שאלון:

HaDaRoSh

New member
חחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

גמני קראתי באתר של הבלאק, אבל היה רשמת מטר חמישים ושתיים
חחחח שיחליטו

Cuttie Cat

New member
נו זה 1.57 בדוקקק

גם אפשר לראות עליה. 1.63 היא לא כי אין לה רגליים ארוכות יחסית... ו52 היא גם לו כי אני 53 והיא בדוק יותר גבוה ממני. והיה כתוב בIMDB שהיא 57 ואז הם שינו את זה אבל אצל רב השחקניות או זמרות שדי נמוכות כתוב שהן 1.63... חחח איזה חפירה הבאתי וואו

עונה..../images/Emo3.gif

. שם: משי שם משפחה:סנקר חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין! גיל: 12 מין: נקבה מספר זהות: מאיפה לי סוג דם: נראה לי +O אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:נראה לך שאני אבדוק עכשיו?!?!? גובה: 57 מטר משקל: לא בדקתי לאחרונה
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? בינוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא למה?ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?מצידי בחינם זאת חולצת בצפר חח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?לא את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?לאאאא מה השעה עכשיו? 19:09 איפה בדקת? בשעון !!! למה דווקא שם? כי בא לי!! מה הצלצול של הפלאפון שלך? יש לי כל מיני אבל הכל של הבלאק אייד פיז! מתי הורדת אותו? תיקון.. אותם כל חודש אני מורידה (כי יש לי 3 הורדות מתנה כל חודש =] ) את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת מאוד! את/ה עייף/ה עכשיו?כן למה ? כי עשיתי שיעורים לפני כמה זמן.. מתי הלכת אתמול לישון? אמממ...12 חח מה עשית עד אז? הייתי במחשב =] יש לך יס או הוט? יסס מרוצה ממה שיש לך?כן היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? MTV למה? כי אני חולת מוזיקה איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? יSWEET 16 כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?כל עוד אני צופה בטלוויזיה..אז..שעתיים.. מה זמן את/ה מבלה מול המחשב?משאני גומרת ש"ב על שאני הולכת לישון =) זה הרבה לדעתך? לא מה את/ה עושה במחשב? הרבה דברים את/ה מסתכלת באתרי סקס? לאא איחסס את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר?לא אני נשבעת שלא! את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? לחברה מעצבנת שלי !! למה דווקא לו/ לה? כי היא מעצבנת שרוצה לבלות איתי היא פשות נדבקת!!מגעילה אחת! היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?לפעמים.. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן! גנבת פעם?לא! רצחת? לאאאאאאא נאפת? מה זה? בגדת? לא! התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא !אני לא בנדם כזה.. הרבצת?כןן למי? לבנים המעצבנים שבכיתה שלי =\ למה?כי הם מעצבנים! יש לך זיכרון טוב? כן מה הטעם שלך במוסיקה?היפ הופ ופופ מהי הלהקה האהובה עליך? הבלאק אייד פיז הזמר האהוב? טאבו הזמרת האהובה? פרגי השחקן האהוב? וויל סמית השחקנית האהובה?אמנדה ביינס הסרט האהוב?קליק הסדרה האהובה? זוםזום למה דווקא הסדרה הזאת?לא יודעת ממליץ/ה עליה? כן אבל זה רק ליס.. ז'אנר אהוב בטלויזיה: אין לי ז'אנר אהוב בספרות: אי לי מאכל אהוב? ספגתי=] למה דווקא המאכל הזה?כי זה טעים!! איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? מאכלים שאתם לא מכירים אבל הם מאוד חריפים=\ כמה כסף יש לך בקופה? הרבה זה הרבה לדעתך? כן כמה את/ה מבזבז/ת ביום?אני לא כל יום מבזבזת.. על מה בעיקר? דיסקים באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?חנות דיסקים עם מי? חברות שלי למה דווקא איתו/איתה? כדי שתערך לי חברה=] מה האייקון האהוב עלייך? אין למה דווקא הוא? אין לי!!! כואב לך משהו עכשיו? כן מה? כל הגוף למה? היה לי היום ספורט תלכו להכיר את המורה הזאת =\ מה הספקת לעשות היום? לקום,ללכת לבצפר=[, לראות TV, לעשות ש"ב, ועכישו אני במחשב =] כמה זמן את/ה מול המחשב היום? לא יודעת =) משעמם לך עכשיו?קצת מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? כלום

