שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? 4. אתה מאמין בחייזרים? 5. אתה מאמין ברוחות? 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? 10. פעם קראו לך? 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}

linoy7

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo41.gif

1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?
2. מהם? לירוק 3 פעמים כשרואים חתול שחור
לא לישון עם הראש לדלת
לדפוק 3 פעמים על משו ולומר טפו טפו טפו
ונראלי שזהו
3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במציאות? אמממ... נראלי
4. אתה מאמין בחייזרים? בטח
5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? --- 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא
12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} לוידעת..

מהממת11

New member
עונה

1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? חתול שחור,חמסה ועוד חח
לא זוכרת עוד.. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כהה 4. אתה מאמין בחייזרים? ממ.. לא יודעת.. 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? לא יודעת לא עשיתי 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא.. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? בקלפים כן לא ביד 10. פעם קראו לך? כן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן איזה קצר היה

ady18

Well-known member
עונה

1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?כן 2. מהם?חתול שחור 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כן 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?כן 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}כן

cate71

New member
עונהההה

. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?אמממ ללא ממשששש 2. מהם?_______ 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאותכן זה קרה מלא פעמיים? 4. אתה מאמין בחייזרים?אמממ כן 5. אתה מאמין ברוחותלא? 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?כן...ואחרי זה אני וחברה שלי נשקנו מזוזות בלי הפסקה...עסק מסוכן אל תעשו בבית 8אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא ממליצה 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?בקלפים כן 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא יודעת 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה?מלא פעמיים..כמעט כל דבר שאני אומרת קורה...[זה מפחיד אותי ....מאוד מאוד] אני רק חושבת על אמא שלי כשהיא לא בבית....פתאום היא נכנסת בדלת...................רציתי שיקנו ל ליום הולכת תוכי..ולא אמרתי את זה לאף אחד...פתאום ביום הולדת אני רואה כלוב על השלוחן...וכל דבר שאני אומרת מתגשם

../images/Emo9.gif

1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?יאפ 2. מהם?חתול שחור,טפו טפו טפו חמסה שום בצל..חח,וגם לא להשים את המיטה מול הדלת [לינוי האמונות שלנו דומות..חח] 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?יאפ. 4. אתה מאמין בחייזרים?לא. 5. אתה מאמין ברוחות?לא. 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא. 7. איך היה?לא עשיתי.. 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא.. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא.. 10. פעם קראו לך?לא.. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?ממש לא.. 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? כן,וזה היה מצחיק לאללה..חח

למעלה