שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? 2- וגמבה? 3- ותותים? 4- אתה נגעל מדם? 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 6- יש לך בגדים באדום בארון? 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 9- אוהב את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

cate71

New member
מגניב

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות?לע..אחרי עגבניה יש לי פצעים בלשון 2- וגמבה? לעע 3- ותותים?ברור 4- אתה נגעל מדם? לע 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אתמול 6- יש לך בגדים באדום בארון?מלא 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך?איןןןןןןןןןן 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה 9- אוהב את הצבע?לא כל כך צהוב 1- מה דעתך על לימון?איכססססססס 2- אוהב חרדל? לע - וגבינ"צ?לא כל כך 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב.חיחיחיחי 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? איכססססססס 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?איןןןןןן 9- מה לדעתך צהוב מסמל? לא יודעתתתתת 10- אוהב את הצבע הזה?ממש לא ירוק 1 - היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא?לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כן...בהפסקותתתת 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק?יכול להיות 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?דיסק סימס שלי 9- מה לדעתך ירוק מסמל? לא יודעתתתת 10- אוהב את הצבע הזה? אמממ זצב פסדר כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חמודים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?איכססססססססס 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא 4- אוהב ללכת לים?כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לעעעע 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?לא יודעתתתת 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?גרביים 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?שלום 10- אהב את הצבע הזה?לא ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?עולם ורוד 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כן כמה?2 חולצות 4- זה צבע רק לבנות?לע 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לע 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד?לע 7- החיים ורודים?לא כל כך 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? דובי שליייי - מה לדעתך צבע זה מסמל? עולם יפה 10- אוהב את הצבע? לא כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות?לע 3- וגזר?לע 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לע 6- אורנג' חברה טובה?ברור 7- ומה עם "תפוז אנשים"?אין על תפוז אנשים 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?טיגר שלי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?לא יודעתתת 10- אוהב אותו? ברוררר

just adiki

New member
אהבתי.

אדום: קודם כל, יש לציין שזה ה-צבע 1- אתה אוהב עגבניות?כן. 2- וגמבה?גם
3- ותותים?אכן כן. 4- אתה נגעל מדם?לא ממש
5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?פףף... אני ממש לא זוכרת ותודה לאל. 6- יש לך בגדים באדום בארון? כל הארון שלי אדום.. היי למען האמת
" עכשיו אני עם חולצה אדומה ונעליים אדומות. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך?החולצה שלי
8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?את אהבת חיי
! 9- אוהב את הצבע?גזורה על הצבע! צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ, אך עם זאת טעים
. 2- אוהב חרדל? כן. 3- וגבינ"צ? אכן. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מישהו לא?
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב
. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי!
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? החפיסת גפרורים שיש פה. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? קיא. 10- אוהב את הצבע הזה? לא
ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא
2- אתה אלרגי לדשא? לא
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן
4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אוי, זה קשה
5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול או עלה.. אין לי ממש העדפה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מנגו 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא יודעת
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? אין פה שום דבר ירוק.. רגע, הו יש פה עט. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? דשא 10- אוהב את הצבע הזה? בערך.. טוב התייאשתי. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

אוקי../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

אדום:
1-אתה אוהב עגבניות
כן
2- וגמבה
כן
3- ותותים
ברור 4- אתה נגעל מדם
כן חחחח 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם
אמממ מזמן [ניראה לי] 6- יש לך בגדים באדום בארון
כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך
טוש 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום
אהבה,שינאה,מוות חחח אהבה שינאה חח שני דברים מנוגדים
9- אוהב את הצבע
כן אין לי בעיה איתו.
צהוב:
1- מה דעתך על לימון
חמוץ 2- אוהב חרדל
לא
3- וגבינ"צ
כן. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור
ברור 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך
חה חה חה צהוב חחחחחחחחחחח 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב
נכון!!!
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך
בובה
9- מה לדעתך צהוב מסמל
אור 10- אוהב את הצבע הזה
כן אין לי בעיה איתו חחח זה הולך להיות משפט קבועה.
ירוק:
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע
כן
פעם אהבתי היום כבר לא
2- אתה אלרגי לדשא
לא
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם
כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק
NEVER 5- מה עדיף: עלה או גבעול
עלה לא גבעול לא עלה נוו איזה שאלה נעל!!!! 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק
גמבה!!!!!!!!!!!!!!!חחחחחחחחח טוב אבל אז זה פיפל ירוק
7- נכון הארי פוטר 3 ירוק
אממ כן אוקיי אז כן. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך
עט 9- מה לדעתך ירוק מסמל
צמחים 10- אוהב את הצבע הזה
כן אבל לא קהה
כחול:
1- מה דעתך על הדרדסים
הם נעל מהלך 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול
לא ראיתי אף פעם
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת
אני בתוך הבית איזה לנסות בקור הזה ופי מי ינסה עכשיו
4- אוהב ללכת לים
אממ כן, בערך 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים
אממ יותר התרגלתי
6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד
לא
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך
אממ 1 או 2 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך
תיק 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל
חיים 10- אהב את הצבע הזה
בערך
ורוד:
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה
פ-ר-ח-ו-ת 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת
חחחחחחחחח אמת
3- יש לך בגדים ורודים? כמה
אממ אין לי היה לי שהייתי קטנה היו לי 2 4- זה צבע רק לבנות
אממ לא..אני אוהבת ערסים עם חולצה ורודה חחחחחח אבל שהם כהים כאלו חחח בעיקרון כן זה של בנות חחחחחחחח 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו
לא..אני אגיד שהוא ערס
6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד
כן..חברה 7- החיים ורודים
אממ לפעמים כן ולפעמים לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך
טוש 9- מה לדעתך צבע זה מסמל
פרחות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 10- אוהב את הצבע
אין לי בעיה איתו
כתום:
1- אוהב תפוזים
כן 2- וקלמנטינות
כן 3- וגזר
כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות
באמצע 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות
חחח לא.. 6- אורנג' חברה טובה
כן אבל לא החברה שלי 7- ומה עם "תפוז אנשים"
חרא מקום חחח סתם אחלה מקום[שקר
סתם סתםםםםם] 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך
בוקס איזה כתום עכשיו נו..לחפשששש סעמקקק אה החולצה שלי-בערך 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה
שיט לא עולה לי שטויות כמו מקודם אהה זה מסמל חום 10- אוהב אותו
אממ לא שהוא כהה כל כך

