שאלון?

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
שאלון?

תחילת שבוע ולא היה, אז אני שמה.. שילבתי שתי שאלונים, כי הם היו ב"סקרים ושאלונים" וניראו לי נורמאלים, אז שלא ישעמם.
1. שם:
2. גיל:
3. תאריך לידה:
4. כינוי: אין
5. איך היית רוצה שיקראו לך?
6. שם אהוב לבנים:
7. שם אהוב לבנות:
8. אוכל אהוב:
9. צבע אהוב:
10. באיזה צבע המקלדת שלכם?
11. דמות אהובה מסרטי ילדים:
12. דמות אהובה מהתנך:
13. שמאלני/ ימני?
14. סרט אהוב:
15. ספר אהוב:
16. מה אתה לובש עכשיו?
17. מקצוע לימודים אהוב:
18. מקצוע לימודים שנוא:
19. כיתה:
20. מגמת לימוד:
21. מס' אחים:
22. שמות שלהם:
23. איך קוראים למחנך/ת שלך?
24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?
25. כמה קיבלת במבחן האחרון?
26. באיזה מקצוע זה היה?
27. מתי בפעם האחרונה:
התקלחת?
נרדמת בשיעור?
אכלת משהו?
שרת?
שמעת גלגלצ?
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?
עשית קניות?
היית חולה?
נחתכת?
ראית סרט?
החזקת תינוק?
נסעת באוטובוס?
חיבקת מישוה?
הכנת שיעורים?
נסעת ברכבת?
היית במסעדה?
לא ישנת כל הלילה?
28. זה או זה:
תפוז או תפוח?
מלון או אבטיח?
חורף או קיץ?
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?
שבת או יום חול?
יום ראשון או יום חמישי?
שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?
מבחן או עבודה?
מתמטיקה או אנגלית?
סוודר או מעיל?
ירושלים או ת"א?
הצפון או הדרום?
החרמון או אילת?
חו"ל או הארץ?
אולמרט או עמיר פרץ?
חסה או כרוב?
חמוצים או זיתים?
אפרסק או שזיף?
מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?
וניל או שוקו?
נענע או תפוז?
אייסיקיו או מסנג'ר?
מעריב או ידיעות?
חרדים או ערבים?
מתנחלים או ערבים?
29. בעד/נגד:
נישואים של הומואים/ לסביות:
ברית מילה:
תלבושת בי"ס:
פסיכומטרי:
ההתנתקות:
אולמרט:
מסירת רמת הגולן לסוריה:
מו"מ עם הפלשתינים: והחלק השני- רשמו עשרה אנשים שאת אוהבים: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. יופי למה אתם אוהבים את מספר 3? ולמה את 7? עכשיו רשמו 5 אנשים שאתם לא אוהבים: 1. 2. 3. 4. 5. יופי למה אתם לא אוהבים את 1? ולמה אתם לא אוהבים את 4? אוקי, עכשיו רשמו 3 חיות שאתם אוהבים: 1. 2. 3. ועכשיו 2 שאתם לא: 1. 2. יפי טופי עכשיו רשמו כמה ילדים אתם רוצים או במידה ויש לכם אז כמה יש לכם: ועכשיו רשמו שמות של ילדיכם ולמה קראתם להם כך ובמידה ואין לכם אז איך הייתם רוצים לקרוא להם כך ולמה? רשמו חיות שהיו/יש לכם ולמה קראתם להם בשם זה: מי הייתה המורה שלך לכיתה א'? ומי הייתה של כיתה ו'? ושל כיתה ח'? ושל כיתה יא? אתם אוהבים ? אתם אוהבים ? אתם אוהבים ? אוהבים ? אוהבים ? רשמו 7 מאכלים שאתם אוהבים: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. ועכשיו 5 שאתם ללא אוהבים? 1. 2. 3. 4. 5. רשמו שם של חבר/חברה טוב/ה: יש לכם אחים קטנים? במידה ויש, אתם אוהבים אותם? הייתם רוצים בעל חיים כשתהיו גדולים יותר? אם כן, מה? אם לא, למה לא?

jast

New member
(פעם הבאה אני אקרא לפני שאני שולחת)

