שאלון

XspiritX

New member
שאלון

. מהו שמך? 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים: 7. כמה אחים/אחיות? 9. צבע עיניים? 10. צבע שיער? 11. משקל: 12. גובה: השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? מיקום כרגע: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? 2) אם כן, כמה זמן? 3) ניסיתם להתחיל איתו? 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? 5) התנשקתם איתו? 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? 3) והוא, אוהב אתכם? 4) כמה זמן אתם יחד? 5) איך הכרתם? 7) מה אתם הכי אוהבים בו? 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?

ווא זה לקח המון זמן

. מהו שמך?נעמה 2. תאריך לידה:9.9.89 3. מקום מגורים:ירושלים 7. כמה אחים/אחיות?שתי אחים 9. צבע עיניים?כחול 10. צבע שיער?שטני 11. משקל:-- 12. גובה:1.63 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אחד בגבה 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא ממש 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?מדי פעם פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:דו 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?לא קימתי 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?גלג"צ 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?שלוש 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?שומדבר אחר 4. מה הספקת כבר לעשות היום?כמה דברים לעבודה באמונות ובעיקר להתבטל 5. מה עוד תספיק לעשות היום?צוות כתיבה של הספר מחזור 6. ישנת טוב אתמול?מעולה 7. תישן טוב הלילה?אני מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?שקספייר 3. עונה אהובה של השנה: חורף וסתיו 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:לא יודעת 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?רחוק, במקום שקט ובודד מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת?לפני שעה שעתים התנשקת?מזמן התאהבת?מזמן נשבר לך הלב?די מזמן צחקת?ממ היום בכית?לפני כמה ימים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כמה ימים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כנ"ל חיבקת מישהו/י? היום\אתמול עישנת?שבוע בערך שתית משקה אלכוהולי?שבוע וחצי השתכרת?לא חושבת שהשתכרת ממש אי פעם שכבת עם מישהו/י?לא שכבתי עם אפחד היית במועדון?מזמן לבשת חצאית?חצי שנה בערך קנית בגד?לא יודעת לפני הרבה זמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לפני כמה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?^^ אבל לא כבן\בת זוג הקדישו לך שיר?מזמן שיפרו לך את המצברוח? אממ לפני יומים מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחי חשבת עליו?חברה טובה התקשרת אליו?חברה טובה אחרת התקשר אלייך?אותה אחת מהשאלה הקודמת פגע בך?לא זוכרת שימח אותך?כמה ימים היום: באיזו שעה התעוררת?8:30 ממש מוקדם מה/מי העיר אותך?לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת?אין לי שמץ מה אמרתי מה היה הדבר הראשון ששמעת?את ההורים שלי מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת מה אכלת?ממ שתתי קפה מיקום כרגע: חדר איזה כיתה את:יב' בדיחה שגרמה לך לצחוק:וואו באמת שלא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית:בזמן האחרון?מישי מגיבוש לחומות את חושבת שאת יפה?לא ממש את חושבת שאת צבועה?לא! את חושבת שאת קנאית?כמעט ולא את חושבת שאת קרצייה?בד"כ לא את חושבת שאת עקשנית?כן מאוד את אוהבת את עצמך?לפעמים בזבזנית או חסכנית?באמצע בנאדם ש: שונא/ת:לא רוצה לדבר על זה אוהב/ת:הרבה אנשים מתגעגע/ת אליו:דודים שלי שבאמריקה חסר לך:הבני דודים הקטנים שלי שאיתם עושה לך טוב להיות איתו:חברים טובים הכי מצחיק:קרן הכי דפוק:^^ הכי מוזר:חח קרן,מיקי,רן אולי בעצם אני הכי כיף לדבר איתו:כמה אנשים יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אין לי שיחות ממנו איזה צלצול יש לך?מעצבן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה של משלחת פולין 2006 ושומר מסך?לא יודעת שחור נדמה לי את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כמעט תמיד איפה את רוצה פירסינג?יש לי את זה שהכי רצתי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:אממ אולי מלאך\אביב גפן מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר:אין שיר כה מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי:מאיזה סיבה איזה זהב\שילה פרבר מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):לא יודעת מזכיר לך את הילדות:יש המון גורם לך לבכות:שיר עצוב\אביב כפן. את מביאה\שלום חנוך. ליפול-היהודים. גורם לך לצחוק:הידעת\הדורבנים גורם לך לרצות לרקוד:לא יודעת איך קוראים לו שיר מקפיץ כזה משהו אי דונט ואנט דו דאנס.. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:אין אדם כזה כרגע הופך אותך למאוד ישנוני:"טוב,לילה מנחה וחלום..."\הכבש הששה עשר שהיית רוצה לכתוב אותו:וואו יש המון כאלה שממלא אותך באושר צרוף:לא יודעת שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:יש הרבה כאלה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:חח לא חשבתי על זה שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:גם על זה לא שמסכם את שנות הנעורים שלך:הם עוד לא נגמרו ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:לא יודעת שאתה אוהב להתעורר לצליליו:שירי ילדות,שירים של זמרים שאני אוהבת,שירי ג'ז שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:ביטלס,שלמה ארצי. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:יש המון כאלה שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:שיר עצוב\אביב גפן שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:בעיקר שירים של משינה שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:לא הבנתי ת'שאלה 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?בטח 2) אם כן, כמה זמן?תלוי מי מהם חח 3) ניסיתם להתחיל איתו?כן 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?ממ שוב תלוי עם מי 5) התנשקתם איתו?^^ 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?לא רוצה לדבר על זה. 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?^^ 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?הייתי מתאכזבת אבל מה אפשר לעשות? זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא 2) אם כן, אתם אוהבים אותו?- 3) והוא, אוהב אתכם?- 4) כמה זמן אתם יחד?- 5) איך הכרתם?- 7) מה אתם הכי אוהבים בו?- 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו?- 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?- 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם?- 11) אתם רבים?- 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?- 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?- 14) אתם פוחדים לאבד אותו?- 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?-

