שאלון

nastiush

New member
שאלון

שם: גיל: כינוי (אם יש): איך החברים שלכם קוראים לכם? איך ההורים קוראים לכם? תאריך לידה............ צבע שיער.. צבע עינייםם... שים תמונה אם תרצה:--> יש אייסי? יש מסן? מה התחביבים שלך? כמה זמן אתה עוסק בהם? צבע אהוב: מאכל אהוב: לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע? מה החלום שלך? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? היה די קצר אבל תהנו =]

דנטל

New member
תשובון

שם: דנה גיל: 33 כינוי (אם יש): דנטל איך החברים שלכם קוראים לכם? דנה, דנטל איך ההורים קוראים לכם? דנה, דנטל תאריך לידה: 9.4 צבע שיער: חום צבע עינייםם: תכלת שים תמונה אם תרצה: זוועתית מאתמול יש אייסי? לא יש מסן? לא מה התחביבים שלך? סקרים ושאלונים כמה זמן אתה עוסק בהם? שנים על גבי שנים צבע אהוב: אדום מאכל אהוב: סטייק לבן לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע? עד שאהיה סיעודית מה החלום שלך? שתגמר כבר המשכנתה ויהיה לי כסף מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אותו דבר

hilonet14

New member
עונה=]

שם:הילה גיל:14 כינוי (אם יש): הרבה איך החברים שלכם קוראים לכם? הילצ' לולי איך ההורים קוראים לכם? חמודי תאריך לידה............23.8.1992 צבע שיער..חום צבע עינייםם...חום שים תמונה אם תרצה:--> פעם ראשונה שאני מפרסמת תמונה שלי באינטרנט XD יש אייסי? כן יש מסן?כן מה התחביבים שלך?לשיר ולרקוד כמה זמן אתה עוסק בהם?כל החיים צבע אהוב: כל הצבעים מאכל אהוב:אוכל של אמא לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע?אין גיל ספציפי מה החלום שלך? להצליח בחול מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת היה די קצר אבל תהנו =] נהנתי

NoA YoSeFiAn

New member
עוונה=]

שם: נעה גיל:15 כינוי (אם יש): נעוש איך החברים שלכם קוראים לכם? נונה איך ההורים קוראים לכם? בושו=| תאריך לידה............9.12 צבע שיער..שחור צבע עינייםם...חום שים תמונה אם תרצה:--> יש אייסי?כה יש מסן?כה מה התחביבים שלך? רכיבה כמה זמן אתה עוסק בהם?שנתיים צבע אהוב:אדום מאכל אהוב:גלידה לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע?17 מה החלום שלך?להיות שוטרת מה תרצה להיות כשתהיה גדול?שוטרת

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה :]

שם:אריאל גיל:13 וחצי כינוי (אם יש):יש D: איך החברים שלכם קוראים לכם?ארי [: איך ההורים קוראים לכם?אריאלי תאריך לידה: 9.6.93 צבע שיער:חום צבע עינייםם:חום שים תמונה אם תרצה:-->איןלי על המחשב יש אייסי?אההא D: מסר
יש מסן?אההא D: מסר
מה התחביבים שלך?כדורסל, מחשב, טלוויזיה כמה זמן אתה עוסק בהם?חחחחח במחשב והטלוויזיה מגיל קטן XD בכדורסל מכיתה ד' צבע אהוב:שחור 3> מאכל אהוב:ספגטי בולונז
לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע?18-19 מה החלום שלך?לטוס לניו יורק ;[3> אהבת חיי מה תרצה להיות כשתהיה גדול?פסיכולוגית

ווינגז

New member
המממ

שם: יעל גיל: במרץ אהיה בת 18. כינוי (אם יש): יעלי/יעלוש
והשם משפחה שלי. איך החברים שלכם קוראים לכם? ^ איך ההורים קוראים לכם? הממ תאריך לידה............ 11.03.89 צבע שיער.. חום צבע עינייםם... חום שים תמונה אם תרצה:-->
יש אייסי? כן יש מסן? כן מה התחביבים שלך? מורכב. אבל כעיקרון, צילום, בע"ח, מוסיקה וניהול.
כמה זמן אתה עוסק בהם? בהכל הרבה שנים, חוץ מהניהול שהתחלתי בחופש הגדול השנה. צבע אהוב: כתום/אדום/כחול/שחור מאכל אהוב: ... לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע? עד הגיל שבו אשלוט בעצמי לחלוטין וארגיש טוב. מה החלום שלך? ... מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משתנה.

1Shir

New member
שיר בת 24 נולדתי ב- 10/6/82

שיער שטני, עינים כחולות יש אייסי? יש מסן? לא מה התחביבים שלך? מוזיקה, טלויזיה, לקרוא, להסתובב, אנשים, לאכול, לרקוד, שאלונים כמה זמן אתה עוסק בהם? מאז ומתמיד צבע אהוב: ורוד מאכל אהוב: סלט לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע? טוב לי עם הגיל שלי מה החלום שלך? קודם כל להיות מאושרת. ולהכיר מישהו שיהיה לנו טוב אחד עם השניה. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לטייל במקומות שונים בעולם

ממ.

שם: נועה. גיל: 14. כינוי (אם יש): נוני ונוע'לה וכל מיני. איך החברים שלכם קוראים לכם? 'נועה'?
איך ההורים קוראים לכם? אבא נוני ואמא משתנה. תאריך לידה............ 13.8.93 צבע שיער.. חום בהיר יחסית. צבע עינייםם... ירוק עם קצת כחול. שים תמונה אם תרצה:--> שמתי. :] קצת לא ברורה וקטנה אבל לא נורא. יש אייסי? כן. יש מסן? כן. מה התחביבים שלך? כל מני. כמה זמן אתה עוסק בהם? חח לא יודעת. צבע אהוב: שחור. מאכל אהוב: סלט? לאיזה גיל אתה כבר רוצה להגיע? 19 ככה. מה החלום שלך? שיהיה לי טוב בעיקרון... מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת.

למעלה