שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

שם- גיל- איזור מגורים- תפוז: מתי נרשמתם לתפוז? מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק? חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום? אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו? אם כן-איזה? אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל? אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)? כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז? בכמה פורומים אתם נמצאים? כמה ניקים של לכם? מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)? אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')? אוהבים את האייקונים של תפוז? הולכים להרבה מפגשי פורום? איזה פורום אתם הכי אוהבים? מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק? משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn? איך הגעתם בכלל לתפוז? יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז? מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם? אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')?

just adiki

New member
אחלה שאלון../images/Emo8.gif

שם-עדי גיל-16 איזור מגורים-השפלה
תפוז: מתי נרשמתם לתפוז?פףף.. לא זוכרת.. לפני שנה וקצת משהו כזה.. מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק?שירי מימון
חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום?לא
(אני ילדה טובה
) אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו?
אם כן-איזה?שירי מימון
אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל?אולי אני אפתח פורום הלנה פפריזו
אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)?לא
אדום אימפריההההה) כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז?נראה לי שעכשיו זה יהיה הרבה
בכמה פורומים אתם נמצאים?שתיים. כמה ניקים של לכם?שתיים אחד זה just adiki ואחד זה הקודם שאני לא משתמשת בו שירי מימון היא דיווה אוי ויש גם את הגמד של מיכל והגמד של ספיר
מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)?כי כולם קוראים לי עדיקי.. או דיקו או דיקי או עדיקו לא משנה בכל אופן.. אז זה היה נשמע לי חמוד
אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')?כן, הם אחלה
אוהבים את האייקונים של תפוז?כן, חמודים. הולכים להרבה מפגשי פורום?הייתי רק שתיים של פורום אירוויזיון. וזה גם לא היה מפגש פורום, אחד זה סתם היה פגישה של כמה חברה בעזריאלי ואחד זה היה מפגש בנות
איזה פורום אתם הכי אוהבים?אני לא יודעת, שני הפורומים מדהימים. עם האנשים מפורום אירו' אני יותר בקשר [טלפוני, מסנג'ר פגישות] לא שזה אומר משהו על האנשים המדהימים שפה
, אבל בסה"כ אני נהנת בשני הפורומים
אחרי הכל אם לא לא הייתי בהם
. מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק?שלוש, גם באקזיט הייתי תקופה קצרה. משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn?לא. איך הגעתם בכלל לתפוז?גלשתי עם חברה ושאלתי אותה אם יש פורום לשירי אז היא אמרה שיש לכל בנאדם אפשרי חזרתי הביתה פתחתי ניק והכל זה כבר בעבר. יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז?כן. מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם?כשמיהו עושה
אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')?מוזיקה
שבת שלום

אני

שם- איריס גיל- עוד שבוע בדיוק 13!! איזור מגורים-ערד תפוז: מתי נרשמתם לתפוז? לפני שנה מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק? פלוריסיינטה חח! חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום? לא אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו? לא אם כן-איזה? אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל? הייתי רוצה... הייתי רוצה לפתוח פורום ללימור אטיאס אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)? אדומים? כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז? אמ.. לאדעת בכמה פורומים אתם נמצאים? שתיים כמה ניקים של לכם? אחד מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)? שירי שירי לי? ששירי תשיר לי? אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')? אמ.. כן אוהבים את האייקונים של תפוז? כן הולכים להרבה מפגשי פורום?לא איזה פורום אתם הכי אוהבים? שיריייי מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק?בערך 5 משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn? ממזמן לא שיחקתי אבל עכשין כשאת מזכירה לי את זה.. אני אשחק..! איך הגעתם בכלל לתפוז? מאחותי יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז?כן.. מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם? כן אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')? את הכללל!

ady18

Well-known member
עונה

שם-יעל גיל-22 איזור מגורים-ראשון תפוז: מתי נרשמתם לתפוז?אני שנה ומשהו או שנתים בערך מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק?אהבה מעבר לפינה או בלוג טי וי חברתי חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום?לא אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו?לא אם כן-איזה? אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל?לא רוצה אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)?לא כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז?המון בכמה פורומים אתם נמצאים?למעלה מחמש כמה ניקים של לכם?1 מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)?כי סתם חסוי ולמי שמכיר אותי אומרת את האמיתי אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')?לא שינה לי במיוחד אוהבים את האייקונים של תפוז?לא ממש משתמשת הולכים להרבה מפגשי פורום?לא בעיקר בהופעות אם זה נחשב איזה פורום אתם הכי אוהבים?קרן,שירי,איה,אריק ,מירי ולא חסר מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק?אני בעיקר ב5-7 פורמים בממוצע משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn?כן איך הגעתם בכלל לתפוז?היה חידון של משהו ואז אמרו שחיבים להרשם וככה המשכתי יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז?כן מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם?לא אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')?מוזיקה ושאלונים

../images/Emo9.gif

שם-נועה. גיל-14 איזור מגורים-השרון. תפוז: מתי נרשמתם לתפוז?לא זוכרת.. מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק?אקזיט. חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום?לא. אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו?לא. אם כן-איזה? אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל?לא ניראה לי. אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)?לא. כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז?אממ שעתיים-שלוש. בכמה פורומים אתם נמצאים?3 אני חושבת.. ויש כאלה שלפעמים אני נכנסת לראות מה חדש
כמה ניקים של לכם?אחד. מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)?סתם רציתי כינוי ובן דוד שלי הציע לי נושקה וזהו.
אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')?לא. אוהבים את האייקונים של תפוז?הם נחמדים
הולכים להרבה מפגשי פורום?לא. איזה פורום אתם הכי אוהבים?שירי מימון
מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק? 4 או 5. משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn? לא. איך הגעתם בכלל לתפוז? בן דוד שלי הראה לי
יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז? יש לי בן דוד כאן. וגם חברה שלי בתפוז אבל לא בפורומים שאני נמצאת בהם.. מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם?לפעמים. אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')?מוזיקה.

