 לא 5 לא 6 כן 7 כן 8 לא 9 לא 10 גזענות

scarlet moon

New member
תשובות

נקבה, 17, רעות. 1. לא. 2. כן. 3. כן. 4. כן. 5. כן. 6. לא. 7. לא. 8. כן. 9. כן. 10. לא נכונה...

לסלי

New member
תשובתי

מין: נקבה גיל: 22 יישוב: צפון 1. לא 2. לא 3. כן (כלומר: יש הבדל לדעתי) 4. כן 5. כן 6. לא 7. כן 8. כן 9. כן 10. גזענות לשמה....

goldi san

New member
אני אותו דבר

כלומר, אותן תשובות כמו הבחורה מעלי. נקבה, 16, ת"א.

tamarsita

New member
הערה בקשר לשאלון

אני בת 16.5 ואני גרה בירושלים, בשטחים שכבשנו ב67´ אם זה משנה. בהתחלה רציתי לענות על השאלון שלך, אבל אני חושבת שזה יותר מדי קשה לענות על דבר כזה. כל שאלה ששאלת בשאלון מכלילה. נורא קשה לענות אם לדעתי כל הערבים-ישראלים הם כמו כל הפלסטינאים. וכך זה הולך עם כל שאלה. אני חושבת שזה נורא קשה להגיד. כמו שתשאלי האם הישראלים רוצים שלום. לא כולם רוצים שלום, וכולנו יודעים את זה. אבל כן יש כאלה שרוצים שלום ומאמינים שמתישהו יהיה שלום. והנה תשובה לשאלה מספר 1: אני לא חושבת שיכול להיות שלום עם הפלסטינאים (אני לא מדברת על ערבים בכלליות אלא רק הפלסטינאים) בשלב זה. יהיה יום אחד שלום, אולי. זה יקרה רק אם השלטון הפלסטינאי ישתנה ויעלה מישהו שבאמת רוצה שלום איתנו. אני מקווה שלפחות הנכדים שלי יראו את השלום הזה. tamarsita

ברור

זה כמו האנשים שאומרים: "הסינים עושים טאי צ´י בבוקר", "ההודים רגועים", וכן הלאה. הידעתם שלאנשים שחיים בכדור הארץ יש 1.96 רגלים, ו-0.003 חתול? מעניין מה אפשר לעשות עם האנפורמציה הזאת. עד שפוגשים את ההודי העצבני הראשון...
ואז את השני. והשלישי. והרביעי. כאילו דהההההה

הגזימותי.

אני לא לוקח את כל מילותי בחזרה, אבל התשובה היתה לא לעניין. אפשר למחוק אם תרצי, קיש, ויפה שעה אחת קודם.

okok4

New member
למה מה.

זה בגלל שכללו הודים בסטטיסטיקה. יש שם מלאן פיסחים ואנשים מתפרקים בדרגות שונות של חומרה.

ZipNaB

New member
תשובות

זכר\17\חדרה 1-לא 2-כן (רובם) 3-לא (רובם) 4-כן 5-לא (סתם ככה?) 6-כן (כמו כולם) 7-כן (רובם) 8-לא (כרגע) 9-כן (אחד) 10- לא נכונה

Sharon_1

New member
תשובות -

נקבה, 24, ארה"ב 1. לא. 2. לא. 3. לא. 4. כן. 5. כן. 6. כן. 7. כן. 8. כן. 9. כן. 10. גזענות! בהצלחה!

יואב24

New member
תשובות

מין:זכר גיל:23 ישוב:צפון 1)כן 2)לא 3)לא 4)נפגשתי 5)נפגשתי/נפגש 6)כן 7)כן 8)כן 9)לא 10)לא נכונה

Mariguella

New member
הוי כנרת שלי

טוב, סליחה על הכותרת, את בטח שונאת כשאומרים לך את זה אבל זה היה מתבקש. בכל מקרה, לא ברור לי עד כמה התוצאות של הסקר שלך תקפות - כי הן לא. את שואלת אנשים שבמקרה ביקרו בפורום הזה ושבחסות האינטרנט יכולים לשקר לך בלי בושה. כידוע, אפילו בטלפון אנשים משקרים, אז תתארי לעצמך את האינטרנט. ואם את לא מאמינה עד כמה אנשים יכולים להיות שקרנים, הציצי נא בכרטיס האישי שלי שנכתב ביום שבו לא היה לי רצון מיוחד לגלות פרטים אמיתיים על עצמי. אפרופו - גם בבחירות הבאות נבחר כולנו בפרס ובסוף ביבי יהיה ראש הממשלה (נראה לי שהנבואה האחרונה תתגשם). לעניות דעתי, היה עדיף אם היית עושה את זה באופן מפוקח ובקרב אוכלוסייה מוגבלת. בין-כה-וכה אין לך את המשאבים לעשות סקר בקרב הגודל הנחוץ באוכלוסיה שזה יהיה תקף. ותשובותי לסקר: מין: זכר גיל: 70 יישוב: גואטמלה סיטי תשובות 1 - 5 : לא תשובות 6-10: כן.

shlulit

New member
../images/Emo70.gif תשובות:

16 וחצי נקבה 1.לא 2.לא 3.יש הבדל 4.לא בטוחה 5.כן 6.לא 7.לא 8.לא יודעת 9.כן 10.זו אמירה גזענית

PunkBunny

New member
נו טוב ../images/Emo15.gif מיצי| ../images/Emo54.gif ../images/Emo105.gif

נקבה 15 באר שבע 1.כן 2.לא 3.לא 4.כן 5.כן 6.כן 7.כן 8.לא 9.כן 10. הממ...נכונה חלקית.

למעלה