שאלון...

שאלון...

איזה כייף.. אני שמה שאלון =]] מהי לדעתך משמעות החיים? האם פעם פקפקת בעצם קיומך? מה קורה משהו אחרי המוות? האם יש גילגול נשמות? האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה? מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים? למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים? האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד? מקלחת.. מי אמר מסריח?? 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 14. עם או בלי ספוג ? 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? 21. על מה אתם רבים ? 22. יש לכם חדר פרטי ? 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? ולבסוף.. האם אי פעם.... שיקרתם? גנבתם? הלכתם מכות? ירדתם על מישהו בכוונה? השתתפתם בחרם? עשו עליכם חרם? הרגשתם לבד? חשבתם על התאבדות? ניסיתם לשים קץ לחיים? איחלתם למישהו מוות? הייתם חולים יותר משבוע? אישפזו אותכם? הייתם אצל פסיכולוג? אצל פסיכיאטר? אצל רופא נשים? הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ? התעלפתם? קנית בגד שלא לבשת מעולם? הרגשתם "טובים יותר מאחרים"? פגעתם במישהו? שברתם למישהו את הלב? שברו לכם את הלב? התחילו איתכם? התחלתם עם מישהו? התנשקתם? התנשקתם עם בן מינכם? התמזמזתם? ביצעתם אקט מיני במצב שיכרות? ביצעתם אקט מיני בפומבי? הייתם עם מישהו למטרות הנאה מינית? שתיתם משקה אלכוהולי? השתכרתם? השתכרתם עד אובדן חושים? עישנתם סיגריה? לקחתם סמים? התחרטתם על משהו שעשיתם? הייתם ערים לילה שלם? דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות? ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע? הייתם בחו"ל? הרגשתם שרודפים אחריכם? פתחתם חשבון בנק? התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט? התחזתם למישהו שאתם לא במציאות? הגשמתם חלום? הסתגרתם בחדר יום שלם? הברזתם מבית ספר? ברחתם מהבית? אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים? גנבתם כסף מההורים? נשארתם ערים לראות את הזריחה? הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר? השתתפתם בהפגנה? הייתם בהופעה? ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע? השתתפתם בטקס בבית ספר? הקמתם אוהל בגינה? תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים? הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין? ישנתם יום שלם? הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם? דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות? דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים? התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו? זכיתם בהגרלה? השתתפתם בתחרות? זכיתם? גרמו לכם להסמיק? גרמו לכם לבכות? דחפו אותכם בתור? עמדתם יותר משעתיים בתור? התביישתם במוצא שלכם? הייתם גאים בהיותכם ישראלים? השתתפתם בהצגה? התאהבתם במורה? התאהבתם במבוגר? הרגשתם מאושרים? זה רק נראה ארוך.. טוב נו לא.. זה באמת הייה ארוך, אבל יש לי הרבה על מה לפצות =]]

אמן סלע

New member
ישש שאלון :)

