שאלון

coullette

New member
אטאטטאט

שם: גיל: 22 כינוי (אם יש): דפ איך החברים שלכם קוראים לכם? דפי,דפנוש איך ההורים קוראים לכם? בובולינה תאריך לידה............ 15.7.84 צבע שיער.. חום צבע עינייםם... ירוק שים תמונה אם תרצה:--> יש אייסי? כן יש מסן? ןכ מה התחביבים שלך? לנגן,לראות טלוויזיה,לשמוע מוזיקה כמה זמן אתה עוסק בהם? שנתיים צבע אהוב: ירוק מאכל אהוב: פסטה לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע? רוצה לחזור לגיל 16 מה החלום שלך? להיות מוזיקאית ולהיות בריאה ומאושרת מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מוזיקאית

קאפיו

New member
תשובות

שם: דניאל גיל: עוד מעט 18 כינוי (אם יש): קאפיו איך החברים שלכם קוראים לכם? קאפיו איך ההורים קוראים לכם? דניאל תאריך לידה:23/3 צבע שיער.. חום בהיר נוטה לבלונדיני צבע עינייםם... ירוק אפור שים תמונה אם תרצה:--> יש אייסי? כן יש מסן? לא מה התחביבים שלך? כל מיני כמה זמן אתה עוסק בהם? צבע אהוב: ירוק ושחור מאכל אהוב: תפוחי אדמה לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע? שום גיל, טוב לי ככה מה החלום שלך? לא יודע מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אסטרונאוט

crazykid oO

New member
../images/Emo9.gif

שם: אולגה גיל: 13 וחצי כינוי (אם יש): סבילימינה....קרזי קיד וכו' איך החברים שלכם קוראים לכם? אולגה
איך ההורים קוראים לכם? אוליצ'קה תאריך לידה............ ................................... 02071993 למי יש כח לשים נקודות
צבע שיער.. חום שטני צבע עינייםם... חום שים תמונה אם תרצה:--> יש אייסי? כן יש מסן? כן מה התחביבים שלך? לרקוד, לצייר, לשמוע מוזיקה, טלויזיה, מחשב, כתיבה, קריאה וכו' כמה זמן אתה עוסק בהם?
לאדעת צבע אהוב: שחור ואדום מאכל אהוב:
&צ'יפס לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע? מהגיל שיהיה אפשר לעבוד מה החלום שלך? להצליח בחיים ומואשרת מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני אוהבת את ה 47 שלי. לא רוצה להשמין
סתם..עדיין לא החלטתי \=

עונה ../images/Emo14.gif

שם: חן.
כינוי (אם יש): אין משהו מיוחד, כל אחד איך שבא לו.
איך החברים שלכם קוראים לכם? ^
איך ההורים קוראים לכם? כנ"ל.
תאריך לידה: 11.8
צבע שיער: שטני.
צבע עיניים: חום דבש.
שים תמונה אם תרצה: לא
.
יש אייסי? כן.
יש מסן? כן, אבל לא עובד.
מה התחביבים שלך? אין לי כוח לפרט.
כמה זמן אתה עוסק בהם? ...
צבע אהוב: תכלת.
מאכל אהוב: פירה, שניצל ותפוח.
לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע? לא יודעת.
מה החלום שלך? כמו רוב האנשים, להיות מאושרת.
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? כבר לא יודעת. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Queen for a day

New member
הה

שם: איב גיל: 14 ביום שישי. כינוי (אם יש): ממ כל אחד ממציא לי איזה כינוי שהוא חפץ בו. איך החברים שלכם קוראים לכם? איב, בד"כ. איך ההורים קוראים לכם? איב, איבי........................................................................... |מגלגל עיניים| תאריך לידה............ 26.1 צבע שיער.. חום-אדום צבע עינייםם... חום שים תמונה אם תרצה:--> יש אייסי? לא יש מסן? כן מה התחביבים שלך? לישון כמה זמן אתה עוסק בהם? כמה שיוצא לי. צבע אהוב: אני חושבת, סגול.. מאכל אהוב: ירקות. לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע? 18 מה החלום שלך? לטוס ללנדון מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מוסיקאית, אני חושבת..

עונהההההההההההה ../images/Emo39.gif

שם: אפרת
כינוי (אם יש): יש המווון אבל אני הכי אוהבת את "פשושה" ככה הבוסית שלי קוראת לי...
איך החברים שלכם קוראים לכם? אפי, אפיקו, אפיק ועוד כל מיני כאלה.
איך ההורים קוראים לכם? פאתון
תאריך לידה............ 16/02
צבע שיער.. חום
צבע עינייםם... ירוקות
שים תמונה אם תרצה:--> אממ.. לא באלי...
יש אייסי? כן
יש מסן? כן אבל לא משתמשת
מה התחביבים שלך? לישון ולשמוע מיוזיייקק
כמה זמן אתה עוסק בהם? לישון- לא הרבה, ומוזיקה- כל היום!
צבע אהוב: כחול-תכלת
מאכל אהוב: של אמא. לא משנה מה
לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע? רוצה להיות יותר קטנה מ-19...
מה החלום שלך? להצליח בלי לעבוד קשה
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? הלוואי וידעתי
היה די קצר אבל תהנו =] כאלה אני אוהבת. תודה!! |

fluppster

New member
עונה

שם: חן גיל: 21 כינוי (אם יש): פשוט חן... איך החברים שלכם קוראים לכם? חן, חנוש, חנקה, חני איך ההורים קוראים לכם? חנוש תאריך לידה............ 30.11.85 צבע שיער.. אדום (צבוע) צבע עינייםם... חום שים תמונה אם תרצה:--> יש אייסי? לא יש מסן? כן מה התחביבים שלך? ריקוד, שירה, כתיבת סיפורים ושירים כמה זמן אתה עוסק בהם? כל חיי צבע אהוב: ורוד מאכל אהוב:
לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע? 25 - אחרי התואר. מה החלום שלך? להתחתן כבר עם החבר שלי ושיהיו לנו 3 או 4 ילדים בריאים וחכמים. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אשת תקשורת מצליחה.

למעלה