שאלון

כי אז הוא לא יהיה מקופח D: ../images/Emo219.gif

תאמיני לי,זה חשוב
.

בוקר טוב D: ../images/Emo219.gif

שם:לוטן גיל:אני קטינה מאוד D: כינוי (אם יש):-- איך החברים שלכם קוראים לכם?פשוט לוטן. אני שונאת שקוראים לי בשמות חיבה וכינויים איך ההורים קוראים לכם?לוטני ><" למרות שאמרתי להם להפסיק תאריך לידה............26.4 צבע שיער..חום-ג'ינג'י צבע עינייםם...חום ירוק שים תמונה אם תרצה:-->אין לי אחת שעולה,וטוב שכך
יש אייסי?לא יש מסן?לא מה התחביבים שלך?מחשב,לישון,מחשב,טלויזיה. ומחשב כמה זמן אתה עוסק בהם?המון צבע אהוב:שחור&אדום מאכל אהוב:זה מתחלף
לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע?17 מה החלום שלך?אין לי בדיוק,אני צריכה למצוא כזה,זה כל הזמן מתחלף מה תרצה להיות כשתהיה גדול?לא יודעת

I am IRiTooSH

New member
אני :) ../images/Emo17.gif

שם:עירית גיל:13 כינוי (אם יש): עדיף שלא תדעו.. איך החברים שלכם קוראים לכם?עירית או בכינויים שמדביקים לי^^ איך ההורים קוראים לכם?עיריתוש תאריך לידה............2.1.94
צבע שיער..חום כהה. צבע עינייםם...ירוק--כחול-חום שים תמונה אם תרצה:--> יש אייסי?לעע. יש מסן?כעע%$$#&@^$@# מה התחביבים שלך?מחשב,לקרוא,מוזיקה,טלוויזיה,לאכול,לשחק עם הכלב,חברות..עוד כל מיני..כמו כולם^^ כמה זמן אתה עוסק בהם?המווון זמן. צבע אהוב:צהובבבבב
מאכל אהוב:ניוקיס
כלכך טעיםםםם:) ואחרי זה פסטות ופיצות למינהן^^ לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע?אמרתי בשאלון אחר>לגיל 18..כדי לקבל רישיון@#&^$ מה החלום שלך? ממממממ. לדעת המוןהמון שפות וגם לדעת לנהוג%^$# מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא'דעת. אחלה שאלון^^

ofekido

New member
עונהה!

שם: מאיה גיל: 14 וחצי כינוי (אם יש): ofekido איך החברים שלכם קוראים לכם? מאשה איך ההורים קוראים לכם? מאיוש תאריך לידה............ 20.11.1992 צבע שיער.. שחור צבע עינייםם...חמות (אבל אני שמה עדשות אפורות..) שים תמונה אם תרצה:--> יש אייסי? 280737472 יש מסן? [email protected] מה התחביבים שלך? ללכת לקניון,ללכת ליםם,לרדקודדד... כמה זמן אתה עוסק בהם? לא יודעתת צבע אהוב: שחור מאכל אהוב: צ'פס לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע? 20 מה החלום שלך? לעוףףףף
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא חושבת על זה...

KitiKiti

New member
עונה:]

ואםם...חדשה?
(
) שם:קסושה גיל:16 כינוי (אם יש):קסוש איך החברים שלכם קוראים לכם?קסושה...(חלק קרן,השם הקודם שלי..) איך ההורים קוראים לכם?קסושה מן הסתם תאריך לידה............4.2.91 צבע שיער..חום צבע עינייםם...חום:] שים תמונה אם תרצה:-->אוקיי,חח יש אייסי?217492904 יש מסן[email protected] מה התחביבים שלך?מחשב,טיוי,חברים....לא תחביבים אמיתיים חח.אפשר להגיד שריקודים סלוניים אבל אני רק 4 שיעורים בזה חח. כמה זמן אתה עוסק בהם?4 שיעורים.שבועיים. צבע אהוב:סגול מאכל אהוב:עוגיות אוראו עם שוקולד לבן לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע?לעוד 3 שבועות:pחח 16:) מה החלום שלך?חלום טיפשי.להיראות מושלמת... מה תרצה להיות כשתהיה גדול?כתבת

