שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

האם את מנויה בחדר כושר? איזה? באיזה חוגים את משתתפת או שהשתתפת בעבר? מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כמה זמן את מקדישה לפעילות גופנית ביום? בשבוע? באיזה סוג של פעילות גופנית היית רוצה לעסוק ועד עכשיו לא יצא לך? איפה את מעדיפה להתעמל? בבית או במכון כושר? בשביל מה את עושה ספורט: בשביל הדיאטה, כיף, כושר? מה המרחק הכי גדול שרצת אי פעם ברצף? באיזו פעילות גופנית את הכי מתקשה לעסוק? האם פעילות גופנית מהווה חלק גדול מחייך, או חלק זניח?

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif ספורט ספורט ספורט ^^

האם את מנויה בחדר כושר? איזה? האמת שלא, אבל כנראה שאני ארשם בקרוב. באיזה חוגים את משתתפת או שהשתתפת בעבר? של ספורט? אמממ, רק רקדתי תמיד. עכשיו אני בהיפהופ-ג'אז, כבר שנה 3 באותו מקום. ולפני זה הייתי בעוד חוג ג'אז ולפני זה גם, ולפני זה בכיתה ג' הייתי בהתעמלות אומנותית. וכשהייתי ממש קטנה, בגיל 5-7, אז הייתי בבאלט. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? ריקוד-דרך חיים >______________O O כמה זמן את מקדישה לפעילות גופנית ביום? בשבוע? בבצפר יש פעמיים בשבוע ספורט, אני פעמיים בשבוע רוקדת, והולכים להליכות 3 פעמים בשבוע בערך. באיזה סוג של פעילות גופנית היית רוצה לעסוק ועד עכשיו לא יצא לך? איפה את מעדיפה להתעמל? בבית או במכון כושר? מכון. בשביל מה את עושה ספורט: בשביל הדיאטה, כיף, כושר? שילוב של שלושתם. מה המרחק הכי גדול שרצת אי פעם ברצף? לא רצתי, אבל הלכתי את כל נתניה כמעט בצעדה. באיזו פעילות גופנית את הכי מתקשה לעסוק? שכיבות סמיכה וכו'. האם פעילות גופנית מהווה חלק גדול מחייך, או חלק זניח? הממ, זה לא משתלט לי על החיים. אבל בהחלט זה חלק מסדר יום.

coullette

New member
^^

האם את מנויה בחדר כושר? איזה? כן.שייפ
באיזה חוגים את משתתפת או שהשתתפת בעבר? ספינינג,קיקבוקס,אירובי מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? אירובי דאנס וספינינג אבל זה דופק את הברכיים כמה ימים את מקדישה לפעילות גופנית בשבוע? 2-3 באיזה סוג של פעילות גופנית היית רוצה לעסוק ועד עכשיו לא יצא לך? שחיה,אין בריכה איפה את מעדיפה להתעמל? בבית או במכון כושר? במכון בשביל מה את עושה ספורט: בשביל הדיאטה, כיף, כושר? דיאטה וכושר מה המרחק הכי גדול שרצת אי פעם ברצף? לא יודעת באיזו פעילות גופנית את הכי מתקשה לעסוק? הליכון.זה משעמם האם פעילות גופנית מהווה חלק גדול מחייך, או חלק זניח? חלק נורמלי

דללה

New member
"זה רק ספורט...."

האם את מנויה בחדר כושר? איזה? כן, במועדון ספורט ליד הבית שלי.. באיזה חוגים את משתתפת או שהשתתפת בעבר? בעבר- בלט, היפ הופ וקצת כדורסל.. והיום אני שרה ורוקדת בלהקה בר"ג.. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? מחול כמה זמן את מקדישה לפעילות גופנית ביום? בשבוע? כיום שבוע.. רק בלהקה כי אסור לי יותר (מחלת הנשיקה) באיזה סוג של פעילות גופנית היית רוצה לעסוק ועד עכשיו לא יצא לך? לא חשבתי על זה איפה את מעדיפה להתעמל? בבית או במכון כושר? מכון כושר בשביל מה את עושה ספורט: בשביל הדיאטה, כיף, כושר? כושר, דיאטה וכיף מה המרחק הכי גדול שרצת אי פעם ברצף? לאדעת.. אני אברר עם המורה שלי לספורט
באיזו פעילות גופנית את הכי מתקשה לעסוק? טריאתלון האם פעילות גופנית מהווה חלק גדול מחייך, או חלק זניח? גדול

