שאלון

שאלון

*שם: *יש לך חיית מחמד
*אם כן איזה
*גיל: *כיתה: *ישוב\עיר בארץ: *יש לך בעיית קשיים מבחינת חברתית
*ומבחינת לימודים
*3 סדרות האהובות עליך במיוחד: *3 להקות האהובות עליך במיוחד: *3 סרטים שמצאו חן בעינייך: *היית\ה לכם חבר\ה
*האם נפרדתם בסוף
שימו
: בשאלון הזה חשוב שתגידו את האמת ותפרקו הכל, אם יש לכם עוד מה להוסיף בשמחה נשמע

sh53

New member
שאלונים שעונים בטירוף כי אוהבים

*שם: שושי *יש לך חיית מחמד לא, אבל בעתיד ארצה שתהיה - עדיפות לכלב (כמובן לא גזעי כדי לא לעודד ילודת כלבים נוספים, אלא מכלביה) *אם כן איזה אין לי, אבל בתור התחלה אעדיף כלב קטן או בנוני מקסימום. *גיל: 33 *כיתה: אחרי *ישוב\עיר בארץ: פ"ת (או מה שנשאר ממנה, ראש העיר מאוד משתדל להרוס אותה כמה שיותר) *יש לך בעיית קשיים מבחינת חברתית לא, לומדים עם השנים להתמודד עם מצבים *ומבחינת לימודים רוצה בטירוף לחזור לזה, ללמוד למבחנים, להרגיש את היום שלפני המבחן, להרגיש שהמוח והזכרון עובדים יותר מאשר דברים רגילים ביום יום *3 סדרות האהובות עליך במיוחד: לא משהו במיוחד, אוהבת יותר סדרות קלילות ובידור (פעם הייתי אוהבת יותר סדרות אקטואליות) *3 להקות האהובות עליך במיוחד: היום אוהבת הכל, עברית ולועזית, לאו דווקא אומן/אומנית מסויימים. *3 סרטים שמצאו חן בעינייך: 2 סרטים אחרונים שראיתי סטאפ-אפ והחופשה *היית\ה לכם חבר\ה כן *האם נפרדתם בסוף מאחר והיום אני לבד, אז מן הסתם כן

RossandRachel

New member
עונה!! שאלון כיפי כיפי כיפי!!

שם:נגה *יש לך חיית מחמד- נופ (אבל כשאגדל יהיה לי חמוס!!) *אם כן איזה *גיל: עוד מעט 17 *כיתה: י"א *ישוב\עיר בארץ: הבית^^ *יש לך בעיית קשיים מבחינת חברתית- וואו- ההפך המוחלט *ומבחינת לימודים- חח לא *3 סדרות האהובות עליך במיוחד: אין! יש בערך מיליון...אבל אם אני ממש ממש חייבת אז אני חושבת שחברים, ורוניקה מארס ועקרות בית נואשות *3 להקות האהובות עליך במיוחד: קרן פלס הקילרז ודיסני (לא להקה, אבל שולט מספיק!) *3 סרטים שמצאו חן בעינייך: "רנט" ו..תכפילו את זה בשלוש לפי מידת האהבה שלי לזה (וזה אפפילו לא מספיק) והנה- 3 סרטים! *היית\ה לכם חבר\ה - כן *האם נפרדתם בסוף- אם *היה*, אז...כן חחח

sh53

New member
קראתי בפורום חמוסים

שצריך לעקר(נקבות) או לסרס(זכרים), אחרת הם הופכים להיות מאוד אלימים גם כלפי אנשים.

sh53

New member
פרסמו הודעות במומלצות של תפוז

וחוץ מזה אני תמיד נהנית לשוטט בפורומים אחרים כדי לראות את הדשא של השכן

גם לי יש תשובות!

שם: קרן
*יש לך חיית מחמד: יס *אם כן איזה? כלב. *גיל: 16 וחצי *כיתה: יא' *ישוב\עיר בארץ: לא מישראל
*יש לך בעיית קשיים מבחינת חברתית? נאופ! *ומבחינת לימודים? קצת *3 סדרות האהובות עליך במיוחד: הרקיע השביעי, חברים וצער גידול בנות. *3 להקות האהובות עליך במיוחד:ווסטלייף וזהו. *3 סרטים שמצאו חן בעינייך: יש לה ביצים, ילדות רעות, וJUST MY LUCK *היית\ה לכם חבר\ה יאפ *האם נפרדתם בסוף? יאס..

sh53

New member
בן כמה הכלב שלך היום? מה עם תמונות?