טוב אז יש כמה שאלות מפגרות, והעתקתי שם עם תגובה. תתעלמו 1. שם: חן 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 7.8.90 4. כינוי: אין
5. איך היית רוצה שיקראו לך? נוגה, או אלה.. 6. שם אהוב לבנים: תום, יואב 7. שם אהוב לבנות: נחשו 8. אוכל אהוב: שניצל תירס, כמו בכל שאלון חח 9. צבע אהוב: 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן עם ליכלוך 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: 12. דמות אהובה מהתנך: 13. שמאלני/ ימני? שמאלנית 14. סרט אהוב: שיער 15. ספר אהוב: וואו. אממ 16. מה אתה לובש עכשיו? בגדים 17. מקצוע לימודים אהוב: אזרחות 18. מקצוע לימודים שנוא: כל השאר כמעט 19. כיתה: י"א 20. מגמת לימוד: ניהול עיסקי, אבל זה זמני 21. מס' אחים: 2 22. שמות שלהם: חגית ויעל 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? אסנת חח 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אבוקדו, או סתם חמאה (מעניין מאיפה זה בא) 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? אני לא זוכרת אפילו מתי היה המבחן האחרון 26. באיזה מקצוע זה היה? פחחחחח 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? כיתה ג' בשיעור הכתבה. אכלת משהו? אני עכשיו אוכלת שרת? בחזרה מהבצפר שמעת גלגלצ? אממ אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום בבוקר
עשית קניות? לא זוכרת היית חולה? לפני טיול חנוכה נחתכת? חחח מקופסא של חומוס לפני כמה ימים ראית סרט? בלילה החזקת תינוק? אממ נסעת באוטובוס? יוםשישי חיבקת מישהו? אתמול הכנת שיעורים? כיתה ג'? נסעת ברכבת? כיתה ט' היית במסעדה? לפני חודש בערך, נאפיס החדש
לא ישנת כל הלילה? היום 28. זה או זה: תפוז או תפוח?
!! מלון או אבטיח? מלון חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אחות שבת או יום חול? יום חול יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שיעור חופשי מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א? ירושלים!!!!!! איזה שאלה מפגרת הצפון או הדרום? צפון החרמון או אילת? חרמון חו"ל או הארץ? הארץ:} אולמרט או עמיר פרץ? פפפפפפפפפ שומדבר חסה או כרוב? חסה חמוצים או זיתים?חמוצים אפרסק או שזיף? שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל, או ענבים וניל או שוקו? וניל נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? חח חרדים או ערבים? שלומעולמי
מתנחלים או ערבים? 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
ברית מילה:
תלבושת בי"ס:
פסיכומטרי:
ההתנתקות:
אולמרט:
מסירת רמת הגולן לסוריה:
מו"מ עם הפלשתינים:
והחלק השני- רשמו עשרה אנשים שאת אוהבים: 1. מיין 2. נוע 3. חן 4. הילה 5. עמרי 6. רינה 7. אחותי 8. אחותי השניה 9. מורן הקומונרית 10. מי שמכיר אותי יודע מי עוד. יופי למה אתם אוהבים את מספר 3? ולמה את 7? את 3 כי היא חמודיייי, ואת 7 כי היא האחות הכי טובה בעולם!!! עכשיו רשמו 5 אנשים שאתם לא אוהבים: 1. שני מהכיתה שלי 2. קומונרית של שנה שעברה 3. את אבא 4. קומוניסט מעצבן מהבצפר 5. יופי למה אתם לא אוהבים את 1? כי היא מעצבנת ולמה אתם לא אוהבים את 4? כי הוא אידיוט ומעאפן אוקי, עכשיו רשמו 3 חיות שאתם אוהבים: 1. חתולייייי 2. קנגרואים 3. סנאים ועכשיו 2 שאתם לא: 1. תרנגולות 2. ג'וקים יפי טופי עכשיו רשמו כמה ילדים אתם רוצים או במידה ויש לכם אז כמה יש לכם: 1 ועכשיו רשמו שמות של ילדיכם ולמה קראתם להם כך ובמידה ואין לכם אז איך הייתם רוצים לקרוא להם כך ולמה? או נוגה או אלה כי שמות יפים או חופש כי אני אוהבת את המילה הזאת והיא אומרת ככ הרבה רשמו חיות שהיו/יש לכם ולמה קראתם להם בשם זה: פינקי ואוגי היו אוגרים, פינקי היה ורוד והיה ניראה כמו פינקי ומפינקי והמוח, ואוגי הזכיר לי משומה את אוגי מאוגי והמקקים. היה לנו את פישי שהיה דג, וגם שמוליק היה דג, וגם סליבסטר, שהיה דג. היה אפרוח שקרו הארי כי הוא היה ארי. מי הייתה המורה שלך לכיתה א'? ורד ומי הייתה של כיתה ו'? אורלי ושל כיתה ח'? דליה ושל כיתה יא? אנסת אתם אוהבים ? לא אתם אוהבים ? לא אתם אוהבים ? לא אוהבים ? לא אוהבים ? אמ לא? רשמו 7 מאכלים שאתם אוהבים: 1. מלוואח 2. בורקס 3. שניצל תירס 4. הבורגר של בודהה בורגר 5. במבה 6. מרק עגבניות 7. פירה ועכשיו 5 שאתם ללא אוהבים? 1. בשר 2. גמבה 3. בייגלה 4. גבינה לבנה חוץ מסימפוניה 5. איטריות רשמו שם של חבר/חברה טוב/ה: מיין יש לכם אחים קטנים? לא במידה ויש, אתם אוהבים אותם? הייתם רוצים בעל חיים כשתהיו גדולים יותר? כן!!!!!!!!!1 אם כן, מה? חתולייייייי אם לא, למה לא? הודגש באמצעות מדגישומטיק

