שאלון

lital4321

New member
שאלון

שם:
עיסוק:
תחביב:
מקום מגורים: יש\אין:
חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?:
טלוויזיה בחדר כן\לא:
חבר\ה כן\לא:
קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה:
פירסינגכן\לא אם כן איפה: מה אי אפשר להגיד עליך:
איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים?
איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא?
מה את\ה חושב\ת על חתונה:
באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): דת אמונה ודרך חיים:
מאמין בה'?:
חילוני\מסורתי\חרדי?
האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?):
מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? בעד\נגד:
עישון:
סמים:
נישואי הומולסבים:
אלכוהול:
חוק חינוך חובה: מוזיקה:
שומעים גלגל''צ? 3
תחנות רדיו מועדפות: 3
סגנונות מוזיקה מועדפים: 5
שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: אסוציאציות:
גן חיות:
ראש הממשלה:
הנשיא:
מחשב:
אהבה:
בוקר:
חורף:
טלוויזיה:
אמא:
אבא: מה עדיף:
עברי לידר\אביב גפן
רוני דואני\דנה עדיני
קור\חום
פוך\צמר
חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף->

שאלון נחמד :] ../images/Emo219.gif

שם:לוטן גיל:כמעט 12 מין:
עיסוק:אה. תלמידה? תחביב:ציור,מחשב,טלויזיה ושינה מקום מגורים:יבנה יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?:
טלוויזיה בחדר כן\לא:
חבר\ה כן\לא:
קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה:
פירסינגכן\לא אם כן איפה:
מה אי אפשר להגיד עליך:שאני אשתוק על כל דבר שיאמרו לי איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים?לא יודעת איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא?כנ"ל מה את\ה חושב\ת על חתונה:אמ באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום):אמ. נו. אין לי מושג XD. דת אמונה ודרך חיים:
מאמין בה'?:כן חילוני\מסורתי\חרדי?חילוני האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?):לא שיניתי שום דבר מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')?חבל לבזבז את החיים שלהם על האמנה אדוקה כ"כ בה' בעד\נגד: עישון:
סמים:
נישואי הומולסבים:
אלכוהול:
חוק חינוך חובה:
D: סתם
מוזיקה: שומעים גלגל''צ?כן 3 תחנות רדיו מועדפות:גלגל"צ וזהו 3 סגנונות מוזיקה מועדפים:רוק,מחרוזות שירי בובספוג [כי ילד מהכיתה שלי טוחן לי את המוח איתם] ושירים לא מוגדרים שילדים מהכיתה שלי המציאו D: 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו:Helena,CCT,GOY,DL,DEAD! אסוציאציות: גן חיות:משחק מחשב ראש הממשלה:פוליטיקה הנשיא:נבצרות מחשב:וירוס אהבה:דם בוקר:שיעמום חורף:עונות טלוויזיה:MTV אמא:עוד 5 דקות אבא:אוכל מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן-אוף ><. שניהם? אביב גפן אז. רוני דואני\דנה עדיני-אף אחת קור\חום-שניהם פוך\צמר-פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה-אותו דבר O_O

linoy pal

New member
עונההה

שם:לינוי גיל:15 מין:נקבה עיסוק:בצפרר תחביב:לנגן מקום מגורים:בת ים יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?:עם אחותי טלוויזיה בחדר כן\לא:לא חבר\ה כן\לא:לא...יש הצעות?חיחי קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה:לא...זה אסור לפי התורה פירסינגכן\לא אם כן איפה:לא מה אי אפשר להגיד עליך:שאני חברה רעה איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים?10 זה הרבה זמן...אבל אני מקווה לעשות משהו שאני אוהבת.. איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא?אני רוצה תאטרון צהל מה את\ה חושב\ת על חתונה:אמ...מה שכולם חושבים חיחי ריך להתחתן(מינימום\מקסימום):27 הכי הרבה דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?:כן חילוני\מסורתי\חרדי?חילוני האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?):הייתי שומרת פחות ועכשיו יותר מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')?זה כמו לשאול אותם מה הם חושבים עלך חילונים... בעד\נגד: עישון:נגד סמים:נגד נישואי הומולסבים:בעד...שישעו מה שבאלהם...גם להם מותר אלכוהול:נגד חוק חינוך חובה:נגד!!!!! מוזיקה: שומעים גלגל''צ?יאפ 3 תחנות רדיו מועדפות:גלגל"צ 91 100 אפ אם 3 סגנונות מוזיקה מועדפים:רוק ישראלי אביב גפן היהודים וכאלה 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו:טיפה בים-היהודים זכיתי לאהוב-עיברי לידר דיכאון-אביב גפן קרן אור-אביב גפן אשם-סינרגיה אסוציאציות: גן חיות:פו הדוב ראש הממשלה:אולמרט הנשיא:אנס מחשב:אייסי אהבה:זה כמו אוויר לנשימה בוקר:עייפות חורף:אהבה טלוויזיה:השמיניה אמא:בגדים אבא:בגדים מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן-אי אפשר לבחור ביניהם! רוני דואני\דנה עדיני-שנה עדיני...דעע קור\חום-קור פוך\צמר-פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה-חחח זה אותו דבר...אבל חייםבלי כסף עם אהבה ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף->תנשום בשביל לחיות תחיה בשביל זה שאתה חשוב לו!

