שאלון

עונה../images/Emo39.gif

שם: מורן גיל: 19 מין: נקבה עיסוק: חיילת תחביב: לישון, מוזיקה, לראות טלויזיה ולטייל בקניונים. מקום מגורים: לוד יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: לא, עם אחותי טלוויזיה בחדר כן\לא: כן חבר\ה כן\לא: אין קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: אין פירסינגכן\לא אם כן איפה: אין מה אי אפשר להגיד עליך: שאני מדברת הרבה איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? אמ.. לא יודעת.. איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? משרתת בחיל תקשוב בצריפין. מה את\ה חושב\ת על חתונה: לא יודעת באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): 25 אחרי שמסתדרים עם החיים והקריירה דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: כן חילוני\מסורתי\חרדי? חילונית האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לא מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? אין לי דעה בעד\נגד: עישון: נגד סמים: נגד נישואי הומולסבים: אין דעה אלכוהול: נגד חוק חינוך חובה: אמ.. בעד?? מוזיקה: שומעים גלגל''צ? כן 3 תחנות רדיו מועדפות: לב המדינה, 99 אסקייפ, גלגל"צ 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: פופ, בעיקר שירים ישראלים 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: "כל הציפורים", "משהו ממני", "קבלי אותי", "הרוח תשנה את כיוונה"- הראל סקעת, "my love"- ג'סטין טימברלייק אסוציאציות: גן חיות: בני אדם ראש הממשלה: משעמם הנשיא: דוחה מחשב: אהבת חיי אהבה: מה שאין לי בוקר: בסיס חורף: שלוליות טלוויזיה: גם אהבת חיי אמא: היחידי שמבין אותי ותומך בי ברגעים הקשים אבא: בדיוק ההפך מאמא מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן- עברי רוני דואני\דנה עדיני- רוני קור\חום- חום פוך\צמר- פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה- זה אותו דבר..

../images/Emo210.gifעונית.:]

שם: ענבל
עיסוק: תלמידה תחביב: להיות בים
מקום מגורים: כפר סבבה [: יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: כן D: טלוויזיה בחדר כן\לא: לא חבר\ה כן\לא: לא קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: כן, אבל רק כאלה שמדביקים עם מים XP פירסינגכן\לא אם כן איפה: כן! ברור..באוזניים עדיף..אבל גם באף זה יפה
למרות שזה מסוכן.. מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? נשואה לאברהם עם 17 ילדים . איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? מה את\ה חושב\ת על חתונה: שזה נורא ואיום, פשוט בזבוז זמן. באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): מינימום 19 דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: כן חילוני\מסורתי\חרדי? מסורתית האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): האמת שבזמן האחרון לא הכי שמרתי בשר חלב..כאילו, לא שאכלתי יחד..אבל לא בהפרש גדול של זמן, בוא נגיד..
מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? לאדעת בעד\נגד: עישון: נגד סמים: נגד נישואי הומולסבים: בעד. איש איש באמונתו יחייה
אלכוהול: בעד..? חוק חינוך חובה: בעד מוזיקה: שומעים גלגל''צ? באוטו 3 תחנות רדיו מועדפות: 100fm, 91fm וגלגל"צ? 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: אסוציאציות: גן חיות: פרה D: ראש הממשלה: אהוד אולמרט הנשיא: משה קצב מחשב: חיים אהבה: קקי =/ בוקר: טוב חורף: קר טלוויזיה: שלמות
אמא: אבא אבא: אמא מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן- אביב גפן רוני דואני\דנה עדיני- דנה עדיני
קור\חום- חום
פוך\צמר- פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה- אפחד
ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> חיוך- לא עולה כסף, אבל שווה זהב! :]