הוא אחד הארוכים....מקווה לשרוד ~בולעת רוק~ מהי לדעתך משמעות החיים? אין משמעות..בכל מקרה נמות... האם פעם פקפקת בעצם קיומך? כן...הרבה פעמים... מה קורה משהו אחרי המוות? לא יודעת...אני מאוד מקווה..כי אם לא אני סתם אשתעמם...=\ האם יש גילגול נשמות? לא ניראלי..אני רוצה להאמין שכן !! האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? לא ניראלי =\ האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה? חחח נשמע מגניב...אמ..לא יודעת... מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים? שהם דפוקים [?] למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים? מגיע לי לחיות כי אני חמודה :) והמטרה היא לשרוד כמה שיותר חחחחח האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד? כן..ניראלי...הגיוני אם העולם ישאר כמו שהוא היום...האנשים יכחידו את עצמם.... מקלחת.. מי אמר מסריח?? ממ... 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? בחורף- שונאת, בקיץ - אוהבת 3> 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? מה ההבדל?! אמבטיה זה שאשכרה יושבים באמבטיה שעות וכל זה...אםך כן אז אני עושה דוש :p 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם ... 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? עם כולם...חחח אבא מסבן לי ת'תחת...מה נראלכם ?! 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 10...לפעמים 15 דק' אבל פעם ב...אחרי טיולים חחח 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו הרבל אסנס וסבון..לא זוכרת איך קוראים לו...=\ 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד...בד"כ... 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? בד"כ כן... 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני מה אני יצא ערומה :S? 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? בטן.... 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם, פעמיים... 14. עם או בלי ספוג ? בלי..!!! איכ ספוגגגגג 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא... 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? בלי גרבים...רק נעלים של חורף..! 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל פעם שמתקלחים...אצלי הז עסקת חבילה...!! 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות אוי לא!!! קמה, מצחצחת שיינים...בצפר...דברים שיש אח"הצ [כל יום זה משו שונה] והולכת לישון ... :) 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח אחד, בן 11 וחצי :p 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא ממש ...פה ושם כאפות D: 21. על מה אתם רבים ? סתם אנ י מציקה לו והוא לי לפעמים..חחח 22. יש לכם חדר פרטי ? יאפ :p 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? יש הרבה כאלה...ולא צריך שמות... 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על זה שאני מסתובבת כל הזמן ברחובותת =\ 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא זכור לי משו..ניראלי שהייתי קטנה אמרו לי להיות בחדר...אבל אני לא בטוחה..=\ 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? כעיקרון זה לא דמי כיס ...מתי שאני צריכה אבא מביא...אבל הוא שם לא כל חודש בבנק 100 ש"ח :| 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם... 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בבית ואז לחברה.. :*) 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת...מה אני ילך ערומה בחוצות הבית?!?! 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? חחחח כן...אבל בלחש...חחח לוידעת למהה... 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושה !! כראוי...!