hilonet14

New member
"><

שם:הילה גיל:14.5מין:נקבהעיסוק: תלמידהתחביב: ריקוד שירהמקום מגורים: ב"שיש\אין:חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: לבד לבדטלוויזיה בחדר כן\לא: כןחבר\ה כן\לא: לאקעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לאפירסינגכן\לא אם כן איפה: לאמה אי אפשר להגיד עליך: שאני חכמהאיפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? אני יהיה בת 24... אולי אני יהיה בסיבוב עולםאיפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? להקה צבאיתמה את\ה חושב\ת על חתונה: מתה כבר אחד לשליבאיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): מינימום 25 מקסימום אין =]דת אמונה ודרך חיים:מאמין בה'?: כןחילוני\מסורתי\חרדי? חילוניתהאם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לאמה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? שיהיה להם בכיףבעד\נגד:עישון: נגדסמים: נגדנישואי הומולסבים: בעדאלכוהול: במידה נכונהחוק חינוך חובה: בעדמוזיקה: זה דרך חייםשומעים גלגל''צ? לא3 תחנות רדיו מועדפות: 100FM3 סגנונות מוזיקה מועדפים: פופ רוק 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: ואוו אין לי כוח חחחחחחחאסוציאציות:גן חיות: זברהראש הממשלה: צמחהנשיא: ממשלהמחשב: ענתיקהאהבה: בן זוגבוקר: עצביםחורף: קרטלוויזיה: וידאואמא: אבאאבא: אמאמה עדיף:עברי לידר\אביב גפן. לא זה ולא זהרוני דואני\דנה עדיני. דנה עעדיני.. יש לה קול מעלףףףףףקור\חום חוםפוך\צמר פוךחיים ללא אהבה אבל עם כסף/ חיים בלי כסף עם אהבה........ חיים בלי כסף עם אהבהולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף->חייך אל העולם והעולם יחייך אליך

דנטל

New member
כוכבים ורודים

שם: דנה גיל: 33 מין: נ עיסוק: כתבנית תחביב: בילויים מקום מגורים: תל אביב יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: כן טלוויזיה בחדר כן\לא: כן חבר\ה כן\לא: לא קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: כן, שדון, שדון, חתול, תולעת, צמיד, אות סינית פירסינגכן\לא אם כן איפה: כן, מתחת לשפה, באיבר המין מה אי אפשר להגיד עליך: אי אפשר??? איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? באותו מקום איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? בשלישות ברמת גן מה את\ה חושב\ת על חתונה: נגד באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן (מינימום\מקסימום): לא צריך דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: לא חילוני\מסורתי\חרדי? חילונית האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון (היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לא מה את חושב על חרדים אדוקים (מאה שערים וכד')? שיעזבו אותנו בשקט בעד\נגד: עישון: נגד סמים: נגד נישואי הומולסבים: בעד אלכוהול: בעד חוק חינוך חובה: בעד מוזיקה: שומעים גלגל''צ? חס וחלילה 3 תחנות רדיו מועדפות: 99, רדיו, תל אביב 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: היפ הופ, ת'ראש מטאל, לטיני 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: האדריכלים - סאבלימינל והצל, בית הספר הישן - סאבלימינל, זה הגיע עד לכאן - סאבלימינל, אמייזד - לואונסטאר, דיס לאב - פנתרה אסוציאציות: גן חיות: קופים ראש הממשלה: מלוה בריבית (בשיער) הנשיא: מגעיל מחשב: התמכרות אהבה: חרא בוקר: זוועה חורף: קר טלוויזיה: לא חובה אמא: בחו"ל אבא: בקבר מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן: עברי רוני דואני\דנה עדיני: רוני קור\חום: חום פוך\צמר: פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה: כסף