rotemotek1988

New member
../images/Emo6.gif לי יש שני אחים לא שתי אחים../images/Emo6.gif

וגמני 1.63 בדיוק חיחיחי

נו אז אני חלשה בלשון זה לא יפה

לצחוק עלי חחח

XspiritX

New member
חחחחח מסכנהה :p

חחחח תצחקו עליההההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחח סתם אני צוחק אל תקחי ללב:p

r o o t s

New member
מה קרה לכל הפורומים..

עם כל השאלונים האלה..
מהו שמך? r o o t s השחתה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אחד, ציור יפייפה ומקסים 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:
7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא נחייה את הרגע 1. מה מתנגן עכשיו? the calling 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שניים:) כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 3. עונה אהובה של השנה: חורף 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: קנאה 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: הטיול הגדול התאהבת? לפני כמה חודשים נשבר לך הלב?לפני כמה חודשים צחקת? הערב אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לפני כמה חודשים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לפני כמה חודשים חיבקת מישהו/י? היום השתכרת? לפני חודש היית במועדון?לפני שבועיים קנית בגד?שבוע שעבר הקדישו לך שיר?אתמול שיפרו לך את המצברוח?היום היום: באיזו שעה התעוררת? 13:00 מה/מי העיר אותך? הטלפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הלו" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "בוקר טוב" מה היה השיר הראשון ששמעת? secret smile מה אכלת? קורנפלקס את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? כן יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא איזה צלצול יש לך? i need a hero איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שצילמתי ושומר מסך? תמונות שצילמתי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: joleen מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: leaving on a jet plane מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): wherevr you will go- the calling מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: joleen שממלא אותך באושר צרוף: יזהר אשדות- צילו של יום קיץ 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן 2) אם כן, כמה זמן? כמה חודשים 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מתבאסת, לא?!