=] *נורא עייפה*

1. שם: מרינה 2. גיל: 15 וחודש 3. תאריך לידה: 1991\12\27 4. כינוי: חחח מרינוש\מריונטה... את עם הטורקיז... (חח עזבו..) 5. איך היית רוצה שיקראו לך? אני מרוצה עם השם שלי... אבל אם צריך להחליף אז מאיה זה מגניב.. 6. שם אהוב לבנים: אדם 7. שם אהוב לבנות: טליה? חחח לא יודעת... 8. אוכל אהוב: שניצל תירס.. או משהו ביתי של אימא אז זה לא משנה.. 9. צבע אהוב: כתום\אדום\ירוק (אחד מהם) 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן (ניקיתי אותה בסופשבוע) 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: 12. דמות אהובה מהתנך: שמשון (הראשון שעלה לי בראש) 13. שמאלני/ ימני? 14. סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח (זה ריגש אותי), היומן. 15. ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו, קרקס הפרעושים, לראות בעיניים עצומות 16. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצה ארוכה בצבע תכלת 17. מקצוע לימודים אהוב: היסטוריה\ביולוגיה 18. מקצוע לימודים שנוא: אין... 19. כיתה: ט 20. מגמת לימוד: הולכת לביו כימית או ביו פיזיקלית 21. מס' אחים: 0 22. שמות שלהם: אמרתי שאין לי 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? דבורה גואטה 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? חחח גבינה 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 90!!!!!!! 26. באיזה מקצוע זה היה? מתמטיקה הכול בזכות ירדן!!!!!!!!!!!11111 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? בבוקר נרדמת בשיעור? נרדמתי באוטובוס חזרה הביתה.. אכלת משהו? לפני שעה קוביית שוקולד עם חברה שרת? לפני כמה שעות שמעת גלגלצ? לפני שבוע אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לפני כמה ימים עשית קניות? היום היית חולה? סעמק!!! זה מה שהייתי במשך חודש במצב רע.. לפני שבוע נחתכת? אמממ לני שנתיים? ראית סרט? יום שבת החזקת תינוק? לפני חצי שנה נסעת באוטובוס? לפני שעה חיבקת מישוה? אתמול הכנת שיעורים? אתמול אבל עכשיו אני מתחילה שוב.. =\ נסעת ברכבת? בגיל 5.. היית במסעדה? לפני חודשיים לא ישנת כל הלילה? לפני שבועיים 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? סתיו לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אין לי אח וחבר אני לא אוהבת לריב שבת או יום חול? יום חול יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם! מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה- אלגברה, אנגלית- דקדוק סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א? ירושלים הצפון או הדרום? הצפון החרמון או אילת? חרמון חו"ל או הארץ? שאלה קשה אולמרט או עמיר פרץ?=\ חסה או כרוב? כרוב חמוצים או זיתים? שאלה קשה.. אפרסק או שזיף? שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל וניל או שוקו? וניל נענע או תפוז? וואלה אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? מתנחלים או ערבים? 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד ברית מילה: תלבושת בי"ס: פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: נגד אולמרט: נגד מסירת רמת הגולן לסוריה: מו"מ עם הפלשתינים: בעד והחלק השני- רשמו עשרה אנשים שאת אוהבים: 1. לורית 2. טליה 3.ירדן 4. אמא 5. ג'ורג' 6.ניב 7. ולדי 8. חן 9. ליעד 10. שירן יופי למה אתם אוהבים את מספר 3? כי היא הכי מצחיקה והיא מגניבה ונחמדה שיש!!!! ולמה את 7? כי הוא מצחיק אותי כל פעם מחדש.. עכשיו רשמו 5 אנשים שאתם לא אוהבים: 1. מור 2. 3. 4. 5. יופי למה אתם לא אוהבים את 1? ולמה אתם לא אוהבים את 4? אני לא יכולה לענות על זה כי אני לא שונאת אף אחד.. זה רגש שלילי מדי.. אבל יש כמה לדוגמא מור בגלל שקרים וצביעות.. וזה שהיא עושה את עצמה טיפשה ותינוקת אוקי, עכשיו רשמו 3 חיות שאתם אוהבים: 1. ארנב 2. כלב 3. תוכי ועכשיו 2 שאתם לא: 1. לטאה 2.נחש יופי טופי עכשיו רשמו כמה ילדים אתם רוצים או במידה ויש לכם אז כמה יש לכם: 2-3 ועכשיו רשמו שמות של ילדיכם ולמה קראתם להם כך ובמידה ואין לכם אז איך הייתם רוצים לקרוא להם כך ולמה? חחח מוקדם מדי בשביל לחשוב על זה רשמו חיות שהיו/יש לכם ולמה קראתם להם בשם זה: ארנבת- פיבי.. חברה שלי קראה לה ככה פעם אחת ומאז הכינוי הזה פשוט דבק בה מי הייתה המורה שלך לכיתה א'? נורית פלד ומי הייתה של כיתה ו'? נורית בן חמו (גררר צבועה) ושל כיתה ח'? דבורה גואטה
ושל כיתה יא? חחח יש לי עוד שנתיים אתם אוהבים ? אתם אוהבים ? אתם אוהבים ? אוהבים ? אוהבים ? רשמו 7 מאכלים שאתם אוהבים: 1. עגבנייה 2. אורז 3. פתיתים 4. עוף 5. גזר 6. פסטה 7. מרק <חחח 7 זה יותר מדי..> ועכשיו 5 שאתם ללא אוהבים? 1. סושי 2. אגוזי מלך 3. כל דבר חי ונע 4. 5. רשמו שם של חבר/חברה טוב/ה: יש 4.. יש לכם אחים קטנים? לא במידה ויש, אתם אוהבים אותם? אם היה לי הייתי אוהבת.. =] הייתם רוצים בעל חיים כשתהיו גדולים יותר? כן אם כן, מה? כלב שבוע טוב.. =] אם לא, למה לא?

...

1. שם: נירית.
2. גיל: 15 וחצי.
3. תאריך לידה: 21.8.91
4. כינוי: ניתי,ני.
5. איך היית רוצה שיקראו לך? טופז.
6. שם אהוב לבנים: בראל.
7. שם אהוב לבנות: טופז.
8. אוכל אהוב: סלט.
9. צבע אהוב: סגול.
10. באיזה צבע המקלדת שלכם? סגול.
11. דמות אהובה מסרטי ילדים: לילו ;~;
12. דמות אהובה מהתנך: אליהו הנביא כי הוא כוסון.
13. שמאלני/ ימני? שמאלית. [אין לי דעה פוליטית ביינתיים, יש לי רק את הידיים שלי.]
14. סרט אהוב: אבודות והוזות.
15. ספר אהוב: לא יודעת.
16. מה אתה לובש עכשיו? גופיה ורודה בהירה ועליה סווצ'רט חום ומכנסיים שחורים וצעיף ורוד סקוטי.
17. מקצוע לימודים אהוב: אין.
18. מקצוע לימודים שנוא: אין.
19. כיתה: י'3 נותנים בראש.
20. מגמת לימוד: כימיה ביולוגיה.
21. מס' אחים: 3
22. שמות שלהם: דולב נופר ודקל.
23. איך קוראים למחנך/ת שלך? ענת.
24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? גבינה צהובה?
25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 38.
26. באיזה מקצוע זה היה? מתמטיקה.
27. מתי בפעם האחרונה:
התקלחת? לפני שתי דקות בערך.
נרדמת בשיעור? איפשהוא בתחילת שנה.
אכלת משהו? לא זוכרת. היום.
שרת? עכשיו.
שמעת גלגלצ? מזמן?
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא זוכרת.
עשית קניות? "
היית חולה? אני מן חולה תמידית בקטנה.
נחתכת? ביום חמישי, מדלת ._____.
ראית סרט? היום בבוקר.
החזקת תינוק? לא זוכרת.
נסעת באוטובוס? חמישי בבוקר.
חיבקת מישוה? לא זוכרת.
הכנת שיעורים? אתמול.
נסעת ברכבת? ממ..לא זוכרת.
היית במסעדה? יום שישי.
לא ישנת כל הלילה? יום שישי.
28. זה או זה:
תפוז או תפוח? תפוז.
מלון או אבטיח? אבטיח.
חורף או קיץ? סתיו.
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אחותי, זה מצחיק קצת.
שבת או יום חול? יום חול.
יום ראשון או יום חמישי? חמישי.
שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? תלוי באיזה יום.
מבחן או עבודה? מבחן.
מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה.
סוודר או מעיל? סווצ'רט.
ירושלים או ת"א? תל אביב.
הצפון או הדרום? צפון.
החרמון או אילת? חרמון.
חו"ל או הארץ? ארץ.
אולמרט או עמיר פרץ?|סדגש עמיר פרץ, הוא כזה חמווד D:|
חסה או כרוב? חסה.
חמוצים או זיתים? זיתים.
אפרסק או שזיף? שניהם?
מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? חחח פטל.
וניל או שוקו? וניל.
נענע או תפוז? תפוז |שוחד|
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר.
מעריב או ידיעות? ממ..
חרדים או ערבים? שניהם.
מתנחלים או ערבים? שניהם?
29. בעד/נגד:
נישואים של הומואים/ לסביות: בעד.
ברית מילה: לאדעת.
תלבושת בי"ס: נגד.
פסיכומטרי: בעד.
ההתנתקות: לאדעת.
אולמרט: נגד.
מסירת רמת הגולן לסוריה: לאיודעת.
מו"מ עם הפלשתינים: לא יודעת.
והחלק השני-
רשמו עשרה אנשים שאת אוהבים:
1. ים.
2. אנה.
3. גיא.
4. חופית.
5. ****
6. דנה.
7. חןלוי.
8. חןמתוק.
9. נועה.
10. נועהאחרת?
יופי
למה אתם אוהבים את מספר 3? ולמה את 7? כי שניהם מקסימים.
עכשיו רשמו 5 אנשים שאתם לא אוהבים:
1.
2.
3.
4.
5.
יופי
למה אתם לא אוהבים את 1?
ולמה אתם לא אוהבים את 4?
אוקי, עכשיו רשמו 3 חיות שאתם אוהבים:
1. כלבים.
2. אפרוחים.
3. דולפינים.
ועכשיו 2