I am IRiTooSH

New member
אני עונה~$@!../images/Emo17.gif

שם: עירית. גיל: 13. מין: נקבה. עיסוק: מובטלת
תחביב: מחשב,מוזיקה ודבירם נחמדים. מקום מגורים: עצמון. יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: כן
כבר חמישה חודשים~@!%#Y&$ טלוויזיה בחדר כן\לא: לא
חבר\ה כן\לא: לא. קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא
פירסינגכן\לא אם כן איפה:רגיל, עגיל בכל אוזן. מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? במחשב. איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? מממ. מודיעין^.^ מה את\ה חושב\ת על חתונה: מ.לא דעת. באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): סביבות 23..אבל זה לא הגיל~זה התרגיל#$@XDD דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: לא כלכך... אבל חוגגת וכל זה..
חילוני\מסורתי\חרדי? שומרתXP האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?):עכשיו טיפה פחות.. כשהייתי קטנה הייתי אוהבת את זה יותר
מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? קיצוניים מידי. בעד\נגד: עישון:נגד~! סמים:נגד~!@ נישואי הומולסבים: שיעשו מה שטוב להם. אלכוהול: ממ. לא בהגזמה ולא לפני נהיגה~@! חוק חינוך חובה: כן
מוזיקה: שומעים גלגל''צ? כן 3 תחנות רדיו מועדפות: גלגלצ, גלגלצ וגלגלצ.. 3 סגנונות מוזיקה מועדפים:רוק, מטאל,היפ הופ. 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: I Write Sing Not Tragedie, Smoke on The Water, I Dont Love You. אסוציאציות: גן חיות: נחש
ראש הממשלה:יצחק רבין ז"ל. הנשיא: קצב. מחשב:מסן ומוזיקה. אהבה: קשה. בוקר: לילה. חורף: גשם%#$^#@^ טלוויזיה:מוזיקה. אמא:
אבא:
מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן: ממ. אביב גפןו, אבל רק כמלחין.___. רוני דואני\דנה עדיני: איכ. קור\חום: קור. פוך\צמר:פוך. חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה:?! ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> SMILE=]

Queen for a day

New member
ההההההההההההה

שם:
איב גיל:
14! מין:
נקבה עיסוק:
שינה תחביב:
שינה^^ מקום מגורים:
פתח תקווה יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?:
לבד, עם עצמי טלוויזיה בחדר כן\לא:
כן חבר\ה כן\לא:
לא קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה:
לא פירסינגכן\לא אם כן איפה:
לא מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים?
אין לי תכניות לעתיד, מה שיקרה פשוט יקרה.. איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא?
להיות ג'ובניקית מניאקית בקירייה שחוזרת כל יום הביתה? מה את\ה חושב\ת על חתונה:
מלחיץ ובלתי נשכח. באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום):
25-35 דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?:
לא חילוני\מסורתי\חרדי?
חילוני האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?):
הפסקתי להאמין לגמריי בסוף כיתה ז' מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')?
הפסד שלהם D< בעד\נגד: עישון:
נגד סמים:
נגד נישואי הומולסבים:
בעד אלכוהול:
בעד>< אבל עד גבול מסויים חוק חינוך חובה:
:\ מוזיקה: שומעים גלגל''צ?
לא 3 תחנות רדיו מועדפות:
X,Y,Z 3 סגנונות מוזיקה מועדפים:
הוו.. אין דבר כזה אצלי. אני שומעת בעיקר קלאסיק רוק. 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: Frances farmer wil have her revange in seatle - Nirvana Fake plasic trees - Rdiohead You only live once - The strokes משו, משו משו. לא עולה לי עוד בראש.. אסוציאציות: גן חיות:
אריה ראש הממשלה:
שמן הנשיא:
מעפן מחשב:
וירוש אהבה:
קקי בוקר:
טוב
חורף:
גשם טלוויזיה:
שלג אמא:
מדהימה אבא:
מדהים מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן
אביב גפן רוני דואני\דנה עדיני
דנה עדיני:\ קור\חום
קור פוך\צמר
פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה
חיים ללא אהבה אבל עם כסף.

1Shir

New member
שאלון סטנדרטי ../images/Emo13.gif

שם: שיר גיל: 24 מין: בת עיסוק: צפייה בוידאו? תחביב: כנ"ל? ומוזיקה מקום מגורים: הרצליה יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: יש ותמיד היה, למעט בצבא.. טלוויזיה בחדר כן\לא: יש, בשנים האחרונות רק חבר\ה כן\לא: אין, באופן רשמי היה רק למשך שנה+ מחיי קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: אין פירסינג כן\לא אם כן איפה: אין ולא יהיה מה אי אפשר להגיד עליך: תכל'ס? שאני טיפשה. זה גם הדבר שהכי פחות מעליב אותי בעולם. איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? אנערף איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? שיבטהההההההה
מה את\ה חושב\ת על חתונה:
באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): לא צריך להתחתן, מקסימום צריך למצוא חבר. מתי? עכשיו! דת אמונה ודרך חיים: חילונית חופשיה מאמין בה'?:
חילוני\מסורתי\חרדי? כבר עניתי האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?):
מה את חושבת על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? משתדלת לא לשפוט בעד\נגד: עישון:
סמים:
נישואי הומולסבים:
לנישואים בכלל אלכוהול:
חוק חינוך חובה:
שומעים גלגל''צ? לפעמים 3 תחנות רדיו מועדפות: גלגל"צ, רדיו ת"א, רדיוס 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוק, פופ, דאנס 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: I'LL STAND BY YOU - THE PRETENDERS BORN TO MAKE YOU HAPPY - BRITNEY SPEARS STAY - SHAKESPEAR'S SISTERS NORTHERN STAR - MEL C CLOSER - MEL C אסוציאציות: גן חיות: ג'ירפה ראש הממשלה: מי זה? הנשיא: מיותר מחשב: השתלט על חיינו אהבה: חלום בוקר: שמש חורף: גשם טלוויזיה: ניפ/טאק אמא: אהבה אבא: מסעדה מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן: עברי רוני דואני\דנה עדיני: רוני קור\חום: חום פוך\צמר: פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה: זה אותו דבר ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> תיהנו!!!

