שאלון.....

שאלון.....

פירה או צ'יפס? אפונה או תרד? חום או קור? חורף או קיץ? תה או קפה? קפה או שוקו? תה או שוקו? יום או לילה? ירח או כוכבים? דשא או אדמה? מטוגן או על האש? נא\ מדיום\ או וול דאן? פסטה או אורז? רביולי או ניוקי? לזניה או סלט? אוכל של אמא או במסעדה? תל אביב או ירושלים? מסעדה איטלקית או מזרחית? סלט או ממתקים? תפוז או בננה? מתמטיקה או אזרחות? 2 או 3? כלב או חתול? דג או צב? משמש או אפרסק? דלעת או ברוקולי? תות או בננה? קרפ או ופל? גלידת וניל או שוקולד? פופקורן או צמר-גפן מתוק? חלה או לחם קל? רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? קשת או רשת [בערוץ 2]? ערוץ 10 או 22? YES או HOT? NO או COLD? נעל או גרב? גופיה או סווצ'ר? קרבי או ג'ובניק? אולסטאר גבוהות או חצי? אולסטאר מקושקשות או חלקות? אורנג' או סלקום? לאומי או פועלים? אופניים או סקייטבורד? מחשב או DVD? מתי בפעם האחרונה יצא לך - להיות בגשם? לשתות שוקו? לצחצח שיניים? לשלוח SMS ? להיפגש עם חברים? לצאת לטייל? לעשות כלים? לתלות כביסה? לנמנם? לחבק? לנשק?

ועונה כי ממש משעמם לי..

פירה או צ'יפס? צ'יפס, אבל פיקה זה אחלה. בכלל, תפו"א זה טעים!!
אפונה או תרד? אפונה! אפונה עם רוטב עגבניות של מאמא שליטאאא!!!1
חום או קור? חום!!
חורף או קיץ? רק קיץ!
תה או קפה? נס קפע
קפה או שוקו? נס קפע
תה או שוקו? נס קפע
[את כמות הפעמים שכתבתי נס קפע (כולל הפעם הזאת) תכפילו ב5 ותגיעו לסכום הכוסות שאני שותה ביום, ויש כאן גם מי שיכול להעיד בדבר
]
יום או לילה? שניהם, השאלה פשוט עם מי.. :)
ירח או כוכבים? שניהם.
דשא או אדמה? דשא לשכב ולהתסתכל בשמיים, אדמה לשחק איתה :)
מטוגן או על האש? שניהם!
נא\ מדיום\ או וול דאן? וול דאן
פסטה או אורז? שניהם
רביולי או ניוקי? שניהם
[כל מה שקשור לאוכל האיטלקי טעים מאד!]
לזניה או סלט? בעיקרון סלט, אבל יש גם לזניות טעימות.
אוכל של אמא או במסעדה? אוכל שלי
תל אביב או ירושלים? אפאחד. מבחינת נוחות ת"א.
מסעדה איטלקית או מזרחית? איטלקית.
סלט או ממתקים? סלט
תפוז או בננה? שניהם
מתמטיקה או אזרחות?ברור שמתמטיקה.. מתמטיקה רולז!!!
2 או 3?2
כלב או חתול? ברור שחתול
דג או צב? צב
משמש או אפרסק? שניהם
דלעת או ברוקולי? ברוקולי
תות או בננה? שניהם! ביחד ולחוד.
קרפ או ופל? קרפ.
גלידת וניל או שוקולד? שוקולד או עירבוב של שתיהן.
פופקורן או צמר-גפן מתוק? שניהם [בדיוק עכשו אני אוכלת פופקורן..]
חלה או לחם קל? חלה
רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? נולד לרקוד [תום שולטט!!!]
קשת או רשת [בערוץ 2]? לא דעת.
ערוץ 10 או 22? אפאחד מהם
YES או HOT? שניהם טובים.. את הוט יש לי בבסיס את יס בבית
NO או COLD?
נעל או גרב? גרב.. [גרביים
]
גופיה או סווצ'ר? גופייה..
קרבי או ג'ובניק? צבא
אולסטאר גבוהות או חצי? חצי.
אולסטאר מקושקשות או חלקות? שניהם.. אולסטאר רולז!!
אורנג' או סלקום?אני כרגע בסלקום, אז סלקום.
לאומי או פועלים? לאומי
אופניים או סקייטבורד? סקייטבורד נראה לי יותר כייף, אבל אני לא יודעת להחליק עליו
מחשב או DVD? ברור שמחשב!
מתי בפעם האחרונה יצא לך -
להיות בגשם? שלשום נדמה לי..
לשתות שוקו? לפני 4 שנים
לצחצח שיניים? היום בבוקר.
לשלוח SMS ? לפני 3 שעות בערך..
להיפגש עם חברים? אני כל יום נפגשת עם חברים בצבא.
לצאת לטייל? לפני יותר מחצי שנה [
]
לעשות כלים? ביום שלישי אחרי שהכנתי עוגת שוקולד טעימה.
לתלות כביסה? ביום שישי או חמישי..
לנמנם? היום
לחבק? היום :)
לנשק? בפה או בלחי? בפה אתמול [
] בלחי כל יום
הודגש באמצעות נועהמטיק