rotemotek1988

New member
רתמכניסה אתכם לחייה../images/Emo187.gif

מהו שמך? רתמותק 2. תאריך לידה: 6.1.88 3. מקום מגורים: פ"ת 7. כמה אחים/אחיות? 2 אחים ואני 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? צבוע באדום 11. משקל: יותר מדי 12. גובה: 1.63 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין לי 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? שני נזמים משני צידי האף הליקס באוזן שמאל והיה ליפרינג באמצע השפה התחתונה 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? כן, הידרו חשיש גראס 4. אתה מסטול ברגע זה? חחח מבייגלה 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? פעמיים דיכאון לפני שנתיים 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן, 3-5 סיגריות ביום פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנים/ות 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני עם "אישתי" כבר 3 וחצי חודשים . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? חחח לא מגלה אבל מספיק 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן אישתי שנשן נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? פסטיגל גיבורי הממלכה האבודה בטלוויזיה בסלון 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? לא דיברתי 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסיקיו מסנג'ר 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לאכול לחבק לנשק לראות הופעה של אוונסנס ומאחורי הקלעים לחרבן 5. מה עוד תספיק לעשות היום? להתקלח אולי לצאת ולישון עם שני 6. ישנת טוב אתמול? מעולה 11 שעות מ2 בלילה עד היום ב1 בצהריים 7. תישן טוב הלילה? כנראה שלא המזרן שלי דפוק צריכה להליף 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא חחח כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי זוגית חדשה כוסית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? של אמא 3. עונה אהובה של השנה: סתיו 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התנשאות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אושר 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? עם שנשן בגבעתיים מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני 3 ימים (יום חמישי) אכלת? לפני שעתיים וחצי התנשקת? לפני חצי שעה התאהבת? לפני 3 וחצי חודשים וכל יום מחדש נשבר לך הלב? נצבת לפני יומיים צחקת? לפני 4 שעות בכית? אתמול בלילה התקף געגוע לכלבה שלי שמתה לפני שנה ו3 וחצי חודשים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שעתיים לשני מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני שעתיים שני חיבקת מישהו/י? את שני לפני חצי שעה עישנת? אתמול ב9 בערב שתית משקה אלכוהולי? לפני 5 ימים שמפניה במסעדה עם אמא ושני השתכרת? לא זוכרת אפילו שכבת עם מישהו/י? בלילה בין שישי לשבת היית במועדון? לא אוהבת מועדונים אממממ נראה לי שלפני חודשיים שלושה לבשת חצאית? אמממממממ חודש קנית בגד? לפני 3 ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שעתיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני שעתיים הקדישו לך שיר? ביומולדת שלי חברים שלי שיפרו לך את המצברוח? אתמול החיבוק של שן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אני רואה עכשיו את אחי חבר שלו ואבא שלי חשבת עליו? שנשן התקשרת אליו? לא מתקשרת מתקשרים אלי התקשר אלייך? מור ידיד שלי פגע בך? לואיזה לא באה ליומולדת שלי בגלל הפסקת חשמל שימח אותך? נופר שיעשעה אותי בדיונים היום: באיזו שעה התעוררת? 