שאלון!

Aline In Chains

New member
שאלון!

כי מזמן לא היה
שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? 4. אתה מאמין בחייזרים? 5. אתה מאמין ברוחות? 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? 10. פעם קראו לך? 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}
שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? 3. איזה זמר אתה הי אוהב? 4. זמרת? 5. להקה? 6. רוק פופ או ראפ? 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?
שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4. עם מי היא הייתה? 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? 6. עם מי? 7.מתקשרים אליכם הרבה? 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} 11. יש לך טוקמן? 12. של כמה כסף?
שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? 2. אתה אוהב ללמוד? 3. מה ממוצע הציונים שלך? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? 5. האם מורות אוהבות אותך? 6. האם אתה מופרע? 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? 8. האם אתה מבריז משיעורים? 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? 12. אתה מתחצף למורה?
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה?
שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד?
זה או זה? אבטיח או ענבים פירותת או ירקות ברקים או רעמים אח או אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? כאב בטן או ראש? מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? לאפה או פיתה בנים או בנות? תלתלים או חלק? אמפי או אייפוד? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?

Aline In Chains

New member
../images/Emo115.gifעונה, לפני שאני נרדמת פה..

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?
לא כ"כ.. 2. מהם?
לאמשנה חח.. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?
נראהלי שכן.. 4. אתה מאמין בחייזרים?
כן!! 5. אתה מאמין ברוחות?
כן. 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?
לא;[ 7. איך היה?
לא עשיתי, אני רוצה אבל..חחחח.. 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?
כןכן. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?
לא כ"כ.. 10. פעם קראו לך?
לא.. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?
קרה לי מש'ו בערך.. 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}
כן.
שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?
לפעמים. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?
יש הרבה.. 3. איזה זמר אתה הי אוהב?
קוליין. 4. זמרת?
קורטני אולי.. 5. להקה?
נירוונה%אליס, ביטלס קווין ופינק פלוייד. 6. רוק פופ או ראפ?
רוק. 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?
מי?? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?
אחלה להקה. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?
חחחחחחח, מזה השאלה המפגרת הזאתXD 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)
לא יודעת.. 11. איזה שיר?
דיייי! 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?
רוני?
שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?
מזמן 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?
לא הרבה זמן. 4. והכי קצר?
שבוע אולי. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?
משולב. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?
7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?
לא. 8. מה עשית?
עישנתי סמים. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?
מזה השאלה המפגרת הזאת?! חחח, הרבה זמן. 10. באיזה שעות זה היה?
@$^&#$^ 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?
איזה כיף להם.. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?
לא.
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?
לא. 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?
100 ומש'ו. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?
אולי חצי שעה.. 4. עם מי היא הייתה?
לא זוכרת כבר.. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?
לפני חצי שעה ככה.. 6. עם מי?
חברה שלי.. 7.מתקשרים אליכם הרבה?
נראהלי 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?
כן. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?
כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}?
חברה שלי.. 11. יש לך טוקמן?
לא 12. של כמה כסף?
אין לי
שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. אתה אוהב ללמוד?
בטח!!!!!!!!! 3. מה ממוצע הציונים שלך?
לאמש'ו. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?
לא. 5. האם מורות אוהבות אותך?
המורה לאנגלית נראה לי XD 6. האם אתה מופרע?
לא ממש.. 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?
כע, אבל מחוץ לבצפר יש יותר... 8. האם אתה מבריז משיעורים?
אם מתחשק. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?
לאדעת.. 10. פעם רבת מכות בבית ספר?
בכיתה ד'?! 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?
כן חחחח 12. אתה מתחצף למורה?
כן
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?
לישון,ולנגן. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?
מחפשת מורה חדש..[השלישי כבר;[] 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?
כיתה ח'. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?
תלוי מי. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?
לא יודעת.. 6. זה עולה כסף?
לא. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}
לא. 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?
כי כיף לי לנגן כוסעמק!! 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?
אני מקווה. 10. מה אנשים חושבים על זה?
תלוי מי! 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?
לא. 12. למה?
כי אמאשלך זונה.
שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?
למה לי? 2. את מי אתם מעריצים?
אף אחד... 3. למה?
כובע. 4. פעם מגשתם אותו?
הלוואי. 5. הוא מחול או מהארץ?
די! 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?
להלהלה 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?......... 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?
מזיינים תמסך של המחשב. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?
11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?
חחח 12. אפשר תמונה של אותו אחד?
לא. תחנק.
זה או זה? אבטיח או ענבים:
אבטיח. פירותת או ירקות
שומדבר.איכס! ברקים או רעמים
ברקים. אח או אחות
אין לי. מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות
לא יודעת.. חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?
חברה אחת טובה. כאב בטן או ראש?<i

Aline In Chains

New member
תפוזונה.

