שאלון

en li shem 7

New member
שאלון

שם: גיל: להקות אהובות: מאכל אהוב: צבע אהוב: שיר ברקע: שירים- Easy to please או bigger stronger? Ode to deodorant או i ran away? for you או such a rush? ראית את הדוידי מ2003? אהבת? מהו האלבום האהוב עלייך? מהו השיר האהוב עלייך? היית פעם בהופעה של קולד? ממתי התחלת לשמוע את קולד? איך? מיהו החבר הלהקה המועדף עליך? יש שיר שאתה יודע לנגן (של קולד)? תמונה אהובה (אם בא): <סליחה אם השאלות חרושות אבל חיברתי אותו בעצמי...|גאה|>

en li shem 7

New member
אני

שם:הדר גיל:14.11 להקות אהובות:פלסיבו, סיסטם אוף א דאון, סינרגיה, דיסטרובד, נירוונה, מיספלאג, סאם41. מאכל אהוב:גבינה מותכת, ספגטי צבע אהוב:כחול
שיר ברקע:Orphaned Land-Norra El Norra שירים-Easy to please או bigger stronger?ביגר סטרונגר Ode to deodorant או i ran away?אוד טו דיאודורנט for you או such a rush?פור יו ראית את הדוידי מ2003?אהא אהבת?כע מהו האלבום האהוב עלייך?פרשוטס מהו השיר האהוב עלייך?עכשיו...אוד טו דיאודורנט..אחרי שמיכל אמרה לי ושלחה לי את כל הביסדייז :] (תודה!) היית פעם בהופעה של קולד?לצערי הרב לא
ממתי התחלת לשמוע את קולד?לפני שנתיים או משו כזה...לא זוכרת איך?ראיתי את הקליפ של יילו ואהבתי ממש את כריס והשיר..אהבתי את השירים המוכרים ואז גם ראיתי את ההופעה המוקדמת של X&Y והתאהבתי בפיקס יו
מיהו החבר הלהקה המועדף עליך?כריס. יש שיר שאתה יודע לנגן (של קולד)? דה סיינטיסט, שיבר, פיקס יו, טיל קינגדום קאם, דונט פאניק וטיפ טיפ פור יו תמונה אהובה (אם בא):

Coldplayist

New member
אני

שם: יונתן גיל: 17 להקות אהובות: קולדפליי מאכל אהוב: פיצה צבע אהוב: אדום שיר ברקע: Easy To Please שירים- הרבה? Easy to please או bigger stronger? קל לרצות Ode to deodorant או i ran away? לא ולא for you או such a rush? דילמה... גאד שניהם טובים ראית את הדוידי מ2003? כן אהבת? כן מהו האלבום האהוב עלייך? מצנחים מהו השיר האהוב עלייך? קל לרצות, צרות היית פעם בהופעה של קולד? לא דאמיט ממתי התחלת לשמוע את קולד? דצמבר 2005 איך? בעזרת האימיול מיהו החבר הלהקה המועדף עליך? כריס כפרה עליו חתיך הורס יש שיר שאתה יודע לנגן (של קולד)? יש הרבה... clocks, sos, warning sign, trouble, don't panic, fix you, easy to please, for you... פתחתם פה תיבת פנדורה... תמונה אהובה (אם בא): אין לי כוח

Galadriel 3000

New member
אני

שם: מיכל גיל: 17.5 להקות אהובות: יש הרבה.... קולדפליי טראויס קין הקילרז... מאכל אהוב: הממממ פיצה? צבע אהוב: סגול שיר ברקע: The fratellis- Chelsea Dadder שירים- Easy to please או bigger stronger? ביגר סטרונגר Ode to deodorant או i ran away? חח דילמה... מממ איי רן אווי for you או such a rush? פור יו לוקח בגדול בגלל הפסנתר
ראית את הדוידי מ2003? יאפ אהבת? בלשון המעטה מהו האלבום האהוב עלייך? אין מהו השיר האהוב עלייך? יילו! (לנצח) היית פעם בהופעה של קולד? לא
ממתי התחלת לשמוע את קולד? תלוי את מתי מחשיבים... את מתי שהורדתי את טראבל או את מתי שקיבלתי את פראשוטס ליומולדת... את פראשוטס קיבלתי סמוך ליציאה של X&Y והמאורע השני קרה בערך חצי שנה לפני. האמת שהתחלתי אשכרה לשמוע את פרשוטס באמצע החופש הגדול. איך?.............. מיהו החבר הלהקה המועדף עליך? כריסי! יש שיר שאתה יודע לנגן (של קולד)? סיינטיסט ואני עובדת על ספיד אוב סאונד תמונה אהובה (אם בא): אין :/

Galadriel 3000

New member
הא

אני תמיד שוכחת שאחרי שהורדתי את טראבל מצאתי את דה סיינטיסט וקלוקס במחשב אז כנראה זה נחשב שאז התחלתי לשמוע אותם