1 ורבע בצהריים מה/מי העיר אותך? השעון הביולוגי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "היי" בקול גברי של בוקר מה היה הדבר הראשון ששמעת? שלום מנופר מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? עוגיות שוקולד צ'יפס, ביסקוויטים, חטיף אנרג'י, רבע עוף, מרק עם טיריות שאני הכנתי, וופלה מיקום כרגע: מול המחשב בסלון איזה כיתה את: סיימתי לפני שנה וחצי יב' מתגייסת עוד חודש בדיחה שגרמה לך לצחוק: "שנירוןןןןןן" הבנאדם הכי יפה שראית: שני את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? משתדלת שלא את חושבת שאת קנאית? שיש סיבה את חושבת שאת קרצייה? שאני מחליטה להציק אז מאוד את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? מאוזנת בנאדם ש: שונא/ת: מאשה אוהב/ת: שני מתגעגע/ת אליו: ג'ניה חסר לך: הפסיכולוגית שלי עושה לך טוב להיות איתו: שני הכי מצחיק: לירן הכי דפוק: שימי הכי מוזר: אני הכי כיף לדבר איתו: נופר יש לך פלאפון? 052************* למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? מיוחד לכל אחד איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שני עם לשון בחוצ ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? אני כבר זמרת את רוצה להיות שחקנית? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בשפתיים הגדולות של איבר המין מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: YOUR NOT ALONE את ג'ניה מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: LES MOA TEME את אור מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: BROKEN SMILE הילה מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Bonnie Raitt - Ill stand by you ענבל מזכיר לך את הילדות: קטן זה הכי כיף בעולם של היי פייב גורם לך לבכות: האמת גורם לך לצחוק: שאני ושני המצאנו על שנירון גורם לך לרצות לרקוד: i dont feel like dencing מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: תמונה לשעת ערביים הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: CALLING U שממלא אותך באושר צרוף: שירי ילדים שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את מוכרת לי מפעם שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אני עוד אחשוב על זה שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: זיגוטה אביב גפן שמסכם את שנות הנעורים שלך: הכל מתפורר-אביב גפן ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: חלומות גדולים-אביב גפן שאתה אוהב להתעורר לצליליו: HELLO-LEONEL RICHI שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:אלבום dark side-pink floyd שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Don Maclean - Stary Stary NighT) שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: זוהרים-אביב גפן את דנה ז"ל שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: tour not alone שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: בוא-עיברי לידר 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן 2) אם כן, כמה זמן? 3 שנים 3) ניסיתם להתחיל איתו? כן 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא 5) התנשקתם איתו? לא 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לבגוד בי ולשקר לי 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? דת 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? אומרים חבל אבל לא בוכים על חלב שנשפך זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? כן 3) והוא, אוהב אתכם? כן 4) כמה זמן אתם יחד? 3 וחצי חודשים 5) איך הכרתם? מפורום לסביות בתפוז 7) מה אתם הכי אוהבים בו? את החיוך 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אהבה ממבט ראשון 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? יצאתי מהארון והחלפתי למיטה זוגית 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? האריכה שיער ונפתחה לדברים חדשים 11) אתם רבים? כמעט ולא 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? בחודש וחצי שלנו היינו על חוף הים בבוקר אחרי לילה מדהים של סיבובים יחד ושיחות 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא ולא יקרה 14) אתם פוחדים לאבד אותו? נישאר לנצח לתמיד 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל רתמותשת

