# שאלון! #

matron

New member
# שאלון! #

בעוד 15 שנה את\ה...: הסיוט\פחד שלך: החלום שלך: השיר שתואהב\י לכל הזמנים: הטרגדיה הכי נוראה שלך: הפדיחה הכי פדחנית שלך: בדיוק היום בשעה הזו, בעוד 10 שנים, מה את\ה עושה? : מוטו לחיים: איזו חיה הייתי רוצה להיות: עובדה שכמעט לא יודעים עלי: תאר\י איך את\ה מרגיש\ה ב-7 מילים:

matron

New member
../images/Emo112.gif עונה!

בעוד 15 שנה את\ה...: אסטרונאוטית, או טייסת F16....? הסיוט\פחד שלך: נדמה לי שרשמתי על זה פעם... לקום בוקר אחד לצד נחש קוברה. החלום שלך: לטוס בF16 השיר שתואהב\י לכל הזמנים: אני בספק לגבי זה... הטרגדיה הכי נוראה שלך: עזבו... הפדיחה הכי פדחנית שלך: אה, אני לא ממש זוכרת... אבל בדר"כ כלל אני מפדחת את עצמי כשאני באה לתת מכת פתיחה ואני מפספסת ת'כדור- זה ממש מרגיז ומפדח. בדיוק היום בשעה הזו, בעוד 10 שנים, מה את\ה עושה? : אין לי מושג, נחייה ונראה. מוטו לחיים: אין דבר העומד בפני הרצון איזו חיה הייתי רוצה להיות: נמר\ כריש או ליויתן. עובדה שכמעט לא יודעים עלי: אני חולת סדר וניקיון... ואתם לא רוצים לדעת איך זה מתבטא... תאר\י איך את\ה מרגיש\ה ב-7 מילים: גאד, אני לא יכולה לחכות למחר בבוקר!

חעח

בעוד 15 שנה את\ה...: הומלסית? X: הסיוט\פחד שלך: הכל בערך.. החלום שלך: קומיקאית|במאית השיר שתואהב\י לכל הזמנים: אהוב יקר-רונית שחר הטרגדיה הכי נוראה שלך: לאדעת.. הפדיחה הכי פדחנית שלך: בשיעור תאטרון, דפקתי תראש בריצפה ^^" בדיוק היום בשעה הזו, בעוד 10 שנים, מה את\ה עושה?: אנערף מוטו לחיים: מה P: איזו חיה הייתי רוצה להיות: קוף? עובדה שכמעט לא יודעים עלי: אין XD תאר\י איך את\ה מרגיש\ה ב-7 מילים: מה שבע מילים? הכל מעולה ביי :]

Juli11

New member
אני...../images/Emo26.gif

בעוד 15 שנה את\ה...: מורה/רופאה הסיוט\פחד שלך: בדידות החלום שלך:לעבור לממוצע 90+, לעשות תואר ברפואה, להקים משפחה השיר שתואהב\י לכל הזמנים:forever- papa roach ו - bring me to life - evanescence הטרגדיה הכי נוראה שלך:מות אחי הפדיחה הכי פדחנית שלך: יש המון
בדיוק היום בשעה הזו, בעוד 10 שנים, מה את\ה עושה? : אין לי מושג...
מוטו לחיים: תחיו את היום כיאילו הוא האחרון - אין אפשרות חוזרת איזו חיה הייתי רוצה להיות: כלב מפונק
עובדה שכמעט לא יודעים עלי: לוקח לי חצי שעה לקום בבוקר, בגלל זה אני מכוונת את השעון המעורר חצי שעה לפני הזמן...
תאר\י איך את\ה מרגיש\ה ב-7 מילים: כואב לי הראש ללמוד למבחן בפיסיקה מחר

VmaayanV

New member
ME.

בעוד 15 שנה את\ה...: בת 29. P: הסיוט\פחד שלך: להישאר לבד. בהרבה מובנים.. החלום שלך: להצליח בחיים. השיר שתואהב\י לכל הזמנים: יומן מסע - אביב גפן.. (= הטרגדיה הכי נוראה שלך: נמ. הפדיחה הכי פדחנית שלך: זה מסוג הדברים שאני נוטה לשכוח.. [: בדיוק היום בשעה הזו, בעוד 10 שנים, מה את\ה עושה?: כן, כי אני גם יודעת.. מוטו לחיים: יש כלכך הרבה. איזו חיה הייתי רוצה להיות:|סגש| חתול עם בית טוב ומשפחה אוהבת. [: עובדה שכמעט לא יודעים עלי: נמ. תאר\י איך את\ה מרגיש\ה ב-7 מילים: אחד הימים הטובים והמשמחים שהיו לי בביציפר! (=