העכביש2

New member
מה? עונים?

פירה או צ'יפס? ציפס כמובן אפונה או תרד? אפונה כמובן חום או קור? קור חורף או קיץ? קיץ בגדול, חורף בקטן תה או קפה? קפה, או יותר נכון נס קפה!!!!!!!!!!!!!!
קפה או שוקו? שוקו! תה או שוקו?
יום או לילה? לילה ירח או כוכבים? ירח דשא או אדמה? דשא מטוגן או על האש? מטוגן נא\ מדיום\ או וול דאן?
לא אוכל בשר!!!! (למ זה עוד מתייחס?) פסטה או אורז? פסטה רביולי או ניוקי? חחחחח אהההה ניוקי לזניה או סלט? לזניה אוכל של אמא או במסעדה? אמא! תל אביב או ירושלים? לא זה ולא זה מסעדה איטלקית או מזרחית? איטלקית סלט או ממתקים? סלט תפוז או בננה? בננה! מתמטיקה או אזרחות? אזרחות 2 או 3? 2 כלב או חתול? שניהם סבבה דג או צב? דג!
משמש או אפרסק? אפרסק דלעת או ברוקולי? ברוקולי תות או בננה? בננה קרפ או ופל? קרפ גלידת וניל או שוקולד? וניל
פופקורן או צמר-גפן מתוק?
אם כבר אז פופקורן חלה או לחם קל? חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? לרקוד לאור ירח קשת או רשת [בערוץ 2]?
ערוץ 10 או 22?
YES או HOT? נוט! NO או COLD? הולד! נעל או גרב? גרב גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר קרבי או ג'ובניק? ג'ובניק אולסטאר גבוהות או חצי? חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות? חלקות אורנג' או סלקום? פלאפון
לאומי או פועלים? מזרחי אופניים או סקייטבורד? אופניים כמובן! כלי הרכב האולטימטיבי!!! מחשב או DVD? מחשב הלכתי לעבודה ולכן כאן מסתיימים שידורי