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאני

. מהו שמך? בן דור 2. תאריך לידה: 22.3.90 3. מקום מגורים: מושב בין רחובות לגדרה 7. כמה אחים/אחיות? אח ואחות 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער?שטני 11. משקל: 58 בפעם האחרונה ששקלתי את עצמי.. 12. גובה: 167/8 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא... 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? באוזן ובאף 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? אמממ סטלה טבעית כזאת חח 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כה לפני 3 שנים כי סתם היה לי חרא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא... פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: גברים ונשים כאחד... 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סטוצים שליטהההה . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 4 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא נחייה את הרגע? כה =] 1. מה מתנגן עכשיו? מתיסיהו 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מדיה פלייר 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לא הרבה =\ 5. מה עוד תספיק לעשות היום? להתקלח לראות סרט ולישון 6. ישנת טוב אתמול? לא ממש 7. תישן טוב הלילה? בעזרת אדושם 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? נראלי כי בול הייתה פה... כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: קיץץץץץץ 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת ולשלוט תמיד על הגוף שלי 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? או בקיבוץ בצפון או בתיאלנד מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני 2 דקות אכלת? ב4 אכלתי התנשקת? ביום שישי התאהבת? וואווו לפני כמה שנים טובות נשבר לך הלב? חצי שנה אחרי שהתאהבתי צחקת? לפני 3 דקות בכית?לפני חודש בערך אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני 3 דקות מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני 3 דקות חחח חיבקת מישהו/י? אממ היום בבוקר נראלי עישנת?בבראשית חחח שתית משקה אלכוהולי? וואווו מהקיץ... השתכרת? אפעם... שכבת עם מישהו/י? ביום שבת היית במועדון? בחנוכה... לבשת חצאית? בקיץ... קנית בגד? לפני שבוע שבועים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? וואו חח לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני כמה שנים... הקדישו לך שיר? בקיץ חח שיפרו לך את המצברוח? כל אחד שמחייך משפר לי תמצברוח מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא חשבת עליו? דור התקשרת אליו?כרמלית התקשר אלייך? מייק פגע בך?אורי שימח אותך?בול היום: באיזו שעה התעוררת? אמממ 6:40 מה/מי העיר אותך? אחותי מה היה הדבר הראשון שאמרת? טוב טוב אני קמה מה היה הדבר הראשון ששמעת? מור מור ייאלה קומי מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת זה היה ממזמן מה אכלת? שניצל מיקום כרגע: איזה כיתה את:יא בדיחה שגרמה לך לצחוק: וואו היא ארוכה מי שרוצה לשמוע אותה שישלח לי מסר הבנאדם הכי יפה שראית: יש כמה..שמעון והמוכר של זארה את חושבת שאת יפה? נראלי כה... את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא ממש את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כה את אוהבת את עצמך?כה בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת:אנלא שונאת אנשים... אוהב/ת:כולם =] מתגעגע/ת אליו:שמעון חסר לך: ליאור עושה לך טוב להיות איתו: בול הכי מצחיק: בול הכי דפוק: יש הרבה חחח הכי מוזר: אורי הכי כיף לדבר איתו: מייק יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? אממ לא יודעת משתנה מתקופה לתקופה איזה צלצול יש לך? אי שוט דה שריף איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של פיטריות ושומר מסך? אין לי את רוצה להיות זמרת? חח לא את רוצה להיות שחקנית? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי... איפה את רוצה פירסינג? בלשון בגבה ועוד אחד באף מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: סו ביוטיפול מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר:וואי יש המון =\ מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: לא זוכרת עכשיו מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אהההה לא זוכרת חחח מזכיר לך את הילדות: אמממ יש המון חחח גורם לך לבכות: שיר מוכר... גורם לך לצחוק:כל השירים של שייגעצ גורם לך לרצות לרקוד: כל הפאסקול של היר מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אין שיר כזה חח הופך אותך למאוד ישנוני:אמממ לא יודעת שהיית רוצה לכתוב אותו:חחחח לא יודעת שממלא אותך באושר צרוף: הפסקול של היא שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: חחח לא יודעת לא רציתי לשמוע אותו אז שכחתי שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:שיר מוכר שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:3 ליטל בירד שמסכם את שנות הנעורים שלך:הם עדיין לא נגמרו אז לא יודעת ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אמממ לא יודעת שאתה אוהב להתעורר לצליליו: הדיסק של התקווה 6 שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אין כאלה חחח שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שיר מוכר שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אמממ אין... שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אחד השירים של נופקס שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: אמממ לא זוכרת 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא זוכר לי יש מצב שעכשיו חח 2) אם כן, כמה זמן? שבוע חחח 3) ניסיתם להתחיל איתו? כה 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? אממ מנסה עכשיו 5) התנשקתם איתו? עוד לא ;] 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אממ הוא נראה לי 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא אמר לי יותר מחצי שנה שהוא אוהב אותי ושהוא שלי ובסוף הוא זין חצי מהעיר שהוא גר בה 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? היתי עיפה חחח 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי ממש מתעצבנת ואומרת קטנה יהיו עוד אנשים חח זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? 3) והוא, אוהב אתכם? 4) כמה זמן אתם יחד? 5) איך הכרתם? 7) מה אתם הכי אוהבים בו? 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?