hilonet14

New member
עונה...../images/Emo178.gif

האם את מנויה בחדר כושר? איזה?לא באיזה חוגים את משתתפת או שהשתתפת בעבר? ריקוד מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? אירובי כמה זמן את מקדישה לפעילות גופנית ביום? בשבוע? חצי שעה- /שעה באיזה סוג של פעילות גופנית היית רוצה לעסוק ועד עכשיו לא יצא לך?פילאטיס איפה את מעדיפה להתעמל? בבית או במכון כושר? בבית בשביל מה את עושה ספורט: בשביל הדיאטה, כיף, כושר? כושר מה המרחק הכי גדול שרצת אי פעם ברצף?5 ק"מ בבצפר באיזו פעילות גופנית את הכי מתקשה לעסוק? נממ האם פעילות גופנית מהווה חלק גדול מחייך, או חלק זניח? ריקוד מאוד גדול וריצה מאוד קטן

baril

New member
../images/Emo80.gifספורט ../images/Emo47.gif

האם את מנויה בחדר כושר? איזה? לא. אני עודלא בת 14, אבל שאני יהיה אני בטח יירשם לאחד באיזה חוגים את משתתפת או שהשתתפת בעבר?כדורסל
מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורסל כמה זמן את מקדישה לפעילות גופנית ביום? בשבוע?ביום אממ בערך שעתיים כל יום ובשבוע 7 פעמים בשבוע. באיזה סוג של פעילות גופנית היית רוצה לעסוק ועד עכשיו לא יצא לך?כדורגל, למרות שאני משחקת די הרבה אבל ל מקצועית איפה את מעדיפה להתעמל? בבית או במכון כושר?בבית בשביל מה את עושה ספורט: בשביל הדיאטה, כיף, כושר?גם גם וגם מה המרחק הכי גדול שרצת אי פעם ברצף?ניראלי 2500 באיזו פעילות גופנית את הכי מתקשה לעסוק?ריצות ארוכות [ 1000 ,1500,2000] האם פעילות גופנית מהווה חלק גדול מחייך, או חלק זניח?חלק מאוד גדול

דנטל

New member
כושר

האם את מנויה בחדר כושר? איזה? לא באיזה חוגים את משתתפת או שהשתתפת בעבר? בלט, היפ הופ מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? סקס כמה זמן את מקדישה לפעילות גופנית ביום? בשבוע? כמעט 0 באיזה סוג של פעילות גופנית היית רוצה לעסוק ועד עכשיו לא יצא לך? לא הייתי רוצה איפה את מעדיפה להתעמל? בבית או במכון כושר? בית בשביל מה את עושה ספורט: בשביל הדיאטה, כיף, כושר? כיף מה המרחק הכי גדול שרצת אי פעם ברצף? לא זוכרת, זה היה בתיכון באיזו פעילות גופנית את הכי מתקשה לעסוק? ריצה האם פעילות גופנית מהווה חלק גדול מחייך, או חלק זניח? חלק לא קיים

עונה ../images/Emo14.gif

האם את מנויה בחדר כושר? איזה? לא מנויה.
באיזה חוגים את משתתפת או שהשתתפת בעבר? חוג גיטרה.
מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? שחייה.
כמה זמן את מקדישה לפעילות גופנית ביום? בשבוע? שעה וחצי, רק בבית הספר.
באיזה סוג של פעילות גופנית היית רוצה לעסוק ועד עכשיו לא יצא לך? טניס או פינג פונג.
איפה את מעדיפה להתעמל? בבית או במכון כושר? בבית ספר.
בשביל מה את עושה ספורט: בשביל הדיאטה, כיף, כושר? כי זה חובה.
מה המרחק הכי גדול שרצת אי פעם ברצף? קילומטר.
באיזו פעילות גופנית את הכי מתקשה לעסוק? ריצה.
האם פעילות גופנית מהווה חלק גדול מחייך, או חלק זניח? זניח, למרות שאומרים שאני טובה בזה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

