שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

הדבר הכי כיף שעשיתי בחופש- תיכננתי לעשות אבל לא יצא לי- כמה מבחנים מחכים לי אחרי החופש- מתוכם למדתי ל___. אכלת סופגניות/לביבות- כמה סופגניות אכלתם בערך- סופגניה מועדפת בטעם. ריבה/ריבת חלב/שוקולד/אחר-פרט- הלכת לפסטיגל/הצגות/כל דבר אחר- השתתפת בהדלקת נרות חנוכיה- דבר מוזר שקרה לי בחופש- דבר שקניתי במהלך החופש- פאדיחה שקרתה לי במשך החופש- דבר מיוחד שקרה לי בחופש- מתנות שקיבלתי בחג החנוכה- אוכל מועדף עלי שאכלתי בחנוכה- מקום מיוחד שהלכתי אליו- שיר ששמעתי המון

ady18

Well-known member
עונה

הדבר הכי כיף שעשיתי בחופש-קניון תיכננתי לעשות אבל לא יצא לי- כמה מבחנים מחכים לי אחרי החופש- מתוכם למדתי ל___. אכלת סופגניות/לביבות-כן כמה סופגניות אכלתם בערך-סביבות ה3 סופגניה מועדפת בטעם. ריבה/ריבת חלב/שוקולד/אחר-פרט- וניל הלכת לפסטיגל/הצגות/כל דבר אחר- השתתפת בהדלקת נרות חנוכיה- דבר מוזר שקרה לי בחופש- דבר שקניתי במהלך החופש- פאדיחה שקרתה לי במשך החופש- דבר מיוחד שקרה לי בחופש- מתנות שקיבלתי בחג החנוכה- אוכל מועדף עלי שאכלתי בחנוכה-לביבות מקום מיוחד שהלכתי אליו- שיר ששמעתי המון- איתי, אריק

../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif

הדבר הכי כיף שעשיתי בחופש- נפגשתי עם חברה? תיכננתי לעשות אבל לא יצא לי- לא היה משהו כזה כמה מבחנים מחכים לי אחרי החופש- ווואוווווווווווווווו אפילו קשה לספור אותם\1! מתוכם למדתי ל___.1................ אכלת סופגניות/לביבות-סופגניות כמה סופגניות אכלתם בערך- 4? סופגניה מועדפת בטעם. ריבה/ריבת חלב/שוקולד/אחר-פרט- ריבה וגם ריבת חלב זה בסדר.. אבל עדיף ריבה הלכת לפסטיגל/הצגות/כל דבר אחר- לא.. מחר אני הולכת מטעם בית ספר בעעעעעעעעעעעעעעעעעע השתתפת בהדלקת נרות חנוכיה-לא דבר מוזר שקרה לי בחופש-לא זכור דבר שקניתי במהלך החופש-^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ פאדיחה שקרתה לי במשך החופש-לא קרה דבר מיוחד שקרה לי בחופש- כלום.. (חופש משעמם הא?) מתנות שקיבלתי בחג החנוכה- כסף. חח! אוכל מועדף עלי שאכלתי בחנוכה-סופגניות..!? מקום מיוחד שהלכתי אליו- החוצה שיר ששמעתי המון: דיסק של דניאל!

D o r B

New member
../images/Emo137.gif- היא עדיין פה?../images/Emo3.gif../images/Emo216.gif

הדבר הכי כיף שעשיתי בחופש- ממ ירושלים תיכננתי לעשות אבל לא יצא לי- לישון יותר! כמה מבחנים מחכים לי אחרי החופש- או או. המון
מתוכם למדתי ל-0
אכלת סופגניות/לביבות-
כמה סופגניות אכלתם בערך- 4 אולי סופגניה מועדפת בטעם. ריבה/ריבת חלב/שוקולד/אחר-פרט- ריבה
הלכת לפסטיגל/הצגות/כל דבר אחר-
השתתפת בהדלקת נרות חנוכיה- בבית, ברור. דבר מוזר שקרה לי בחופש- לא ממש מוזר אבל מצחיק
הייתי אצל סבתא שלי והיא ביקשה שננקה לה קצת אבק במזנון
טוב נו..
קיצר ניקיתי, פתאום אני מוצא כפית ליד הטלויזיה
וזה אולי לא נשמע מצחיק אבל באותו רגע התפוצצתי מצחוק
אני כזה "סבתא יש פה כפית
" והיא אומרת "אוי שמתי אותה לאורי גלר
" ואני כזה "חחחחחחחחח. נבלה"
דבר שקניתי במהלך החופש- כלום פאדיחה שקרתה לי במשך החופש-
דבר מיוחד שקרה לי בחופש- כלום נו
מתנות שקיבלתי בחג החנוכה- כסף
אוכל מועדף עלי שאכלתי בחנוכה- לביבה
מקום מיוחד שהלכתי אליו- הכותל שיר ששמעתי המון: ליתיום, צועקים על אהבה, החדשים של מירי ואבריל, Wake me up when september ends.

למעלה