mogili

New member
משעמם.

שם: גילי גיל: 14[ו9 חודשים!XP] מין: נקבה O.O מילה מוזרה, חיח. עיסוק: תלמידה?בטלנית?כנראה שהראשון. תחביב: שינה. ומוזיקה, ועוד פעם שינה. אה, ולשתות קולה! מקום מגורים: בצפון, אף אחד לא מכיר אז לאשמנה. יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: כן ולא. בבית כן, בפנימייה לע. טלוויזיה בחדר כן\לא: כן חבר\ה כן\לא: לא קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: אין \: פירסינגכן\לא אם כן איפה: כןןןן הליקס מסכן ובודד, אבל בקרוב יהיה גם דאיית' שייארח לו חברה. מה אי אפשר להגיד עליך: פחח הרבה דברים איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? ישנה, בבית כנראה. איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? לאדעת מה את\ה חושב\ת על חתונה: מיותר, אבל מי שאוהב את זה סבבה לו. באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): אף פעם דת אמונה ודרך חיים: - מאמין בה'?: לא במיוחד חילוני\מסורתי\חרדי? חילוני האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): נעע מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? שיהיה להם בכייף בעד\נגד: עישון: בעיקרון נגד, אבל עוד לא החלטתי סמים: נגד נישואי הומולסבים: שיהיה[גם] להם בכייף אלכוהול: אבל לא בהגזמה, ובלי לנהוג אחרי! חוק חינוך חובה:נגדדדד P: מוזיקה: שומעים גלגל''צ? כשאני נוסעת, ואינלי אמפי 3 תחנות רדיו מועדפות: - 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: Pאנק, Pאנק וPאנק P: נו אינלי כוח לפרט 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: דייייי אינלי כוח לחשוב אסוציאציות: גן חיות: ג'ירפה ראש הממשלה: קוף הנשיא: ארה"ב מחשב: 3> אהבה: אדום?XP בוקר: שמש חורף: גשם טלוויזיה: בע אמא: כפרעליה אבא: פוי מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן: שניהם איכ רוני דואני\דנה עדיני: דנה עדיני קור\חום: קור פוך\צמר: פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה: חיים מאושרים עם מה שיבוא ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> FUCK OFF AND DIE[נוראאאאא לא היה לי כוח לחשוב על משו מקורי, תהרגו אותי]

PUZMAK J

New member
שלי...

שם: ירון גיל: 16 מין: זכר עיסוק: להטוטן תחביב: ג'אגלינג מקום מגורים: חיפה יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: לבד טלוויזיה בחדר כן\לא: יאפ, אמנם ישנה ורק עם ערוץ 1, היא קיימת. חבר\ה כן\לא: כן!!! קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: בקרוב יהיה, של ילדת פרחים עושה ג'אגלינג פירסינגכן\לא אם כן איפה: הרחבה של 11 מ"מ, הליקס, היה וומפייר, ספטום, גבה ושני אינסטריאלים מה אי אפשר להגיד עליך: שאני מבין במחשבים איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? בלימודים לתואר שני בתקשורת איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? גלי צה"ל מה את\ה חושב\ת על חתונה: שתבוא כמה שיותר מהר באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): בין 20-27 דת אמונה ודרך חיים: יהודי מאמין, מתפלל שומר על החוק, אבל לא שומר מצוות. מאמין בה'?: מאמין חילוני\מסורתי\חרדי? חילוני מאמין... האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לא מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? שיאמינו במה שהם רוצים, אבל שיעבדו לפרנסתם, ולא יצפו שיפרנסו אותם בעד\נגד: עישון: נגד סמים: בעד נישואי הומולסבים: נגד אלכוהול: בעד חוק חינוך חובה: בעד מוזיקה: שומעים גלגל''צ? כן 3 תחנות רדיו מועדפות: גלגל"צ רדיו חיפה וקול המוסיקה 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: פרוגרסיב רוק, פאוור מטאל, וקלאסי 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: כבוד, sweet child o'mind, paradise city, dont cry, impale אסוציאציות: גן חיות: דב ראש הממשלה: שמן הנשיא: זקן מחשב: אפור אהבה: עופרי בוקר: ציפור צהובה חורף: גשם טלוויזיה: הבהוב אמא: אמ... אמא שלי אבא: גבוה מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן- אביב גפן רוני דואני\דנה עדיני- מי אלו? קור\חום- חום פוך\צמר- פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה- זה אותו הדבר לכן אבחר בחיים עם כסף וללא אהבה. ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> חיים רק פעם אחת