1Shir

New member
../images/Emo151.gif

האם את מנויה בחדר כושר? איזה? לא מעולם לא התאמנתי בחדר כושר באיזה חוגים את משתתפת או שהשתתפת בעבר? בכיתה ג' הייתי בחוג התעמלות מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורסל כמה זמן את מקדישה לפעילות גופנית ביום? בשבוע? מעט מאוד בשבוע באיזה סוג של פעילות גופנית היית רוצה לעסוק ועד עכשיו לא יצא לך? הייתי רוצה הכול אם היו לי תנאים והזדמנות איפה את מעדיפה להתעמל? בבית או במכון כושר? לא זה ולא זה בשביל מה את עושה ספורט: בשביל הדיאטה, כיף, כושר? זה נחמד לפעמים לצאת להליכונת או לזרוק לסל מה המרחק הכי גדול שרצת אי פעם ברצף? בטח לא יותר מעשר דקות בתיכון או משהו באיזו פעילות גופנית את הכי מתקשה לעסוק? כדורגל נראה לי ספורט מפחיד האם פעילות גופנית מהווה חלק גדול מחייך, או חלק זניח? זניח

talush2005

New member
עונה

האם את מנויה בחדר כושר? איזה? כן בקאנטרי באיזה חוגים את משתתפת או שהשתתפת בעבר? פעם הייתי בספנינג עכשיו לא מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? אין ממש אולי רק אם ספינינג נחשב כמה זמן את מקדישה לפעילות גופנית ביום? בשבוע? 45 דקות בשבוע בכושר ואולי עוד איזה הליכה ברגל של חצי שעה לפעמים ככה פעם בשבוע באיזה סוג של פעילות גופנית היית רוצה לעסוק ועד עכשיו לא יצא לך? אין כזה איפה את מעדיפה להתעמל? בבית או במכון כושר? במכון כושר בשביל מה את עושה ספורט: בשביל הדיאטה, כיף, כושר? דיאטה וכושר מה המרחק הכי גדול שרצת אי פעם ברצף? חחח לא הרבה לא יודעת... באיזו פעילות גופנית את הכי מתקשה לעסוק? ריצה האם פעילות גופנית מהווה חלק גדול מחייך, או חלק זניח? דיי זניח

../images/Emo210.gif

האם את מנויה בחדר כושר? איזה? לא באיזה חוגים את משתתפת או שהשתתפת בעבר? ריקוד, תאטרון מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורסל\שחייה... רק שלא יוצא לי לעסוק בזה לעיתים קרובות כמה זמן את מקדישה לפעילות גופנית ביום? בשבוע? לא יודעת, אין לי ממש זמן מסויים לזה באיזה סוג של פעילות גופנית היית רוצה לעסוק ועד עכשיו לא יצא לך? שחייה מדי פעם
איפה את מעדיפה להתעמל? בבית או במכון כושר? לא בטוחה, אולי בחדר כושר ביתי חח אם היה לי דבר כזה בשביל מה את עושה ספורט: בשביל הדיאטה, כיף, כושר? אני לא ממש בנאדם הכי ספורטיבי אבל אני חושבת שזה טוב לעשות את זה כשילוב של בריאות\כושר עם כיף. מה המרחק הכי גדול שרצת אי פעם ברצף? לא יודעת באיזו פעילות גופנית את הכי מתקשה לעסוק? - האם פעילות גופנית מהווה חלק גדול מחייך, או חלק זניח? לא משהו קבוע

NoOop

New member
../images/Emo28.gifעונה:

האם את מנויה בחדר כושר? איזה? אממ לא >< באיזה חוגים את משתתפת או שהשתתפת בעבר? השתתפתי בחוגיםפ אבל הם לא קשורים לספורט. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? שונאת ספורט. כמה זמן את מקדישה לפעילות גופנית ביום? בשבוע? חצי דקה? באיזה סוג של פעילות גופנית היית רוצה לעסוק ועד עכשיו לא יצא לך? לא רוצה לעסוק בשומדבר שקשור לספורט S: איפה את מעדיפה להתעמל? בבית או במכון כושר? בבית, במכון כושר סתם יכולים לצחוק עלייP: בשביל מה את עושה ספורט: בשביל הדיאטה, כיף, כושר? אם כבר, דיאטה. מה המרחק הכי גדול שרצת אי פעם ברצף? לא יודעת, 2 קילומטר? לא זוכרת מה הביאו לנו בבית ספר. באיזו פעילות גופנית את הכי מתקשה לעסוק? ריצה? האם פעילות גופנית מהווה חלק גדול מחייך, או חלק זניח? זניח, מאוד.

למעלה