הו הו..יאי שאלון=]

. שם: חן 2. גיל: 16 וחצי 3. תאריך לידה: 26.5.90 4. כינוי: הו יש מלא,חני,חנוש,אמבה,אל קאזם,עמבה,נוני,ג'יג'י(זה חדש)... 5. איך היית רוצה שיקראו לך? אהממ שם קצת יותר ארוך 6. שם אהוב לבנים: הו יש המון..אני חושבת שעידן 7. שם אהוב לבנות: וואו ....ממ...יובל?לא לא יובל..דניאל...כן דניאל! 8. אוכל אהוב: אוכל של אמא 9. צבע אהוב:הכל 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? המקלדת שלי שחורה ואפלה:p 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: מיקי! 12. דמות אהובה מהתנך: אליהו הנביא?(מושפעת משיעורי תנך) 13. שמאלני/ ימני? שמאלנית 14. סרט אהוב: היומן 15. ספר אהוב: היומן 16. מה אתה לובש עכשיו? חולצה לבנה וג'ינס 17. מקצוע לימודים אהוב: פסיכולוגיה הו יא! 18. מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה 19. כיתה: יא(2) 20. מגמת לימוד: מדעי החברה שולט! 21. מס' אחים: 3 לא כולל אותי 22. שמות שלהם: אשרת(אבל אני קוראת לה שושיק),מאיר(המוכר לכמה ממכם כ-ערס אמ חןלוי אמ),אלירן 23. איך קוראים למחנך/ת שלך?מאירה כרפעלייה 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? שוקולד ממרחית 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? במתכונת של 001 מאה!!יא יא יאיאיא! 26. באיזה מקצוע זה היה?חראתמטיקה 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? וואו שנה שעברה בשל"ח..(מי שישב מאוחרי ניסה להעיר אותי ולא התעוררתי אז הוא זרק עלי עט ואני לא הבנתי מה קרה
) אכלת משהו? אכלתי בסוויק לפני מלא זמן שרת?בצהריים,לאחיינית שלי! שמעת גלגלצ? בבוקר,שקמתי אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום עשית קניות?לא זוכרת כבר היית חולה? אחרי סמינר פולין נחתכת?לא זוכרת ראית סרט? יום שבת.. החזקת תינוק?היום היום היום היום!כפרעל אחיינית שלי ! נסעת באוטובוס? לפני שעתיים חיבקת מישוה? בתשע,לילדה המדהימה ששמרתי עלייה=] הכנת שיעורים? חמישי נסעת ברכבת? מתישהו באוגוסט היית במסעדה? חח לא זוכרת כבר לא ישנת כל הלילה? 28. זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז לייק דה מלון או אבטיח? מלון חורף או קיץ? שניהם לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לא לריב בכלל שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? לעוף מוקדם הביתה מבחן או עבודה?מבחן למי יש כוח לעבודות מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה סוודר או מעיל? מעיל ירושלים או ת"א? ירושלים!(רינההההההההההההה) הצפון או הדרום? שניהם החרמון או אילת?חרמון=] חו"ל או הארץ?ארץ אולמרט או עמיר פרץ? חחחחחחחחחח חסה או כרוב?איכ חמוצים או זיתים? איכ! אפרסק או שזיף? שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל וניל או שוקו? וניל נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות?ידיעות חרדים או ערבים?חחח מה הקשר?? מתנחלים או ערבים?די! 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד,למה לא? ברית מילה: בגיל 8 ימים..אני בעד זה חלק מהמסורת היהודית תלבושת בי"ס: לא יודעת,נראה לי נגד פסיכומטרי: נגד ההתנתקות:בעד אולמרט:פויה לאולמרט,נגד! מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד ואל תתווכחו איתיי מו"מ עם הפלשתינים:בעד=] והחלק השני- רשמו עשרה אנשים שאת אוהבים: 1.חני 2.נועה 3.אנסטסיה 4.שני 5.רינה 6.חלי 7.עדי 8.מתן 9.נעמה 10.אדווה יופי למה אתם אוהבים את מספר 3? כי היא הבנאדם הכי חמוד עלי אדמות ולמה את 7? היא מצחיקה כזאתי,וגם אנחנו באותו ראש=] עכשיו רשמו 5 אנשים שאתם לא אוהבים: 1. 2. 3. 4. 5. יופי למה אתם לא אוהבים את 1? ולמה אתם לא אוהבים את 4? אוקי, עכשיו רשמו 3 חיות שאתם אוהבים: 1. כלב 2.דולפין 3. דוב קוואלה ועכשיו 2 שאתם לא: 1. נחש 2. עכביש יפי טופי עכשיו רשמו כמה ילדים אתם רוצים או במידה ויש לכם אז כמה יש לכם: אני רוצה 3 ועכשיו רשמו שמות של ילדיכם ולמה קראתם להם כך ובמידה ואין לכם אז איך הייתם רוצים לקרוא להם כך ולמה? טוב אני היתי קוראת להם.. 1.דניאל.. 2.לא יודעת 3.לא יודעת רשמו חיות שהיו/יש לכם ולמה קראתם להם בשם זה: היו לי דגים אבל לא קראתי להם בשמות,ועכשיו יש לי את סול..שהיא הכלבה הבלונדינית הכי חכמה ביקום.קראנו לה סול כי סול בספרדית זה שמש,ושהיא היתה קטנה אז הפרווה שלה היתה זהובה כמו השמש,וגם סול באנגלית זה נשמה ...והיא נשמה!XD מי הייתה המורה שלך לכיתה א'? רונית ומי הייתה של כיתה ו'? נעמההההההההה יואוווווווו איך אהבתי תמורה הזאתיי ושל כיתה ח'? רויטל איכסה פיכסה ושל כיתה יא? חח תעלו קצת למעלה ותראו אתם אוהבים ? אתם אוהבים ? אתם אוהבים ? אוהבים ? אוהבים ? רשמו 7 מאכלים שאתם אוהבים: 1. ממולא 2.טבית(כמו חמין כזה של עראקים) 3.אורז 4.במבה 5.שניצל תירס 6. 7. ועכשיו 5 שאתם ללא אוהבים? זה יהיה קל 1.קישואים 2.חומוס!!!!!!!! 3. סמבוסק 4.פסטות(אני אוכלת רק בטיולים וכאלה) 5.אוכל שרוף רשמו שם של חבר/חברה טוב/ה: אנסטסיה יש לכם אחים קטנים?לא במידה ויש, אתם אוהבים אותם? הייתם רוצים בעל חיים כשתהיו גדולים יותר? ברור,אני אגיד שלוש כלבים עם אופציה לחתול אם כן, מה? אם לא, למה לא? מה כבר נגמר?!?!?חבל היה נחמד דווקא חוצמהקטע של 5 אנשים שאתם לא אוהבים ואההה אם אתם לא כתובים פה בעשרה האהובים זה לא אומר שאני לא אוהבת אותכם,אני אוהבת את כולכם!