MushrooMush

New member
אני

שם:הדר גיל:15 להקות אהובות:הרבה מאכל אהוב:אוכל טעים צבע אהוב:שחור כהההההה שיר ברקע:גלגל"צ שירים- 1 u2 vertigo 2 nelly furtado 3 coldplay green eyes 4 muse feelling good Easy to please או bigger stronger?bigger strongerניראה לי....... Ode to deodorant או run away? run away for you או such a rush? ראית את הדוידי מ2003?כן אהבת?כם!! מהו האלבום האהוב עלייך?X&Y מהו השיר האהוב עלייך? YELLOW ' & X&Y ועוד הרבה..... היית פעם בהופעה של קולד?כן בחלום ממתי התחלת לשמוע את קולד?2005 סוכות איך?אמ טי וי היה טופ טן מיהו החבר הלהקה המועדף עליך?כריס... לא בעצם גוני בוי הוא מצחיק... יש שיר שאתה יודע לנגן (של קולד)?לא תמונה אהובה (אם בא):

WhiteShadows

New member
../images/Emo13.gif גוד טו בי באק

שם: ליאור גיל:15 להקות אהובות: קין, פלסיבו, לד זפלין, ביטלס ופואטס אוף דה פולץץאה וגם קולדפליי..חח מאכל אהוב: פיצההה צבע אהוב: ירוק....אבל גוונים מסויימים שיר ברקע: America-Simon & Garfunkel שירים- Easy to please או bigger stronger? Ode to deodorant או i ran away? for you או such a rush? ראית את הדוידי מ2003? קניתי אותו אהבת? למדיי מהו האלבום האהוב עלייך? פרשוטס מהו השיר האהוב עלייך? See you soon ו we nwvwr change היית פעם בהופעה של קולד? לא ממתי התחלת לשמוע את קולד? לפני שנה וחצי בערך...אפילו יותר איך? כתבה מיהו החבר הלהקה המועדף עליך? גיא יש שיר שאתה יודע לנגן (של קולד)? כן...אין לי כוח לפרט תמונה אהובה (אם בא): לא בא

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifלא הייתי פה שנים.

והתגעגעתי..זוכרים אותי בכלל??חח שם:
מירי גיל:
17 להקות אהובות:
קולדפליי,קילרס,ניקלבק,אואסיס,ארקטיק מאנקיז..טוב אין לי כח לפרט עוד. מאכל אהוב:
סנדוויץ' צבע אהוב:
כחול שיר ברקע:
עידן רייכל-שובי אל ביתי שירים- bigger stronger i ran away for you ראית את הדוידי מ2003?
ברור! אהבת?ברור. מהו האלבום האהוב עלייך?
פאראשוטס מהו השיר האהוב עלייך?
נו באמת.. היית פעם בהופעה של קולד?
כה.בחלום. ממתי התחלת לשמוע את קולד?
מכיתה ז' או ח' איך?
אבא השמיע לי שיר של להקה שהוא אוהב..זה היה אין מיי פלייס.וככה התאהתבי. מיהו החבר הלהקה המועדף עליך?
כריס בתור מישו כחבר להקה ובתור את מי הייתי עושה כי הוא שקסון על זה את גיא..גרר יש שיר שאתה יודע לנגן (של קולד)?
כה!!את גרין אייז על גיטרה!

WhiteShadows

New member
בטח שזוכרים!

חח גם אני מאלה שנעלמו וחזרו הרגע... קטע שחזרנו ביחד XD

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifחח אבא שלי כה דיי..

הלהקה האהובה עליו זה U2...אבא שומע ואוהב איכות..זה עובר בתורשה :p

coldgirl

New member
../images/Emo65.gif בערך אלף שנה לא הייתי פה ../images/Emo12.gif

אפשר לחזור?
שם: מאי גיל:16 להקות אהובות:קולדפליי, שייגעצ, ניקלבאק, רדהוט וכו' מאכל אהוב: לזניה צבע אהוב: כתום, ירוק, חום שיר ברקע: "לחיות" שירים- Easy to please או bigger stronger ?bigger stronger Ode to deodorant או i ran away? ממ לא יודעת for you או such a rush? כנ"ל ראית את הדוידי מ2003? כן, יש לי אותו
אהבת? מאוד! מהו האלבום האהוב עלייך? של קולד? השני מהו השיר האהוב עלייך? של קולד? חח לא יודעת כמעט כולם היית פעם בהופעה של קולד? לא, הלוואי! ממתי התחלת לשמוע את קולד? ממ לפני הרבה שנים, אבל התחלתי לאהוב ושמוע בקביעות לפני בערך שנה וחצי... איך? ממ שמעתי את in my placeואמרתי כמה שהוא יפה
מיהו החבר הלהקה המועדף עליך? ממ לא יודעת אני מניחה שכריס מרטין יש שיר שאתה יודע לנגן (של קולד)?כן, אין מיי פלייס, דונט פאניק, טרובל, ילו תמונה אהובה (אם בא): לא בא

למעלה