כאב בטן או ראש?
ראש! מגרש ביתי או האו סי?
אבאשלי. בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?
אני! הוואי או ארצות הברית?
ארה"ב. לאפה או פיתה
ואללה לא יודעת.. בנים או בנות?
בנים!! תלתלים או חלק?
חלק P: אמפי או אייפוד?
אמפי? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?
קולנוע.

pluplup

New member
עונה :)

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? אמ. לא נראה לי. 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן
4. אתה מאמין בחייזרים? כן. 5. אתה מאמין ברוחות? כן. 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? נופ. 7. איך היה? לא היה P: 8. אם לא עשיתם - אתם רוצים לעשות? בכיף P: 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? נופ. 10. פעם קראו לך? רק בשם
11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא
12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} המ. יש מצב. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? נופ. לא רואה TV. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? אלג'יר - דם על הים. אבל זה נכון רק לכרגע. 3. איזה זמר אתה הכי אוהב? אמ. מרילין מנסון? 4. זמרת? אבריל לאבין. 5. להקה? יש הרבה יותר מאחת. 6. רוק פופ או ראפ? תלוי איזה סוג של רוק או פופ(ראפ זאת לא ממש מוזיקה). 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מי זה?
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? סבבה. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אממממממממממממממ. לא עולה לי לראש כרגע X___X 11. איזה שיר? יש הרבה יותר מאחד. 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? כל אלה שעושים מוזיקה בשביל הכסף ולא בשביל המוזיקה. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? נופ. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לא הייתה. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? המ. תלוי אם אלה חברים טובים או לא. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא. 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? לא ממש חושב. שמח בשבילם. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? נופ. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא. 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? אין לי מושג. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? לא יודע,משו כמו 3 שעות. 4. עם מי היא הייתה? מישו שאתם לא מכירים
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? נמ. היום. 6. עם מי? אמא שלי. 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא ממש. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן}?לא יודע. 11. יש לך טוקמן? מה זה?
12. של כמה כסף?
שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? כן ולא. 2. אתה אוהב ללמוד? לא! ><" 3. מה ממוצע הציונים שלך? חרא. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא. 5. האם מורות אוהבות אותך? חלקן P: 6. האם אתה מופרע? אפשר לומר
7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? לא יודע. 8. האם אתה מבריז משיעורים? רק מספורט. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 2(שעתיים ספורט) 10. פעם רבת מכות בבית ספר? בבצפר עצמו? לא. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כשיש לי עם מי לדבר אז כן. 12. אתה מתחצף למורה? לא מתחצף. סתם מבהיר לה שהיא לא יכולה לתפוס תחת. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? מוזיקה. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא חוגים,שיעורי גיטרה P: 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 13. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? נראה לי. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? הרבה. 6. זה עולה כסף? אפשר לומר
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא. 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי הוא החיים! 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן. 10. מה אנשים חושבים על זה? לא יודע,תשאלו אותם. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא. 12. למה? כי בני ישראל בנו עגל מזהב כשמשה הלך להביא להם את לוחות הברית. שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא חושב. 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה אבטיח או ענבים? המ. אבטיח *_* פירותת או ירקות? פירות *_* ברקים או רעמים? רעמים! *_* אח או אחות? אחות. מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות? המ. לא יודע. חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חבר אחד טוב. מן הסתם. כאב בטן או ראש? בטן. מגרש ביתי או האו סי? מה?
בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני. הוואי או ארצות הברית? לא יודע. לאפה או פיתה? לאפה P: בנים או בנות? לא אכפת לי. תלתלים או חלק? חלק. אמפי או אייפוד? המ. אייפוד. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? להשיג דרך הדודה מאפגניסטן. מקווה שלא התחרבשה לי ההדגשה ;;