פורה

New member
עניתי, ואני חייבת לציין שעל הכל!!

1. שם: ליאור 2. גיל: עוד 3 חודשים 17 (ואוו איזה מוזר) 3. תאריך לידה: 14.3.90 4. כינוי: פורה... 5. איך היית רוצה שיקראו לך? ליאור 6. שם אהוב לבנים: אורי 7. שם אהוב לבנות: רוני 8. אוכל אהוב: אין 9. צבע אהוב: יש יותר מדי 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור... 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: מולאן 12. דמות אהובה מהתנך: אני צריכה לחשוב על זה.. אבל אני חושבת שביינתים אלוהים.(אני לא אוהבת אותו, אני רוצה להיות כמוהו) 13. שמאלני/ ימני? שמאלני... 14. סרט אהוב: סליחה על הרדידות אבל "10 דברים שאני הכי שונאת אצלך", ואם תבקשו משהו עמוק יותר אז "גרין מייל" 15. ספר אהוב: רודף העפיפונים 16. מה אתה לובש עכשיו? הרבה דברים. קר לי ממש 17. מקצוע לימודים אהוב: הסטוריה 18. מקצוע לימודים שנוא: לשון! אני ממש שונאת לשון 19. כיתה: יא. 3 20. מגמת לימוד: לימודי סביבה וספרות 21. מס' אחים: 3 22. שמות שלהם: סיון, שירן ורננה 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? רוני 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אני שונאת. נמאס לי. 11 שנים של סנוויצ'ים הספיקו לי בהחלט. 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? המממ... הסטוריה-68, חבל שהופכים מקצוע אהוב לשנוא בעזרת מבחנים. 26. באיזה מקצוע זה היה? הסטוריה.. 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? לא זוכרת.. אכלת משהו? לפני 10 דקות בערך שרת? בצהרים היום שמעת גלגלצ? אוהוו... אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא אמרתי.. עשית קניות? גם הרבה זמן.. היית חולה? אף פעם לא הייתי חולה.. נחתכת? לפני שבוע בערך.. ראית סרט? אתמול (בבית כי סגרו את הקולנוע בכרמיאל! )': החזקת תינוק? רבע שעה- את האחיין האהוב שלי! נסעת באוטובוס? בצהרים חיבקת מישוה? שאלה טובה הכנת שיעורים? אתמול נסעת ברכבת? לפני 3 שבועות בערך היית במסעדה? לפני חודש בערך... לא ישנת כל הלילה? לא זוכרת.. 28. זה או זה: תפוז או תפוח? ברור שתפוז מלון או אבטיח? אבטיח... חורף או קיץ? ברור שחורף! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אח שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? יום חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? סוודר. שונאת להרגיש כמו מרשמלו ירושלים או ת"א? אף אחת מהן הצפון או הדרום? הצפון לייק דה... החרמון או אילת? החרמון חו"ל או הארץ? הארץ אולמרט או עמיר פרץ? אולמרט. פרץ אדיוט. חסה או כרוב? חסה חמוצים או זיתים? זיתים אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? בטעם תפוזים וניל או שוקו? וניל! נענע או תפוז? תפוז! (תרתי משמע) אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. איסיקיו זה דבר נכחד ודפוק. מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? ערבים מתנחלים או ערבים? ערבים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד! ברית מילה: נגד תלבושת בי"ס: בעד פסיכומטרי: נגד ההתנתקות: בעד אולמרט: בעד מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד מו"מ עם הפלשתינים: בעד והחלק השני- רשמו עשרה אנשים שאת אוהבים: 1. אמא 2. אבא 3. אחותי סיון 4.אחי שירן 5. אחותי רננה 6. אחיין שלי - אוריין 7.לירון-בת דודתי 8. נאור-בן דוד 9. דנה 10.שני יופי למה אתם אוהבים את מספר 3? ולמה את 7? כי היא אחותי הכי גדולה, והיא בנאדם מדהים. אני מסכימה עם העקרונות שלה ואוהבת את האישיות שלה. את בת דודה שלי כי היא דואגת לי באמת למרות שאנחנו לא מדברות הכי הרבה וכשהיא רואה אותי מדי פעם אני מעניינת אותה מאוד, וכמובן בגלל שהיא בת דודה שלי. אין כמו בני דודים... עכשיו רשמו 5 אנשים שאתם לא אוהבים: אני חייבת? 1. חניך מסויים מאוד. 2. רכז איזור מסויים 3. את המורה לתעבורה (זכר..) 4. את השכנה 5.את השכנה השנייה. יופי למה אתם לא אוהבים את 1? כי הוא גורם לי לנזק נפשי. ולמה אתם לא אוהבים את 4? כי היא בת זונה. אוקי, עכשיו רשמו 3 חיות שאתם אוהבים: 1.כלב 2. ארנב 3.את התוכי של אח שלי ועכשיו 2 שאתם לא: 1. חתולים 2. איגואנות יפי טופי עכשיו רשמו כמה ילדים אתם רוצים או במידה ויש לכם אז כמה יש לכם: אני רוצה 4-5 ילדים ועכשיו רשמו שמות של ילדיכם ולמה קראתם להם כך ובמידה ואין לכם אז איך הייתם רוצים לקרוא להם כך ולמה? לא יודעת,אני לא בת טיפוסית אז עוד לא חשבתי על זה, אבל בעיקרון אני אוהבת את השם רוני ואורי. רשמו חיות שהיו/יש לכם ולמה קראתם להם בשם זה: היו לי זוג ארנבות- חומוס וטחינה, וקראתי לבן טחינה כי הוא היה בצבע של טחינה ולבת קראתי חומוס כי היא בצבע חומוס. והייתה לי גם כלבה איזה שבוע וקראתי לה בלה, גם כי היא הייתה יפה וגם כי הקומונרית שלי הציעה וזה היה השם הכי מקורי ששמעתי בהשוואה ל-"חומי" או-"רקסי" מי הייתה המורה שלך לכיתה א'? אירית כפרעליה ומי הייתה של כיתה ו'? חנה השמנה ושל כיתה ח'? עופרה כפרעליה ושל כיתה יא? רוני כפרעליה אתם אוהבים ? כן! אתם אוהבים ?כן! אתם אוהבים ? ככה.. אוהבים ? כן! האמת שהכי. רשמו 7 מאכלים שאתם אוהבים: זאת בעיה. 1. גלידה 2.פטוצ'יני 3.לזניה 4.קנלוני 5.מוקפץ 6.עוף סיני 7.עוף בבירה ועכשיו 5 שאתם ללא אוהבים? 1.שעועית עם קציצות 2. מרק ירקות 3.אורז 4.וכמעט כל דבר שאמא שלי מכינה 5.או לא מכינה רשמו שם של חבר/חברה טוב/ה: לא רוצה יש לכם אחים קטנים? לא במידה ויש, אתם אוהבים אותם? אין לי אבל את האחים שיש לי אני אוהבת הייתם רוצים בעל חיים כשתהיו גדולים יותר? ברור! יהיה לי גן חיות בבית.. אם כן, מה? להתחיל? אוקיי: 2 כלבים, תוכי (או שניים), נחש, ואולי אולי חתולה. או שאני פשוט אהיה וטרינרית וזהו. אם לא, למה לא? אין מצב שלא. היה נחמד!

