שאלון????

דקלהבר25

New member
שאלון????

אני חדשה בפורום ובא לי לעשות שאלון היכרות, מקווה שתענו: איך קוראים לך? בן/ת כמה? איזה סדרה את/ה הכי אוהב/ת? מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? איזה סלב את/ה הכי אוהב/ת? מה את/ה רוצה שיקנו לך ליום הולדת? מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? איזה מוזיקה את/ה שומע/ת? איזה שיעור את/ה את/ה הכי אוהב/ת? איזה שיעור את/ה הכי שונא/ת? מה את/ה אוהב/ת יותר השמינייה או השיר שלנו? מה את/ה עושה עם חברים? את/ה מקבל דמי כיס? מה את/ה אוהבת ללבוש? לבנות בלבד: ג'ינס או חצאית? נעליים גבוהות או שטוחות?

Juli11

New member
עונה :)

איך קוראים לך? יוליה בן/ת כמה? 13 איזה סדרה את/ה הכי אוהב/ת? השיר שלנו :) מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? מורה/ רופאה איזה סלב את/ה הכי אוהב/ת? כולם שוויצרים... מה את/ה רוצה שיקנו לך ליום הולדת? גיטרה !!! מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה איזה מוזיקה את/ה שומע/ת? רוק איזה שיעור את/ה את/ה הכי אוהב/ת? פיסיקה מעבדה איזה שיעור את/ה הכי שונא/ת? מתמטיקה מה את/ה אוהב/ת יותר השמינייה או השיר שלנו? השיר שלנו! מה את/ה עושה עם חברים? מבלה?... את/ה מקבל דמי כיס? קצת, ממש קצת :( מה את/ה אוהבת ללבוש? ג'ינס וחולצה לבנות בלבד: ג'ינס או חצאית?שניהים (בתנאי שהחצאית לא מיני) נעליים גבוהות או שטוחות? שטוחות ----> אולסטאר!!!

moruush

New member
אני..:)

איך קוראים לך? מור בן/ת כמה? 13.5 איזה סדרה את/ה הכי אוהב/ת? השיר שלנו, The o.c ז"ל. מה את/ה רוצה שיקנו לך ליום הולדת? בריאות?! מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לרקוד:) איזה מוזיקה את/ה שומע/ת? פופ בעיקר איזה שיעור את/ה את/ה הכי אוהב/ת? מודרני איזה שיעור את/ה הכי שונא/ת? תנ"ך. מה את/ה אוהב/ת יותר השמינייה או השיר שלנו? השיר שלנו... לייק דה מה את/ה עושה עם חברים? ריכולים, קניון, הכלל.. עם החברות המושלמות שלי!!! את/ה מקבל דמי כיס? לעיתים מה את/ה אוהבת ללבוש? WTF?! לבנות בלבד: ג'ינס או חצאית? ג'ינס נעליים גבוהות או שטוחות? תלוי לאן ומתי.

איי

איך קוראים לך? רונלי רונה בן/ת כמה? 15 איזה סדרה את/ה הכי אוהב/ת?
מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? ז"ל איזה סלב את/ה הכי אוהב/ת? באם מרג'רה
מה את/ה רוצה שיקנו לך ליום הולדת? את באם מרג'רה! מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? את באם מרג'רה! איזה מוזיקה את/ה שומע/ת? כל מה שנחמד. איזה שיעור את/ה את/ה הכי אוהב/ת? חופשי. -_____- לעולם לא ישתנה. איזה שיעור את/ה הכי שונא/ת? אנגלית וביולוגיה. זה חפרני אחושרלילה, וזה תמיד בא בשעתיים. מה את/ה אוהב/ת יותר השמינייה או השיר שלנו? השמינייה
מה את/ה עושה עם חברים? סקס, בדר"כ. את/ה מקבל דמי כיס? כן <בינתיים לא עד שיפור משמעותי בציונים> מה את/ה אוהבת ללבוש? בגדים ? או שלא? :S לבנות בלבד: ג'ינס או חצאית? ביום יום ג'ינס, ביציאה חצאית. נעליים גבוהות או שטוחות? שטוחות