אמן סלע

New member
חיקלתי את זה לשנייים...

המערכת רמזה לי שחפרתי חחחחחח הנה ההמשך :) ולבסוף.. האם אי פעם.... שיקרתם? כן גנבתם? כן הלכתם מכות? כן ירדתם על מישהו בכוונה? אולי... השתתפתם בחרם? לא עשו עליכם חרם? לא הרגשתם לבד? כן חשבתם על התאבדות? אולי ניסיתם לשים קץ לחיים? לא איחלתם למישהו מוות? כן...למורה לגיאוגרפיה חח נו באמת... הייתם חולים יותר משבוע? לא ניראלי...באעבועות שהייתי קטנה אישפזו אותכם? כן, אבל בקטנה.... הייתם אצל פסיכולוג? לא אצל פסיכיאטר? לא אצל רופא נשים? לא [!!] הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ? לא.... התעלפתם? לא שידוע לי חחח קנית בגד שלא לבשת מעולם? לא... הרגשתם "טובים יותר מאחרים"? לפעמים... פגעתם במישהו? כן...אבל לא בכוונה... שברתם למישהו את הלב? לא שידוע לי ...אני מאוד מקווה שלא... שברו לכם את הלב? כן התחילו איתכם? כן התחלתם עם מישהו? לא התנשקתם? לא התנשקתם עם בן מינכם ? לא התמזמזתם? לא ביצעתם אקט מיני במצב שיכרות? לא שידוע לי חחחחח ביצעתם אקט מיני בפומבי? לא הייתם עם מישהו למטרות הנאה מינית? לא איזה... שתיתם משקה אלכוהולי? כן [!!11] :) השתכרתם? בערך... השתכרתם עד אובדן חושים ? לא צריך לעוףףף... עישנתם סיגריה? כן לקחתם סמים? לא התחרטתם על משהו שעשיתם? ברוררר הייתם ערים לילה שלם? כן דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות? לא ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע? לא הייתם בחו"ל? כן הרגשתם שרודפים אחריכם? כן פתחתם חשבון בנק? כן התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט? כן..אבל זה היה בצחוק..נו כיתה ו' חחח התחזתם למישהו שאתם לא במציאות? לא שידוע לי :O הגשמתם חלום? כן ניראלי... הסתגרתם בחדר יום שלם? לא הברזתם מבית ספר? כן חחחחחח ברחתם מהבית? כן אבל לקצת זמן... אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים? אחי זה נקרא אימוץ בע"ח? גנבתם כסף מההורים? לא... נשארתם ערים לראות את הזריחה? לא..חח כאילו נשארתי ערה אבל לא בשביל לראות את הזריחה :8 הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר? כן , ניראלי... השתתפתם בהפגנה? כן חחח הייתם בהופעה? כן... ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע? כן חחח השתתפתם בטקס בבית ספר? כן הקמתם אוהל בגינה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סוכה...לפני שמונים שנה... חחחחח תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים? כן הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין? כן חחח ישנתם יום שלם? לאאא אניחושבת שאני ינסה לעשות ת'דבר הזה מתישהו!!.. הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם? ניראלי... דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות? לא דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים? לא חחח..דיברתי עם עצמי בטלפון כדי שיחשבו שאני מדברת עם אבא ולא יאנסו אותי =X התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו? לא ניראלי... זכיתם בהגרלה? לא שזכור לי...אני דיי חסרת מזל :S השתתפתם בתחרות? כן זכיתם? כן גרמו לכם להסמיק? כן ^^ גרמו לכם לבכות? כן >< דחפו אתכם בתור ? כן ברור חחח נו אני גרה בישראל... עמדתם יותר משעתיים בתור? לא ניראלי.... התביישתם במוצא שלכם? כן חחח...היה לי תקופת התכחשות לזה שאני רבע רוסייה אבל עכשיו אני מוצהרת ^^ :) הייתם גאים בהיותכם ישראלים? בטח! השתתפתם בהצגה? כן... התאהבתם במורה? במורה ממין נקבה...באישיות שלה... התאהבתם במבוגר? כן... הרגשתם מאושרים? לא....

