*~ שאלון *~

HOT4Umichael

New member
*~ שאלון *~

ברוח השאלון הקודם שעורר את הפורום קצת הבאתי שאלון חדש (תודה לפורום "סקרים ושאלונים" ) אממ..מצטערת שפתחתי שרשור חדש- זה יותר נקי בעין ! הנה: שאלון מ"סטודיו למשחק" (אגב לגבי שאלה 8 זה תלוי בעונה...אז....) 1. מהי המילה האהובה עליכם? 2. מהי המילה השנואה עליכם? 3. מה מדליק אתכם? 4. מה דוחה אתכם? 5. איזה קול/רעש אתם אוהבים? 6. איזה קול/רעש אתה שונאים? 7. מהי הקללה האהובה עליכם? 8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק? 9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? 10. אם גן עדן קיים, איזה משפט תרצו שאלוהים יגיד לכם כשתגיעו לשעריו? תהנו... נטלי

HOT4Umichael

New member
עונה....

1. מהי המילה האהובה עליכם? נשמע קצת פלצני והכל אבל- "מאמי" 2. מהי המילה השנואה עליכם? בזמן האחרון הולך אצלנו הרבה "נשמאמי"..אני מתחרפנת מזה!! 3. מה מדליק אתכם? אש?? חחח..סתם.. מממ..טיולים ברחבי הארץ יכולים להדליק אותי בכיף (בייחוד הדיבור-על-לפני-הטיול) :) 4. מה דוחה אתכם? סושי וכל המאכלים החיים האלה.. (סטייק נא וכל הזוחלים למיניהם) 5. איזה קול/רעש אתם אוהבים? וואייי של מחיאות כפיים!! זה משו מטריייףףף!!! 6. איזה קול/רעש אתה שונאים? גרעפס !!! 7. מהי הקללה האהובה עליכם? כוס אמקקקקק 8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק?אני נורא רוצה לעסוק במוסיקה +משו עם ילדים..(חינוך מיוחד או משו כזה) מקווה שיצא לי לעסור באחד מהם.. 9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? * זנות * !!! 10. אם גן עדן קיים, איזה משפט תרצו שאלוהים יגיד לכם כשתגיעו לשעריו? "ערבי קריוקי בכל שני וחמישי, אורח כבוד קבוע -מייקל ג'קסון- אין צורך בלבוש הולם !!!" חחחחחחעעעע היה נחמד..... נטלי :) הודגש באמצעות מדגישומטיק

Jo anne

New member
הם כלכך לא...

למה בכלל הוא בחר בחורה לבנה לפרסומת הזאת של דינגרוס? זה ממש מעצבן אותי,הוא גבר שחור הוא היה צריך לקחת אישה שחורה...טוב נו...זה מייקל ג'קסון......והמבין יבין.

g a g a

New member
מה הקשר?!

אז מה אם הוא שחור? את נגד "עירובי גזעים"? מה הבעיה אני לא מבינה.... ואם מייקל היה מתחתן עם תאילנדית או הודית - היתה לך בעיה עם העניין הזה? אני שואלת כי אני ממש לא מבינה את הבעייתיות.

Jo anne

New member
לא...לא הייתה לי בעיה

הבעיה היחידה היא שזה רק עוד הוכחה לשנאה העצמית שלו,וזה פשוט מעציב אותי שאנשים מעודדים את זה. אם לא הייתה לו שנאה עצמית והיה חי עם עצמו בשקט,הוא לא היה צורך חוב של 100 אלף דולר מבית מרקחת...זה לא שיש לו איזה מחלאה כרונית נדירה שאפחד לא מכיר. עכשיו תקללו אותי ותרדו עלי,אבל דיי כמה אפשר להתכחש לעובדות?

g a g a

New member
לגבי השנאה העצמית -

that's debatable . אולי עניין הניתוחים הפלסטיים גרם לך להסיק שמייקל סובל משנאה עצמית/הרס עצמי. אבל אני רואה את זה אחרת. אני חושבת שהניתוחים נבעו מתסביך של מייקל כלפי אביו המתעלל. ואף אחד לא מעודד את השנאה העצמית
זה שאנשים וחושבים לדוגמא שמייקל וליסה נראו טוב ביחד - זה לעודד את השנאה??? אני גם חושבת שמייקל נראה מעולה עם נעמי קמפבל בקליפ ITC. נו אז??? ואני לא רואה סיבה לקלל אותך או לרדת עלייך. הבעת דיעה וזה לגיטימי. וביננו- רק מייקל והרופא שלו יודעים אם הוא סובל ממחלה כרונית כלשהי. אז עדיף לא להסיק סתם מסקנות, נכון?

אז אסור למייקל להיות עם אשה לבנה!!!

מהיום כל אישה שהוא בוחר לקליפים תהיה שחורה! כל אישה לפרסומת תהיה שחורה!!! כל זמרת ליווי בהופעות תהיה שחורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תגידי מה יש לך??? בקליפים ITC, RTT, YRMW, THRILLER ואפילו SCREAM
הוא עם שחורה\ רודף אחרי אחת כזאת! הדוברת שלו שחורה! במהלך המשפט הוא הגיע כל יום כשחבורה של שחורים ליוו לו את התחת לבית המשפט! לפי מה שהבנתי את מנסה לרמוז שמייקל מתבייש בעברו כשחור- אז פאקינג עובדה שלא! ואם את פשוט מתמרמרת על זה שאת לא אחת מהנשים בקליפים אז פליז די.... פליז.