עונה../images/Emo4.gif

איך קוראים לך?נוי בן/ת כמה?:14 איזה סדרה את/ה הכי אוהב/ת?אהה ,עדי אשכנזי ארץ נהדרת וסטרדיי נייט לייב
מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?משהו שקשור במשחק ובמה איזה סלב את/ה הכי אוהב/ת?אהה אני לא ממש בקטע שלי ''הראל סקעת תעשה לי ילד'' איין. מה את/ה רוצה שיקנו לך ליום הולדת?שיעורי גיטרה ודיסק של נירוונה מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?לרקוד ףלשמוע מוסיקה איזה מוזיקה את/ה שומע/ת?רוק,מטאל,בלוז וג'ז,פאנק איזה שיעור את/ה את/ה הכי אוהב/ת?אהה ...ספרות איזה שיעור את/ה הכי שונא/ת?מתמטיקה טכנולוגיה ומחשבים מה את/ה אוהב/ת יותר השמינייה או השיר שלנו?
מה את/ה עושה עם חברים?שומעת מוסיקה את/ה מקבל דמי כיס?לא
מה את/ה אוהבת ללבוש? ג'ניס וחולצה מאגניבה לבנות בלבד: חוכמה ג'ינס או חצאית?ג'נס פוי חצאית
נעליים גבוהות או שטוחות?שטוחות

Baroola

New member
:)

איך קוראים לך? ענבר בן/ת כמה?15 איזה סדרה את/ה הכי אוהב/ת? 4400, חברים מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? רופאה איזה סלב את/ה הכי אוהב/ת? אין מישהו. מה את/ה רוצה שיקנו לך ליום הולדת? טיסה לפינלנד :( מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לרקוד איזה מוזיקה את/ה שומע/ת? הכל איזה שיעור את/ה את/ה הכי אוהב/ת? מתמטיקה איזה שיעור את/ה הכי שונא/ת? תולדות א"י מה את/ה אוהב/ת יותר השמינייה או השיר שלנו? השמינייה מה את/ה עושה עם חברים? סרטים, סתם להסתובב, לשבת בבתים, להתחבק :] את/ה מקבל דמי כיס? לא מה את/ה אוהבת ללבוש? ג'ינס, סניקרס ואיזה סווטשר חמוד לבנות בלבד: ג'ינס או חצאית? ג'ינס נעליים גבוהות או שטוחות? שטוחות

matron

New member
....

איך קוראים לך? יובל בן/ת כמה? בת איזה סדרה את/ה הכי אוהב/ת? 10 הגדולים של E, (אני יודעת שאני משועממת...). מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? אני שוקלת על קריירה אסטרונאוטית (להיות האדם הראשון על מאדים?! XD) \ טייסת מטוסי קרב... משהו שקשור לתעופה... איזה סלב את/ה הכי אוהב/ת? אנג'לינה ג'ולי מה את/ה רוצה שיקנו לך ליום הולדת? כבר לא ממש אכפת לי... מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה ולשחק טניס. איזה מוזיקה את/ה שומע/ת? פאנק, פופ פאנק... איזה שיעור את/ה את/ה הכי אוהב/ת? ספורט איזה שיעור את/ה הכי שונא/ת? ספרות מה את/ה אוהב/ת יותר השמינייה או השיר שלנו? אני שונאת את שתי הסדרות האלה... בללע...! מה את/ה עושה עם חברים? צחוקים וירידות בדר"כ... את/ה מקבל דמי כיס? לא, אבל אם אני אצטרך כסף, אני אקבל. מה את/ה אוהבת ללבוש? כל מה שנוח, ונראה טוב... לבנות בלבד: ג'ינס או חצאית? ג'ינס? נעליים גבוהות או שטוחות? שטוחות...

Dsapir

New member
../images/Emo13.gif

איך קוראים לך? ספיר בן/ת כמה? 14 איזה סדרה את/ה הכי אוהב/ת? ארץ נהדרת ומרחק נגיעה מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? אני עדיין לא יודעת :\ איזה סלב את/ה הכי אוהב/ת? עברי לידר מה את/ה רוצה שיקנו לך ליום הולדת? כרטיס טיסה לחו"ל מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? לרקוד איזה מוזיקה את/ה שומע/ת? בעיקר רוק איזה שיעור את/ה את/ה הכי אוהב/ת? מדעים איזה שיעור את/ה הכי שונא/ת? ספרות מה את/ה אוהב/ת יותר השמינייה או השיר שלנו? השיר שלנו מה את/ה עושה עם חברים? הרבה שטויות, צחוקים, מדברים, שומעים מוסיקה.. את/ה מקבל דמי כיס? לא מה את/ה אוהבת ללבוש? ג'ינס לבנות בלבד: ג'ינס או חצאית? ג'ינס נעליים גבוהות או שטוחות? שטוחות