יאאאאאאאא..רינה אני אוהבת אותך!!!:)

מהי לדעתך משמעות החיים? אהממ...החיים? האם פעם פקפקת בעצם קיומך?כן מה קורה משהו אחרי המוות?לא יודעת,תשאלו את מי שמת
האם יש גילגול נשמות?אני חושבת שכן האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? לא יודעת האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה? לא יודעת,אפעם לא חשבתי על זה מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים?אני נוטה להגיד שזה שטויות,אבל אולי באמת יש להם כוחות..ואם יש להם שיעזבו את המתים בשקט ושיתנו לנשמה שלהם מנוחה. למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים? לא יודעת האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד?אולי מקלחת.. מי אמר מסריח?? 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת...אבל לפעמים אני מתעצלת שממש ממש קר לי. 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת..לפעמים פעמים...בקייץ. 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד:] 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? נממ...20 דקות גג 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? סבון של תינוקות..ושמפו טיבעי שאמא קנתה לי מים המלח..(אבל בדר"כ אין משהו קבוע,מה שבא ליד
) 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד!אני לא ילדה קטנה 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כבר עניתי 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני:] 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? אני חושבת שכבר ענינו על השאלון הזה! 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? תלוי... 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? אהממ נראלי שכן:S 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? אני חופפת מתי כשאני מרגישה צורך 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות: בוקר:קמה. 08:45 -נכנסת לכיתה באיחור רב:] צהריים-בית/בייביסיטר,שנ"צ 17:00-קן!ולא צריך להוסיף מילה מיותרת 22:00-בית...א.ערב,מקלחת 23:00 - לישוווווווווון טוב זה הסדר יום,המאוד לא מפורט שלי.שיהיה. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אנחנו 4 אחים.אחותי -27,אח-25,אח-23 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לפעמים 21. על מה אתם רבים ? על שטויות 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ?דיי ! 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? נממ...אני לא רעה אז אני לא מקבלת עונשיםP: 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? ישנים בקן! 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושה:] ולבסוף.. האם אי פעם.... שיקרתם?קצת גנבתם?לא הלכתם מכות?כן ירדתם על מישהו בכוונה?לא השתתפתם בחרם?כן עשו עליכם חרם?לא הרגשתם לבד?כן חשבתם על התאבדות?לא ניסיתם לשים קץ לחיים? לא איחלתם למישהו מוות?אולי הייתם חולים יותר משבוע? לא אישפזו אותכם?חצי יום..ושנולדתי חחח הייתם אצל פסיכולוג?לא אצל פסיכיאטר?לא אצל רופא נשים?לא(סתומרת..עדיין לא!) הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ? חחחחחחחחחחח לא התעלפתם?לא קנית בגד שלא לבשת מעולם?לא הרגשתם "טובים יותר מאחרים"?לא פגעתם במישהו?כן שברתם למישהו את הלב?לא יודעת,מקווה שלא שברו לכם את הלב?כן התחילו איתכם?כן התחלתם עם מישהו? נממ התנשקתם ?
התנשקתם עם בן מינכם?לא התמזמזתם? נו ..זה נושא רגיש אצלי
ביצעתם אקט מיני במצב שיכרות?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ביצעתם אקט מיני בפומבי?חח לא הייתם עם מישהו למטרות הנאה מינית?לא שתיתם משקה אלכוהולי?יין של קידוש,נקרא? השתכרתם?לאO: השתכרתם עד אובדן חושים?לא! עישנתם סיגריה?לאO: (די אני תמימה עוד לא הפנמתם?) לקחתם סמים?לא התחרטתם על משהו שעשיתם?כן הייתם ערים לילה שלם?כן! דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות?כן! ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע? מדצופי..הו..י.אא... הייתם בחו"ל?אופקרוס הרגשתם שרודפים אחריכם?חח כן פתחתם חשבון בנק?לא התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט? חחחח הו הו הו..הרבה פעמים חחחח*נוסטלגיה* התחזתם למישהו שאתם לא במציאות?רק בצאט! הגשמתם חלום? נממ.. הסתגרתם בחדר יום שלם?כע הברזתם מבית ספר?כן *כיתהטאהמאהמ* ברחתם מהבית?לא אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים?לא גנבתם כסף מההורים?לא נשארתם ערים לראות את הזריחה?כע הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר?אני חושבת.. השתתפתם בהפגנה?ברור! הייתם בהופעה?יאפ ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע?יאפ השתתפתם בטקס בבית ספר?חח כע הקמתם אוהל בגינה?חח לא תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים?לא הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין?כן ישנתם יום שלם?לא הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם?קצת..זה היה פעם דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות?חחח האמת שכן... דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים?אהה זה רק בגלל שהלכתי לבד בחושך ופחדתי מהשיכור ההוא! התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו?לא זכיתם בהגרלה?לא השתתפתם בתחרות?לא זכיתם?לא גרמו לכם להסמיק?כע(זה לא נחשב..זה המצב הטיבעי שלי!) גרמו לכם לבכות? יותר מידי דחפו אותכם בתור? חח כע עמדתם יותר משעתיים בתור?לא התביישתם במוצא שלכם?לא!אני עירקית ואניי גאה בזה!כפרות על העדה המושי מושלמת שלי! הייתם גאים בהיותכם ישראלים?תמיד:] השתתפתם בהצגה?כמעט....*כיתהז'חןחוגתאטרון* התאהבתם במורה?לא התאהבתם במבוגר?לא הרגשתם מאושרים?כן כבר נגמר??

jast

New member
חוגתאטרון אימפריההה חחחח../images/Emo6.gif

חח איזה מצחיק זה להזכר... כיתה ז'.. פייי וואו:} אני יצאתי מזה לא תמימה פה יחסית לאחרים. חח הלוהלו רינה תעני גם את על השאלון!!!!

נכון אני מרגישה מה זה זקנה,

ובכלל נראה לי שכיתה ז' היתה לפני מאה אלף שנה.. וברור שחוג תאטרון אימפריה!כרפעלינו!איזה שחקנים טובים הינו!(ממש) ורינה,חן צודקת..גם את צכה לענות!

jast

New member
LOL ממש.....