באיחור של שנה כמעט אבל בכל זאת ../images/Emo6.gif

מהו שמך? גריינוואלט 2. תאריך לידה: 16.11 3. מקום מגורים: איזור צפון 7. כמה אחים/אחיות? 2 אחים ביולוגיים ואח אחד למחצה 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? צבוע שחור 11. משקל: 48\49 משתנה גם לפעמים מגיע ל 50
12. גובה: 167 משהו כזה השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? כן שניים באותו מקום של Pixies 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?רק באוזן יש לי 5 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא עונה 4. אתה מסטול ברגע זה? לאאאא!!
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? מעשנת אבל לא הרבה פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: גברים ונשים באותה מידה 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? מה???!!! לא מגלה !!
15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Aftermath 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שניים 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אמדוקס 4. מה הספקת כבר לעשות היום? רק עבודה 5. מה עוד תספיק לעשות היום? כלום 6. ישנת טוב אתמול? ממש לא 7. תישן טוב הלילה? כןןןן
8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא נראה לי כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם!!! 3. עונה אהובה של השנה: קיץץץץ 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טמטום !!! 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא יודעת 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אוסטרליה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה אכלת? לפני חצי שעה (רביולי גבינה עם רוטב שמנת מתוקה ופטריות )
התנשקת? המממ לפני כמה ימים התאהבת? אף פעם נשבר לך הלב? אף פעם צחקת? לפני כמה דקות בכית? לא זוכרת..נראלי 5 חודשים משהו כזה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני חמש דקות מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני חמש דקות חיבקת מישהו/י? לפני חמש דקות עישנת? ברגע זה ממש שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? נראה לי בקיץ שכבת עם מישהו/י? מלא זמן היית במועדון? שבועיים לבשת חצאית? אתמול קנית בגד? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אף פעם אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אף פעם הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? כל הזמן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? רוי חשבת עליו? נועם התקשרת אליו? פמלה התקשר אלייך? אסף פגע בך? רוי שימח אותך? רוי היום: באיזו שעה התעוררת? 13:00 מה/מי העיר אותך? לין מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה??? למה הערת אותי רק עכשיו?? כוס רבאק
מה היה הדבר הראשון ששמעת? השעה 13:00!! מה היה השיר הראשון ששמעת? מישהו לרוץ איתו מה אכלת? פנקייק איזה כיתה את: סיימתי ברוך השם בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית: בר רפאלי את חושבת שאת יפה? יפה לא יודעת, נראית טוב כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? ממש לא את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? קצת את אוהבת את עצמך? ברוווררר בזבזנית או חסכנית? בזבזנית אבל יש לי גם תוכנית חיסכון
בנאדם ש: שונא/ת: אף אחד אוהב/ת: מלא אנשים מתגעגע/ת אליו: כריס חסר לך: כריס עושה לך טוב להיות איתו: נועם הכי מצחיק: שחר הכי דפוק: אורן הכי מוזר: מאור הכי כיף לדבר איתו: רוי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? שחר,אסף והללי איזה צלצול יש לך? Beethoven's 5th בגרסת רוק ש Steve vai A מנגן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מין צלב כזה ושומר מסך? אין לי את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בטבור מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אם אלה החיים-קרן פלס מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: לא יודעת מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: לא יודעת מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אם אלה החיים-קרן פלס מזכיר לך את הילדות: כל השירים של Metalica גורם לך לבכות: לבכות משיר?? !! אפשר דבר כזה בכלל?? גורם לך לצחוק: אין גורם לך לרצות לרקוד: לא יודעת מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אין הופך אותך למאוד ישנוני: כל השירים של סילין פאקינג דיון שהיית רוצה לכתוב אותו: יש מלא כאלה שממלא אותך באושר צרוף: לא יודעת שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל השירים שאני לא זוכרת שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך highway to hell שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא יודעת ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שיר מוכר שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך "Knockin' On Heaven's Door" שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: אם אלה החיים-קרן פלס שגורם לך לחשוב על מישהו שמת The Star-Spangled Banner שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לא זוכרת שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מישהו לרוץ איתו ויש עוד מלא אבל לא זוכרת כרגע 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא 2) אם כן, כמה זמן? 3) ניסיתם להתחיל איתו? 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? 5) התנשקתם איתו? 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? בקבוק קולה.. סתם סתם.. התערבות 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? 3) והוא, אוהב אתכם? 4) כמה זמן אתם יחד? תלוי מה זה יחד 5) איך הכרתם? אינטרנט 7) מה אתם הכי אוהבים בו? הכוווווול
8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? כי הוא כל מה שאני מחפשת 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? עד עכשיו כמעט ולא עשיתי כלום בשבילו 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? לא יודעת 11) אתם רבים? ריבים קטנים ומפגרים כן 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? לא מספרת 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? כמעט נראה לי 14) אתם פוחדים לאבד אותו? מאוד היה ארוך אבל אין לי כרגע משהו יותר טוב לעשות

עכרעכרעאכ'