I am IRiTooSH

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

איך קוראים לך?עירית בן/ת כמה?13 איזה סדרה את/ה הכי אוהב/ת?אין אחת מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?אין לי שיימץ איזה סלב את/ה הכי אוהב/ת? אין אחד..כאילו רק להקות מוזיקהXD מה את/ה רוצה שיקנו לך ליום הולדת? מערכת סטריאו^^ מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?מוזיקה איזה מוזיקה את/ה שומע/ת? רוק/מטל'אלקטרוני איזה שיעור את/ה את/ה הכי אוהב/ת?מתמטיקה ואמונות>< איזה שיעור את/ה הכי שונא/ת?תנך,מבת,ספרות וערבית מה את/ה אוהב/ת יותר השמינייה או השיר שלנו?שניהם זה טוב~#%#@^&% מה את/ה עושה עם חברים?מבלה את/ה מקבל דמי כיס?לא מה את/ה אוהבת ללבוש?ג'ינסים וסווטשרטים פשוטים לבנות בלבד: ג'ינס או חצאית?תלוי למה נעליים גבוהות או שטוחות? שטוחות

היי

איך קוראים לך? שכחתי בן/ת כמה? 14 איזה סדרה את/ה הכי אוהב/ת? לא אוהבת מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? במאית אומשהו.. איזה סלב את/ה הכי אוהב/ת? צ'אדמייקלמורי~! מה את/ה רוצה שיקנו לך ליום הולדת? לאדעת מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? חעח איזה מוזיקה את/ה שומע/ת? כלמיני.. איזה שיעור את/ה את/ה הכי אוהב/ת? לא אוהבת איזה שיעור את/ה הכי שונא/ת? כולם מה את/ה אוהב/ת יותר השמינייה או השיר שלנו? שמיניה^$% |ריר| מה את/ה עושה עם חברים? אורגיה? חעח לאדעת מהה.. את/ה מקבל דמי כיס? חח לא מה את/ה אוהבת ללבוש? לבנות בלבד: ג'ינס או חצאית? ג'ינס נעליים גבוהות או שטוחות? מס'תומרת? ביי :ם

sapirosh92

New member
עונה

איך קוראים לך?ספיר בן/ת כמה?14 איזה סדרה את/ה הכי אוהב/ת?לא יודעת.. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?אממ... אין לי שמץץץ...אולי מעצבת.. איזה סלב את/ה הכי אוהב/ת?מקיילואיס
מה את/ה רוצה שיקנו לך ליום הולדת?ל'דעת.. אמממ...פלאפון נורמלי.. מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות?אממ.... :-\ שופינג... איזה מוזיקה את/ה שומע/ת?ראפ,היפ-הופ איזה שיעור את/ה את/ה הכי אוהב/ת?ספרות.. איזה שיעור את/ה הכי שונא/ת?מתמטיקה מה את/ה אוהב/ת יותר השמינייה או השיר שלנו?הש"ש מה את/ה עושה עם חברים?מסיבות,יציאות עניניים את/ה מקבל דמי כיס?לא.. אני מבקשת כמה שאני צריכה מההורים מה את/ה אוהבת ללבוש? משהו נוח.. לבנות בלבד: ג'ינס או חצאית?ת'אמת.. אני נורא אוהבת את שניהם.. אבל זה לא נוח כ"כ נעליים גבוהות או שטוחות?גבוהות ליופי.. שטוחות לנוחיות ואיך בדיוק זה עזר לך להכיר אותי XDXD סתם סתם בכיף..

matron

New member
../images/Emo45.gif הוא דומה לקוף!

אני עדין לא הצלחתי להבין, למה לעזאזל הוא נחשב לחתיך...?! השרירים ממש לא עושים אותי (לדעתי...). הפנים שלו ממש דוחות אותי, ובכלל, אם תורידו ממנו את כל המייק אפ, אתם תקבלו בחילה...

matron

New member
אותו***

במקום "אותי"... גאד! כמה שגיאות כתיב יש לי בזמן האחרון!

לא תאמיני אבל...

ככה בדיוק נראה המודל היווני המושלם בפיסול הקלאסי
מבנה פנים מרובע, אף ישר וגוף שרירי. תולדות האומנות משפיע עליי יותר מדי,כן

matron

New member
לאף שלו את קוראת 'אף ישר'?! ../images/Emo6.gif

נמנמ, הוא לא ממש הטעם שלי... אני לא ממש חושבת שהוא חתיך...

sapirosh92

New member
או.. הנה מישהי מבינה עניין

אתם סתם מתמרדים תכלס הוא כוסון על ואין עליו.. אז מה אם כל הפאקצות חולות לו על התחת.. גמאני

למעלה