שאלון

שאלון

מה קורה? מה עושה? מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? את מי את\ה מעריץ? יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? מה את\ה הכי אוהב לאכול? מה הצבע המועדף עליך? יש עוד צבעים? חוץ מאלו? אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? את מי אתה אוהב? חוץ מאמא? אמרת לו\לה? האם את\ה פנוי\ה? האם אתה אוהב לאכול פיצה? צ'יפס? מה המאכל האהוב עליך? מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? בן\בת כמה את\ה? אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? האם אני משגעת לך את השכל? האם את\ה נהנה מזה? אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? מה אתם עושים עכשיו? מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? איזה צבע אתם הכי אוהבים? על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? מה ההורים שלכם חושבים עליכם? אתם גרופים? מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? מנויים לעיתון כלשהו? אם כן,לאיזה? שונאים את מעריב לנוער? שונאים את ראש1? שונאים את וואלה D:? אוהבים נקניקיות? כן? כן? כן? כן?! איך קוראים לכם D:? יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? אוהבים תוכניות סאטירה? למה אתם אובססיביים? הייתם פעם בירושלים,בכותל? מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? מה עובר לכם בראש עכשיו? מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? איזה פלאפון יש לכם [צבע, חברה]? אתם אוהבים אותו? הייתם מתחתנים איתו? ממתי יש לכם את הפלאפון הזה? כמה פלאפונים היו לכם? אתם מדברים הרבה בפלאפון? מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים? מפחדים מקרינה? הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון? מה הצלצול שלכם? שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? נאבד לכם הפלאפון פעם? מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?XD זהו D:

עונה

מה קורה?הכול טוב מה עושה?אמ עונה אל השאלון הזה =] מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים?אממ לא יודעת מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב?אממ להיות מפורסמת =] את מי את\ה מעריץ?הילארי דאף ויש עוד=] יש עוד?כןן המוןןן שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת?הכולל שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? אה?? מה את\ה הכי אוהב לאכול?הם יש הרבה חח עכשיו החלתי ספגתי בולונז יעמיי מה הצבע המועדף עליך?אמ יש כמה תכלת שחור לבן ורודו תורקיז ועוד יש עוד צבעים?כן כולם חח חוץ מאלו?הכול אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת?חחחחחחחחחח איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה?חחחחח את מי אתה אוהב?את כולם חחחח חוץ מאמא?אממ אבא חארים חברים כולם =] אמרת לו\לה?כולם יודעים =] האם את\ה פנוי\ה?אה כע האם אתה אוהב לאכול פיצה?אממ ליפעמים צ'יפס?אמממ גם ליפעמים מה המאכל האהוב עליך?אממ לא יודעת כבר חח מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה?חחח האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?תיכון בן\בת כמה את\ה?16 וחודשיים כימאת אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה?י' האם אני משגעת לך את השכל?אממ כן האם את\ה נהנה מזה?אממ אולי אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון?כן חחחחחחחחחחחחחחחחח אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן?אוקי כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת?עבנתי חחח מה אתם עושים עכשיו?שוב---- עונים אל השאלוןןן מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים?לא שומעים כי אמא שלי ישנה אצלי בחדש חח איזה צבע אתם הכי אוהבים?שאלתה כבר לא??? על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה?אמ אל אף אחד חח מה ההורים שלכם חושבים עליכם?לא יודעת אתם גרופים? מה??? מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים?הכולל קימעת מנויים לעיתון כלשהו?אמ הייתי ורוצה למעריב לנוער כבר איזה 5 שנים אבל ההורים שלי עצלניםם מידי בישביל לעשות ליייי אם כן,לאיזה?כבר לאאאאא שונאים את מעריב לנוער?חח לא אני רוצה מנוי לשם=]] שונאים את ראש1?אממ לא שונאים את וואלה D:?לא אוהבים נקניקיות?כן כן? כן? כן? כן?! איך קוראים לכם D:?ליהי יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר?כבר לא אוהבים תוכניות סאטירה? מה זה סאטירה בכללל?? חחח למה אתם אובססיביים? אממממממ לא יודעת הייתם פעם בירושלים,בכותל?כע מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה?היה ואין לי כוח לירשום גם ככה כולם יודעים =] מה עובר לכם בראש עכשיו?שאתה דפוק חח(קבלו יעני מי שהוא שואל אותי ואני עונה לו ואני אומרת לת דפוק חחחח) מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם?חחח חחחחחח איזה פלאפון יש לכם [צבע, חברה]?אמ חברה פאלפון וכסוףף ואינ רוצה להחליף אוץו כבר שנההה חחח אתם אוהבים אותו?אמ הוא בסדר הייתם מתחתנים איתו?לא חחח ממתי יש לכם את הפלאפון הזה?שנתיים או 3 כמה פלאפונים היו לכם?1 ועכשיו 2 ושתהם אצלי =] אתם מדברים הרבה בפלאפון?כע מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים?אותו דבר מפחדים מקרינה?לא נירא לי חח הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון?אוו כן כן אממ ליותר חדש ועם מצלמה נורמלית ואיכות טובהועם אמפי 3 או 4 חח מה הצלצול שלכם?אמאמ שניהה אני בודקת אממ אנצל החדש שלו חח כי לא היה לי משהו אחר אז הוא בנתיים שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה?כן שחכתי חחח נאבד לכם הפלאפון פעם?אמ נירא לי מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?XD לא זוחרת זהו D:

LindZiv Cohan

New member
נו יאללה

מה קורה? אחלה, מה איתך? מה עושה? שאלתי מה איתך.. מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? נוותר? טוב. מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? אוה לינדזי
את מי את\ה מעריץ? לינדזע
יש עוד? אני אוהבת עוד כמה, אבל לא מעריצה שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? לא יודעת, שירים עם מילים משמעותיות שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? הא?
מה את\ה הכי אוהב לאכול? הכל
סתם, כנראה ש...אבוקדו?
מה הצבע המועדף עליך? ירוק\כתום\חום יש עוד צבעים? -_- חוץ מאלו? -_- אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? עם ירוקוש
וחום היה הפילגש הזכר שלי איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? המ. את מי אתה אוהב? את השכן מלמעלה חוץ מאמא? השכן מלמעלה הוא אמא?!?# אמרת לו\לה? אני מתביישת
האם את\ה פנוי\ה? כן האם אתה אוהב לאכול פיצה? נורא צ'יפס? מאוד מה המאכל האהוב עליך? כבר אמרתי אבוקדו מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? איכס האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון בן\בת כמה את\ה? 15 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? י' האם אני משגעת לך את השכל? דיי
האם את\ה נהנה מזה? לא. אני צריכה כבר ללכת שיט
אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? דיי
אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? הלא כן! כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? רוצה מכות?
מה אתם עושים עכשיו? מחכה למלאך המוות מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? קרייזי של אלאניס איזה צבע אתם הכי אוהבים? לא עניתי על זה כבר?
על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? לא יודעת מה ההורים שלכם חושבים עליכם? שאני עצלנית
מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? הכל? כאילו, מה אני יכולה לעשות? להתגנב למטוס לארה"ב?
אני עכשיו חוסכת כסף מנויים לעיתון כלשהו? ראש1 בעע אם כן,לאיזה? הקדמתי אותך
שונאים את מעריב לנוער? כן שונאים את ראש1? כן שונאים את וואלה D:? הו כן
אוהבים נקניקיות? כן כן? כן כן? כן כן? לא כן?! אולי איך קוראים לכם D:? שולמית יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? וודאי אוהבים תוכניות סאטירה? כן למה אתם אובססיביים? לינדזע ובנדודיק הייתם פעם בירושלים,בכותל? בכותל לא מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? סודי ביותר
מה עובר לכם בראש עכשיו? שאני מאחרת לטניס
אז דיי! מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? סתמו איזה פלאפון יש לכם [צבע, חברה]? כחול של צביקה פיק אתם אוהבים אותו? כן כפרעליו
הייתם מתחתנים איתו? נו וודאי ממתי יש לכם את הפלאפון הזה? לפני שנתיים כמה פלאפונים היו לכם? 5 בערך אתם מדברים הרבה בפלאפון? תלוי עם מי מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים? מתקשרים מפחדים מקרינה? דיי הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון? עם מצלמה ואמפי3 מה הצלצול שלכם? דיי נו שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? לא
נאבד לכם הפלאפון פעם? לא מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?XD הוא נפל לשרותים בטיול של הצופים