l i o r a n g e

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo21.gif../images/Emo215.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?נמיממ לא.. 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?אני לא אבל ידיד שלי כן =] 4. אתה מאמין בחייזרים?כןןן!!!1 יוקו הונו מתקשרת איתם והם חוטפים ילדים מהכיתה שלי (תזכירו לי לשלוח לה מכתב שתגיד להם לחטוף את האידיוט שיושב מולי וכל הזמן מפליץ..) 5. אתה מאמין ברוחות?נמממ.. לא יודעת 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא =/ 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא=/ 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?אולי
אבל זה משעשע. 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?ממממ לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} אולי.. אני לא זוכרת
שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?כן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?חחח שאלה מטומטמת. 3. איזה זמר אתה הי אוהב?לא יודעת.. זה משתנה כל הזמן 4. זמרת?משתנה 5. להקה?משתנה 6. רוק פופ או ראפ?רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?כן
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?מעולים. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?פרדי מרקיורי. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)I want to break free של Queen 11. איזה שיר?נממ.. יש יותר מידי 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?הוו.. יש הרבה. מיקי מסיקה, איה כורם, נינט טייב, רוני סופרפליץ ועוד מלא...
שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?לא יודעת =/ 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?חודש
4. והכי קצר?חודש
5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?זה לא משנה, בשני המקרים אני אהיה מאושרת. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?כן :S 8. מה עשית?נפרדתי ממנו.. ><" 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?וואווווווו כמה שעות טובות. 10. באיזה שעות זה היה?2 בלילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?איזה כיף להם.. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא נראה לי..
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?150 ש"ח 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?שעתיים וחצי 4. עם מי היא הייתה?ניר.. ><" 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני חמש דקות. 6. עם מי?חברה של אמא 7.מתקשרים אליכם הרבה?תלוי באיזה שעה של היום 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} איב
11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף?
שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לא 2. אתה אוהב ללמוד?לא 3. מה ממוצע הציונים שלך?90 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?בכלל לא. 5. האם מורות אוהבות אותך?יש ויש 6. האם אתה מופרע?לא 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר?לא 8. האם אתה מבריז משיעורים?כבר לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר?כן 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?לא 12. אתה מתחצף למורה?לפעמים
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?חחחח לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?אולי 9 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?לא יודעת 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?תלוי במצברוח 6. זה עולה כסף?לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} אמממ לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?לא יודעת.. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?לא 10. מה אנשים חושבים על זה?נמממ.. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?כן 12. למה?ככה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן 2. את מי אתם מעריצים?פרדי מרקיורי 3. למה?כי הוא גאון!!!1
4. פעם מגשתם אותו?לא, לצערי הוא נפטר לפני שנולדתי.. 5. הוא מחול או מהארץ?חו"ל 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?בסיאנס? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?אממממממ כמה חודשים.. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?המוזיקה המעולה שהוא עושה ביחד עם אחת הלהקות הטובות שהיו אי פעם. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?מיליון פוסטרים, דיסקים.. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?נראה לי שכן.. 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?חחחחחח לא
12. אפשר תמונה של אותו אחד?אח"כ. זה או זה? אבטיח או ענבים? אבטיח פירותת או ירקות?שניהם :) ברקים או רעמים?ברקים אח או אחות?נממממממממממ מממממ ממממ ממממממ אח מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות?הרבה מתנות גדולות
חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חברה אחת טובה (וכוסית) כאב בטן או ראש?חחחחחחח
מגרש ביתי או האו סי?או סי :p בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?בריטניייייייי
הוואי או ארצות הברית?הוואי היא חלק מארה"ב -_-" לאפה או פיתה?מה שפחות משמין. בנים או בנות?בנים
תלתלים או חלק?חלק אמפי או אייפוד?איפוד.. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?קולנועעעעע