עכשיו משעמם ליי ובאלי לענות!!חחח

שם:שני שם משפחה:עמוס חבר/ חברה/ בעל/ אישה:לא ולא ולא ולא. גיל:13 ב-11.01 מין:נקבה מספר זהות:
רוצים גם טלפון?כתובת?חח סוג דם:מאיפה לי?!.. אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:בערך 5 סנטימטרים חחח גובה:אנערףף משקל:לא יודעתת..חח תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?בינוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?כן. אכפת לך מזה?לא כ"כ למה?ככה! בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?אולי 60 ש"ח?..חח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?לפעמים-תלוי במצבי רוח.. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?אני לא בדיוק יודעת מה זה נרקיסיסטיות... את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא.טוב נו...אולי לפעמים... לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?לא. מה השעה עכשיו?20:11 איפה בדקת?בשעון פה על המסך. למה דווקא שם?כי זה הכי קרוב אליי מה הצלצול של הפלאפון שלך?סתם מנגינה מעפנהה.. מתי הורדת אותו?לא הורדתי. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?סתם..לא היה לי מה לשיםם.. את/ה עייף/ה עכשיו?לא. למה?ככהה יאא זה שאלון דיי חופר חחח מתי הלכת אתמול לישון?בשעה-11 בלילה. מה עשית עד אז?ראיתי נולד לרקוד. יש לך יס או הוט?הוט-בדיוק היום עשו לנו. מרוצה ממה שיש לך?ל----א!!!
היית רוצה להחליף?כןןןןןןןןן!! -יש השיר שלנו,וראש גדולל ולא יהיה לי את זההה חחחח מה הערוץ המועדף עליך?24,mtv למה?כי אני אוהבת לשמוע מוסיקה ולרקוד איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?כמעט כולם.. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?דיי הרבהה.. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?בואו נגיד שכמעט כל היוםם זה הרבה לדעתך?מאודדדדדדד..חחח מה את/ה עושה במחשב?גולשת בפורומים,איסיקיו,שומעת שירים,וכו'.. את/ה מסתכלת באתרי סקס?ל-א.חחח את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לללללללללללללללא!. את/ה משקר?עכשיו לא. את/ה נוהג לשקר הרבה?לא. למי את/ה משקר הכי הרבה?אולי לחברות לפעמים..ואולי להורים לפעמיםם..חחח למה דווקא לו/ לה?כי ככה. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?כן.-אבל אני לא משקרת הרבה-פה ושםם חחחח את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?לא יודעת. גנבת פעם?לא. רצחת?לא. נאפת?לא. בגדת?לא. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא. הרבצת?לפני כמה שנים ולא זוכרת למיי..חחח למי?כתוב אחד מעל. למה?ככהההההההההה. יש לך זיכרון טוב?כן-בלי עין הרעע!!
מה הטעם שלך במוסיקה?פופ,היפהופ,סופט רוק..וכל מיני..רק לא דיכאון ומזרחית. מהי הלהקה האהובה עליך?bep ברור לא? הזמר האהוב?דניאל זלברשטיין. הזמרת האהובה?פרגי,נינט,ורוני. השחקן האהוב?אממ..רן דנקר..אין מישהו במיוחדד השחקנית האהובה?מממ לא יודעתת נינט? חח הסרט האהוב?טיטאניק,איזה מין שוטרת,ויש עוד כמהה.. הסדרה האהובה?השיר שלנו. למה דווקא הסדרה הזאת?כי אני חולה על הסדרה הזאת. ממליץ/ה עליה?ב-רוררררררר! ז'אנר אהוב בטלויזיה:מה? ז'אנר אהוב בספרות:מה? מאכל אהוב?פיצה. למה דווקא המאכל הזה?כי זה טעיםםם איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?בורקסים.חחח כמה כסף יש לך בקופה?אין לי!אני תמיד מבזבזת!חחחח זה הרבה לדעתך?לאאא כמה את/ה מבזבז/ת ביום?תלוי עם אני יוצאת לאינשהואא.. על מה בעיקר?בגדים,נעליים,אוכל,ועוד כל מיני שטויות למיניהםם.. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?בגדים ונעליים!! עם מי?חברות,אמא..לא יודעתת.. למה דווקא איתו/איתה?כי בא לי!!!!! חחח מה האייקון האהוב עלייך?מתפוז פה?-
ועוד כל מיני.. למה דווקא הוא?כי הוא מגניבב.. כואב לך משהו עכשיו?הראשש מה?הראש!! למה?כי השאלון הזה שגע אותייי חח מה הספקת לעשות היום?לראות טלווזיה,וליהיות במחשב,ולאכול!חחחח כמה זמן את/ה מול המחשב היום?הרבההה! משעמם לך עכשיו?כןןן מאודד.. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?משתעממתת!!