linoy7

New member
../images/Emo41.gif

שם- לינוי גיל- 16 ומשו
איזור מגורים- ת"א תפוז: מתי נרשמתם לתפוז? יולי 2005 מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק? טב"ע חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום?
אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו? לא
קומונה, זה נחשב?
אם כן-איזה? ---- אם לא-הייתם רוצים? בטח
איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל? הווווו
אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)? לא... קומונה, זה נחשב?
כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז? הרבה
בכמה פורומים אתם נמצאים? 3-4
כמה ניקים יש לכם? הרבה
מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)? לא יודעת
אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')?
אוהבים את האייקונים של תפוז?
אבל חסר |נעל|!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הולכים להרבה מפגשי פורום? לא הולכת
איזה פורום אתם הכי אוהבים?
מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק? 3 משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn? לא איך הגעתם בכלל לתפוז? חח בתקופת טב"ע- יום אחד כשהסתיימה הסדרה, היה בכתוביות את הכתובת של הפורום. אז נכנסתי
יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז? תגדירו "ממש מכירים"
מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם?
אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')? מוזיקה
שאלונים
סדרות

cate71

New member
נ'י

שם-קייט גיל- 16 איזור מגורים-שדרות תפוז: מתי נרשמתם לתפוז?לפני שנתיים בערך מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק?אקזיט חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום?לע אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו?לע אם כן-איזה?_____ אם לא-הייתם רוצים?לא נראה לי...זה נשמה סבבה..אבל זה לא בשבילי איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל? אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)?מה זאת אומרת???? כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז?די הרבה....לפחות 3 שעות ביום בכמה פורומים אתם נמצאים? 5 כמה ניקים של לכם? 1 מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)? cate71 קוראים לי קייט..ובשביל להדגיש ת'שם אז כתבתי אותי עם C אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')? אמממ כן אוהבים את האייקונים של תפוז?איו על אייקונים של תפוז הולכים להרבה מפגשי פורום?לע איזה פורום אתם הכי אוהבים?שירי מימון...לא רק בגלל שאני מעריצה אותם גם בגלל שיש פה אחלה של אנשים מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק?7 משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn?לע איך הגעתם בכלל לתפוז?דף בית שלי היה פעם פרפר ושם היו מליון אתרים ואחד מהם היה תפוז יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפוז?כל העולם גולש בתפוז מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם? אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')?הכל..פורום שירי_כי אין פורום אחר שדומה לו!!!!!!!!

עונה../images/Emo178.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

אחרון והולכים ללמוד(אם אני אכשל זה בגללכם
) שם-הדר גיל-16 איזור מגורים-השרון/צפון תפוז: מתי נרשמתם לתפוז
יולי 2004 מהו הפורום הראשון בתפוז שלקחתם בו חלק
אקזיט חסמו אותכם פעם מאישזהו פורום
לא!!!!!!!!!!! אתם בעצמכם מנהלים פורום כלשהו
לא אם כן-איזה
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אם לא-הייתם רוצים? איזה פורום הייתם פותחים/רוצים לנהל
אין לי זמן לניהול אתם אדומים בפורום כלשהו (ובאיזה פורום,אם כן)
לא כמה זמן אתם מבזבזים על גלישה בתפוז
היום כבר פחות פעם החיים שלי היו פה גם עכשיו אבל לא הכל עכשיו יש לי יותר חיים
בכמה פורומים אתם נמצאים
זה הרשמי של שירי אה בעצם רק בתפוז אז זה אממ אקזיט אממ השמיניה אמממ האלופה אבל רק פה אני כותבת בקביעות! כמה ניקים של לכם
1 אה בעצם יש לי עוד 2 של גמד ענק מה פירוש הניק הנוכחי שלכם (ז"א,מה פירוש השם/למה דווקא השם הזה)
כי רציתי להיות בפורום של אקזיט לא הבנתי בכלל מה זה שנרשמתי ורשמו שם עכשיו לא הבנתי מה זה ודון דון הוא הכלב של מלי והוא כזה חמוד אז מה שרשמתי חשבתי שלכל פורום יהיה שם אחר מסתבר שלא
אוהבים את השינויים של תפוז (השינוי בעמוד הפורומים,השינוי בעמוד ההוספת תגובה וכו')
מתרגלים אוהבים את האייקונים של תפוז
כן רק חסר להם
|נעל|
!!!!!!!!!!!!!!! הולכים להרבה מפגשי פורום
לא,אפילו לא הכלתי לאחד איזה פורום אתם הכי אוהבים
זהההההההההההההההההההה
מה המספר המירבי של הפורומים שלקחתם בהם חלק
בתפוז??אמממ 7 ניראה לי אבל שוב רק פה אני ממש פעילה משחקים לפעמים בעמוד המשחקים של תפוז-GameOn
כן חחחחחח איך הגעתם בכלל לתפוז
ראיתי אקזיט והאתר שלהם בתפוז אז נכנסתי ואז ראיתי פורום עם תגובות של המנחים אז התלהבתי ונרשמתי. יש אנשים שאתם ממש מכירים שגם כן גולשים בתפו
נוי
מפרסמים בחגים ברכת חג שמח מהפורום שלכם
לא
אופס אילו תחומים של פורומים אתם אוהבים (ז"א,מדע/מוזיקה/שאלונים וכו')
מוזיקה ותוכניות פשוט חשבתי באיזה תחום של פורומים אני נמצאת ואלו התחומים

למעלה