TalovesMj

New member
חחח די תפסיקו כולם! היא צודקת

כאילו מה נסגר עם מייקל... מה זאת השנאה הזאת כלפי עצמו מופיע עם בחורות לבנות בפומבי פשוט בושה וכלימה ועוד המעריצים מעודדים אותו בעברית להסתובב איתן! כאילו WTF?! מה נסגר גם איתכם אסור למייקל להופיע עם בחורות לבנות! ככה הוא רק מוכיח לעולם ולנו כמה הוא שונא את עצמו ואת המראה השחור שלו וכולם יחשבו שהוא מטורף!
הוא צריך פעם הבאה להסניף שיער של מישהו אחר.. שיהיה שחור... הוא צריך להראות ולהוכיח שהוא אוהב את עצמו! אני מתפלאה עליכם מה זאת הציניות המוגזמת הזאת?!

לי דווקא אין בעיה שהוא יתחתן ../images/Emo15.gif

עם הודית.... |מגלגלת עיניים|
ואימרו אמן

NODELS2

New member
../images/Emo206.gif

מה הקשרר שהואא לא יכול להיות עם אישה לבנהה??!! הוא היה כושי עכשיו הוא לבןן אז מה?! יש הרבה נשים שעושות את זה!?! למה מיקל עשהה את זה עם הרבה מאוד כסףף והוא יצא מאוד לבןןןן מייקל+ג'קסון=מייקל ג'קסון

FavO r i Tes

New member
נמחקו כאן הודעות../images/Emo196.gif

אנשים, אתם חייבים לזכור שאפשר לנהל דיון ללא קללות, כן קשה, אבל תשתדלו. חבל שמידע והודעות שכתבתם ימחקו בגלל קללות מטופשות.

עוד כמה שאלונים וזה יהיה ../images/Emo15.gif

פורום "סקרים ושאלונים"
1. מהי המילה האהובה עליכם? כן 2. מהי המילה השנואה עליכם? אינדיד 3. מה מדליק אתכם? מייקל D: 4. מה דוחה אתכם? ריח מסריח מהפה(יצא לי היום להריח לצערי) 5. איזה קול/רעש אתם אוהבים? אנשים עם קול יפה... כל סוגי הגיטרות ובכלל כלי נגינה. אבל וקול של תוכי
6. איזה קול/רעש אתה שונאים?מקדחה אררר ונפצים 7. מהי הקללה האהובה עליכם? ביץ' 8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק? משו עם רפואה או משחק 9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? משו עם מחשבים או מדעי המחשב בעעע! 10. אם גן עדן קיים, איזה משפט תרצו שאלוהים יגיד לכם כשתגיעו לשעריו? "החיים רק עכשיו מתחילים" זה יהיה נחמד לשמוע...

g a g a

New member
אני כל הזמן אומרת "אינדיד" ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

g a g a

New member
עונה ../images/Emo66.gif

1. מהי המילה האהובה עליכם? זאת שאלה שמזכירה לי את "חנות המילים" בתכנית "בלי סודות"
. יש לי המון מילים אהובות. "פלוס", "מעלף", "פרצוץ" - שזה סלנג ל-כמות מעטה מאוד, ועוד כל מיני סלנגים
2. מהי המילה השנואה עליכם? אני לא שונאת מילה ספציפית. מה שאני שונאת זה ילדים [ולעיתים גם מבוגרים] שאומרים "ניסתי" במקום ניסיתי וכל מיני שגיאות מהסוג הזה
זה יכול להטריף אותי. 3. מה מדליק אתכם? אסי כהן
4. מה דוחה אתכם?פוליטיקה
5. איזה קול/רעש אתם אוהבים?תינוק צוחק, הצחוק של כל המשפחה שלי, הצליל ששאק עושה כשהוא מקטר ורוצה תשומת לב, והקול של נינט
6. איזה קול/רעש אתה שונאים? צרחות, בכי של תינוק, רעשים של אתר בנייה, והנביחות הקולניות של שאק כשהוא רוצה לצאת החוצה >< 7. מהי הקללה האהובה עליכם? יש כל מיני. אבל נסתפק ב...סעמק! 8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק?משחק
9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן?זנות/חשפנות. 10. אם גן עדן קיים, איזה משפט תרצו שאלוהים יגיד לכם כשתגיעו לשעריו?כל האנשים היקרים לליבך גם יגיעו לכאן ויהיו איתך.ויהיה לכם טוב
[השאלה האחרונה היא אחת השאלות היפות ביותר שיצא לי לראות בשאלונים]
הודגש באמצעות מדגישומטיק
נ.ב: נטלי, כפרע. אני בעד שאלונים וכל זה. אבל אם את מעוניינת בתשובות רבות ככל שניתן - כדאי לחכות טווח מסויים של זמן בין שאלון לשאלון

למעלה