עונה!ועכשיו משעמם לי ובאלי לענות!חח

שם:שני שם משפחה:עמוס חבר/ חברה/ בעל/ אישה:לא ולא ולא ולא. גיל:13 ב-11.01 מין:נקבה מספר זהות:
רוצים גם טלפון?כתובת?חח סוג דם:מאיפה לי?!.. אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:בערך 5 סנטימטרים חחח גובה:אנערףף משקל:לא יודעתת..חח תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?בינוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?כן. אכפת לך מזה?לא כ"כ למה?ככה! בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?אולי 60 ש"ח?..חח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?לפעמים-תלוי במצבי רוח.. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?אני לא בדיוק יודעת מה זה נרקיסיסטיות... את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא.טוב נו...אולי לפעמים... לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?לא. מה השעה עכשיו?20:11 איפה בדקת?בשעון פה על המסך. למה דווקא שם?כי זה הכי קרוב אליי מה הצלצול של הפלאפון שלך?סתם מנגינה מעפנהה.. מתי הורדת אותו?לא הורדתי. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?סתם..לא היה לי מה לשיםם.. את/ה עייף/ה עכשיו?לא. למה?ככהה יאא זה שאלון דיי חופר חחח מתי הלכת אתמול לישון?בשעה-11 בלילה. מה עשית עד אז?ראיתי נולד לרקוד. יש לך יס או הוט?הוט-בדיוק היום עשו לנו. מרוצה ממה שיש לך?ל----א!!!
היית רוצה להחליף?כןןןןןןןןן!! -יש השיר שלנו,וראש גדולל ולא יהיה לי את זההה חחחח מה הערוץ המועדף עליך?24,mtv למה?כי אני אוהבת לשמוע מוסיקה ולרקוד איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?כמעט כולם.. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?דיי הרבהה.. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?בואו נגיד שכמעט כל היוםם זה הרבה לדעתך?מאודדדדדדד..חחח מה את/ה עושה במחשב?גולשת בפורומים,איסיקיו,שומעת שירים,וכו'.. את/ה מסתכלת באתרי סקס?ל-א.חחח את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לללללללללללללללא!. את/ה משקר?עכשיו לא. את/ה נוהג לשקר הרבה?לא. למי את/ה משקר הכי הרבה?אולי לחברות לפעמים..ואולי להורים לפעמיםם..חחח למה דווקא לו/ לה?כי ככה. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?כן.-אבל אני לא משקרת הרבה-פה ושםם חחחח את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?לא יודעת. גנבת פעם?לא. רצחת?לא. נאפת?לא. בגדת?לא. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא. הרבצת?לפני כמה שנים ולא זוכרת למיי..חחח למי?כתוב אחד מעל. למה?ככהההההההההה. יש לך זיכרון טוב?כן-בלי עין הרעע!!
מה הטעם שלך במוסיקה?פופ,היפהופ,סופט רוק..וכל מיני..רק לא דיכאון ומזרחית. מהי הלהקה האהובה עליך?bep ברור לא? הזמר האהוב?דניאל זלברשטיין. הזמרת האהובה?פרגי,נינט,ורוני. השחקן האהוב?אממ..רן דנקר..אין מישהו במיוחדד השחקנית האהובה?מממ לא יודעתת נינט? חח הסרט האהוב?טיטאניק,איזה מין שוטרת,ויש עוד כמהה.. הסדרה האהובה?השיר שלנו. למה דווקא הסדרה הזאת?כי אני חולה על הסדרה הזאת. ממליץ/ה עליה?ב-רוררררררר! ז'אנר אהוב בטלויזיה:מה? ז'אנר אהוב בספרות:מה? מאכל אהוב?פיצה. למה דווקא המאכל הזה?כי זה טעיםםם איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?בורקסים.חחח כמה כסף יש לך בקופה?אין לי!אני תמיד מבזבזת!חחחח זה הרבה לדעתך?לאאא כמה את/ה מבזבז/ת ביום?תלוי עם אני יוצאת לאינשהואא.. על מה בעיקר?בגדים,נעליים,אוכל,ועוד כל מיני שטויות למיניהםם.. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?בגדים ונעליים!! עם מי?חברות,אמא..לא יודעתת.. למה דווקא איתו/איתה?כי בא לי!!!!! חחח מה האייקון האהוב עלייך?מתפוז פה?-
ועוד כל מיני.. למה דווקא הוא?כי הוא מגניבב.. כואב לך משהו עכשיו?הראשש מה?הראש!! למה?כי השאלון הזה שגע אותייי חח מה הספקת לעשות היום?לראות טלווזיה,וליהיות במחשב,ולאכול!חחחח כמה זמן את/ה מול המחשב היום?הרבההה! משעמם לך עכשיו?כןןן מאודד.. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?משתעממתת!!