avig89

New member
../images/Emo9.gif

כי מזמן לא היה שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?
אממ..לא ממש..אולי רק התאוריה שלי שאני מתה ולא מודעת לזה.. 2. מהם?
[ראה שאלה 1] 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?
עוד לא 4. אתה מאמין בחייזרים?
5. אתה מאמין ברוחות?
רק באלה של כוכבי רוק מתים.. 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?
לא >< 7. איך היה?
>< 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?
האמת, הייתי רוצה אבל אני לא יכולה..>< 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?
לא 10. פעם קראו לך?
לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?
לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}
כמה פעמים..אבל אני לא ממש זוכרת כרגע >< שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?
לפעמיים. אישית אני מעדיפה את VH1 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?
ואווווו..>< זה קשה..אני צריכה לחשוב על זה באמת.. 3. איזה זמר אתה הי אוהב?
ברוס ספרינגסטין?
אין לי מוסג למה >< אני גם בקושי מכירה שירים שלו..שיהיה..זה מה שבא לי לראש עכשיו..>< 4. זמרת?
אמממ..אלניס מוריסט..נרא לי..>< 5. להקה?
זפלין 6. רוק פופ או ראפ?
ראפ..נרא לכם?! >< ברור שרוק פופ! 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?
מי?! 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?
טובים
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?
עם עצמי
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)
אממ..יש ת'קליפ הזה של בון ג'ובי שרואים אדם קופץ מבניין וחברה שלו מסתכלת
וחושבים שהוא הולך להתאבד אבל אז הוא מוציא מצנח וכתוב עליו "וואיל יו מארי מי"
או אולי נובמבר ריין של גאנס נ' רוזס.. 11. איזה שיר?
קשה..>< כנרא סטרווי טו הבן של זפ-לא? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?
אני מאמינה שאם אמן הצליח להגיע למצב כזה שיודעים מי הוא ויש כאלה שאוהבים אותו לא משנה עד כמה אני שונאת אותו אז כנרא שיש לו מה לתרום. במחשבה שניה, אולי פריס הילטון
שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?
למשפחה, לחברים ולעצמי
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?
למבורגיני שראיתי פעם
..
3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?
לא ידועת..>< 4. והכי קצר?
לא ידועת..>< 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?
אממ..גם וגם? 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?
הרבה חברים. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?
לא >< 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?
?? 10. באיזה שעות זה היה?
?? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?
get a room..לא סתם, זה תלוי.. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?
אני אוהבת הרבה בנות אבל לא נרא לי שזה קשור לשאלון הזה..>< שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?
יש לי פלאפון עם מצלמה, זה נחשב?
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?
80-200 ש"ח 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?
שעה ככה 4. עם מי היא הייתה?
חברה שלא דיברתי איתה הרבה זמן.. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?
ממזמן לא
כי היא בפנמיה ולמטומטמת הזו אין פלאפון >< 6. עם מי?
אה, אופס! חשבתי שהשאלה הקודמת מדברת על האדם אם השיחה הכי ארוכה >< שיהיה..בפעם האחרונה דברתי עם אמא שלי..שהתקשרה לפני כמה דקות >< 7.מתקשרים אליכם הרבה?
מה זה הרבה? 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?
9. אתה אוהב לדבר בטלפון?
אני אוהבת לדבר בכלל.. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}
לא יודעת 11. יש לך טוקמן?
נופ! 12. של כמה כסף?
שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?
מה זה משנה?! אני הולכת! >< 2. אתה אוהב ללמוד?
דברים שאני אוהבת 3. מה ממוצע הציונים שלך?
אממ..7-8 נרא לי..אבל זה יותר קשור למקצוע 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?
לא
5. האם מורות אוהבות אותך?
אני חושבת שכן >< אבל יש ויש.. 6. האם אתה מופרע?
לא בבית ספר
7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?
שוב, מה זה הרבה? אבל יש לי כמה חברות טובות וזה מספיק לי אז כנרא שכן. 8. האם אתה מבריז משיעורים?
בדרך כלל לא. ואם כן אז אני לא קוראת לזה להבריז-זה יותר לא להיכנס לשיעור מרצון.. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?
10. פעם רבת מכות בבית ספר?
לא, זה קצת קשה שאת בבית ספר רק של בנות >< 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?
אולי..תלוי באיזה שיעור ובמה זה הרבה!! 12. אתה מתחצף למורה?
לא, זה למה הם אוהבים אותי
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?
מוזיקה
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?
בשביל זה צריך זמן >< 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?
האמת, התחלתי להכנס לזה ברצינות רק לפני 2-3 שנים >< 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?
אני מאמינה שהרבה 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?
25 שעות, אם אני לא שומעת או קוראת על מוזיקה אני חושבת על זה.. 6. זה עולה כסף?
כן >< 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}
עוד לא.. 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo191.gif../images/Emo184.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 2. מהם? לא 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? אממ יש מצב 4. אתה מאמין בחייזרים? לא XD 5. אתה מאמין ברוחות? קצת, מאיפה לי 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? מגניב 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? כן 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? בחלום 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן אבל זה לא קרה עם מריבה.. יותר גרוע >< שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לפעמים 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? הרבה
3. איזה זמר אתה הי אוהב? כל מיני 4. זמרת? 5. להקה? הרבה 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? כן 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? גדולים 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? לא יודעת 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) שקט 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? נינט טייר שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כנראה 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ג' נראה לי 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? חודש+- 4. והכי קצר? כנ"ל 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? לא יודעת 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? שקט 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? לא זוכרת 10. באיזה שעות זה היה? בלילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? כיף להם 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? מאיפה לי 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה? 4. עם מי היא הייתה? חברה שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום 6. עם מי? אבא שלי 7.מתקשרים אליכם הרבה? תלוי מתי 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? בדרך כלל 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חברה שלי 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שקט שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לפעמים, שאני רוצה לראות מישהו.. 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? בסדר 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אותך? הרוב שונאות 6. האם אתה מופרע? חח לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן אבל לא כולם חברים טובים 8. האם אתה מבריז משיעורים? שבא לי 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 1-2.? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן 12. אתה מתחצף למורה? שיש לי מה להגיד לה שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? אומנות 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כן 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 6 בערך 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? מה? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? לפחות פעם אחת 6. זה עולה כסף? החומרים, מן הסתם 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} פעם הרווחתי 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה מרגיע אותי.. וכיף 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן 10. מה אנשים חושבים על זה? מה אכפת לי 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? שקט שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה? אבטיח או ענבים? אבטיח פירותת או ירקות? איכס ברקים או רעמים? ברקים
אח או אחות? אח מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות? תלוי מה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? ברור שחברה אחת טובה כאב בטן או ראש? בטן מגרש ביתי או האו סי? שום דבר בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? איכס הוואי או ארצות הברית? ארה"ב לאפה או פיתה? שניהםP: בנים או בנות? בנים
תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע

noynav

New member
:)