חדשות כמובן :)

גם אני יענה

שם:ספיר חיית מחמד:3 כלבים ו3 סוסים גיל:17 עיר:נהריה קשיים מבחינה חברתית:לא מבחינת לימודים:קצת מתמטיקה 3 סדרות אהובות:חברים סנייפלד נשואים פלוס 3 סרטים שמצאו חן בעיני:אפקט הפרפר תמונה מושלמת חתונת רפאים חבר:היה חצי שנה נפרדנו: כן

sh53

New member
איזה כלבים יש לך?

איזה סוג? גדולים או קטנים? איך הם מסתדרים ביניהם?

גמאני עונה!

*שם: דוד *יש לך חיית מחמד- היה *אם כן איזה- כלב *גיל: 18 *כיתה: י"ב *ישוב\עיר בארץ: ירושלים *יש לך בעיית קשיים מבחינת חברתית- יש. כיתה שלא שמה עליי ולא רואה אותי ממטר... *ומבחינת לימודים: לא ממש. *3 סדרות האהובות עליך במיוחד: אני לא רואה סדרות [אין לי זמן בשביל זה] *3 להקות האהובות עליך במיוחד: [p.o.d, panic at the disco, Infected Mushroom] *3 סרטים שמצאו חן בעינייך: סרט אהבה בלתי נשכח, מועדון קרב, השתולים (עדיין בקולנוע). *היית\ה לכם חבר\ה: היו הרבה Xיות ויש לי עכשיו חברה כבר 13 וחצי חודשים. *האם נפרדתם בסוף: מהאקסיות כן, ומהחברה שיש לי עכשיו אולי בחיים לא :). תודה רבה ויום אהבה שמח לכולם!

sh53

New member
חג אהבה שמח דוד ../images/Emo13.gif

כמובן לך ולחברתך - מתאים לך לדבר על המצב עם החבר'ה בכיתה?

N0KIAman

New member
אני לא ממש מפה, אבל לא יקרה שום דבר

רע אם אענה. טוב, זו מדינה דמוקרטית סה"כ... אז ככה: שם: תומר(למה קוראים לי ככה? כי הוריי רצו שאגדל והתפתח להיות חזק כמו עץ תמר). יש לך חיית מחמד: לא. מת שהיו לי. הייתה לי חתולה, שכל שני וחמישי הייתי הולך לבית הספר עם שריטות על הפנים. כמעט היה אמור להיות לי תוכי. (אחותי השתחררה מן הצבא ואין לה חבר, אז החברות שלה החליטו לקנות לה תוכי כדי שהיה לה על מי לשמור.. בסוף קנו לה ספר ותכשיט :( ) אם כן איזה: אין לי.. למה להכאיב?! גיל: 3.3.93- 14 כיתה: ח(4) יישוב: אמא ואבא לא מרשים.. =] יש לך בעיית קשיים מבחינת חברתית: לא, אבל אין לי כ"כ הרבה חברים. אני לא צריך יותר מעשרה, תאמינו לי. ומבחינת לימודים: ממש לא! תלמיד נמבאר ואן! 3 סדרות: השיר שלנו, ראש גדול, (לא ממש סדרה) ארץ נהדרת! 3 להקות: Red Hot Cilli Peppers, ואנ'לא פריק! coldplay, semisonic 3 סרטים: כבר מילדות אני אוהב ספיידרמן, הארי פוטר(יש לו דימיון אליי.. פעם הייתי בתחרות של הארי פוטר..), מת לצעוק היית לכם חברה: כן, בכיתה ו'. האם נפרדת: מן הסתם...... אני מאוד אוהב סקייטבורד ואני גם טוב בזה.. http://www.youtube.com/watch?v=WVaUh6EL4Oo

../images/Emo185.gif

*שם: שרון *יש לך חיית מחמד? כן *אם כן איזה? כלבה בשם לאקי *גיל: 15 וחצי *כיתה: ט' *ישוב\עיר בארץ: ירושלים עולה! *יש לך בעיית קשיים מבחינת חברתית? אינבעיות
*ומבחינת לימודים: קצת קשה בגלל המעבר לתיכון
*3 סדרות האהובות עליך במיוחד: צבע החטא, ים של סודות ומגרש ביתי *3 להקות האהובות עליך במיוחד: מקפליי, לינקין פארק, סימפל פלאן *3 סרטים שמצאו חן בעינייך: יש לה ביצים, סטפ אפ, איך להיפטר מבחור תוך עשרה ימים. *היית\ה לכם חבר\ה: כן *האם נפרדתם בסוף: כן

למעלה