avivoOsh2

New member
עונההה.../images/Emo9.gif גם כן משועממת.../images/Emo6.gif

שם: אביב שם משפחה:
חבר/ חברה/ בעל/ אישה: לא.
גיל:13 כרגע. מין:נקבה מספר זהות: מאיפה אני זוכרת..משהו עם הרבה שלושים..טוב מהזה מעניין..
סוג דם: אניודעת
אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: ????? גובה: לא זוכרת עכשיו
משקל: דובה
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? פיצי...חח סתם..בינוני. את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כה?!
אכפת לך מזה? לא.
למה? כי השאלון הזה מעצבן ברמות. וכי משעמם לי.
בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? נמ.... את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא.כי אני לא חתיכה.
לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?
את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא שונאת אנשים חשים אוח...
לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מאיפה לי
מה השעה עכשיו? אמ 17:44 איפה בדקת? בשעון של המחשב :] למה דווקא שם? כי זה מה שיש לי נודניקקק.:S מה הצלצול של הפלאפון שלך? אין לי פלאפון. מתי הורדת אותו? לא הורדתי כי אין לי פלאפון וזה מספיק מעצבן אותיי.
אל תצחקו. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? איןןןן לי תבין כבר.
נימאס לי להתעצבן על שאלון. את/ה עייף/ה עכשיו? כןןן. למה? לפני יומיים חזרתי מח"ול ב1 בלילה והיום קמתי ב7 בבוקר כי הלכתי לאנשהו. מתי הלכת אתמול לישון? אמ אתמול 11 וחצי.12. מה עשית עד אז? אוכל...מחשב..טלויזיה..טלפון..מקלחת..
יש לך יס או הוט? הוט
מרוצה ממה שיש לך? כןןןןןןן
היית רוצה להחליף? לא חלילה וחסה.
מה הערוץ המועדף עליך? mtv. למה? ככההההה שתוק כבר סעמק. משעמם לי.
איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? אמ TRL בעיקר... ועוד כל מיני.
כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? ממש טיפה לא הרבה שעה שעה וחצי. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? אמ הרבה. משעמם. זה הרבה לדעתך? כן. מה את/ה עושה במחשב? תפוז. מסן.אימייל[בודקת כל פעם].
את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא. מי הביא את השאלות האלה?! את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? אני לא ואני לא. נקודה. את/ה משקר? לאאא