ממ.

שם: נועה. גיל: 14. מין: נקבה. עיסוק: תלמידה? תחביב: ממ מוזיקה, ספר, סיגריה? לקרוא, מחשב טלויזיה וכל החרא הזה... מקום מגורים: ירושלים. יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: בטח שלבד. טלוויזיה בחדר כן\לא: כן. חבר\ה כן\לא: לא. קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא. פירסינגכן\לא אם כן איפה: כן, נזם חישוק מהמם. מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? אני מקווה שבמקום טוב... איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? לא שירתתי? מה את\ה חושב\ת על חתונה: טיפשי ומיותר כי אם אוהבים באמת לא צריך שום נייר שמראה על זה... באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): כשאוהבים מישהו באמת... דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: לא. חילוני\מסורתי\חרדי? חילונית. האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): ממ לא, תמיד הייתי ככה. מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? שיהיה להם בכייף אבל- לדעתי הם מבזבזים את עצמם באמונה מוטעת ולא נכונה. וגם- שלא יפריעו לי, שלא יבטלו דברים שלא נראים להם, כמו שאני מקבלת אותם שיקבלו אותי. בעד\נגד: עישון: זה לא בריא אבל זה לפעמים מאד עוזר לך... אז בעד? סמים: בכייף. נישואי הומולסבים: עוד יותר בכייף. אלכוהול: למה לא? חוק חינוך חובה: מממ לפעמים אתה צריך את המסגרת שמחזיקה אותך... אבל לא יודעת. כי יש בחינוך כיום המון דברים מוטעים ולא באמת לומדים שיעורים חשובים שאפשר ללמד (על החיים! ועל אהבה ועל דברים קצת יותר עמוקים וחשובים מהיסטוריה). מוזיקה: שומעים גלגל''צ? לפעמים. 3 תחנות רדיו מועדפות: לא שומעת רדיו כמעט, רק כשמישהו אחר מדליק. 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוק וזהו. :] 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: זה לא אותו דבר, פנים אל מול פנים, שלג צח, הכי קרוב לבד, מסיבת מתגיסים. זה פשוט שירים שמתאימים לי, לא הכי יפים כי יש כל כך הרבה יפים שקצת קשה לי... אסוציאציות: גן חיות: חיות בכלובים. ראש הממשלה: הולך ערום. נאמ. "מי זה שם הולך שיכור? זה ראש הממשלה". חחח סתם עזבו. סתומה. הנשיא: אשם. מחשב: חיים קטנטן. אהבה: קשה וכואבת אבל אי אפשר לחיות בלעדיה. בוקר: שינה. חורף: שלוליות. טלוויזיה: טלנובלה בע"מ. חחחח. אמא: נו, אמא... אבא: איתי. באמת איתי. מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן? ברור שאביבי. אבל גם עברי לידר מדהים, שניהם היוצרים שאני הכי אוהבת נראלי. כאילו, אביב בטוח ועברי נראלי גם. רוני דואני\דנה עדיני? דנה עדיני. :] קור\חום? באמצע. אבל אם כבר אז קור. פוך\צמר? פוך. חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה? חחחח זה אותו דבר! אבל בהנחה שהתכוונתם לכסף בלי אהבה מול אהבה בלי כסף- ברור שאהבה בלי כסף, בלי אהבה אין לנו ממש קיום... ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> ממ בשר זה רצח, תהיו חופשים ותאהבו, תאהבו המון כי זה הכי חשוב- גם אם זה כואב לפעמים.

