שאלון

שאלון

מה קורה? מה עושה? מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? את מי את\ה מעריץ? יש עוד? שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? מה את\ה הכי אוהב לאכול? מה הצבע המועדף עליך? יש עוד צבעים? חוץ מאלו? אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? את מי אתה אוהב? חוץ מאמא? אמרת לו\לה? האם את\ה פנוי\ה? האם אתה אוהב לאכול פיצה? צ'יפס? מה המאכל האהוב עליך? מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? בן\בת כמה את\ה? אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? האם אני משגעת לך את השכל? האם את\ה נהנה מזה? אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? מה אתם עושים עכשיו? מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? איזה צבע אתם הכי אוהבים? על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? מה ההורים שלכם חושבים עליכם? אתם גרופים? מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? מנויים לעיתון כלשהו? אם כן,לאיזה? שונאים את מעריב לנוער? שונאים את ראש1? שונאים את וואלה D:? אוהבים נקניקיות? כן? כן? כן? כן?! איך קוראים לכם D:? יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? אוהבים תוכניות סאטירה? למה אתם אובססיביים? הייתם פעם בירושלים,בכותל? מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? מה עובר לכם בראש עכשיו? מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? איזה פלאפון יש לכם [צבע, חברה]? אתם אוהבים אותו? הייתם מתחתנים איתו? ממתי יש לכם את הפלאפון הזה? כמה פלאפונים היו לכם? אתם מדברים הרבה בפלאפון? מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים? מפחדים מקרינה? הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון? מה הצלצול שלכם? שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? נאבד לכם הפלאפון פעם? מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?XD זהו D:

עונהההה

מה קורה?הכול טוב מה עושה?אמ עונה אל השאלון הזה =] מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים?אממ לא יודעת מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב?אממ להיות מפורסמת =] את מי את\ה מעריץ?הילארי דאף ויש עוד=] יש עוד?כןן המוןןן שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת?הכולל שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? אה?? מה את\ה הכי אוהב לאכול?הם יש הרבה חח עכשיו החלתי ספגתי בולונז יעמיי מה הצבע המועדף עליך?אמ יש כמה תכלת שחור לבן ורודו תורקיז ועוד יש עוד צבעים?כן כולם חח חוץ מאלו?הכול אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת?חחחחחחחחחח איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה?חחחחח את מי אתה אוהב?את כולם חחחח חוץ מאמא?אממ אבא חארים חברים כולם =] אמרת לו\לה?כולם יודעים =] האם את\ה פנוי\ה?אה כע האם אתה אוהב לאכול פיצה?אממ ליפעמים צ'יפס?אמממ גם ליפעמים מה המאכל האהוב עליך?אממ לא יודעת כבר חח מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה?חחח האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?תיכון בן\בת כמה את\ה?16 וחודשיים כימאת אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה?י' האם אני משגעת לך את השכל?אממ כן האם את\ה נהנה מזה?אממ אולי אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון?כן חחחחחחחחחחחחחחחחח אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן?אוקי כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת?עבנתי חחח מה אתם עושים עכשיו?שוב---- עונים אל השאלוןןן מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים?לא שומעים כי אמא שלי ישנה אצלי בחדש חח איזה צבע אתם הכי אוהבים?שאלתה כבר לא??? על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה?אמ אל אף אחד חח מה ההורים שלכם חושבים עליכם?לא יודעת אתם גרופים? מה??? מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים?הכולל קימעת מנויים לעיתון כלשהו?אמ הייתי ורוצה למעריב לנוער כבר איזה 5 שנים אבל ההורים שלי עצלניםם מידי בישביל לעשות ליייי אם כן,לאיזה?כבר לאאאאא שונאים את מעריב לנוער?חח לא אני רוצה מנוי לשם=]] שונאים את ראש1?אממ לא שונאים את וואלה D:?לא אוהבים נקניקיות?כן כן? כן? כן? כן?! איך קוראים לכם D:?ליהי יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר?כבר לא אוהבים תוכניות סאטירה? מה זה סאטירה בכללל?? חחח למה אתם אובססיביים? אממממממ לא יודעת הייתם פעם בירושלים,בכותל?כע מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה?היה ואין לי כוח לירשום גם ככה כולם יודעים =] מה עובר לכם בראש עכשיו?שאתה דפוק חח(קבלו יעני מי שהוא שואל אותי ואני עונה לו ואני אומרת לת דפוק חחחח) מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם?חחח חחחחחח איזה פלאפון יש לכם [צבע, חברה]?אמ חברה פאלפון וכסוףף ואינ רוצה להחליף אוץו כבר שנההה חחח אתם אוהבים אותו?אמ הוא בסדר הייתם מתחתנים איתו?לא חחח ממתי יש לכם את הפלאפון הזה?שנתיים או 3 כמה פלאפונים היו לכם?1 ועכשיו 2 ושתהם אצלי =] אתם מדברים הרבה בפלאפון?כע מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים?אותו דבר מפחדים מקרינה?לא נירא לי חח הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון?אוו כן כן אממ ליותר חדש ועם מצלמה נורמלית ואיכות טובהועם אמפי 3 או 4 חח מה הצלצול שלכם?אמאמ שניהה אני בודקת אממ אנצל החדש שלו חח כי לא היה לי משהו אחר אז הוא בנתיים שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה?כן שחכתי חחח נאבד לכם הפלאפון פעם?אמ נירא לי מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?XD לא זוחרת זהו D:

אניי../images/Emo9.gif

מה קורה? פסדר מה עושה? עונה על השאלון ושומעת מקפליי חח מה הדבר הכי נוראי שקרה לך בחיים? וואי..המון..כל מה שיכול לקרות לבן אדם - קרה לי! מה את\ה רוצה שיקרה בחיים שלך\חלום שיתגשם בקרוב? בעיקרון להצליח בלימודים.... אחרי שאיזה 'חלום' שהיה לי התנפץ כמו תמיד\= את מי את\ה מעריץ? את הילארי
אבריל
מקפליי
ואגם רודברג [= יש עוד? אממ...אני אוהבת את בריטני, ביונסה, וקלי קלרקסון גם אבל לא ממש מעריצה שיר שאת\ה הכייי אוהב\ת? יש המון... Keep Holding On של אבריל וIRREPLACEABLE של ביונסה *כרגע* שיר שאת\ה הכי אוהב של המישהו שאולי יש עוד שאת\ה מעריץ O.O? אממ של בריטני -LONLEY, של ביונסה איריפלייסבל ^ ^ , וקלי קלרקסון Walk Away מה את\ה הכי אוהב לאכול? סלט.. :] מה הצבע המועדף עליך? אממ כולם... סגול, ורוד יש עוד צבעים? כולם@# חוץ מאלו? ^ ^ אם הצבעים האלו היו בני אדם עם מי היית מתחתנ\ת? לא עם הוורוד כי הוא בטח יהיה גיי XD בטח כחול או משו. או שחור. או ירוק. איזה בנאדם היית רוצה שזה יהיה? חחח דאגי D= את מי אתה אוהב? דאגי? חוץ מאמא? את דאגי D= אמרת לו\לה? בטח..כל לילה שאני מדברת איתו..אני לוחשת לתמונות שיש לי בתיקייה 'אני אוהבת אותך, אתה יודע?' האם את\ה פנוי\ה? תפוסה רגשית XD האם אתה אוהב לאכול פיצה? כן למה לא צ'יפס? כן מה המאכל האהוב עליך? סלט <____< זה מתחיל לחזזור על עצמו מה עם מאמא עוף? אה לא חשבת על זה, מה? גם טעים XD האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? חט"ב בן\בת כמה את\ה? 13 אם את\ה עדיין לומד, באיזה כיתה? ח' האם אני משגעת לך את השכל? קיינד אוף. האם את\ה נהנה מזה? כן כי אני לא עושה שומדבר מעסיק חוץ מזה אם כן, אז למה את\ה כזה מפגר\ת שאת\ה ממשיכ\ה לענות על השאלון? אחותך מפגרת XD אז עדיף שתמשיכ\י כי יש עוד שאלות, הלא כן? הכן כן. כן זו הייתה שאלה רטורית, מה, לא הבנת? שיט O: עניתי על רטוריי..לאלא
מה אתם עושים עכשיו? עונים על השאלון ?! מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? Easy Way Out-מקפליי איזה צבע אתם הכי אוהבים? יא אללה. על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? חחחח נראה לי מקפליי חופרת שאני <_< מה ההורים שלכם חושבים עליכם? שונאים אותי
לא מבינים איך יצאה להם כזו בת מטומטמת
אתם גרופים? פאנטית, כן D: מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? לא לההשתגע.. בכלל מנויים לעיתון כלשהו? כע אם כן,לאיזה? ראש1 , רייטינג , מעריב שונאים את מעריב לנוער? כןןן הם מעעפנים רמות שונאים את ראש1? לאאא כפרעליהם D = שונאים את וואלה D:? זה אתר, מה הקשר? D= אוהבים נקניקיות? כן כן? כן כן? כן כן? כן כן?! כן איך קוראים לכם D:? שיר ? יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? על הארון אוהבים תוכניות סאטירה? כן למה אתם אובססיביים? לדיסקים שלי :OOO הייתם פעם בירושלים,בכותל? כה מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? 'ליידי מרמלייד'
מה עובר לכם בראש עכשיו? הכינויי הקודם שלי? מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? חחחחחחחחחחחחחחחחXDDD איזה פלאפון יש לכם [צבע, חברה]? אין לי=[[[[[ איבדתי אותו ואני קונה חדש אתם אוהבים אותו? אהבתי
הייתם מתחתנים איתו? לא הוא שמן ממתי יש לכם את הפלאפון הזה? אפריל של שנה שעברה..חחחחחחחחח כמה פלאפונים היו לכם? 4? אתם מדברים הרבה בפלאפון? אממ..לא הכי מה יותר, מתקשרים אליכם או אתם מתקשרים? וואי לאדעת מפחדים מקרינה? לא הכי הייתם רוצים להחליף את הפלאפון שלכם? אם כן, לאיזה פלאפון? אני גם ככה מחליפה כי אני חסרת פלאפון כרגע. מה הצלצול שלכם? היה לי את KHO של אבריל שומעים מוזיקה כשתמתקשרים אליכם? אם כן, איזה? כן היה לי את קומפליקייטד של אבריל נאבד לכם הפלאפון פעם? כן!!!!1 לפני שלושה ימים ינעל אימו מה המקרה הכי מצחיק שקרה עם הפלאפון שלכם?XD שמתי אותו בכיס, אבא שלי הסיע אותי לבצפר, שיצאתי מהאוטו הוא כבר לא היה בכיס וחשבתי שהוא באוטו, אבל הוא לא שם >_> כלומר, איבדתי אותו ועכשיו אני צריכה לבחור חדש..ואין לי כוח!@#%

למעלה