את/ה נוהג לשקר הרבה? לא.. למי את/ה משקר הכי הרבה? אני לא משקרת די כבר. למה דווקא לו/ לה? אני לא. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? אני לא שאלון אידיוט.
את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? גנבת פעם? חי חי פילחתי.בח"ול. כדור כזה שהם שמים בחג מולד הקטנים הנוצצים.
זה נחשב?! רצחת? כמעט.
נאפת?לא. בגדת?לאא. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לאאאאאאאא. הרבצת? כן. למי? לאחים שלי. חי חי. :) למה? כי הם מעצבנים. יש לך זיכרון טוב? בערך. מה הטעם שלך במוסיקה? אמ היפ הופ פופ טיפה ראפ ואני יודעת מה עוד.
מהי הלהקה האהובה עליך? הבלאקקק.
הזמר האהוב? ג'סטין.
הזמרת האהובה? פרג..
השחקן האהוב? צ'אנינג טאטום.או איך שלא קוראים לו[סטפ אפ].
השחקנית האהובה? אנג'ליה ג'ולי גם.
הסרט האהוב? ישלה ביצים..סטפ אפ..רוקדים ברחובות[נולדו לרקוד
] ועוד.. הסדרה האהובה? טי אר אל.
למה דווקא הסדרה הזאת? ככה. ממליץ/ה עליה? שיהיה. ז'אנר אהוב בטלויזיה: אניודעת[?!] ז'אנר אהוב בספרות: לא קוראאת. מאכל אהוב? פסטה ופיצה. שמנה שכמותי.
למה דווקא המאכל הזה? ככה. איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? 700 בערך. זה הרבה לדעתך? יכול להיות. כמה את/ה מבזבז/ת ביום? אמ כלום אני חוסכת לאייפוד. על מה בעיקר? כלוום באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? אמ בגדים. עם מי? חברות טובות בעיקר. למה דווקא איתו/איתה? כי יש צחוקים וככה.
מה האייקון האהוב עלייך? אמ כולם. למה דווקא הוא? איזה שאלון מעצבן.
כואב לך משהו עכשיו? כן. מה? הראש. למה? כי השאלון הזה מעצבן ברמות קשות. מה הספקת לעשות היום? הרבה. כמה זמן את/ה מול המחשב היום? אמ 4 שעות נראלי. משעמם לך עכשיו? כן. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? עונה על שאלונים טיפשיים ומתעצבנת עלייהם.

gali56

New member
../images/Emo9.gif

את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא. מי הביא את השאלות האלה?! חה

avivoOsh2

New member
../images/Emo4.gif

מה עםזה?!
שאלון ארוך חחחח
התחלתי להתעצבן עליו מרוב שהוא ארוך.XD

HaDaRoSh

New member
נולדו לרקוד ../images/Emo99.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

איזה סרט יפהההה
חחח והרגת אותי "פילחתי"

avivoOsh2

New member
חחחחח.../images/Emo6.gif

נכוןןן איזה סרט מושלם.
אני יכולה לראות אותו אלף פעמים ולא ישעמם לי.הוא פשוט מהמם.

למעלה