נרקי

New member
כן גם לי משעמם../images/Emo4.gif

פירה או צ'יפס? צ'יפס
אפונה או תרד? אפונה
חום או קור? חום בחורף וקור בקיץ
חורף או קיץ? חורף בקיץ וקיץ בחורף
תה או קפה? קפה
קפה או שוקו? קפה
תה או שוקו? תה
יום או לילה? יום
ירח או כוכבים? ירח
דשא או אדמה? דשא
מטוגן או על האש? על האש
נא\ מדיום\ או וול דאן? וול דאן...
פסטה או אורז? שתיהם
רביולי או ניוקי? שתיהם
לזניה או סלט? לזניה
אוכל של אמא או במסעדה? של אמא
תל אביב או ירושלים? ירושלים
מסעדה איטלקית או מזרחית? מזרחית
סלט או ממתקים? סלט
תפוז או בננה? בננה
מתמטיקה או אזרחות? אזרחות
2 או 3? 3
כלב או חתול? כלב
דג או צב? דג
משמש או אפרסק? אפרסק
דלעת או ברוקולי? ברוקולי. במיוחד במרק
תות או בננה? תות
קרפ או ופל? כלום
מתוק מידי גלידת וניל או שוקולד? לא אוהבת גלידות
פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופקורן
חלה או לחם קל? חלה
רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? לא זה ולא זה
קשת או רשת [בערוץ 2]? לא יודעת
ערוץ 10 או 22? 22
YES או HOT? יס
NO או COLD? אה? נעל או גרב? נעל
גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר בחורף גופיה בקיץ
קרבי או ג'ובניק? ג'ובניק
אולסטאר גבוהות או חצי? חצי
אולסטאר מקושקשות או חלקות? חלקות
אורנג' או סלקום? סלקום
לאומי או פועלים? פועלים
אופניים או סקייטבורד? אופניים
מחשב או DVD? מחשב
מתי בפעם האחרונה יצא לך - להיות בגשם? השבוע...
לשתות שוקו? שבוע שעבר
לצחצח שיניים? הבוקר
לשלוח SMS ? שלשום נדמה לי
להיפגש עם חברים? היום
לצאת לטייל? היום
לעשות כלים? אתמול?
לתלות כביסה? היום!
לנמנם? בלילה
לחבק? אתמול את אמא
לנשק? וואי כבר חודש וחצי שלא

זורמת...

פירה או צ'יפס? צ'יפס אפונה או תרד? אפונה חום או קור? חום חורף או קיץ? קיץ תה או קפה? תה קפה או שוקו? שוקו תה או שוקו? תה יום או לילה? לילה ירח או כוכבים? זה לא בא ביחד? דשא או אדמה? דשא מטוגן או על האש? על האש נא\ מדיום\ או וול דאן?
פסטה או אורז? פסטה רביולי או ניוקי? איכס לזניה או סלט? סלט אוכל של אמא או במסעדה? אמא תל אביב או ירושלים? ת"א מסעדה איטלקית או מזרחית? מזרחית סלט או ממתקים? ממתקים תפוז או בננה? תפוז מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה 2 או 3? 2 כלב או חתול? כלב דג או צב? שניהם! משמש או אפרסק? אפרסק דלעת או ברוקולי? איכס תות או בננה? תות בננה קרפ או ופל? קרפ גלידת וניל או שוקולד? וניל פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופקורן חלה או לחם קל? חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? כוכב נולד קשת או רשת [בערוץ 2]? מה ההבדל? ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? הוט NO או COLD? הכל טוב איתך? נעל או גרב? גרב
גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר קרבי או ג'ובניק? יש אח"כ ניתוח אופי? אולסטאר גבוהות או חצי? חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות? לא יודעת... אורנג' או סלקום? סלקום לאומי או פועלים? פועלים אופניים או סקייטבורד? אופניים מחשב או DVD? מחשב מתי בפעם האחרונה יצא לך - להיות בגשם? שלשום? לשתות שוקו? חצי שנה לצחצח שיניים? מקודם לשלוח SMS ? מקודם להיפגש עם חברים? אתמול בלילה לצאת לטייל? אתמול בלילה לעשות כלים? מקודם לתלות כביסה? מקודם לנמנם? בבוקר לחבק? אתמול בלילה לנשק? אתמול בלילה