מדוכאת אז בנתיים אני אענה על השאלון

1. שם:שני 2. גיל: ביום שלישי הקרוב 18 3. תאריך לידה: 30.1.89 4. כינוי: הרבה אבל בעיקר שוש 5. איך היית רוצה שיקראו לך? מה זה משנה? 6. שם אהוב לבנים: 7. שם אהוב לבנות: 8. אוכל אהוב: כמעט הכול 9. צבע אהוב: יש הרבה 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן+אפור 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: אריאל בת הים הקטנה 12. דמות אהובה מהתנך: 13. שמאלני/ ימני? הדעות שלי הם שמלאניות אבל אני חושבת שכול הפוליטיקאים או המפלגות הם חראות,מושחתים ונבלות 14. סרט אהוב: 15. ספר אהוב: 16. מה אתה לובש עכשיו? מכנס וסוודר 17. מקצוע לימודים אהוב: ספרות 18. מקצוע לימודים שנוא: יש 2 שאני הכי שונאת בעולם שזה מתמטיקה וחשבונאות 19. כיתה:יב 20. מגמת לימוד:חשבונאות 21. מס' אחים:1 22. שמות שלהם:ראם 23. איך קוראים למחנך/ת שלך?אתי 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?לא אוכלת בבוקר 25. כמה קיבלת במבחן האחרון?לא זוכרת 26. באיזה מקצוע זה היה? 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בלילה אבל תיכף אני נכנסת שוב נרדמת בשיעור? שנה שעברה אכלת משהו? בערב שרת? אתמול שמעת גלגלצ?היום אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול עשית קניות?היום היית חולה?תחילת החורף נחתכת?לא זוכרת ראית סרט?אני כול הזמן רואה סרטים בערוצי הסרטים החזקת תינוק? נסעת באוטובוס?כול בוקר בערך..... חיבקת מישוה?אתמול הכנת שיעורים? נסעת ברכבת?בטיול מחנה שומרי כאילו כשחזרתי באמצע אהמאהמ חן לוי.... היית במסעדה?שישי שעבר לא ישנת כל הלילה?חחחחח אסור להגיד כזה דבר לבן אדם שאוהב לישון 28. זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז חמצמץ אבל מלכלך.... מלון או אבטיח?אבטוח חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? חחחחחחחח שבת או יום חול? נו ברור שזה שבת כי זה מנוחה כי זה חופש יום ראשון או יום חמישי?חמישי סוף שבוע רגוע ראשון זה מדכא שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להתשחרר מוקדם כי אז אפשר ללכת הביתה שיעור חופשי זה סתם מעיק מבחן או עבודה?עבודה מתמטיקה או אנגלית?אנגלית הכול חוץ ממתמטיקה סוודר או מעיל?סוודר ירושלים או ת"א? תא הצפון או הדרום? צפון כי לא חם שם החרמון או אילת? חרמון חו"ל או הארץ? שניהם אולמרט או עמיר פרץ?שניהם מושחתים מה ההבדל? חסה או כרוב? כרוב בחסה יש גוקים ואיכסה חמוצים או זיתים? ח מ ו צ ים אפרסק או שזיף? שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל כי תפוזים חייב להיות טבעי וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז?שניהם חראות אייסיקיו או מסנג'ר?מסנגר מעריב או ידיעות?מעריב חרדים או ערבים?אין לי בעיה עם שניהם מתנחלים או ערבים? אותו דבר לא? חחחח סתם... 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד שיעשו מה שהם רוצים ברית מילה: לא בעד אבל זה מה יש.... תלבושת בי"ס: מה זה משנה? גם ככה אני מסיימת ללמוד עוד חודשים תי פסיכומטרי:...? ההתנתקות: בעד אבל לא את הגולן אולמרט: מסירת רמת הגולן לסוריה: טעות מו"מ עם הפלשתינים:בעד והחלק השני- רשמו עשרה אנשים שאת אוהבים: 1.אמאבא 2.שי 3.גילי 4.ראם 5 . 6. 7. 8. 9. 10. יופי למה אתם אוהבים את מספר 3? כי זאת בת דוה שלי..... ולמה את 7? עכשיו רשמו 5 אנשים שאתם לא אוהבים: 1. 2. 3. 4. 5. יופי למה אתם לא אוהבים את 1? ולמה אתם לא אוהבים את 4? אוקי, עכשיו רשמו 3 חיות שאתם אוהבים: 1.שוש הכלבה שלי 2. 3. ועכשיו 2 שאתם לא: 1.חתולים 2. יפי טופי עכשיו רשמו כמה ילדים אתם רוצים או במידה ויש לכם אז כמה יש לכם: אני רוצה שיהיו לי 3 ועכשיו רשמו שמות של ילדיכם ולמה קראתם להם כך ובמידה ואין לכם אז איך הייתם רוצים לקרוא להם כך ולמה? רשמו חיות שהיו/יש לכם ולמה קראתם להם בשם זה: שוש כי אין כמו במבה שוש מי הייתה המורה שלך לכיתה א'?איריס טומשין ומי הייתה של כיתה ו'?מירה ושל כיתה ח'? מה זה מבחן זיכרון.... ז'רמן ושל כיתה יא? אבי ישינובסקי אתם אוהבים ?כן אתם אוהבים ?כן אתם אוהבים ? אוהבים ? אוהבים ? רשמו 7 מאכלים שאתם אוהבים: 1.גזר בסגנון מרוקאי 2.אורז עם צימוקים ושקדם 3.כול השאר מה זה משנה? 4. 5. 6. 7. ועכשיו 5 שאתם ללא אוהבים? 1. 2. 3. 4. 5. רשמו שם של חבר/חברה טוב/ה:גילי וקסניה יש לכם אחים קטנים?לא הלוואי במידה ויש, אתם אוהבים אותם? הייתם רוצים בעל חיים כשתהיו גדולים יותר?כן אבל גם יש לי עכשיו אם כן, מה?כלב ועדיף את שוש שלי אם לא, למה לא? ככה זה ניגמר???