קודם כל, כיתה ז' באמת היה מזמן, לפני 5 שנים.. זה המון. והיינו שחקנים כאלה גרועים, במיוחד הילד הגינגי הקטן, ניראה לי קראו לו אריאל או משו, פאק! איך שנאתי אותו!!!!!! נתנו לו את התפקידים הכי טובים, והוא כזה מעאפןןןן!!!! גרררררר... והיה גם את אנה שהייתה עליזה בהצגה, ותמיד טעננו שהיא הבת של יאנה והיא עושה לה פרוטקציותXDD ועם כל הילדים הקטנים האלה שהתחלנו להמציא קונספרציות מפגרות חחחחחח ובכיתה ט' היה איזה ערב אינטימי או משו והיו שאלות ואני שאלתי אותך מה חשבת עלי בפעם הראשונה שראית אותי ואת אמרת שזה היה בחוג בכיתה ז' ושאת פחדת ממני כי הייתי פריקית בלקרית קטנה כזאת...

יואו נכוןןןןןןןן

איך התעצבנתי,כי האנה ההיא באה לאיזה שיעור ניסיון וקיבלה את התפקיד הראשי! וזה ממש ממש עיצבן אותי! והיה את יוסי..אבל יוסי היה חמוד חחח...בטח שילמו לו בשביל שהוא יגיד שהוא הרבה זמן נמצא בחוג הזהXD והילדים היו הכי מעצבנים, בואלס,תקעו אותי עם איזה ננס שבקושי הגיע לברכיים שלי
אח הנוסטלגיה

jast

New member
וואייי

בואלס הייתי עם סיוון ניראלי, איך אהבתי אותה, אני עד רואה אותה בשקם לפעמים... ויוסי באמת היה חמוד, כל הזמן הייתי מרביצה לו
ותכלס, כולם אהבו את אנה, היא הייתה יפה כזאת והכל והיא הייתה ממש חמודה, אבל תמיד כשהיא לא הייתה מהזה היינו מרכלים עליהXD והיינו אומרים שהלוואי היא תהיה חולה ואז יבחרו מישהו אחר שישחק את עליזה.

חחחחחחחח לא נכון היא לא היתה יפה

סיוון היתה ממש יפה...!!! גמני אהבתי אותה.. והיתה גם ג'ינג'ית שמנה כזאת ..אבל היא היתה נחמדה..נו...זו שהיתה מכשפה. הכי חמודה היתה המדריכה..היא היתה כזאת..פשושה! כל הזמן התחנפתי אליה,חשבתי אולי זה יעזור והיא תתן לי תפקיד יותר טוב

jast

New member
אני זוכרתתת

המדריכה זאת עדי:} היא באמת הייתה חמודה. והמכשפה הייתה רעות, זאת לא הגינגית. הגינגית לא זוכרת איך קראו לה, אבל אני כל הזמן רואה אותה בדרך לבצפר, היא תמיד אומרת לי שלום:] מה היה התפקיד שלך בכלל?

*רגע הפסקה ממתמטיקה*

האמת אני לא זוכרת... אני זוכרת שהיו לי כמה תפקידים קטנים...(ולא חשובים..אבל שש..זה בינינו
) ותמיד היתי בין הטובים, מה היה התפקיד שלך? (דיי זה כזה נוסטלגיה,חברים-ספרו גם אתם על כל מיני חויות ילדות שלכם!)

jast

New member
אני הייתי דג.

היו לי כמה משפטים.. גם היה איזה משו שהייתי סתם עובר אורח כזה שדיבר עם אריאל... והוא היה צריך לצעוק עלי
וגם עוד כמה תפקידים קטנים. אבל אין תפקידים קטנים, יש רק שחקנים קטנים! (ותכלס, אנחנו היינו שחקנים מאד קטנים)

דג?!!?

בואנה יש ליי זיכרון של ציפור! תכלס..הינו שחקנים קטנים..ולא חשובים..העלילה היתה סביב "עליזה"... דווקא הרעיון של ההצגה היה יפה,רק חבל שהם הרסו אותה כשביימו אותה,ובזה שהביאו צוציקים..ממש צוציקים. (עאלק "עשו להם אודישנים" פחחחח כן ואותי עשו באצבע!) בכל מקרה, אני חושבת שכדאי שנסיים את הדיון שלנו כאן,זה לא עניינם של חברי הפורום איזה תפקיד הינו בהצגה של חוג תאטרון בכיתה ז'..חחחחחח:]