•HadaS•

New member
עונננהה.. ../images/Emo13.gif

שם: הדס גיל: 14 עוד חודששש! מין: בת עיסוק: תלמידת חטיבת ביניים D: תחביב: לישון מקום מגורים: באר שבע יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: חדר לבדד לבדייי.. פעם היה לי חדר עם אחותי.. סיוט
טלוויזיה בחדר כן\לא: כן אבל מעפנה רצח בלי ממיר \: חבר\ה כן\לא: לא
קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא פירסינגכן\לא אם כן איפה: לאא מה אי אפשר להגיד עליך: שאני חסרת חוש הומור איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? בבית עם בעלי עושים ילדים D: איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? אנערף מה את\ה חושב\ת על חתונה: שבעזרת השם גם לי זה יקרה עוד כמה שנים באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): המממ אני הייתי שמחה להתחתן כבר בגיל 21 :] דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: מאוווווווווווד חילוני\מסורתי\חרדי? חילונית האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): כן פעם הייתי מאמינה בו וזהו .. אבל עכשיו היאמונה ממש ממש ממש התחזקה ואני הכי מאמינה בו שיש עכשיו ! מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? מה כבר אני יכולה לחשוב עלייהם.? חחח בעד\נגד: עישון: נגד סמים: נגד נישואי הומולסבים: בעד אלכוהול: נגד חוק חינוך חובה: כמה שאני שונאת ללמודדד, איך נדע כמה זה 1+1=5 ? חחח נו שיהיה בעד מוזיקה: שומעים גלגל''צ? 3 תחנות רדיו מועדפות: 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: אסוציאציות: גן חיות: כלבים ראש הממשלה: קרחת הנשיא: אונס מחשב: אהבת חיי .. חחחחח סתם .. אנערף אהבה: _ _ _ _ _ .. דמיינו פה שם של מישהו טוב? חחחח בוקר: לישון חורף: פוךךךךךךך טלוויזיה: סרטים אמא: אמאא :) אבא: אבא :] מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן-- המממ האמת אנלא ממש שומעת את אפחג מהם חח רוני דואני\דנה עדיני- דנה עדיני קור\חום- חום פוך\צמר- פוך! חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה- חחחחחח רשמת אותו דבר את שניהםם D: ... אבל אני משערת מה התכוונת וממ.. אני בוחרת בחיים עם אהבה ללא כסף ! ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> זה לא ממש מוטו או משפט מועדף.. זה פשוט משו נכון עליי .. אבל אממ אני לא ממש יודעת תמשפטט בעל פה יענו מה האמיתי ואנלא רוצה לעשות פאדיחותתת אז רק אני יגיד מה הוכונה "מנה שרואים בחוץ- זה לא תמיד מה שרואים בפנים" חהה שייקספיר אני.

עעעעווונננהה

שם: יעל גיל: 18 מין: נקבה עיסוק: שרות לאומי תחביב: לדבר בטלפון ולשמוע מוזיקה.. לא חיה בלי זה מקום מגורים: חיפה יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: ב"ה..חדר לבד טלוויזיה בחדר כן\לא: לא חבר\ה כן\לא: עדיין לא קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא פירסינגכן\לא אם כן איפה: לא מה אי אפשר להגיד עליך: שאני גבוהה;) איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? בארץ.. נשואה בעז"ה איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? עושה שרות לאומי במחלקה של ילדים חולי סרטן מה את\ה חושב\ת על חתונה: אחלה רעיון..יגיע מתישהו באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): מינימום 21.. מקסימום?! אין כזה דבר.. דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: כן חילוני\מסורתי\חרדי? מסורתית האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): קרה משו שחיזק ת'אמונה שלי בה' לפני שנתיים בערך מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? שיחיו ת'חיים שלהם..ואם הם רוצים שיקבלו אותם אז שיקבלו גם את אלה ששומרים פחות..מה שלא ממש קורה בעד\נגד: עישון: בעע נגד סמים: נגד.. נישואי הומולסבים: אם טוב להם..אז למה לא אלכוהול: במידה..אני אישית לא שותה..אבל שאחרים יעשו מה שבא להם חוק חינוך חובה: בעד מוזיקה: שומעים גלגל''צ? לפעמים 3 תחנות רדיו מועדפות: הפלייליסט שלי במחשב.. לא שומעת רדיו 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: הכל.. חוץ מים תיכוני קיצוני..אבי ביטר וכאלה 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: "שמע ישראל" - שרית חדד someone`s watching over me - Hillary duff Titanik - Celin Dion Everytime - Britney Spears Smack That אסוציאציות: גן חיות: בעע ראש הממשלה: מנותק הנשיא: צרות מחשב: מוזיקה..להוריד עוד שירים אהבה: כיף בוקר: יומחדש..חוזרים לשרות =] חורף: גשםםםםם טלוויזיה: לא אוהבת =\ אמא: שופינגגג אבא: רצינות מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן: עברי לידררר רוני דואני\דנה עדיני אף אחת.. קור\חום באמצעעע פוך\צמר פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה חיים עם אהבה מה ז'תומרת? ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> "תחיה בכל יום כאילו זה היום האחרון שלך..באחד מהימים תצדק"