LindZiv Cohan

New member
נו כי כשנסענו לירושליים

לכותל, פתאום אמרו לנו שאי אפשר להכנס, לא זוכרת למה. ומאז פשוט לא נסעתי לשם:/

עונהנהנהנ

מה קורה?אחלה.. מה עושה?שומעת מוסיקה מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים?אמ....שסבא שלי נפטר. מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב?הרבה דברים את מי את\ה מעריץ?את..כל מיני יש עוד?כן שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת?אין שיר שאני הכי אוהבת,אני אוהבת יותר מדי! שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O?
מה את\ה הכי אוהב לאכול?אוכל
מה הצבע המועדף עליך?אדום,כתום.. יש עוד צבעים?צהוב?שחור?לא יודעת.. חוץ מאלו?אולי די?!?! אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת?אדום
איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה?אמ.. את מי אתה אוהב?את אבא ואמא ואח ואחות ומשפחה חוץ מאמא?חעחעחע אמרת לו\לה?אמממ האם את\ה פנוי\ה?אכן האם אתה אוהב לאכול פיצה?כן צ'יפס?יאפ מה המאכל האהוב עליך?לא שאלת אותי את זה כבר? מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה?אאממ... האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?חטיבת ביניים
בן\בת כמה את\ה?14 ו.. אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה?ט' האם אני משגעת לך את השכל?מאוד%$^%$&^$ האם את\ה נהנה מזה?ממש. אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון?יואו אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן?הלא די?!?! כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת?לא, אני טיפשה מה אתם עושים עכשיו?מזה אתם?אין לי פיצול אישיות. מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים?שייגעצ-התמונות שבאלבום איזה צבע אתם הכי אוהבים?נו דייייי דייייי כבר שאלת אותי את זה כבר!!!1 על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה?עלללל לא יודעת מה ההורים שלכם חושבים עליכם?תשאלו אותם אתם גרופים?מזה?
אה מעריץ,לא? מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים?לא הרבה האמת..אין לי כל כך מה לעשות.. מנויים לעיתון כלשהו?כן אם כן,לאיזה?ראש1,ידיעות.. שונאים את מעריב לנוער?לא שונאים את ראש1?לא שונאים את וואלה D:?לא אוהבים נקניקיות?אולי כן?אולי כן?אולי כן?אולי כן?!לאאאאא די עבר לי כל החשק!! איך קוראים לכם D:?בשם??!?דפנה. יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר?לא אוהבים תוכניות סאטירה?אולי למה אתם אובססיביים?אולי הייתם פעם בירושלים,בכותל?כן מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה?עזבו.. מה עובר לכם בראש עכשיו?שמי עשה את השאלון הזה מציקקקקק מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם?אממממ....
סתם חעחעח איזה פלאפון יש לכם [צבע, חברה]?פלאפון,אפור אתם אוהבים אותו?אממ,בסדר,לא יודעת הייתם מתחתנים איתו?ברורררררר!!!!!!!111 ממתי יש לכם את הפלאפון הזה?מלפני שנתיים וכמה חודשים כמה פלאפונים היו לכם?אחד אתם מדברים הרבה בפלאפון?לא ממש מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים?אני מתקשרת חההחה מפחדים מקרינה?כןןןןןןן הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון?לא יודעת,משהו מגניב
מה הצלצול שלכם?GOING UNDER של אוואנסנס שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה?לא נאבד לכם הפלאפון פעם?אממ לא זכור לי מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?XDמשהו ממש ממש ממש מממממש מצחיק אתם לא מאמינים מה קרהההה ליי השאלון הזה חירפן לי את המוח,וגם ככה הוא מחורפן אז למה עוד,למה?!?!?

אליעד699

New member
עונה

מה קורה? פיקס מה עושה? סתם שומע מוזיקה מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? סיפור ארוך מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? וואלה יש הרבה את מי את\ה מעריץ? שרה מישל גלר יש עוד? לא שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? עברי לידר-בובה אחת עברי לידר-אף אחד משנינו שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? לא הבנתי תשאלה מה את\ה הכי אוהב לאכול? יש הרבה מה הצבע המועדף עליך? ירוק יש עוד צבעים? חום חוץ מאלו? שחור וכחול אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? ירוק איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? מה זה השאלה הזאת? את מי אתה אוהב? את עצמי :) חוץ מאמא? עזבו אמרת לו\לה? כן האם את\ה פנוי\ה? כן האם אתה אוהב לאכול פיצה? סבבה לא משו צ'יפס? כן מה המאכל האהוב עליך? כבר שאלת.. מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? לא סובל עוף האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון בן\בת כמה את\ה?17 וחצי אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? יב' האם אני משגעת לך את השכל? רצח האם את\ה נהנה מזה? כן אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? כי ממש משעמם לי אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? כן כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? לא מה אתם עושים עכשיו? שומעים מוזיקה ובאיסיקיו מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? עברי לידר-משהו אמיתי איזה צבע אתם הכי אוהבים? ירוק על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? תלוי עם מי מה ההורים שלכם חושבים עליכם? מאיפה אני יודע.. אתם גרופים? מה זה? מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? תחתוך ת'ראש מנויים לעיתון כלשהו? לא אם כן,לאיזה? שונאים את מעריב לנוער?לא שונאים את ראש1?לא שונאים את וואלה D:?לא אוהבים נקניקיות?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! כן?לא כן?לא כן?לא כן?!לאאאאאאא איך קוראים לכם D:? אלי יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא אוהבים תוכניות סאטירה? כן למה אתם אובססיביים? באפי ולחברים הטובים שלי הייתם פעם בירושלים,בכותל? כן מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? מה עובר לכם בראש עכשיו? "קיבלת הועה אחי" מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? חחח אני, חבר שלי, ועוד שתי בנות באורגיות סוערות איזה פלאפון יש לכם [צבע, חברה]? סמסונג אתם אוהבים אותו? לא הייתם מתחתנים איתו? לא ממתי יש לכם את הפלאפון הזה? מאז ששברתי את הפלאפון המדהים הקודם שהי'ה לי כמה פלאפונים היו לכם? המוןןןן אתם מדברים הרבה בפלאפון? כן מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים? תלוי מפחדים מקרינה? לא הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון? מוטורולה V70 אהוב ליבי מה הצלצול שלכם? מוש בן ארי-אנצל שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? הראל סקעת-ימים אחרים נאבד לכם הפלאפון פעם? כן מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?XD שאמא שלי שברה לי אותו לחתיכות כי לא עניתי לה לילה שלם זהו D:

Lindsay24

New member
קצת באיחור ../images/Emo9.gif אבל לא נורא חחע ../images/Emo3.gif

מה קורה? פ'סדר... מה עושה? שומעת שירים + עונה על השאלון
מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? אני לא אתחיל לפרט... מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? לפגוש את לינדזזי ואת פאניק! אט דה דיסקוו
את מי את\ה מעריץ? לינדזי, פאניק! ומקפליי...
יש עוד? כןן
שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? כן, יש הרבהה [ ; שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? ?? מה את\ה הכי אוהב לאכול? מממ... לא יודעת חח מה הצבע המועדף עליך? ורוד יש עוד צבעים? כן - כחול ולבן חוץ מאלו? שחור אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? לא יוודעתת ... איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? נאמממ.. את מי אתה אוהב? את החבר שללי
חוץ מאמא? מישהוו אמר אמא ?? אמרת לו\לה? כןן
האם את\ה פנוי\ה? לאאא ! הרגע אמרתי שיש לי חברר @! האם אתה אוהב לאכול פיצה? כהה צ'יפס? לעע מה המאכל האהוב עליך? לא שאלת אותי כברר את זה ?? מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? נחמד.. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? חטיבת ביניים בן\בת כמה את\ה? 14 ו 3 חודשים אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? ט' האם אני משגעת לך את השכל? כןןן ! האם את\ה נהנה מזה? לא ממש... אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? דבר ראשון- אני לא מפגרת, דבר שני - אמרתי כן ! אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? לאא כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? הבנתי, אני לא סתומה כמוך
מה אתם עושים עכשיו? אמרתי לך כבר... שומעת שירים ועונה על השאלות המפגרות שלך... מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? פאניק! :) איזה צבע אתם הכי אוהבים? רשוםם למעלה.. על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? על הרבה אנשים
מה ההורים שלכם חושבים עליכם? שאלה טובהה חחע אתם גרופים? ?!#@ מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? ה כ ל ! ! ! מנויים לעיתון כלשהו? לא \: אם כן,לאיזה? אמרתי לאאא ! שונאים את מעריב לנוער? כן שונאים את ראש1? כן שונאים את וואלה D:? ברורררר ! אוהבים נקניקיות? לאאאא !!! כן? לא כן? לא כן? לא כן?! נוו די ! איך קוראים לכם D:? שני יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? מן הסתםםם אוהבים תוכניות סאטירה? כן למה אתם אובססיביים? לינדזי, פאניק! ומקפליי הייתם פעם בירושלים,בכותל? כןן מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? מידע חסויי
מה עובר לכם בראש עכשיו? שאתה מפגרר ? מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? אני לא כמוךך ! איזה פלאפון יש לכם [צבע, חברה]? ורוד של סלקוםם אתם אוהבים אותו? מאוודדדד
הייתם מתחתנים איתו? ברוררר ממתי יש לכם את הפלאפון הזה? אמממ ? שנהה נראה לי.. כמה פלאפונים היו לכם? הרבהה חחע אתם מדברים הרבה בפלאפון? כןן מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים? שניהםם חחע מפחדים מקרינה? אההה ?#!@ הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון? כן, לפלאפוןן מגניב עם מצלמה ואמפי3 [: מה הצלצול שלכם? סתםם מעפןן... שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? לאאא
נאבד לכם הפלאפון פעם? כןן
מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?XD מממ... עברתי הרבה דברים עם הפלאפוניםם שללי... פעםם הייתי בבריכה עם חברותת ושכחתי שהפלאפוןן שלי בכיס, וקפצתי איתו למייםם
זהו D:

danyyrs

New member
Me../images/Emo9.gif

מה קורה
דיי נחמד מה עושה
סתם מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים
I Don't Know מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב
את מי את\ה מעריץ
את לינדזי לוהאן כמובן...ואת אמינם...חחח יש עוד
אולי גם נינט שיר שאת\ה הכי אוהב\ת
יש המון שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