jast

New member
יו, שאלון ישרא

מהי לדעתך משמעות החיים? 42 DUHH האם פעם פקפקת בעצם קיומך? אוף, דיי אנ'לא יכולה עניתי על זה כבר.. אני מדלגת. מה קורה משהו אחרי המוות? האם יש גילגול נשמות? האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה? מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים? למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים? האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד? מקלחת.. מי אמר מסריח?? 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבים
3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אמבטיה 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? כמה שבא לי 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בדרכ בבוקר. 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד!!!!!! (ואם כבר מישהו עוזר, הייתי מעדיפה שזה לא יהיה אחות או אמא...) 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? שעות 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? כיף:] 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד... 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? בדרכ, ואפילו לפעמים כמה פעמים ביום 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני, לפעמים אחרי. 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? בחורף, נעלי בית 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? מתי שהשיער נהיה מגעיל 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות מה שיש באותו יום, אין משו קבוע 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? שתי אחיות שהשנה הן בנות 25 ו30 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? פעם היינו הולכים מכות מלאא 21. על מה אתם רבים ? על הכל, אבל היום אנחנו לא רבות כבר 22. יש לכם חדר פרטי ? כן, אפילו שתיים(אחד שהיה של אחותי) 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אחת, מיין. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על הכל 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא לצאת למסע לפולין
26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 50 בחודש 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כבר לא(אלא אם כן הם גרים בעיר אחרת ואז אין לי מקום אחר) 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? כשהיינו עושים את זה אז כן 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? תלוי אם יש אנשים ועד כמה קר 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? כן 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? שוב, תלוי אם יש אנשים ואם קר.

jast

New member
המשך....

ולבסוף.. האם אי פעם.... שיקרתם? כל אחד.. גנבתם? סוכריה אולי כשהייתי קטנה. הלכתם מכות? כן, גם כשהייתי קטנה ירדתם על מישהו בכוונה? הו, את זה אני עושה כל הזמן. השתתפתם בחרם? לא בצד שעשה את החרם, תמיד כשעשו על מישהו חרם אני הייתי היחידה בדרכ שמדברת איתו עשו עליכם חרם? כן הרגשתם לבד? כשעשו עלי חרם? לא. בכלליות בחיים? כן. חשבתם על התאבדות? כן. ניסיתם לשים קץ לחיים? כן. איחלתם למישהו מוות? כן, אבל לא התכוונתי ברצינות הייתם חולים יותר משבוע? כן אישפזו אותכם? כן הייתם אצל פסיכולוג? כן אצל פסיכיאטר? כן אצל רופא נשים? לא הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ? כן התעלפתם? לא קנית בגד שלא לבשת מעולם? לא מעולם, אבל יש איזה גינס שלבשתי פעם אחת וזהו. הרגשתם "טובים יותר מאחרים"? כן פגעתם במישהו? כן שברתם למישהו את הלב? כן:/ שברו לכם את הלב? כן התחילו איתכם? כן התחלתם עם מישהו? לא, בעצם יש מצב שכן התנשקתם? כן התנשקתם עם בן מינכם? כן התמזמזתם? פפ איזה שאלות הבאתם... כן ביצעתם אקט מיני במצב שיכרות? לא הייתי במצב שיכרות אז סביר להניח שלא. ביצעתם אקט מיני בפומבי? כן הייתם עם מישהו למטרות הנאה מינית? זה בדרכ מה שעושים. לא??? אתם מתכוונים אם ניצלתי מישהו שלא באמת אהבתי, אז כן. שתיתם משקה אלכוהולי? כן השתכרתם? לא השתכרתם עד אובדן חושים? לא עישנתם סיגריה? כן לקחתם סמים? כן התחרטתם על משהו שעשיתם? כל הזמן הייתם ערים לילה שלם? כן.. דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות? כן ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע? כן הייתם בחו"ל? כן הרגשתם שרודפים אחריכם? כן פתחתם חשבון בנק? לא התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט? כן התחזתם למישהו שאתם לא במציאות? כן חח הגשמתם חלום? כן הסתגרתם בחדר יום שלם? כן הברזתם מבית ספר? כן.. יותר מידי ברחתם מהבית? לא אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים? חח לא בידיוק אבל כשהייתי קטנה היה לי אוסף שבלולים במגירה של התחתונים
גנבתם כסף מההורים? לא נשארתם ערים לראות את הזריחה? כן הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר? כן השתתפתם בהפגנה? כן הייתם בהופעה? כן ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע? כן(הדבר הכי דפוק שהחלטתי לעשות בחיים לעזוב טיול שהייתי צוות טכני באמצע ולנסוע עם המאבטח לאשקלון. חחח שני מעירה אותי באמצע הלילה ואומרת שהיא מצאה מישהו שנוסע לאשקלון ואמרתי יאללה.. חחח אני לא מתחרטת לשניה) השתתפתם בטקס בבית ספר? כן הקמתם אוהל בגינה? לא בגינה, כי אין לנו.. אבל בבית. תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים? כן הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין? כן ישנתם יום שלם? כן הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם? לא דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות? כן דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים? כןXD התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו? כן.... זכיתם בהגרלה? כן השתתפתם בתחרות? כן זכיתם? כן גרמו לכם להסמיק? כן גרמו לכם לבכות? כן דחפו אותכם בתור? כן, ודחפתי אותם בחזרה, אני מהזה מתעצבנת כשעושים דברים כאלה חחחח עמדתם יותר משעתיים בתור? כן, בחול התביישתם במוצא שלכם? כן, כל הזמן הייתם גאים בהיותכם ישראלים? כן השתתפתם בהצגה? כן התאהבתם במורה? לא במורה, במדריך התאהבתם במבוגר? כן הרגשתם מאושרים? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