גליזה

New member
האמ../images/Emo9.gif

שם:גל גיל:16 כינוי (אם יש):גליזה,גלי,גלצ איך החברים שלכם קוראים לכם?נו מה הולך?
איך ההורים קוראים לכם?גלגולי
תאריך לידה: 23.10.90 צבע שיער..חום בהיר צבע עינייםם...חום שים תמונה אם תרצה:-->לא רוצה
יש אייסי?כן יש מסן?כן מה התחביבים שלך?לרקוד(
),לרכוב על סוסים,לצאת עם חברות..... כמה זמן אתה עוסק בהם?
צבע אהוב:כחול
$#%#$^%4 מאכל אהוב:האמ,אוכל
לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע?17
מה החלום שלך?יש כמה
מה תרצה להיות כשתהיה גדול?ה' יודע

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif הממ. :)

שם: שרית. גיל: 13 וחודשיים. [מחר!1] כינוי (אם יש): שריתי, שריתוש, בטנה, קציצה, שם המשפחה שלי. D: איך החברים שלכם קוראים לכם? ^ איך ההורים קוראים לכם? שריתי, שריתוש, בובלה, ועוד כל מיני שטויות. תאריך לידה............ 21.11.93. צבע שיער.. חום. צבע עינייםם... חום ירוק. שים תמונה אם תרצה:--> נמ. יש אייסי? 197132307. יש מסן? [email protected] מה התחביבים שלך? לשיר, לרקוד. לאכול? לראות טלויזיה, לבלות. מחשב. ^^ כמה זמן אתה עוסק בהם? כל החיים. D: צבע אהוב: כתום. מאכל אהוב: מקדונלס. לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע? שיהיה 16. מה החלום שלך? כרגע זה אישי X: מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שחקנית, עורכת דין.

קספר07

New member
עונה נה נה

שם: קספר גיל: 19 וחצי כינוי (אם יש): טינקרבל, קספר... איך החברים שלכם קוראים לכם? פרח, מאמי ועוד כל מיני איך ההורים קוראים לכם? פסטיו, קופיקו... תאריך לידה: 3.8 צבע שיער: אדום אבל במקור שחור צבע עיניים: חומות שים תמונה אם תרצה:--> יש אייסי? כן: 316959124 יש מסן? כן מה התחביבים שלך? מחשב, טלוויזיה, להיות עם אורי, עם החתולות, רולר ובעיקר לישון כמה זמן אתה עוסק בהם? הרבה שנים.. צבע אהוב: תכלת מאכל אהוב: פסטה לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע? 27 נראה לי מה החלום שלך? להיות מאושרת ולהיות אמא טובה לידים בריאים מה תרצה להיות כשתהיה גדול? ראשית רעיה טובה ואמא טובה ואחר כך אולי תרפיסטית במים או גננת מה זהו? מה נגמר? איך נגמר? אמאאאאאא

דללה

New member
../images/Emo12.gif

שם: שני גיל: עוד שבועיים וחצי- 18 כינוי (אם יש): דללה איך החברים שלכם קוראים לכם? שן, שןשן, שנינה, שאני, דללה ועוד.. איך ההורים קוראים לכם? שן תאריך לידה- 7.2.89 צבע שיער- חום צבע עיניים- חום שים תמונה אם תרצה: גל ואני
יש אייסי? מסרים יש מסן? מסרים מה התחביבים שלך? לשיר, לרקוד, לצייר, לישון, מחשב, טלפון ולא לעשות כלום בעיקר
כמה זמן אתה עוסק בהם? יותר מדי צבע אהוב: שחור מאכל אהוב: שקשוקה לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע? 18 מה החלום שלך? להיות מאושרת מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא חשבתי על זה עדיין

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

שם:שיר גיל:13 כינוי (אם יש):שירוש איך החברים שלכם קוראים לכם?שירוש, פרינסס, פרינססה איך ההורים קוראים לכם?שירוש תאריך לידה............3/9/93 צבע שיער..חום צבע עינייםם...כחול שים תמונה אם תרצה:-->
יש אייסי?כן יש מסן?כן מה התחביבים שלך?שופינג, ים, מסיבות, סרטים, קניון, חברים כמה זמן אתה עוסק בהם?מהרגע הראשון שנולדתי חח צבע אהוב:ורוד מאכל אהוב:קרפ צרפתי לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע?16 מה החלום שלך?סוד
מה תרצה להיות כשתהיה גדול?לא דעת עוד..

למעלה