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה D:

שם:אריאל גיל:13 וחצי מין:נקבה עיסוק:תלמידה
תחביב:כדורסל
מקום מגורים:הרצליה יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?:כן טלוויזיה בחדר כן\לא:כן חבר\ה כן\לא:לא :[ קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה:לא. הלוואי שיהיו לי פירסינגכן\לא אם כן איפה:לא מה אי אפשר להגיד עליך:שאני שקרנית, ולא נאמנה איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים?מקווה להיות פסיכולוגית, או לפחות ללמוד :O איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא?רוצה להיות מדסית מה את\ה חושב\ת על חתונה:בעד, אבל לא להתחתן מוקדם מדי באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום):מתי שרוצים דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?:כן חילוני\מסורתי\חרדי?חילונית, אבל מקדשת בשבת וזה האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?):הייתי שומרת יותר ועכשיו פחות מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')?שיעשו מה שבא להם, בעיניי זה קצת מוגזם. אבל כל אחד באמונתו יחיה בעד\נגד: עישון:נגד מאוד סמים:נגד נישואי הומולסבים:בעד אלכוהול:בעד, אבל לא בכמויות חוק חינוך חובה:בעד מוזיקה: שומעים גלגל''צ?לפעמים 3 תחנות רדיו מועדפות:99ESC, 100FM, גלגל"צ 3 סגנונות מוזיקה מועדפים:רוק, פאנק, והסגנון של הביטל'ס 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו:יש מלא אסוציאציות: גן חיות:פילים ראש הממשלה:חרא הנשיא:אונס מחשב:שליטא
אהבה:חיים בוקר:לישון חורף:כיף טלוויזיה:מחשב
אמא:אבא אבא:אמא מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן:אביב רוני דואני\דנה עדיני:דנה קור\חום:קור פוך\צמר:פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה:חיים זה אותו דבר לא?:O ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף->חברים טובים קשה למצוא, עוד יותר קשה לעזוב, ובלתי אפשרי לשכוח

liron010

New member
אני D=

אני חדשה פה, אגב =] שם:לירון :) גיל:13 וחצי בערך מין:נקבה =] עיסוק:תלמידה ? תחביב:סוסים, שינה, טלווזיה, מחשב, צופים, משחק.. מקום מגורים:אור יהודה =] יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: יש =) טלוויזיה בחדר כן\לא:יש, אבל היא לא עובדת ד_ד חבר\ה כן\לא:לא =\ קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה:לא פירסינגכן\לא אם כן איפה:לא.. ;-; מה אי אפשר להגיד עליך:שאני אגואיסטית איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים?מאושרת, נקווה, חייה עם משפחתי וחבריי, עושה מה שאני אוהבת לעשות =] איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא?רציתי צנחנים בתור ילדה, עכשיו באלי מודיעין, נראה לי מעניין. מה את\ה חושב\ת על חתונה זוג אנשים מאוהבים שרוצים לחיות יחד באושר ובעושר, אני יודעת, אני נורא נאיבית. באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום):נאא.. אין גיל. דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?:מאוד ! חילוני\מסורתי\חרדי?מסתורית =) האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?):לא מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')?הכל עניין של אמונה, כל עוד זה לא בכפייה\כופים על אחרים. בעד\נגד: עישון:נגד ! נחרצות ! סמים:נגד ! נישואי הומולסבים:בעד אהבה, לא משנה בין מי למי אלכוהול:זה נחמד =] במידה. חוק חינוך חובה:בעד, אנשים יודו על כך אחר כך. מוזיקה: שומעים גלגל''צ?כן =] לאחרונה נעשיתי מאזינה אדוקה :) 3 תחנות רדיו מועדפות:91 אפאמ, גלגל"צ, רשת ג' 3 סגנונות מוזיקה מועדפים:רוק, להקות בנים [כן, אני יודעת], ממ.. זהו, כל מיני שירים מסויימים של כל מיני אחרים.. 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו:"לחבק אותך" - סינרגייה "זה לא אותו דבר" - עברי לידר 3>, "משהו ממני" הראל סקעת. "my immortal" - אבנסנס אסוציאציות: גן חיות:קופים - אלעד ובן [אחים שלי 3>] ראש הממשלה:שחיתות הנשיא:חטיאר אנס מגיל, מנצל מינית, תתפטר מחשב:טל שלחה לי הודעה xD אהבה:3333333333333333333> הכי מדהים שיש בוקר:"שימות מי שהמציא בית ספררררר" חורף:בעע טלוויזיה:מכשיר נחמד להעביר בו שיעמום אמא:כפרעליה אבא:ברוגז איתו כרגע מה עדיף: עברי לידר\אביב גפןעברי לידר 333>, עדיף על הכל רוני דואני\דנה עדיני דנה עדיני קור\חוםחום :) פוך\צמר פווווווווווך D= חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה הי, זה לא אותו דבר ? xD אהבה אהבה אהבה ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> "אל תדחה למחר, מה שאתה יכול לדחות למחורתיים" "תן חיוך - הכל לטובה" "היי גיא" "החיים זה כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל" xD

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif נֶמ.