יונית21

New member
עווווונננהה

שם:יונית גיל:16 מין:פעם אחרונה שבקדתי זה היה נקבה. עיסוק:ממ תלמידה :/ תחביב:לישוון ושופיננגג :] מקום מגורים:חור ליד כפ"ס יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: יש לבד טלוויזיה בחדר כן\לא: לא חבר\ה כן\לא: לא קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לע פירסינג כן\לא אם כן איפה: יש-בטבור. מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים?ממ לאדעת איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא?עוד לא חשבתי על זה.. מה את\ה חושב\ת על חתונה: מממ.. באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): 28[?] עזבו אותי. דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: כן חילוני\מסורתי\חרדי? חילוני-מסורתי :/ ממ עזבו לא תבינו..חח האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): כע :/ מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')?עזבו אותי נו איזה שאלותת בעד\נגד: עישון: נגד סמים: בעעד..אחח סטללה!@חח סתםם! נ ג ד נישואי הומולסבים: תהנו :) אלכוהול: ממ תהנו..אבל לא לדפוק ת'ראש יותר מדיי ובטח שלא לנהוג אח"כ :/ חוק חינוך חובה: נגגגדד מוזיקה: שומעים גלגל''צ? לפעמים 3 תחנות רדיו מועדפות: 91אפאם,100אפאם 3 סגנונות מוזיקה מועדפים:דיכאון מזרחי ומה שבא בטוב 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: משהו ממני-הראל סקעת בואי נישאר-אבי קורן אנלא מאוהב-אור מקסים תראי זה אני-סינרגיה חלומות-אלי קפקא אסוציאציות: גן חיות:השיכבה שלי =/ ראש הממשלה:אולמרט הנשיא:לאדעת כבר מה להגיד עליו ;| מחשב:ממ אייסי אהבה:התחלות תמיד יפות-בסוף הן כואבות. בוקר:נוו אמא עוד 10 דקוות..אני עייפפה :/ חורף:קרררר :/ בלאט!@ביטול יציאות :/ נתקעים בבית. טלוויזיה: 24 אמא:אבא אבא:אמא מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן:עברי לידר רוני דואני\דנה עדיני:לא ולא קור\חום:מממ קור פוך\צמר:פוווווך :] חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה:אע!?@ ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> תן חיוך - הכל לטובה :)

M m m B o p

New member
../images/Emo225.gif ../images/Emo9.gif

שם: נעה גיל: 16.5 מין: נקבה עיסוק: תלמידה תחביב: הרבה מקום מגורים: יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: יש טלוויזיה בחדר כן\לא: יש חבר\ה כן\לא: אין קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: אין פירסינגכן\לא אם כן איפה: באוזן? מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? מקווה מאוד שנשואה, ילדים בדרך, עם קריירה - ומאושרת. איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? לא ממש אכפת לי. מה את\ה חושב\ת על חתונה: באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): 24-26 ככה דת אמונה ודרך חיים: אה? מאמין בה'?: :-\ חילוני\מסורתי\חרדי? חילוני האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לא מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? שילכו לפי האמונה שלהם. בעד\נגד: עישון: נגד סמים: נגד נישואי הומולסבים:ווטאבר אלכוהול: בגבול הטעם הטוב חוק חינוך חובה: בעד מוזיקה: שומעים גלגל''צ? בעד 3 תחנות רדיו מועדפות: 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: פופ, רוק, 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: אסוציאציות: גן חיות: ראש הממשלה: הנשיא: מחשב: אהבה: בוקר: חורף: טלוויזיה: אמא: אבא: מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן רוני דואני\דנה עדיני קור\חום פוך\צמר חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה

this is who i really am

שם: אלון גיל:15 מין:זכר עיסוק: תלמיד תחביב: מוזיקה מקום מגורים: צפון יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: לבד טלוויזיה בחדר כן\לא: לא חבר\ה כן\לא:לא קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה:לא פירסינגכן\לא אם כן איפה:לא מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים?: לא בבית איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? רוצה לשרת מה את\ה חושב\ת על חתונה: בכיף באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): מינימום 22, כי אז יודעים מה אתה, מי אתה דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: לא חילוני\מסורתי\חרדי?: כמעט הכי חילוני שיש האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): אני הרבה יותר מזלזל עכשיו, ונאי ממש חושב שדת זה דבר לא נחוץ מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')?: שונא אותם בעד\נגד: עישון: לא סמים:לא נישואי הומולסבים: כן אלכוהול:במידה חוק חינוך חובה: כן מוזיקה: שומעים גלגל''צ?: כן 3 תחנות רדיו מועדפות: גלגלצ, 99, להיטים בארץ
3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוק (כולל הכל), דאנס (כולל טכנו טראנס האוס וכל השטויות האלה), ו...פופ (כולל היפהופ, מוזיקה שחורה, ופופ רגיל) 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: the kill, תענה לי, dont like, את לא כאן, ג'קי אסוציאציות: גן חיות: התעללות ראש הממשלה: מפגר הנשיא: שיייתפטר מחשב: בכיף אהבה: דבר טוב בוקר: טוב חורף: אוהב טלוויזיה: קצת מיותר אמא: אוהב אבא: מאגניב מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן: אביבבבבבבבבב רוני דואני\דנה עדיני: דנה עדיני קור\חום: תלוי במצברוח פוך\צמר: פוך, בלי נוצות חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה: זה אותו דבר

ofekido

New member
עונה הנה נה נה הנה נה הנה

שם: מאיה גיל: 14 וחצי מין: נקבה עיסוק: תלמידה תחביב: למשוע מוזיקה מקום מגורים: נתניה יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?:לבד טלוויזיה בחדר כן\לא:יש חבר\ה כן\לא: כן קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה:אין פירסינגכן\לא אם כן איפה:יששש: בלשון,סדליפ(בשפה התחתונה),בטבור,באף.(אני מתה לעשות בגבהההה) מה אי אפשר להגיד עליך: ...? איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? נראה לי בבית *חעחעחעח* איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא?לא חושבת על זה... מה את\ה חושב\ת על חתונה: אני לא רוצה להתחתן... באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום):30 דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: לא חילוני\מסורתי\חרדי? חילונית האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לאא... מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')?שיעשו מה שבראש שלהם... בעד\נגד: עישון:בעד סמים:בעד נישואי הומולסבים:בעד אלכוהול:בעד חוק חינוך חובה:נגד מוזיקה: שומעים גלגל''צ? רק באוטו 3 תחנות רדיו מועדפות: אני שומעת רק גלגל"צ 3 סגנונות מוזיקה מועדפים:פופ,רוק,רוק כבד 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו:מממ...? אסוציאציות: גן חיות:אריה ראש הממשלה: איש הנשיא: ....? מחשב:לגלוש אהבה: נשיקה בוקר: קוררר חורף: קוררר טלוויזיה:משעמם אמא: חמודה אבא:חמוד מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן עיברי לידר רוני דואני\דנה עדיני דנה עדיני קור\חום חום פוך\צמרפוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף->תמיד תייה טוב אבל לא טוב יותר מימני...