חח אופס תיקון גדולל../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

שאלה מספר 3 בצבע ורוד חשבתי שכתוב בגדי ים חחחחחחחחחח כן יש לי בגדים ורודים איזה 3 חולצות ככה

linoy7

New member
גמאני עונהההההההה../images/Emo41.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות?
2- וגמבה?
3- ותותים?
4- אתה נגעל מדם?
5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לוידעת
6- יש לך בגדים באדום בארון?
7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? העכבר
8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? love
9- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? מוסיף המון
2- אוהב חרדל?
3- וגבינ"צ? רק בפיצה/טוסט
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אינלי
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! מצחיק
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא
צבע אחר אבל לא צהוב
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? דף 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור
10- אוהב את הצבע הזה? לא כ"כ ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?
2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? בקיץXD 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה חחחחחחח 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה
בננה
7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אולי
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? דיסק 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? כפרעליהםםםםםםםםםםםםםםםם
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? הווווו
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?
כן 4- אוהב ללכת לים?
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? בערך אותו דבר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לוידעת 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? חומש בראשית
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? סרטיםXD 10- אהב את הצבע הזה?
ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת
3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן, לוידעת כמה 4- זה צבע רק לבנות? לא תמיד 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? חברה שלי 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? טישו
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שלווה
10- אוהב את הצבע? תלוי איזה ורוד
כתום 1- אוהב תפוזים?
2- וקלמנטינות? לאאאאאאאאאא 3- וגזר? כןןןןןןן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נמנעת
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן, אבל לא בגלל שאני בעד/נגד 6- אורנג' חברה טובה?
7- ומה עם "תפוז אנשים"? כפרעליכם
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? עט 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? תפוזיםםםםם
10- אוהב אותו? חולה עליו

אמאל'ה../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif,עונה../images/Emo215.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? -ככןןן 2- וגמבה? -איכככככככככסססססססססססססססס 3- ותותים? -
*מזילה ריר* 4- אתה נגעל מדם? -לא
כאילו כן
אבל אסור לי
אני רואה CSI
5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שעבדתי על כולם
מרחתי המון דיו וכולם כזה איי איי ואני כזה צוחקת
6- יש לך בגדים באדום בארון? -כןןן
7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? -הלב שלי
8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? -אהבה,כעס 9- אוהב את הצבע? -
צהוב 1- מה דעתך על לימון? -חמצמץ אוהב חרדל? -קצת 3- וגבינ"צ? -כןןןן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לפעמים 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? -צהווב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? -לא נכון,זה ירוק ממשממש בהיר! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? שמש 9- מה לדעתך צהוב מסמל? פיפי 10- אוהב את הצבע הזה? קצת ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אווו יההה 2- אתה אלרגי לדשא? -לא חח 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?-
4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכרת חח 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה
6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: הוא->8-} 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? -נראה לי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? כרגע?אמ...אה!הכביסה מאחורה יש בגד ירוק 9- מה לדעתך ירוק מסמל? אחווה 10- אוהב את הצבע הזה? קצת חח כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? -מדהימים! 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?-סרטים כחולים?
יעל את רומזת למשהו?
חחח סתם אממ...איכס לא!!אני מתנחלת! 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן קצת 4- אוהב ללכת לים? אין לי ממש ים פה
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?אני מבלה יותר בבריכה מאשר ים 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לאאאאאאא זה גדוללללללל 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אווו זה אינטימי,סתם חח 2 לא? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? אה!הדבר הזה למטה עם ההתחל 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? מגן דוד 10- אהב את הצבע הזה? כן
ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? -פקאצותXD 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה!(מהזה בכלל?
) 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?-רק סוודר אבל אני לא אוהבת כי יש לי קצת חברות פריקיות,והם ישחטו אותי 4- זה צבע רק לבנות? חח לא בנים חמודים בזה 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? -אומיי ברור שלא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אה!ההיא מבלונדינית לגמרי!!!אל
7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? המכסה של הגלידה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? תקווה 10- אוהב את הצבע? חח כן כתום 1- אוהב תפוזים? -כןן 2- וקלמנטינות? -כןןן 3- וגזר? -כןןן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא
חחח לא כי אני לא תומכת זה פשוט מכוערXD 6- אורנג' חברה טובה? -כן~ 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אוהבת אותם
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? התפוזים בסלסלה
9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? מיץ גזר
10- אוהב אותו?-קצת חח