שם: שרית. גיל: 13 וחודשיים. מין: נקבה. עיסוק: המ, תלמידה. תחביב: לאכול? XD מקום מגורים: נתניה. יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: כן. טלוויזיה בחדר כן\לא: לא. חבר\ה כן\לא: כן. קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא. פירסינגכן\לא אם כן איפה: 7 לובים והליקס. מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? לא יודעת. בעבודה? איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? לא יודעת עדיין. מה את\ה חושב\ת על חתונה: דבר מושלם. באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): לא יודעת לא מוקדם מידי אבל. מעגל גיל 23. דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: כן. חילוני\מסורתי\חרדי? חילונית. האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לא. מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? אה.. נמנעת? בעד\נגד: עישון: נגד. סמים: נגד. נישואי הומולסבים: בעד. אלכוהול: בטעם טוב. חוק חינוך חובה: בעד. מוזיקה: שומעים גלגל''צ? לא. 3 תחנות רדיו מועדפות: אה, 99 ESC. וזהו. 90 FM לפעמים. 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוק, היפהופ, פופ. 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: צל כבד, I want to hold your hand, DEAD!, The end , המילים SNOW. אסוציאציות: גן חיות: קופים. ראש הממשלה: מדינה. הנשיא: ביתמשפט. מחשב: אייסי. אהבה: רומנטיקה. בוקר: עייפות. >< חורף: גשם. טלוויזיה: השיר שלנו. אמא: תקני לי מסטיק. אבא: תקנה לי מקדונלס. XD מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן שניהם. באמת. רוני דואני\דנה עדיני איזה שאלה בכלל. D: דנה עדיני. קור\חום קור. פוך\צמר פוך. חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה זה לא אותו דבר? ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> חבר אמיתי זה אחד שיקנה לך שתי בזוקות ולא זום אחד. :)

Miss Pointe

New member
../images/Emo187.gifהיי=] עונה../images/Emo13.gif

שם: עמית גיל: 14 וחצי מין: בת עיסוק: תלמידה? תחביב: מחול מקום מגורים: מרכז יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: לבד טלוויזיה בחדר כן\לא: כן חבר\ה כן\לא: לא=[ קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא פירסינגכן\לא אם כן איפה: חמישה באוזניים [שלוש ושתיים] מה אי אפשר להגיד עליך: שאני אדם רגוע
איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? מקווה שמרוצה איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? לא חושבת על זה עדיין מה את\ה חושב\ת על חתונה: בסבבה באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): לא מגבשת דעה עדיין דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: מאמינה בכח עליון. יש משהו שם למעלה. חילוני\מסורתי\חרדי? חילונית. האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לא. מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? מסכנים בטח חם להם בעד\נגד: עישון: נגד סמים: נגד נישואי הומולסבים: בעד אלכוהול: נגד חוק חינוך חובה: בעד מוזיקה: שומעים גלגל''צ? כן 3 תחנות רדיו מועדפות: גלגל"צ, 100FM 99 אסקייפ 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: פופ, היפ הופ [שחורה ולא שחורה], רוק. 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: losing my way, keep holding on, lovestoned אסוציאציות: גן חיות: פיל ראש הממשלה: אולמרט הנשיא: קצב מחשב: מקלדת אהבה: לב בוקר: טוב^^ חורף: מטריה טלוויזיה: אנטנה
אמא: דאגה של פולנים
אבא: קירח מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן= עברי רוני דואני\דנה עדיני= לא יודעת קור\חום= קור פוך\צמר= פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה= זה אותו הדבר
ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> רקדו- כי חיים רק פעם אחת.

../images/Emo80.gif

שם: תומר גיל: 13 מין: עדיין לא עיסוק: אין תחביב: יש כמה מקום מגורים: לא עניינכם :]. יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: כן. טלוויזיה בחדר כן\לא: לא, אבל מחשב ומערכת כן ^^. חבר\ה כן\לא: לא. קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא. פירסינגכן\לא אם כן איפה: לא, אבל אינדסטריאל בתיכנון. מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? לא יודעת, לא רוצה לדעת. איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? לא יודעת עדיין. מה את\ה חושב\ת על חתונה: זה מיותר. באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): מינימום 25, מקסימום סוף החיים. אבל חתונות זה עדיין מיותר למדי :/ דת אמונה ודרך חיים: ארוך. מאמין בה'?: לא. חילוני\מסורתי\חרדי? חילונית. האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לא. מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? הם יכולים לחיות על פי האמונה שלהם גם בלי לנצל את החילונים, פשוט צריך להתאמץ קצת. שיעשו שירות צבאי. בעד\נגד: עישון: לא בעד ולא נגד. סמים: נגד. נישואי הומולסבים: בעד. אלכוהול: לא ניסיתי. חוק חינוך חובה: עד אמצע חטיבת הביניים. מוזיקה: שומעים גלגל''צ? מדי פעם, כשיש ברקע. 3 תחנות רדיו מועדפות: אני לא שומעת רדיו כ"כ. 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוק. 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: not going enwere, by the way, איזה זהב, סאן חוזה, התקף לב קטן. אסוציאציות: גן חיות: ג'ירפה. ראש הממשלה: שייגעצ. הנשיא: גיהנום. מחשב: חצי שנה. אהבה: לב. בוקר: טוב
. חורף: שמיים. טלוויזיה: saved by the bell. אמא: אבא: מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן: תלוי. רוני דואני\דנה עדיני: דנה עדיני. קור\חום: קור. פוך\צמר: פוך, יותר עבה. חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה: אני יכולה להשיג את שניהם, תודה.