שניקי...

יואו הזדהתי איתך במלא דברים!!!חחחח....(בעיקר בקטע של הגולן וזה), איריס טומשין?!?אהמ..אני חושבת שאני מכירה אותה.... שמנמונת כזאתי,לא? חחח ..

נכון!!!!!!! שנה מעלייך!!!

כשאני הייתי ב-ב' את היית בא' וזאת הייתה השנה האחרונה שלי בבית ספר הזה....

אמן סלע

New member
מה כולם יענו ואני לא ?! :)

1. שם: חלי 2. גיל: 16 וחצי 3. תאריך לידה: 30.7.1990 4. כינוי: חול [במבטא מוזר וכבד...] 5. איך היית רוצה שיקראו לך? חלי זה אחלה... 6. שם אהוב לבנים: שקד, עומר 7. שם אהוב לבנות: אוריין, נורית 8. אוכל אהוב: פיצה 9. צבע אהוב: צהוב 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן..האמת שזה מתחיל להשחיר.. 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: באגס באני0 12. דמות אהובה מהתנך: חחחחחחחח XD ירבעם..נו מזה השאלה הזאת..ברור שמשה..[זה בערך האדם היחידי שאני מכירה...] 13. שמאלני/ ימני? אמצע. 14. סרט אהוב: סלולר, מת לצעוק 15. ספר אהוב: - 16. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצה של 'גאסנפורט.. 17. מקצוע לימודים אהוב: כרגע היסטוריה למרות שלא חשבתי שאני יגיד את זה אי פעם. 18. מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה...[הבגרותהמחורבתהזאתהורסתליאתהחיים] 19. כיתה: י"א 20. מגמת לימוד: חצי מדעית חצי עיוני. 21. מס' אחים: 1 22. שמות שלהם: משה 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? אלי :p 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? קוטג' עם זייתים :| 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? לא זוכרת :S 26. באיזה מקצוע זה היה? =\ 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? אפעם.. אכלת משהו? לפני 3 שעות ככה.. שרת? חחח מזמן...סתם נו עניין של כמה שעות... שמעת גלגלצ? פי...מהבוקר... אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לאחי זה נחשב?! עשית קניות? שבוע... היית חולה? חודשיים..אפילו יותר... נחתכת? אתמול... ראית סרט? שבוע ככה.. החזקת תינוק? וואי 3 שנים חח.. נסעת באוטובוס? יום רביעי... חיבקת מישוה? היום... הכנת שיעורים? שלשום ניראלי... נסעת ברכבת? חצי שנה... היית במסעדה? אתמול... לא ישנת כל הלילה? לפני שבוע..... 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז... מלון או אבטיח? אבטיח... חורף או קיץ? קיץ ללא ספק.. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אח..כי משלימים בקלות... שבת או יום חול? שבת :p יום ראשון או יום חמישי? חמישי..מתקרב לסופ"ש... שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר... מבחן או עבודה? מבחן... מתמטיקה או אנגלית? אנגלית... סוודר או מעיל? סוודר... ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? צפון... החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? חו"ל... אולמרט או עמיר פרץ? חחחחח אותו חרא... חסה או כרוב? חסה... חמוצים או זיתים? חמוצים... אפרסק או שזיף? אפרסק... מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל... וניל או שוקו? שוקו... נענע או תפוז? תפוזזזזזזזז :p:p אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר... מעריב או ידיעות? מעריב... חרדים או ערבים? אנשים טובים :) מתנחלים או ערבים? - 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד ברית מילה: לא יודעת מי שרוצה שיעשה... תלבושת בי"ס: נגד.. פסיכומטרי: נגדדדדדדד ההתנתקות: בעד...:S אולמרט: נגד. מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד. מו"מ עם הפלשתינים: בעד. והחלק השני- רשמו עשרה אנשים שאת אוהבים: 1. שירן 2. גילי 3. רוית 4. משה 5. אבא 6. עדי [?] 7. חן 8. חן 9. סבתא X2 10. סבא יופי למה אתם אוהבים את מספר 3? ולמה את 7? את 7 כי היא חמודה וגם 3 :p עכשיו רשמו 5 אנשים שאתם לא אוהבים: אני אדלג עם החלק הזה.. 1. 2. 3. 4. 5. יופי למה אתם לא אוהבים את 1? ולמה אתם לא אוהבים את 4? אוקי, עכשיו רשמו 3 חיות שאתם אוהבים: 1. כלב 2. תוכי 3. אוגר ועכשיו 2 שאתם לא: 1. נחש 2. חתול יפי טופי עכשיו רשמו כמה ילדים אתם רוצים או במידה ויש לכם אז כמה יש לכם: ניראלי 2-3 ועכשיו רשמו שמות של ילדיכם ולמה קראתם להם כך ובמידה ואין לכם אז איך הייתם רוצים לקרוא להם כך ולמה? ...אתי, במידה וזאת הייתה בת... רשמו חיות שהיו/יש לכם ולמה קראתם להם בשם זה: כלב..שקראו לו ג'יפי ולא יודעת למה ייתה בת איזה 6 ככה אפילו פחות... מי הייתה המורה שלך לכיתה א' ? נוגה.. ומי הייתה של כיתה ו' ? דלייה. ושל כיתה ח'? מירי ושל כיתה יא? אלי אתם אוהבים ? אתם אוהבים ? אתם אוהבים ? אוהבים ? אוהבים ? רשמו 7 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פיצה 2. פלאפל 3. קוסקוס 4. פתיתים 5. שניצל תירס!! 6. בורקס 7. המבורגר+צ'יפס :p ועכשיו 5 שאתם ללא אוהבים? 1. בצל 2. שום 3. ספגטני עם רוטב 4. קוקוס 5. קישוא אייייייייייכ רשמו שם של חבר/חברה טוב/ה: גילי יש לכם אחים קטנים? כן במידה ויש, אתם אוהבים אותם? כן, מאוד..תתפלאו..או שלא :S הייתם רוצים בעל חיים כשתהיו גדולים יותר? כן.. אם כן, מה? כלב :) אם לא, למה לא?