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? אמ. כן, שאם יעברו מעליי אני לא אגבה, אבל עכשיו אני נותנת לאנשים לעבור מעליי, כי אני לא רוצה לגבוה עוד. XD 2. מהם? נחוי. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן. 4. אתה מאמין בחייזרים? לא. 5. אתה מאמין ברוחות? רק רוחות טובות. 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? כן. 7. איך היה? מדהים ומפחיד באותה עת. 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא. 10. פעם קראו לך? כן. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא. 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כן. אבל רק לכמה תוכניות. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? scary kids acaring kids- the city sleeps in flames 3. איזה זמר אתה הי אוהב? אין. 4. זמרת? אין. 5. להקה? אוונסנס ומגהדת'. 6. רוק פופ או ראפ? רוק. 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מה אכפת לי ממנו. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? שיהיו בריאים, אבל לא הטעם שלי. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? ואט דה פאק. בטח עם אוונסנס. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אני חושבת שזה נובמבר ריין של גאנס אנד רוזס, זה בהחלט קליפ מדהים. 11. איזה שיר? שאלת המאה. 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? רוני סופר שיט! שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כה. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? בכיתה ח'. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 4 וחצי חודשים. 4. והכי קצר? 5 ימים. XD 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אהבה של החיים, חברים באים והולכים, הרבה חברים זה לא באמת שווה משהו. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא. 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? בטלפון? 3 שעות נראה לי. 10. באיזה שעות זה היה? באמצע הלילה. 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? "הוו איזה קוקים." 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא, אני לא לסבית. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? חחח בטח. 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? אני על ביגטוק. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 3 שעות. 4. עם מי היא הייתה? עם איזה אחד, אקס שלי. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום. 6. עם מי? עם אותו אחד מסעיף 4, לפני כמה דקות. 7.מתקשרים אליכם הרבה? כה. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? בעקרון לא. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} עם אחד מהאקסים שלי ועם חברה. 11. יש לך טוקמן? ביגטוק. 12. של כמה כסף? 80 אבל כבר 80 אין לי זה בטוח. שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? כה. 2. אתה אוהב ללמוד? תלוי מה. 3. מה ממוצע הציונים שלך? חע. עדיף שלא אחלוק את זה. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? נייט, זה לא נותן לי כלום. 5. האם מורות אוהבות אותך? חלקם. 6. האם אתה מופרע? כה. blame on me, אני לא מסוגלת לשבת בשיעור בשקט. 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? לא. 8. האם אתה מבריז משיעורים? היי! ספורט זה לא שיעור! 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? בדר"כ לא מבריזה. 10. פעם רבת מכות בבית ספר? כה. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? וואי, המון. 12. אתה מתחצף למורה? לא. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לנגן ולצייר. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? התחלתי לנגן לפני שנה, ולצייר מאז שאני זוכרת את עצמי. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כה. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? מציירת כל הזמן, זה פשוט נוראי, ומנגנת איזה שעתיים ביום. 6. זה עולה כסף? לא. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} אה? לא. 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה עוזר לי לפרוק רגשות. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כמובן. 10. מה אנשים חושבים על זה? לא יודעת ולא אכפת לי. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא. 12. למה? כי זה כיף. שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא.. 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה? אבטיח או ענבים? אבטיח. פירותת או ירקות? ירקות. ברקים או רעמים? ברקים. ללא ספק. אח או אחות? אח. מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות? הרבה מתנות. XD חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה. כאב בטן או ראש? זה לא חשוב, כשקיים האדויל, יתברך שמו. מגרש ביתי או האו סי? או סי. בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? אומאיפאקינגאד, לא! הוואי או ארצות הברית? ניו יורק! לאפה או פיתה? פיתה. בנים או בנות? בנים. ^^ תלתלים או חלק? תלתלים. אמפי או אייפוד? אייפוד. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? בקולנוע.

sappy song

New member
../images/Emo3.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לא 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כן,הכלבה שלי מתה
4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה?לא!!!!!! 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?כן,אני מתגעגע לכלבה
9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לפעמים 10. פעם קראו לך?כן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?בחורף? 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?כן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?בינתיים let's whisper 3. איזה זמר אתה הי אוהב?אייל גולן!!!שקט
ואביב גפן כמובן 4. זמרת?אין 5. להקה?נירוונה ובלינק 182 6. רוק פופ או ראפ?רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?יאפ 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?טובים 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?אביב גפן כנראה,הקול שלי יותר חרא 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)what's my age again תמיד כיף לראות את הכוסונים שלי רצים בעירום
11. איזה שיר?יש מלא 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?יש מלא... שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?מהפרק הראשון של פוקימון ואחרי זה בגיל 15 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?חודש וחצי XD 4. והכי קצר?חודש 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי,יופי זה סתם בונוס 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?אהבה...גם ככה החברים יעזבו אותך עם האהבה שלהם 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?כן 8. מה עשית?הלכתי לישון?! 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?אני בן!!!ואם אתם מתכוונים עם בת אז זה איזה 17 שעות XD 10. באיזה שעות זה היה?מהצהריים עד הבוקר שלמחרת 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?"נראה אותם עושים את זה אחרי שהם יתחתנו" סתם סתם...חושב לעצמי שהם חמודים
12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא...חוץ מאש מפוקימון לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?יאפ 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?פעם היה 800 אבל חסמו לי את ההודעות,אז הכי הרבה זה 200 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?שעה וחצי 4. עם מי היא הייתה?אקסית 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?אתמול 6. עם מי?אמא 7.מתקשרים אליכם הרבה?לא יודע,הפלאפון תמיד בחדר השני חח 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}כנראה חגי ואלכס 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?כן 2. אתה אוהב ללמוד?לא 3. מה ממוצע הציונים שלך?_________________ 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא 5. האם מורות אוהבות אותך?לא,חוץ מזאתי לאנגלית 6. האם אתה מופרע?לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?לפעמים 12. אתה מתחצף למורה?לפעמים שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?להיקרע מצחוק על אנשים דפוקים 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?יש חוגים לזה? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?מאז שראיתי ג'קאס ומאז שידעתי מה זה פקאצות וזרקתי עליהן גירים 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?כנראה 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?כל שנייה 6. זה עולה כסף?אני לא משלם על הגירים 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}הלוואי 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי אני מניאק
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?רצחחחחחחחח 10. מה אנשים חושבים על זה?שאני דפוק 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לאאאא 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?לא 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה? אבטיח או ענבים ענבים פירותת או ירקות פירות ברקים או רעמים ברקים אח או אחות שתיהם מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות הרבה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחד כאב בטן או ראש? אף אחד מגרש ביתי או האו סי? פאק,שאלה מכשילה...שתיהם טובים!אבל מגרש ביתי,שם יש עיניים בריטני ספירס או רוני סופרסטאר??!?!?!?!?! הוואי או ארצות הברית? סן דייגו לאפה או פיתה פיתה בנים או בנות? קוקסינלים תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? בקולנוע