mulon1984

New member
סבבה

מהי לדעתך משמעות החיים? אין משמעות לחיים האם פעם פקפקת בעצם קיומך? זה בלתי אפשרי. "אני חושב משמע אני קיים". אני יכול לפקפק בהכל, אבל לפקפק בעצמי זה לא הגיוני. מה קורה משהו אחרי המוות? אחרי המוות אין כלום האם יש גילגול נשמות? לא. אל תהיו מטופשים. האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? לא האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה? לא מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים? הוזים או רמאים למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים? אין מטרות, אין סיבות. the abyss gazes also. המשמעות היחידה שתהיה היא המשמעות שאנחנו ניתן. האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד? הלוואי. הגיע הזמן באמת. מקלחת.. מי אמר מסריח?? 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהב להתקלח, שונא לעמוד ערום, בקור על הסמרטוט ולחכות עד שיהיו מים חמים. 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש. רחמנות על הכינרת. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? כמה שצריך. 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד, לבד. 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? עשר דקות 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? מה שנמצא לידי באותו הרגע. אני בן. 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן. 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ראש, ומשם ממשיך עם כוח המשיכה. 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת (וואו, שאלון ממש רציני, הא?) 14. עם או בלי ספוג ? עם בובספוג!!! 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? כן 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? בחורף- נעלי בית. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? פעם במקלחת. 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות? זאת השאלה הכי לא ברורה ביקום. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 אחים קטנים. 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? בוודאי. 21. על מה אתם רבים ? על מה שצריך 22. יש לכם חדר פרטי ? תודה לאל כן. טוף, השתעממיתי מהשאלון. מצטער. הקטע עם המקלחת הרג אותי.

מי חזר מאנגליה?

