*~ שאלון *~

טובבבבבב חח

1. מהי המילה האהובה עליכם? אין לי כזאת 2. מהי המילה השנואה עליכם? 3. מה מדליק אתכם? מייקל 4. מה דוחה אתכם? אנשים טיפשים 5. איזה קול/רעש אתם אוהבים? של המפזר חום חחח 6. איזה קול/רעש אתה שונאים? אזעקות של רכבים 7. מהי הקללה האהובה עליכם? כוס אמק חח 8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק? 9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? זנות? חחח 10. אם גן עדן קיים, איזה משפט תרצו שאלוהים יגיד לכם כשתגיעו לשעריו? את נכנסת!

יאללה לשאלון!../images/Emo9.gifפעם שניה...

(הפעם הראשונה נפלה בדיוק בגלל האינטרנטנט) 1- האהובות: אוקידוקי, פוצימוצי ועוד מלים מחוברות וכו':) 2- השנואות: 1- מאמי (מה קרה פתאום כולם/ן האמאות של כולם/ן?! היכן אבא בכל הסיפור?!) והשניה: כפרה (די! כמה פעמים לומר לכם: לא אוהב תרנגולות מעל לראשלי!) 3- מה שמדליק אותי זה...
4- מה שדוחה אותי?! ישנם כמה דברים שדוחים, ומכיר גמכמה אנשים שדוחים אותי... (מנסה להבין רק, מה דוחה בי שהם דוחים?!:( 5- הקול האהוב: יש כמה, אך במיוחד ת'סירנה מהמלחמה האחרונה
לכן אוהב גם לצפות שוב ב"סיילנט היל!"
6- הרעש ששונא: האופנוע שדווקא בשעות הלילה הקטנות עושה רונדלים ברח'! (שתבינו, זה לא רח' ראשי, זה רח' ללא מוצא!
) 7- הקללות האהובות: 1- טמפיט 2- פופן (א)נכור
8- המקצועות שמוכן/מתכנן לעבוד זה ב-4-5 מקצועות שעד כה יש לי, וכן ירבו עוד באומנות ותרבות. 9- כל מה שלא כלול בתשובה קודמת... 10- מה היה נאמר לי בגן-עדן?! אמממ... א- "מה אתה עושה כאן?! טעית בכתובת! טוב, אם כבר הגעת..." ב- "ביישן?! עוד ביישן הגיע אלינו!" (פשוט נזכרתי בפרסומת:)
הודגש במדגיש-עצמוני!

pulpula

New member
עקב עצלנות + שיעמום..

1. מהי המילה האהובה עליכם? אטוץ'? פחח סתם יש כל מיני.. קוקלה, שולולו, פולפולי.. זה מילים בכלל?! 2. מהי המילה השנואה עליכם?כל מיני מילות פוצי מוצי למיניהן... 3. מה מדליק אתכם? מייקל, חתולים ג'ינג'ים, בובות, חיות שונות ועוד.. 4. מה דוחה אתכם? עכבישים, ג'וקים, אנשים זנותיים ואנשים שמקיאים. בעעע.
טפו. 5. איזה קול/רעש אתם אוהבים? כל קול\רעש שמייקל יעשה יהא באשר הוא. פררר של חתול ואת קולו הענוג של הראלון. 6. איזה קול/רעש אתה שונאים?נינט?
סתם חח שאיריס לא תהרוג אותי
אממ רעשים שעושים צמרמורת, וכשהגנן מחליט להפעיל את הדבר הזה שגוזמים איתו שיחים ב6 בבוקר בימי שני!
7. מהי הקללה האהובה עליכם?סאומו, איחולי מוות ועוד.. 8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק? אממ.. הייתי מסכימה בהרבה, אבל אני לא מתאימה. החלום שלי היה להיות רוחקת, אך חבל שזה לא יקרה
הייתי עושה משהו בתחום הפרסום (ככה מאחורי הקלעים - קופירייטרית או וואטאבר). 9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? זנות. עד כמה שאפשר לקרוא לזה מקצוע.. 10. אם גן עדן קיים, איזה משפט תרצו שאלוהים יגיד לכם כשתגיעו לשעריו? "אטוץ'" חח סתם. אממ..לא הייתי רוצה שיגיד כלום! רק שיביא לי את פולפולי דין דין בן בן מייקל וין דיזל ג'וני דפ אנג'לינה והראל לתוך האקווריום שלי בסלון. יש סלון בגן עדן נכון?

g a g a

New member
מה נינט עשתה לך? ../images/Emo12.gif

חחחח שרוטה XD עלללללללללללללללק@#9>זנות. לא שאלו במה את עוסקת כרגע
מה זה רוחקת? הכוונה לחוקרת?
דווקא מתאים לך! בהצלחה עם החלום הזה!

pulpula

New member
נינט@ היה בשביל לעצבן אותך ../images/Emo3.gif

ו.. אופס.. התכוונתי לרוקחת.

g a g a

New member