עונה../images/Emo9.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? לא 2- וגמבה? מאוד 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? לא
5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני יומיים 6- יש לך בגדים באדום בארון? נראה לי 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הפד של העכבר 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? שנאה
9- אוהב את הצבע? לא ממש צהוב 1- מה דעתך על לימון? חרא 2- אוהב חרדל? רק בשניצל 3- וגבינ"צ? לא ממש 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? דב 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? האורות של המודם 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמש >_> 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? איכס 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לאזוכרת 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: תפוז 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? ספר 9- מה לדעתך ירוק מסמל? דשא 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? מכוערים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? :) 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אין לי עצבים 4- אוהב ללכת לים?לא 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא ספרתי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? המצלמת אינטרנט 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? ישראל 10- אהב את הצבע הזה? לא ממש ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אולסטאר 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? הרבה 4- זה צבע רק לבנות? כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? כן 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? קרובת משפחה שלי ושל הדר- שיר
7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? דאורדורנט 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כבר לא כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא זוכרת 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? אהא 7- ומה עם "תפוז אנשים"? זין 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? לא יודעת 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? התנתקות 10- אוהב אותו? לא

D o r B

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo216.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? ממש לא
3- ותותים? רק עם שמנת 4- אתה נגעל מדם? של אחרים
5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? העכבר 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? מוות 9- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? אין לי כזאת
2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? מאוד! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב?!
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נגיד
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? עפיפון
9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור 10- אוהב את הצבע הזה? לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא
היחסים מצויינים 2- אתה אלרגי לדשא? לא
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? ברור 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? מזמן
5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה! 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה?
7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? מאיפה לי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? השולחן 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע
10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? הם נמוכים. אני שונא אנשים נמוכים!
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אממממ
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי
4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?
6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 2 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? המודם 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חופש
10- אהב את הצבע הזה? הכי..
ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בנות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת
3- יש לך בגדים ורודים? כמה?
4- זה צבע רק לבנות? כן
5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אין 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? בנות
10- אוהב את הצבע? לא כתום 1- אוהב תפוזים? בעעעעעע
2- וקלמנטינות? בעעעעעע
3- וגזר? בעעעעעע
4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן, אבל בלי קשר
6- אורנג' חברה טובה? לא יודע 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אמממ 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? חצי מעטיפה של דיסק
9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? פירות
10- אוהב אותו? בערך..

Dark chocolate

New member
כי לא עשית לה טוב ולא הצלחת לכתוב

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? כן 3- ותותים? מאוד! 4- אתה נגעל מדם? לא ממש.. זה תלוי בסיטואציה 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול.. אחרי שתקעתי ת'זרת בקיר
6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? ספה כזאת לפלאפון שקניתי באילת
8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אוכל 9- אוהב את הצבע? לא ממש.. צהוב 1- מה דעתך על לימון? בריא! 2- אוהב חרדל? קצת 3- וגבינ"צ? מאוד! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא עם משקפי שמש
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? וואלה לא יודעת.. אכלתי אותם 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! אס יו וויש
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? "1,000 מילים ראשונות באנגלית- חלק א'"
כיתה א'
9- מה לדעתך צהוב מסמל? אוכל! 10- אוהב את הצבע הזה? לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לשמחתי לא 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כשיש לי זמן.. 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכרת
5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה.. תלוי כמובן של איזה צמח..
6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: נינט 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? כן 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? מן שרשרת כזאת שאימא שלי הביאה לי בטורקיה
9- מה לדעתך ירוק מסמל? אוכל! 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? טעימים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? זה חולני, שוביניסטי ודוחה! 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? באותה מידה 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אין 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? נעל כזאת לפלאפון
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? אוכל! 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בזוקה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? ג'קט וחצאית דוסית כזאת שלבשתי לפני שנתיים בבת מצווה 4- זה צבע רק לבנות? כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? כן 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא יודעת
7- החיים ורודים? ממש לא.. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? שפתון 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אוכל! 10- אוהב את הצבע? לא כתום 1- אוהב תפוזים? מאוד! 2- וקלמנטינות? מאוד מאוד!!!1 3- וגזר? מאוד מאוד מאוד לא! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? פסדר 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? "המילון העברי המרוכז- א. אבן שושן" 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? אוכל! 10- אוהב אותו? כן

למעלה