מותר לי

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo178.gif../images/Emo6.gif

פירה או צ'יפס? פירה אפונה או תרד? תרד חום או קור? חום
חורף או קיץ? חורף
תה או קפה? תה עם חלב
קפה או שוקו? שוקו
תה או שוקו? לפי הקריזה
יום או לילה? יום ירח או כוכבים? כוכבים
דשא או אדמה? אדמה מטוגן או על האש? לא זה ולא זה, אבל מין שניהם אז על האש.. נא\ מדיום\ או וול דאן? מה? פסטה או אורז? פסטה רביולי או ניוקי? לא אכלתי את שניהם, לא יודעת... לזניה או סלט? סלט עם לזניה
אוכל של אמא או במסעדה? של אמא
תל אביב או ירושלים? אף אחת מהן... מסעדה איטלקית או מזרחית? איטלקית סלט או ממתקים? סלט
תפוז או בננה? בננה
מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה!
2 או 3? 5
כלב או חתול? חתולה
דג או צב? צב משמש או אפרסק? אפרסק דלעת או ברוקולי? ברוקולי עם דלעת תות או בננה? תות קרפ או ופל? לא כל קרפ ולא כל ופל... גלידת וניל או שוקולד? שוקולד!
פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופקורן חלה או לחם קל? לחם קל רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? אף אחד מהם קשת או רשת [בערוץ 2]? תזכירו לי מה זה ערוץ 2
ערוץ 10 או 22? ומה זה ערוץ 10
YES או HOT? לוין חינמי NO או COLD? שו הדא..
נעל או גרב? גרב גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר קרבי או ג'ובניק?
אולסטאר גבוהות או חצי? מה זה אולסטאר?
אולסטאר מקושקשות או חלקות?
אורנג' או סלקום? אורנג'
לאומי או פועלים? דואר!
אופניים או סקייטבורד? אופניים
מחשב או DVD? מחשב עם DVD מתי בפעם האחרונה יצא לך - להיות בגשם? ביום שלישי
לשתות שוקו? לפני שבועיים... לצחצח שיניים? אתמול, כי היום ישנתי כל היום
לשלוח SMS ? היום בבוקר להיפגש עם חברים? אתמול, הלכנו לטייל עם הכלבות
לצאת לטייל? אתמול
לעשות כלים? ביום שני לתלות כביסה? ביום שישי לנמנם? אתמול בלילה
לחבק? היום את מייפל
לנשק? היום את מייפל

../images/Emo26.gif

פירה או צ'יפס? פירה אפונה או תרד? אפונה חום או קור? חום חורף או קיץ? קיץ תה או קפה? קפה קפה או שוקו? שאלת השאלות. אוהב את שניהם באותה מידה. תה או שוקו? שוקו יום או לילה? יום ירח או כוכבים? ירח דשא או אדמה? דשא מטוגן או על האש? על האש נא\ מדיום\ או וול דאן? ? פסטה או אורז? פסטה רביולי או ניוקי? רביולי לזניה או סלט? סלט אוכל של אמא או במסעדה? אמא תל אביב או ירושלים? ת"א מסעדה איטלקית או מזרחית? איטלקית סלט או ממתקים? סלט תפוז או בננה? בננה מתמטיקה או אזרחות? מתימטיקה 2 או 3? 3 כלב או חתול? כלב דג או צב? צב משמש או אפרסק? אפרסק דלעת או ברוקולי? דלעת תות או בננה? בננה קרפ או ופל? קרפ גלידת וניל או שוקולד? שוקולד פופקורן או צמר-גפן מתוק? צמר גפן מתוק חלה או לחם קל? חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? רוקדים עם כוכבים קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? יס NO או COLD? ? נעל או גרב? נעל גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר קרבי או ג'ובניק? ??? אולסטאר גבוהות או חצי? חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות? מקושקשות אורנג' או סלקום? סלקום לאומי או פועלים? לאומי אופניים או סקייטבורד? אופניים מחשב או DVD? מחשב מתי בפעם האחרונה יצא לך - להיות בגשם? שלשום לשתות שוקו? לפני 20 דקות לצחצח שיניים? היום בבוקר לשלוח SMS ? לפני יומיים להיפגש עם חברים? היום לצאת לטייל? היום לעשות כלים? שלשום לתלות כביסה? היום בצהריים לנמנם? היום באוטובוס לחבק? מזמן... לנשק? מזמן...

גם אנייייייי גם אנייייייייי ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif

פירה או צ'יפס? -צ'יפס (למרות שאני לא נוגעת בזה ממש) אפונה או תרד? -תרד. חום או קור? -חום. חורף או קיץ? -חורף. (אני יודעת שזה סותר את התשובה הקודמת, העיקר שאני מבינה את עצמי) תה או קפה? -תה. (למרות שאני לא סובלת שתיה חמה) קפה או שוקו? -שוקו. (עדיף קר) תה או שוקו? -שוקו. (שוב, עדיף קר) יום או לילה? -לילה.
(ראיתם באיזו שעה אני עונה על השאלון הזה?) ירח או כוכבים? -כוכבים. דשא או אדמה? -אמממ... דשא הוא רגיל כזה, אדמה יותר מעניינת... מטוגן או על האש? -על האששששש... יואווו עשיתם לקיבה שלי קרקור...
נא\ מדיום\ או וול דאן? -מדיום. פסטה או אורז? -פסטה. רביולי או ניוקי? -רביולי. לזניה או סלט? -הייתי אומרת לזניה
אבל בשל הדיאטה כרגע אני נאלצת לבחור בסלט. אוכל של אמא או במסעדה? -אמא שלי היא לא בדיוק בשלנית, אז מסעדה. תל אביב או ירושלים? -תל אביבבבבבבבב, מתה על העיר הזאת
מסעדה איטלקית או מזרחית? -איטלקיתתת
סלט או ממתקים? -סלט. (ממתקים זה נחמד אחת ל... וגם בשל חיי הסובבים בריאות אני אבחר סלט
) תפוז או בננה? -בננה. מתמטיקה או אזרחות? -מתמטיקההה
2 או 3? -3- מספר המזל שלי.
כלב או חתול? -כלב
דג או צב? -צב. עושה לי נוסטלגיות חביבות מהילדות
משמש או אפרסק? -אפרסק. דלעת או ברוקולי? -דלעת. תות או בננה? אי אפשר את שניהם ביחד מעורבלים היטב עם חלב???
(מילקשייק תות בננה
) קרפ או ופל? -קרפ
גלידת וניל או שוקולד? -וניללללללל (לא סובלת גלידת שוקולד
) פופקורן או צמר-גפן מתוק? -פופקורן (צמר גפן מתוק עושה לי יותר מדי דביק בידיים ובשיניים) חלה או לחם קל? -מטעמי בריאות והרגלים: לחם קל. רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? -נולד לרקוד
קשת או רשת [בערוץ 2]? -ושת. נו באמאש'כם, מכ'פת לי? שיהיה קשת. (הם זכו, לא?) ערוץ 10 או 22? -22. YES או HOT? -יס. NO או COLD? -שו??? בטח שמות של סדרות טלויזיה, אני לא ממש חברה שלה. נעל או גרב? -נעל. גופיה או סווצ'ר? -גופיה. קרבי או ג'ובניק? -קרבי. אולסטאר גבוהות או חצי? -גבוהותתתתתתתת
יש לי זוג כאלה מדהימותתת
אולסטאר מקושקשות או חלקות? -מקושקשותתת
אורנג' או סלקום? -אורנג' (רק בגלל הפרסומות השוות שלהם
מעולם לא הייתי חברה בחברה הזאת) לאומי או פועלים? -פועלים. אופניים או סקייטבורד? -אופניים (יותר מסיבי, נראה לי יותר בטוח) מחשב או DVD? -מחשב
מתי בפעם האחרונה יצא לך - להיות בגשם? -שלשום כמדומני. לשתות שוקו? -המוןןןן זמןןןןןן (חם אני בכלל לא שותה, ושוקו קר לא יצא לי בעיקר כי אני בדיאטה
) לצחצח שיניים? -הבוקר. לשלוח SMS ? -לפני שעה. להיפגש עם חברים? -יום שבת. לצאת לטייל? -לצאת ממש? הייתי נופש לפני שבועיים בערך עם חברים בצפון, היה כייףףף
לעשות כלים? -אתמול. לתלות כביסה? -אצלינו יש מייבש כביסה
לנמנם? -היום בבוקר, אחרי שהתעוררתי, נמרחתי עוד קצת במיטה. לחבק? -יום שבת, את אהובת ליבי. לנשק? -יום שבת, את אהובת ליבי. מה????????? כבר נגמר??????????? אבל משעמם ליייייייייי... יכולה להמשיך עד מחרתיים עם שאלות כאלה...
טוב נו, אולי בכל זאת הגיע הזמן לישון... בטח כולכם בחלום המאה או שאתם מתעוררים עכשיו לסידורי יום שישי, יום טוב לכולםםם

שמת לב איך קוראים לאייקון הזה?../images/Emo12.gif

מעולם לא הצלחתי להבין את השם של האייקון בהקשר אליו - *בוקס* אני הייתי קוראת לו *חולבלוע*

למעלה