Brombit

New member
הפעם אני עונה ../images/Emo115.gif

שם: נעם גיל: 17 מין: נקבה עיסוק: תלמידה תחביב: מחשב, מוזיקה ועוד מקום מגורים: אשדוד יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: עם אחותי טלוויזיה בחדר כן\לא: לא חבר\ה כן\לא: לא קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא פירסינגכן\לא אם כן איפה: לא מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? אין לי מושג איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? לא יודעת מה את\ה חושב\ת על חתונה: צריך לחשוב טוב לפני שעושים את זה באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): 24-28 דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: לא חילוני\מסורתי\חרדי? חילונית האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון (היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לא מה את חושב על חרדים אדוקים (מאה שערים וכד')? שיחיו איך שהם רוצים בעד\נגד: עישון: נגד סמים: נגד נישואי הומולסבים: בעד אלכוהול: נגד חוק חינוך חובה: בעד מוזיקה: שומעים גלגל''צ? רק את המצעד, וגם זה רק לפעמים 3 תחנות רדיו מועדפות: אין 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: פופ, רוק, שונות 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: לשם, ארים ראשי, Everybody's fool, Benedetta pssione, Don't speak אסוציאציות: גן חיות: שער ראש הממשלה: שולחן הנשיא: נאום מחשב: אינטרנט אהבה: אושר בוקר: להתעורר חורף: קור טלוויזיה: אין לי אסוציאציה... אמא: כנ"ל אבא: כנ"ל מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן: השני רוני דואני\דנה עדיני: הראשונה קור\חום: חום פוך\צמר: צמר חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה: רשמת את אותו דבר...

D o R a S h A y

New member
עונהנהנהנהנה

שם: דור גיל: 17 מין: נקבה עיסוק: תלמידה תחביב: לשיר מקום מגורים: כפר סבא יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: כן טלוויזיה בחדר כן\לא: לא חבר\ה כן\לא: לא קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא פירסינגכן\לא אם כן איפה: לא מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? גננת איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? עוד לא חדבתי על זה.. אני כבר חודשיים מחכה למנילה.. מה את\ה חושב\ת על חתונה: זה נחמד.. באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): 20-27 דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: כן חילוני\מסורתי\חרדי? חילונית- מסורתית האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לא.. מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? מגזימים בעד\נגד: עישון: איכ לא סמים: כנ"ל נישואי הומולסבים: מי שזה עושה לו טוב.. שיהנה אלכוהול: תלוי במצב חוק חינוך חובה: אחלה... מוזיקה: שומעים גלגל''צ? כן 3 תחנות רדיו מועדפות: אני כמעט ולא שומעת רדיו.. אם כבר אז גלגל"צ.. 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוק, שירים של שנות ה90 חח ובעיקר שירים ישראלים 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: כל השירים של סינרגיה אסוציאציות: גן חיות: רוע ראש הממשלה: טיפש הנשיא: עוד יותר טיפש מחשב: המצאה מעולה אהבה: רוצה בוקר: טוב חורף: כיף טלוויזיה: נחמד אמא: אבא אבא: אמא מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן: עברי רוני דואני\דנה עדיני: דנה קור\חום: קור פוך\צמר: פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה: חיים עם אהבה וכסף ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> "יהיה טוב.. יהיה טוב כן..."

J u S t M e11

New member
עונה:]

שם:אירנה גיל:13 וחצי מין:נקבה עיסוק:תלמידה?XP תחביב:הרבה מקום מגורים:במרכז יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?:כן טלוויזיה בחדר כן\לא:כן חבר\ה כן\לא:לא קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה:לא פירסינגכן\לא אם כן איפה:כן,אוזניים מה אי אפשר להגיד עליך:שאני יפהXD איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים?כניראה באיזה עבודה נחמדה עם חבר צמודXD איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא?לא יודעת מה את\ה חושב\ת על חתונה:יש לי עוד זמן באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום):מה ז'תומרת צריך, כל אחד מתי שבא לוP: דת אמונה ודרך חיים:האו? מאמין בה'?:כן חילוני\מסורתי\חרדי?חילונית האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?):לא שיניתי מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')?לאיודעת בעד\נגד: עישון:נגד סמים:נגד נישואי הומולסבים:שיעשו מה שבא להם אלכוהול:נגד חוק חינוך חובה:בעד מוזיקה: שומעים גלגל''צ?לא 3 תחנות רדיו מועדפות:אין 3 סגנונות מוזיקה מועדפים:רוק,פופ,שירים איטייםP: 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו:לאיודעת אסוציאציות: גן חיות:אריה ראש הממשלה:אולמרטXD הנשיא:קצב מחשב:טלוויזיה אהבה:לב בוקר:שמש חורף:גשם טלוויזיה:מחשבXD אמא:אישה אבא:גבר?XD מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן-עברי רוני דואני\דנה עדיני-רוני קור\חום-באמצע פוך\צמר-פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה-לא יודעת>< ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> "חיה ותן לחיות"=]

למעלה