שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

לדעתך משמעות החיים? האם פעם פקפקת בעצם קיומך? מה קורה משהו אחרי המוות? האם יש גילגול נשמות? האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה? מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים? למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים? האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד?

sapiri5

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo113.gif

לדעתך משמעות החיים?משמעות החיים.... האם פעם פקפקת בעצם קיומך? חחחחחח אני אף-פעם לא מפקפקתתתת
חח חברה שלי באה אליי לפני שלושה ימים ואומרת לי פתאום:"אל תפקפקי בי
" ואני:"
" ואז התחלנו לצחוק כי היה לה משעמם והיא סתם באה אליי
מה קורה משהו אחרי המוות?
האם יש גילגול נשמות? יש??
האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום?אני חושבת.. ש... לא יודעת אולי כן ואולי לא האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה?חחח לא אני נשמה בטוח האדמה מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים? בולשיט? למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים?להאכיל את כל הילדים היתומים הרעבים באפריקה (אחרי שאני אהיה מפורסמת..) האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד?מהה?? מה זה השאלות האלה??

מהממת11

New member
עונה../images/Emo13.gif

לדעתך משמעות החיים? כן האם פעם פקפקת בעצם קיומך? כן מה קורה משהו אחרי המוות? ממ... הנשמה ממשיכה לחיות איפשהו.. האם יש גילגול נשמות? לא יודעת.. האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? יש את שניהם האם לדעתך אחרי המוות את פשוט נשמה שמעופפת לה? אולי לא יודעת.. מה את חושבת על כל המיסטיקנים שמתקשרים עם המתים? שהם שקרנים.. וגם לא.. למה מגיע לך לחיות לדעתך? מה המטרה שלך בחיים? לא יודעת איך מטרה לחיים שלי לפחות בנתיים.. חוץ מלאהוב את חבר שלי
האם האנושות תחדל להתקיים יום אחד? אולי...

למעלה