skirt9

New member
../images/Emo219.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? לעבור מתחת לעמוד, חתולה שחורה (וחלומות אם נקרא) 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן 4. אתה מאמין בחייזרים? כן ברור 5. אתה מאמין ברוחות?פעם האמנתי 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה?אמרתי שלא 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? כן! 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?כן 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}לא שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ כשאפשרMTV? 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? אין הכי.. משתנה 3. איזה זמר אתה הי אוהב? בריאן אדאמס 4. זמרת?אבריל לאבין 5. להקה?נירוונה 6. רוק פופ או ראפ? רוק פופ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מי?? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?אחת הלהקות השוות 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?ג'ון לנון 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) another brick in the wall 11. איזה שיר? אין.. 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? ארמממ 50 CENT שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? פחות או יותר 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה א' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? כמה חודשים 4. והכי קצר?יום.. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? הרבה חברים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית?לא 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? אני אקח את זה הפוך.. ברצף 4 שעות 10. באיזה שעות זה היה? סביבות חצות 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? כלום 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לאא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?50 נראה לי 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?שעה 4. עם מי היא הייתה? אבא שלי מחול 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה 6. עם מי? אמא חורגת 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא יודע 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא יודע 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן די 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} בד"כ הורים אבל תלוי 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לאאאא 2. אתה אוהב ללמוד?לאאאאאא 3. מה ממוצע הציונים שלך?91 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא ממש אבל נגיד 1 מ4 5. האם מורות אוהבות אותך?לא 6. האם אתה מופרע?דווקא כן 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?כן 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? סביבות ה5-8 10. פעם רבת מכות בבית ספר?מן הסתם 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?תלוי 12. אתה מתחצף למורה?תלוי שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לנגן 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?פעם בשבוע מורה 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? שנתיים 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?כןן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?נגיד שעה שעתיים ביום 6. זה עולה כסף?לקנות אותו 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} כשאני אופיע אם אני אופיע 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי אני מת על מוזיקה בוא נגיד 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?כןןן 10. מה אנשים חושבים על זה?לא יודע 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לאא 12. למה?כי... לא יודע ככה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא במיוחד 2. את מי אתם מעריצים?אם תם מתעקשים אז אולי את ... אין בקיצר 3. למה?כי פשוט אין 4. פעם מגשתם אותו? הלוואי 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? מאוד 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?15 שנה 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה? אבטיח או ענבים: אבטיייח פירותת או ירקות: פירות ברקים או רעמים: ברקים אח או אחות: אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות: אחת גדולה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חבר/ה אחת/ד טובה כאב בטן או ראש?ראש מגרש ביתי או האו סי??? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? רוני הוואי או ארצות הברית?ארה"ב לאפה או פיתה: לאפה בנים או בנות?בנים תלתלים או חלק?תלתלים אמפי או אייפוד?אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?בקולנוע גמרתי!! מה זה ?? למה הכל לנקבה.. הפמיניזם של ימינו כובש את העולם..

