עונההה.../images/Emo9.gif גם כן משועממת.../images/Emo6.gif
שם: אביב שם משפחה:
חבר/ חברה/ בעל/ אישה: לא.
גיל:13 כרגע. מין:נקבה מספר זהות: מאיפה אני זוכרת..משהו עם הרבה שלושים..טוב מהזה מעניין..
סוג דם: אניודעת
אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: ????? גובה: לא זוכרת עכשיו
משקל: דובה
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? פיצי...חח סתם..בינוני. את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כה?!
אכפת לך מזה? לא.
למה? כי השאלון הזה מעצבן ברמות. וכי משעמם לי.
בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? נמ.... את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא.כי אני לא חתיכה.
לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?
את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא שונאת אנשים חשים אוח...
לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מאיפה לי
מה השעה עכשיו? אמ 17:44 איפה בדקת? בשעון של המחשב :] למה דווקא שם? כי זה מה שיש לי נודניקקק.:S מה הצלצול של הפלאפון שלך? אין לי פלאפון. מתי הורדת אותו? לא הורדתי כי אין לי פלאפון וזה מספיק מעצבן אותיי.
אל תצחקו. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? איןןןן לי תבין כבר.
נימאס לי להתעצבן על שאלון. את/ה עייף/ה עכשיו? כןןן. למה? לפני יומיים חזרתי מח"ול ב1 בלילה והיום קמתי ב7 בבוקר כי הלכתי לאנשהו. מתי הלכת אתמול לישון? אמ אתמול 11 וחצי.12. מה עשית עד אז? אוכל...מחשב..טלויזיה..טלפון..מקלחת..
יש לך יס או הוט? הוט
מרוצה ממה שיש לך? כןןןןןןן
היית רוצה להחליף? לא חלילה וחסה.
מה הערוץ המועדף עליך? mtv. למה? ככההההה שתוק כבר סעמק. משעמם לי.
איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? אמ TRL בעיקר... ועוד כל מיני.
כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? ממש טיפה לא הרבה שעה שעה וחצי. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? אמ הרבה. משעמם. זה הרבה לדעתך? כן. מה את/ה עושה במחשב? תפוז. מסן.אימייל[בודקת כל פעם].
את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא. מי הביא את השאלות האלה?! את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? אני לא ואני לא. נקודה. את/ה משקר? לאאא
את/ה נוהג לשקר הרבה? לא.. למי את/ה משקר הכי הרבה? אני לא משקרת די כבר. למה דווקא לו/ לה? אני לא. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? אני לא שאלון אידיוט.
את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? גנבת פעם? חי חי פילחתי.בח"ול. כדור כזה שהם שמים בחג מולד הקטנים הנוצצים.
זה נחשב?! רצחת? כמעט.
נאפת?לא. בגדת?לאא. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לאאאאאאאא. הרבצת? כן. למי? לאחים שלי. חי חי.

למה? כי הם מעצבנים. יש לך זיכרון טוב? בערך. מה הטעם שלך במוסיקה? אמ היפ הופ פופ טיפה ראפ ואני יודעת מה עוד.
מהי הלהקה האהובה עליך? הבלאקקק.
הזמר האהוב? ג'סטין.
הזמרת האהובה? פרג..
השחקן האהוב? צ'אנינג טאטום.או איך שלא קוראים לו[סטפ אפ].
השחקנית האהובה? אנג'ליה ג'ולי גם.
הסרט האהוב? ישלה ביצים..סטפ אפ..רוקדים ברחובות[נולדו לרקוד
] ועוד.. הסדרה האהובה? טי אר אל.
למה דווקא הסדרה הזאת? ככה. ממליץ/ה עליה? שיהיה. ז'אנר אהוב בטלויזיה: אניודעת[?!] ז'אנר אהוב בספרות: לא קוראאת. מאכל אהוב? פסטה ופיצה. שמנה שכמותי.
למה דווקא המאכל הזה? ככה. איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? 700 בערך. זה הרבה לדעתך? יכול להיות. כמה את/ה מבזבז/ת ביום? אמ כלום אני חוסכת לאייפוד. על מה בעיקר? כלוום באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? אמ בגדים. עם מי? חברות טובות בעיקר. למה דווקא איתו/איתה? כי יש צחוקים וככה.
מה האייקון האהוב עלייך? אמ כולם. למה דווקא הוא? איזה שאלון מעצבן.
כואב לך משהו עכשיו? כן. מה? הראש. למה? כי השאלון הזה מעצבן ברמות קשות. מה הספקת לעשות היום? הרבה. כמה זמן את/ה מול המחשב היום? אמ 4 שעות נראלי. משעמם לך עכשיו? כן. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? עונה על שאלונים טיפשיים ומתעצבנת עלייהם.