netapet2

New member
עונהנהנהננהנה D=

בעוד 15 שנה את\ה...: אהיה רוכבת אני מקווה, ויהיה לי סוס, ורוב הסיכויים גם נשואה D= הסיוט\פחד שלך: שהתמונה הזאת תמחק (לא סתם...הפחד שלי שייקרה לי משהו ואני אאלץ להפסיק לרכב) החלום שלך: השיר שתואהב\י לכל הזמנים: "אהוב יקר" הטרגדיה הכי נוראה שלך: אממ לא זוכרת :S הפדיחה הכי פדחנית שלך: >< בדיוק היום בשעה הזו, בעוד 10 שנים, מה את\ה עושה? : שותה קפה חם עם החבר D= מוטו לחיים: אל תלך בכביש עם פיתה פן תדרוס אותך סוסיתאאאאאאאא איזו חיה הייתי רוצה להיות: סוס D= כלבה אני גם ככה
עובדה שכמעט לא יודעים עלי: רצו לקרוא לי נועה, ואני לא סובלת את השם הזה D= תאר\י איך את\ה מרגיש\ה ב-7 מילים: בין חרא לטוב, אתמול חרא- עכשיו טוב D= >>> שימו לב לתמונה

en li shem 7

New member
.

בעוד 15 שנה את\ה...: הסיוט\פחד שלך:ללדת החלום שלך:להיות ציירת שיקנו את הציורים שלי
השיר שתואהב\י לכל הזמנים:קולדפליי-שיבר הטרגדיה הכי נוראה שלך:חחח..לא בשביל לספר הפדיחה הכי פדחנית שלך:שכבתי על מישהו באוטובוס. בדיוק היום בשעה הזו, בעוד 10 שנים, מה את\ה עושה?:מסיימת את העבודה שלי וחוזרת הבייתה עם הפ'יגו הכחולה לכיוון בית קפה
מוטו לחיים:fuck u איזו חיה הייתי רוצה להיות:חתול עובדה שכמעט לא יודעים עלי:אין לי מושג תאר\י איך את\ה מרגיש\ה ב-7 מילים:

sapirosh92

New member
עונה

בעוד 15 שנה את\ה...:רק ה' יודע הסיוט\פחד שלך:אני ילדה פחדנית מטבעי חח החלום שלך:מעצבת השיר שתואהב\י לכל הזמנים:לא יודעת.. אבל crazyשל סימפל זה שיר מעולה הטרגדיה הכי נוראה שלך:אישי הפדיחה הכי פדחנית שלך:אישי בדיוק היום בשעה הזו, בעוד 10 שנים, מה את\ה עושה? :רק ה' יודע מוטו לחיים:חייה ותן לחיות איזו חיה הייתי רוצה להיות:פנגווינה עובדה שכמעט לא יודעים עלי:לא יודעת תאר\י איך את\ה מרגיש\ה ב-7 מילים:רע מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד

bam margera is the SEX

בעוד 15 שנה את\ה...: ז"ל הסיוט\פחד שלך: להשאר רווקה זקנה לנצח החלום שלך: להיות שמחה? >< השיר שתואהב\י לכל הזמנים: אנערף הטרגדיה הכי נוראה שלך: מה >: הפדיחה הכי פדחנית שלך: התאהבתי? בדיוק היום בשעה הזו, בעוד 10 שנים, מה את\ה עושה? : מאיפה לי לדעת?!?!? ישנה בקבר?!??!?!?! מוטו לחיים: חייכו, מחר יהיה גרוע יותר איזו חיה הייתי רוצה להיות: דולפינים. תמיד שמחים, תמיד ביחד. עובדה שכמעט לא יודעים עלי: אני לא פריקית:$ תאר\י איך את\ה מרגיש\ה ב-7 מילים: כמו מישהי שצריכה לתאר הרגשתה ב7 מילים.