TziMHoNoa

New member
................

1. שם: נועה 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 2.9 4. כינוי: 5. איך היית רוצה שיקראו לך? 6. שם אהוב לבנים: 7. שם אהוב לבנות: 8. אוכל אהוב: 9. צבע אהוב: כחול 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: 12. דמות אהובה מהתנך: משה 13. שמאלני/ ימני? סוג של שמאלנית 14. סרט אהוב: מלך האריות 15. ספר אהוב: 16. מה אתה לובש עכשיו? סווצ'ר של ביה"ס וג'ינס 17. מקצוע לימודים אהוב: הסטוריה 18. מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה 19. כיתה: יא' 20. מגמת לימוד: קולנוע 21. מס' אחים: 2 אחיות 22. שמות שלהם: לירז וליאור 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? נירית 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אמא מכינה לי הפתעות בסנדוויץ' 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 21 26. באיזה מקצוע זה היה? מגן במתמטיקה 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? שיעור תנ"ך האחרון שהייתי בו (מזמן) אכלת משהו? קודם שרת? גם קודם שמעת גלגלצ? בדרך לביה"ס אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? היית חולה? אני בבית כבר 4 ימים... נחתכת? אני כל הזמן נחתכת ראית סרט? ביום רביעי בבוקר החזקת תינוק? מזמן, בברית של הבן של בת דודה שלי נסעת באוטובוס? לפני שהייתי חולה חיבקת מישהו? בצהריים הכנת שיעורים? וואו... אה.. מזמן.. (חוץ מבקולנוע, כמובן) נסעת ברכבת? תחילת שנה- דימונה היית במסעדה? ביומולדת של אבא שלי בתחילת החודש לא ישנת כל הלילה? רביעי האחרון, היה פסטיבל מוסיקה אירית בערוץ שתיים עד איזה 4 28. זה או זה: תפוז או תפוח? מלון או אבטיח? חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? חבר שבת או יום חול? יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם (אלא אם כן השיעור חופשי בא בטיימינג מושלם, ויש מה לעשות בו) מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? ירושלים או ת"א? ירושלים הצפון או הדרום? החרמון או אילת? חרמון חו"ל או הארץ? אולמרט או עמיר פרץ? שניהם רכרוכיים חסה או כרוב? חסה חמוצים או זיתים? זיתים זה במשפחת החמוצים.. אבל מלפפונים חמוצים לוקח. אפרסק או שזיף? מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל, תפוזים זה סחוטבעי וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? לימונענע (למרות שזה לא קשור כ"כ עכשיו) אייסיקיו או מסנג'ר? מעריב או ידיעות? הארץ חרדים או ערבים? מתנחלים או ערבים? 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: נגד ההתנתקות: בעד אולמרט: נגד מסירת רמת הגולן לסוריה: מו"מ עם הפלשתינים: בעד והחלק השני- רשמו עשרה אנשים שאת אוהבים: 1. בר 2. חן 3. בר 4. חן (כמה מגוון) 5. נירית 6. לירז 7. ליאור 8. רינה 9. צ'אקי 10. דפי יופי למה אתם אוהבים את מספר 3? ולמה את 7? לא מסבירים דברים כאלה... עכשיו רשמו 5 אנשים שאתם לא אוהבים: 1. 2. 3. 4. 5. יופי למה אתם לא אוהבים את 1? ולמה אתם לא אוהבים את 4? אוקי, עכשיו רשמו 3 חיות שאתם אוהבים: 1. 2. 3. ועכשיו 2 שאתם לא: 1. 2. יפי טופי עכשיו רשמו כמה ילדים אתם רוצים או במידה ויש לכם אז כמה יש לכם: ועכשיו רשמו שמות של ילדיכם ולמה קראתם להם כך ובמידה ואין לכם אז איך הייתם רוצים לקרוא להם כך ולמה? רשמו חיות שהיו/יש לכם ולמה קראתם להם בשם זה: גורביץ', נלה, פלפל, צ'ארלי, חתול בלי שם, חתול בלי שם, פיצי מי הייתה המורה שלך לכיתה א'? חגית ומי הייתה של כיתה ו'? רבקה ושל כיתה ח'? דליה ושל כיתה יא? נירית אתם אוהבים ? אתם אוהבים ? אתם אוהבים ? אוהבים ? אוהבים ? רשמו 7 מאכלים שאתם אוהבים: 1. שוקולד 2. לזניה 3. מרק 4. עגבניות 5. סלט 6. פטריות 7. אוכלשלשבת ועכשיו 5 שאתם ללא אוהבים? 1. במבה 2. חומוס 3. 4. 5. רשמו שם של חבר/חברה טוב/ה: יש לכם אחים קטנים? אחת במידה ויש, אתם אוהבים אותם? כן הייתם רוצים בעל חיים כשתהיו גדולים יותר? כן אם כן, מה? אם לא, למה לא?

למעלה