מהי לדעתך משמעות החיים? קח פרי ותהיה לי בריא. האם פעם פקפקת בעצם קיומך? לא. מה קורה משהו אחרי המוות? לא יודעת. האם יש גילגול נשמות? אולי. האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? כן. האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה? כן. מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים? כיף להם. למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים? אני באמת לא יודעת, זה עמוק לי מידי. האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד? כן. מקלחת.. מי אמר מסריח?? הא? 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אחד המקומות שאני הכי אוהבת בבית זאת המקלחת. 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? מה שבא. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 3 בדר"כ. 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בוקר צהרים וערב D: 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? ;[ 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? אמבטיה חצי שעה ודוש רבע שעה. 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו האדאנדשולדרס וסבון דאב. 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אני נכנסת בלי שאומרים לי. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן. 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? תלוי במצב רוח. 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? בית שחי. 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? אחת? 14. עם או בלי ספוג ? עם. 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא. 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? תלוי כמה קר לי. וכמה חשוב לי להיות בריאה. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום. 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות למי יש כוח. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אחגדול בן 20 עוד מעט, אחותגדולה בת 18 עוד מעט ואחקטן בן 11 וחצי D: 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא 21. על מה אתם רבים ? לא רבים כבר. 22. יש לכם חדר פרטי ? כן. 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? המ. אני לא יודעת. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? בקושי קורה וכשקורה זה על החדר. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא יודעת. 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? חמישים שקל לחודש. 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחים כשבא 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת. [השאלון הזה היה כבר או שיש לי דה ז'ה וו ממש חזק?] 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא. 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת. ולבסוף.. האם אי פעם.... שיקרתם? ברור. גנבתם? לא. הלכתם מכות? לא רציני, נראה לי. ירדתם על מישהו בכוונה? כן ;[ השתתפתם בחרם? לאלא. עשו עליכם חרם? לא. הרגשתם לבד? כן. חשבתם על התאבדות? פפ. ניסיתם לשים קץ לחיים? פפ. איחלתם למישהו מוות? כן? אבל לא ברצינות. הייתם חולים יותר משבוע? לא יודעת. אישפזו אותכם? כן. הייתם אצל פסיכולוג? כן. אצל פסיכיאטר? לא. אצל רופא נשים? לא. הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ? בקטנה כזה. התעלפתם? כן. קנית בגד שלא לבשת מעולם? ברור. הרגשתם "טובים יותר מאחרים"? אולי. פגעתם במישהו? אני רוצה להגיד שלא אבל אני בטוחה שכן. שברתם למישהו את הלב? כן. שברו לכם את הלב? כן התחילו איתכם? כן. התחלתם עם מישהו? כן. התנשקתם? כן. התנשקתם עם בן מינכם? כן. התמזמזתם? כן. ביצעתם אקט מיני במצב שיכרות? כן. ביצעתם אקט מיני בפומבי? כן. הייתם עם מישהו למטרות הנאה מינית? מה זה הייתם? שתיתם משקה אלכוהולי? כן. השתכרתם? כן. השתכרתם עד אובדן חושים? כן. עישנתם סיגריה? כן. לקחתם סמים? לא. התחרטתם על משהו שעשיתם? כן. הייתם ערים לילה שלם? לפני היום, לא ישנתי יומיים. דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות? כן. ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע? אתמול חזרתי :p הייתם בחו"ל? DDD: הרגשתם שרודפים אחריכם? כן. פתחתם חשבון בנק? כן DD: התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט? לא התחזתם למישהו שאתם לא במציאות? לא הגשמתם חלום? כן. הסתגרתם בחדר יום שלם? כן. הברזתם מבית ספר? כן. ברחתם מהבית? כן. אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים? לא. גנבתם כסף מההורים? לאלא. נשארתם ערים לראות את הזריחה? כן. הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר? אהא. השתתפתם בהפגנה? כן. הייתם בהופעה? כן. ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע? כן. השתתפתם בטקס בבית ספר? כן. הקמתם אוהל בגינה? חחח כן. תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים? לא. הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין? כן. ישנתם יום שלם? כן. הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם? כ..כמעט. דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות? חח כן. דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים? לא נראה לי. התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו? לא. זכיתם בהגרלה? כן. השתתפתם בתחרות? כן. זכיתם? כן. גרמו לכם להסמיק? כן. גרמו לכם לבכות? כן. דחפו אותכם בתור? כן. עמדתם יותר משעתיים בתור? אולי. התביישתם במוצא שלכם? לא הייתם גאים בהיותכם ישראלים? [לשם הבהרה, אתמול בלילה חזרתי ממשלחת שמייצגת את ישראל באנגליה.] השתתפתם בהצגה? ברור. התאהבתם במורה? לא. התאהבתם במבוגר? לא. הרגשתם מאושרים? כן! הודגש באמצעות מדגישומטיק
אני!

למעלה