I am IRiTooSH

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

בעוד 15 שנה את\ה...: אהיה בוגרת?![WTF?!] הסיוט\פחד שלך: למות החלום שלך: להיות מישהו
השיר שתואהב\י לכל הזמנים: שירי ילדות
הטרגדיה הכי נוראה שלך: שאני בקושי רואה את המשפחה שלי. שנה אחרי שראיתי אותם פעם אחרונה סבי נפתר:'( הפדיחה הכי פדחנית שלך: שאני לא עולה לרכבות הרים
בדיוק היום בשעה הזו, בעוד 10 שנים, מה את\ה עושה? : אשתה לי שוקו
ואהנה לי מהיום, כי זה יהיה יום שלישי ה13, תאריך שולט@#$^#@^ מוטו לחיים: להנות. איזו חיה הייתי רוצה להיות: כלב. עובדה שכמעט לא יודעים עלי: אני יודעת ספרדית. תאר\י איך את\ה מרגיש\ה ב-7 מילים: כואב לי מאוד הגרון עכשיו וזה מציק.

sapirosh92

New member
הי!!!!!!!!!!!!!!

גמאני לא עולה על רכבות.. בעצם אני לא עולה על אף מתקן כמעט!!(אני מפחדת להקיא...)וגם אני יודעת ספרדית!!

I am IRiTooSH

New member
יאי^^ משפחה?../images/Emo9.gif

רכבות זה מפחידS: וגמאני מפחדת להקיא והמתנקים לא נראים בטוחים. חות מהרכבת הרים שבלונה גרנד

../images/Emo184.gif

בעוד 15 שנה את\ה...:רקדנית בלונדון [ -_-] יא רייט..... הסיוט\פחד שלך:נחשים ,לקום ולגלות שאיו יותר אנשים בעולם,מוות. החלום שלך: לקנות בעלות על כל החניות דיסקים בעולם. השיר שתואהב\י לכל הזמנים:וואו יש המון הטרגדיה הכי נוראה שלך:שערות, טרגדיה,עזבו הפדיחה הכי פדחנית שלך:יותר מידי בדיוק היום בשעה הזו, בעוד 10 שנים, מה את\ה עושה? :ת''א ,הולכת לשתות קפה עם חברה @_____@ מוטו לחיים:רק דגים מתים שוחין על הזרם איזו חיה הייתי רוצה להיות:כמה קיטשי,ברבור עובדה שכמעט לא יודעים עלי:שפעם אהבתי את זהבה בן,זה משהו שאני לא ממש מספרת לאנשים עם אני רוצה שימישכו לדבר איתי מ___מ תאר\י איך את\ה מרגיש\ה ב-7 מילים:מפגרת,נבוחה,פחדנית,מאוכזת,מאוהבת,טיפשה,עייפה.

Baroola

New member
:)

בעוד 15 שנה את\ה...: רופאה הסיוט\פחד שלך: מוות. ושמישהו קרוב ימות. ושאני לא אצליח להגשים את החלומות שלי ואשבר באמצע. החלום שלך: להיות רופאה השיר שתואהב\י לכל הזמנים: ואולי- עברי לידר, The Fray- How to save a life הטרגדיה הכי נוראה שלך: התאונת דרכים שעברתי.. הפדיחה הכי פדחנית שלך: חחח בשבוע הראשון בתיכון החלקתי במדרגות מול מלא שביעיסטים שבמזל לא ראו את זה :p בדיוק היום בשעה הזו, בעוד 10 שנים, מה את\ה עושה? : מאיפה לי..? מוטו לחיים: לכל דבר יש סיבה איזו חיה הייתי רוצה להיות: אריה עובדה שכמעט לא יודעים עלי: אני הילדה הכי רגשנית בעולם.. תאר\י איך את\ה מרגיש\ה ב-7 מילים:

../images/Emo215.gif עונה

בעוד 15 שנה את\ה...:שחקנית (מקווה) הסיוט\פחד שלך:לאבד את כל מה שיקר לי. החלום שלך:להיות שחקנית ושיהיה אושר ובריאות בעולם :) השיר שתואהב\י לכל הזמנים: וולקם טו דה בלק פוריד (MCR) הטרגדיה הכי נוראה שלך:צלקת ברגל (ממש כאב) הפדיחה הכי פדחנית שלך:בלונים? בדיוק היום בשעה הזו, בעוד 10 שנים, מה את\ה עושה? : יושבת מול מסך הטלויזיה עם החבר שלי :) מוטו לחיים:"תן חיוך זה לא עולה כסף" איזו חיה הייתי רוצה להיות:חתול עובדה שכמעט לא יודעים עלי: רגישה מאוד. תאר\י איך את\ה מרגיש\ה ב-7 מילים: אוף לא בא לי מחר בית ספר. שאלון מגניב

למעלה