1. מהו שמך? מורןןןןןן 2. תאריך לידה: 22.1.87 3. מקום מגורים: חולון 7. כמה אחים/אחיות? 5 9. צבע עיניים?חומות 10. צבע שיער?שחור חום 11. משקל: 50 12. גובה: 1.65 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא לא לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לאאאאאאאאאאאאאאאאא :[ 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?כן גראס חח פעם אחת 4. אתה מסטול ברגע זה? תמיד מסטולה 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? עברתי את התקופה 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איכס פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנות. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? תלוי מי תבוא. . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? רק בנות ומממ 3. 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא נחייה את הרגע? בטח 1. מה מתנגן עכשיו? אני לבד עכשיו של סינרגיה 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד אין לי כוח לאיסי 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? שירים 4. מה הספקת כבר לעשות היום? צבא לאכול לישון להתקלח
5. מה עוד תספיק לעשות היום? יוצאת לדאנס בר חח 6. ישנת טוב אתמול? כההההההההההההההההה 7. תישן טוב הלילה? בבוקר אני אלך לישון =] ועוד שיכורה חחח 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא לא היה שום דבר מעניין כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד! 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אלוהים 3. עונה אהובה של השנה: קיץ 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לעוף :] 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לא משנה לי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר? חח אכלת? לפני שעה התנשקת? לפני שבועיים? חח התאהבת? לפני שנה. בדיוק. נשבר לך הלב? אחחחחחחח אלוהים...... לפני 3 חודשים. צחקת? היום=] בכית? היום חחחחחחחח אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום~ חיבקת מישהו/י? היוווווום עישנת? לפני כמה חודשים.. שתית משקה אלכוהולי? שישי. השתכרת? לפני המון זמן שכבת עם מישהו/י? וואי חחחחחחחח לפני הרבה זמן. היית במועדון? שישי לבשת חצאית?שהיית בגן וגם זה בספק קנית בגד? יום שלישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום! הקדישו לך שיר? היום! שיפרו לך את המצברוח? היום חחחחחחח מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? את אחותי המכוערת מאחורי חחחחחחחחחחחח חשבת עליו? קריני! התקשרת אליו? יעל התקשר אלייך?חן פגע בך?מממ אקסית. שימח אותך?גלי היום: באיזו שעה התעוררת? 7:10
מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? וייייי איזה איחור אני דופקת חחח טוב מה כפת לי מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי צועקת חחחחחחח מה היה השיר הראשון ששמעת? מה שהיה באמפי מה אכלת?אוכל מיקום כרגע: במחשב?! איזה כיתה את:צבא בדיחה שגרמה לך לצחוק: די הבנאדם הכי יפה שראית:אישתי את חושבת שאת יפה?איכס את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?כה את חושבת שאת קרצייה?כה את חושבת שאת עקשנית?כה את אוהבת את עצמך?לא משו בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת:אף אחד אוהב/ת:קרין מתגעגע/ת אליו:רחלי חסר לך:שירה עושה לך טוב להיות איתו: חברות הכי מצחיק: גולה הכי דפוק:אני הכי מוזר:אני הכי כיף לדבר איתו: יש הרבה די כבר יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאישתייייייייי נווווווווו מאיפה לי לכל אחד הרבה חח יש חינם איזה צלצול יש לך?היא יודעת של נינט חחחחחחחחח איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אין לי כוח להוריד את החלון הזה ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת?בטח שניה. את רוצה להיות שחקנית?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא אני משקרת, נווווווו איפה את רוצה פירסינג?לשון מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: וואי זה יפה. מממ. מירי מסיקה- תן לי סימן מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: חבר- תותים של איך קוראים להם תותים תותים בואי נקנה לך תותים חחחחחחחחחחח מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: איףףףףףףףף מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Nickelback - Far Away שאישתי קוקי זרקה אותי:) אבל הקדשתי לה... מזכיר לך את הילדות: לא זוכרת גורם לך לבכות:אל תלכיייייי לייייייי סתם לא יודעת. גורם לך לצחוק: אין לי כוח גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: ואם אני לא רוצה אף אחד????????????. סתם אני רוצה את אלון :[ הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: ממממממ יש! יפתי-הלילה יעבור שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:של ביונסה המעצבנת הזו שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: משו של איציק קלה האקסית שלי יודעת...חחח שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: BRING ME TO LIFE חחחחח קיטשי
שמסכם את שנות הנעורים שלך: אבריל לווין כל הדיסק הראשון. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: איכס זקנים=] שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:וואי. לא רושמת את זה. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: זה היה בגיל 16 ואני בת 20. תעזבו אותי שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן 2) אם כן, כמה זמן?שנה... 3) ניסיתם להתחיל איתו?התחלתי:) 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?כן. 5) התנשקתם איתו?כן 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?כרגע לא. 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מטומטמת. 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק. 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?קרה לי. מרגישה חרא. אבל אין מה לעשות.. זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? סוג של
סתם לא אבל נענה כי בא לי. 2) אם כן, אתם אוהבים אותו?אהבתי. 3) והוא, אוהב אתכם?אהבה. 4) כמה זמן אתם יחד?היינו 3 חודשים. בסתר:) 5) איך הכרתם?בסיס. 7) מה אתם הכי אוהבים בו? אחח מה לא אהבתי. 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? הכוח חח :\ 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? האמת שכלום.. 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? הרבה.. :\ 11) אתם רבים? רבנוווווווווווווו 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? יש דברים שאני שומרת לעצמי :] 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? נפרדנווווווווו 14) אתם פוחדים לאבד אותו? היא איבדה. 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? למות למענה זה מספיק? מה כבר נגמר? חחחחחחח

למעלה