fluppster

New member
עונה

שם: חן גיל: 21 מין: נקבה עיסוק: עבודה זמנית בחברת היי-טק תחביב: שירה, ריקוד, כתיבת סיפורים ושירים, ועוד... מקום מגורים: קיבוץ ליד נס-ציונה יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: לא, עם החבר שלי. טלוויזיה בחדר כן\לא: כן. חבר\ה כן\לא: כן. קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא. פירסינגכן\לא אם כן איפה: לא. מה אי אפשר להגיד עליך: שאני עושה דברים מסוימים במטרה לפגוע באחרים. איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? נשואה, עם 2-3 ילדים, בבית בקיבוץ, עובדת בתחום התקשורת. איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? שירתתי בחמ"ן פיקוד צפון. מה את\ה חושב\ת על חתונה: בעד, ועדיף בקרוב...
באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): אין כזה דבר צריך, אבל אם בכל זאת את שואלת - מינימום- 22, מקסימום- 28. דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: לא. חילוני\מסורתי\חרדי? חילונית. האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לא. אף פעם לא הייתי קרובה לדת. מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? מעדיפה לא להיות בקרבתם, לא תומכת בדרך חייהם. בעד\נגד: עישון: נגד. סמים: רק קלים.
נישואי הומולסבים: בעד. אלכוהול: בעד, אבל במידה. חוק חינוך חובה: בעד. מוזיקה: שומעים גלגל''צ? כן 3 תחנות רדיו מועדפות: גלגל"צ, 102, 100. 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוק, שחורה, פופ. 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: Queen - Bohamien Raphsody, Alanis Morrisette - Head Over Feet, Extreme - More Than Words, Elton John - Your Song, RHCP - Under The Bridge אסוציאציות: גן חיות: ג'ירפה ראש הממשלה: אידיוט הנשיא: אנס מחשב: מקלדת אהבה: החבר שלי בוקר: כרית חורף: גשם טלוויזיה: באפי אמא: אהבה אבא: כובע מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן רוני דואני\דנה עדיני קור\חום פוך\צמר חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה- זה אותו משפט!!!! אני מעדיפה חיים עם אהבה וללא כסף.... ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> חייך אל העולם והעולם יחייך אליך בחזרה.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שם: סתיו גיל: 14 מין: נקבה עיסוק: תלמידה תחביב: לנגן על תופים, לצייר, לפסל מקום מגורים: ראשון לציון יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: לבד טלוויזיה בחדר כן\לא: כן חבר\ה כן\לא: כן קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא פירסינגכן\לא אם כן איפה: לא מה אי אפשר להגיד עליך: שאני אגואיסטית איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? כנראה לומדת אומנות או עוסקת באומנות כלשהי. (כן אני מציאותיתי אני לא אומרת נשואה בעושה ואושר עם גבר חתיך שהולך לחדר כושר כל שלושה ימים ושני ילדים) איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? לא יודעת מה את\ה חושב\ת על חתונה: זה מפחיד באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): בגיל שמרגישים צורך ומוכנות. דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: לא חילוני\מסורתי\חרדי? חילונית האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): הייתי שומרת יותר... מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? הם נגד הציונות אז הם רעים! בעד\נגד: עישון: נגד סמים: נגד (נו באמת מי בעד?) נישואי הומולסבים: בעד אלכוהול: נגד חוק חינוך חובה: בעד מוזיקה: שומעים גלגל''צ? באוטו 3 תחנות רדיו מועדפות: גלגל"צ, 99, ועוד אחת. 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוק, פאנק רוק ורוק ישראלי 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: Tha Time Warp שייגעצ - אם את בעיניין Aerosmith - Dream On Razorlight - Before I Fall To Pieces Lustra-Scotty Doesnt Know אסוציאציות: גן חיות: ילדים ראש הממשלה: הנשיא: מחשב: טכנולוגיה אהבה: חום בוקר: עייפות חורף: פוך טלוויזיה: אור אמא: אבא: מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן אביב? רוני דואני\דנה עדיני איכ איכ קור\חום חום פוך\צמר פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה זה בדיוק אותו דבר. ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> כן לחיים - לא לאלוכוהול, סיגריות וסמים.

למעלה