maog

New member
../images/Emo78.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כל אמונה שמספרים לי עלייה, אני מאמינה בה 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? אני חושבת שהיום חלק מהחלום שחלמתי שלשום התגשם, אבל שכחתי מה היה החלום. 4. אתה מאמין בחייזרים? כן.
5. אתה מאמין ברוחות? כנ"ל. 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא. 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? דיי. 10. פעם קראו לך? לא. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא. 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} לא שזכור לי. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לא. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? זה משתנה. >< 3. איזה זמר אתה הי אוהב? פרדי מרקיורי. 4. זמרת? הממ, לא יודעת 5. להקה? כנ"ל
6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? זה הבעל לשעבר של בריטני ספירס?:S 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? הממ, להקה טובה.
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? הא? 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) לא יודעת:S 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? יש רשימה ארוכה.
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא. 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? בסביבות ה500 :S 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? ......... 4. עם מי היא הייתה? לא זוכרת 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני שעה בערך 6. עם מי? סבא >< 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא ממש 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? מה פתאום >< 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} עם כולם במידה שווה
11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא. 2. אתה אוהב ללמוד?לא. 3. מה ממוצע הציונים שלך? 70 בערך:S 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא מעתיקה בכלל
5. האם מורות אוהבות אותך? לא נראה לי:S 6. האם אתה מופרע?לא. 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? הממ, אפשר לומר. >< 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? כן >< 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? לא 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? להיות על המחשב. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 6 נראה לי:S 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? רוב היום. >< 6. זה עולה כסף? לא יודעת
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא. 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? לא יודעת 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן
10. מה אנשים חושבים על זה? שאני צריכה גמילה 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? ככה זה או זה? אבטיח או ענבים: ענבים. פירותת או ירקות: לא מבדילה.
ברקים או רעמים: ברקים. אח או אחות: אחות. מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות: הרבה מתנות. חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?: חברה אחת טובה. כאב בטן או ראש? ראש. מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? ארצות הברית. לאפה או פיתה: פיתה. בנים או בנות? תלתלים או חלק? חלק. אמפי או אייפוד? אייפוד. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? בקולנוע.

RoRiL

New member
|חפירה|

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא באופן מיוחד 2. מהם? ... 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן!
4. אתה מאמין בחייזרים? מממ... וואי 5. אתה מאמין ברוחות? אפשר להגיד 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?כן 7. איך היה? מפחיד!
8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?- 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא כ"כ 10. פעם קראו לך? כן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא.. אולי בדמיון 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן.. המון שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? לא קבוע 3. איזה זמר אתה הי אוהב? אין ממש 4. זמרת? 5. להקה? נירוונה כמובן 6. רוק פופ או ראפ? רוק.. תאמת הכל 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? כן
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? להקה בסדר לא יותר מזה.. התמסחרו 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? קורט
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) לא משנה 11. איזה שיר? ..? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? יותר מדי, כל הרוני\פוסיקט למינהן.. תעשייה שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? אפשר להגיד 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? מישהו שצריך להישכח 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? חודשיים 4. והכי קצר? לא יודעת 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? תכלס? אופי, יגידו שזה שטויות והכל, אבל זה חשוב.. כמובן שגם יופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? שילוב! 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? ממ.. לא כ"כ 8. מה עשית? - 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? מזמן, אבל חצי לילה בערך 10. באיזה שעות זה היה? לילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?
... חמודייים 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא.. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא תודה 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 100+ 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שלוש שעות.. 4. עם מי היא הייתה? אור!
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני רבע שעה 6. עם מי? טל 7.מתקשרים אליכם הרבה?
אני יודעת? 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? ברור 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כ"כ עדיף פנים מול פנים 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אור, אור
11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? -- שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? כן
חברים מה 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 70-80 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?
5. האם מורות אוהבות אותך? לא באופן מיוחד 6. האם אתה מופרע? לא.. 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? יש.. 8. האם אתה מבריז משיעורים?
9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? משתדלת לא יותר מדי 10. פעם רבת מכות בבית ספר?
מנסה לשכוח 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? נראלי שכן 12. אתה מתחצף למורה?
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? להיות עם חברים, זה לא תחביב? ומוזיקה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? נואפ .. מוזיקה כן 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? תמיד, כלומר לכיף 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? אני משערת.. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? נו איזה שאלות 6. זה עולה כסף? מוזיקה? כן. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} נואפ 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה גורם לי אושר? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? ברור 10. מה אנשים חושבים על זה? לגיטימי.? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? -- שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? אפשר להגיד 2. את מי אתם מעריצים? לא מישהו מפורסם, עזבו 3. למה? כריזמטיות, הפנימיות שבו.. 4. פעם מגשתם אותו? אכן 5. הוא מחול או מהארץ? ארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? מאוד 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? ..לא זוכרת 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? הקרבה. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? איזה שאלות
10. הרבה אנשים מעריצים אותו? תאמת כן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? לא יודעת 12. אפשר תמונה של אותו אחד? לא..
זה או זה? אבטיח או ענבים :אבטיח פירותת או ירקות: פירות ברקים או רעמים: ברקים.. יפה אח או אחות: אחות, אם יהה לי מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות: הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? אוסי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? שאלה כ"כ קשהההה:| לא, באמת! הוואי או ארצות הברית? הוואי לא בארה"ב? לאפה או פיתה: לאפה בנים או בנות? בנים
תלתלים או חלק? חלק או תלתלים מסודרים? אמפי או אייפוד? לא משנה סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע

everynormal

New member
עונה

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? מעט מאוד 2. מהם? אסור נעליים הפוכות 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? לא זכור לי 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות? אולי 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה?לא עשיתי 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא יודעת זה אסור ביהדות וזה קצת מפחיד אבל זה מסקרן 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא חושבת 10. פעם קראו לך? כן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? לוידעת 3. איזה זמר אתה הי אוהב? אני לא אוהבת את הזמרים של היום 4. זמרת?כנ''ל 5. להקה?כנ''ל 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מאוד!! 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?הם ממש אחלה 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? לוידעת..... 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) קשה 11. איזה שיר?כנ''ל 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? הרבה שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?מזמן ממש מזמן 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?עזבו 4. והכי קצר?כנ''ל 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שתיהם 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? ממש לוידעת 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?עז 8. מה עשית?כנ''ל 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? שטו? 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?שיהיה להם בכיף 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא אבל אני ממש רוצה 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 100 150 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה 4. עם מי היא הייתה?לוזוכרת 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לוזוכרת 6. עם מי? 7.מתקשרים אליכם הרבה?כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?ככה 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}לא מכירים 11. יש לך טוקמן? 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא 2. אתה אוהב ללמוד? תלוי מה 3. מה ממוצע הציונים שלך?97 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא בכלל לא 5. האם מורות אוהבות אותך? יש 6. האם אתה מופרע?לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?לא מאוד מאוד נדיר 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?נדיר 10. פעם רבת מכות בבית ספר?בכיתה ז' 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כן 12. אתה מתחצף למורה?לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לישון 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?חחחחחחחחח בטח 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?חחחחחחחחחח 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? אנערף 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?הרבה 6. זה עולה כסף?בטח 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}ברור! 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי זה כיף זה להתנתק מהמציאות 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא מאמינה במילה הערצה אם כבר אז הערכה 2. את מי אתם מעריצים? ליין סטיילי (מעריכה לא מעריצה) 3. למה? קשה להסביר 4. פעם מגשתם אותו?בחלום 5. הוא מחול או מהארץ? מחו''ל 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?אוווווווווווווווו 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? לוזוכרת במדוייק 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? כשהתחלתי לאהוב אליס אין צ'יינס 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? יש לי את כל הדיסקים המקוריים כולל את הלייב, מלא הופעות ו-וידאויים חולצות סיכות פאצ'ים... 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? דווקא יש הרבה כן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? אויש נו..... 12. אפשר תמונה של אותו אחד? אין לי כוח לשים זה או זה? אבטיח או ענבים: כלום פירותת או ירקות: פירות ברקים או רעמים: כלום אח או אחות: אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות: לוידעת חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה טובה כאב בטן או ראש? כלום מגרש ביתי או האו סי? או סי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? אפחת הוואי או ארצות הברית?ארה''ב לאפה או פיתה:כלום בנים או בנות? תלוי בהקשר למה תלתלים או חלק? תלוי אמפי או אייפוד?אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?קולנוע

Queen for a day

New member
הפהפהפהפ..

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?
ממ פעם היו לי. ככל שהתבגרתי הבנתי שזה מטומטם. 2. מהם?
זה היה.. אממ. נעל הפוכה, חתול שחור.. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?
אני חושבת.. כן. 4. אתה מאמין בחייזרים?
לא 5. אתה מאמין ברוחות?
אני מאמינה בדבר כשאני רואה הוחכה מוצקה. 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?
כמעט 7. איך היה?
ידיד שלי ואני התחרטנו ברגע האחרון כי התחילו להגיד לנו את כל התופעות לוואי וזה הלחיץ. 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?
כן. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?
לא 10. פעם קראו לך?
כן. זה היה: "לראות איך אני קוראת לך בכף היד?" "כן." |לוקחת לי את היד|"איבבבבבבבבב!!1" 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?
לא. 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}
נממ.. נראלי.. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?
כן, אבל במינון יותר נמוך מפעם. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?
שאלה מכשילה! 3. איזה זמר אתה הי אוהב?
שאלה מכשילהX2 אבל.. סטיבן טיילר.
4. זמרת?
קורטני לאב, אלאניס מוריסט.. וגם טינה טרנר אחלה. 5. להקה?
נירוונה, דוי-.- אבל גם גאנז, רדיוהד, קווין, רולינג סטונס, ביטלס, הול.. 6. רוק פופ או ראפ?
רוק פופ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?
למה? לא עשה לי כלום 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?
מלכיםםםםם
! 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?
קורטני לאב, או ת'ום יורק. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)
נובמבר ריין 11. איזה שיר?
\ 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?
פיפטי סנט. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?
לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?
בכיתה ו' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?
5 חודשים 4. והכי קצר?
חודש 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?
אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?
שאני אמצא את האהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?
לא 8. מה עשית?
לאאא 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?
כמה שעות 10. באיזה שעות זה היה?
לא זוכרת 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?
"איזה חמודים.. תמצאו חדר-.-" 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?
יותר ראיתי בה כמודל לחיקוי שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?
לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?
הרבה ;; 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?
שעתיים 4. עם מי היא הייתה?
ליאור
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?
אתמול 6. עם מי?
אמא 7.מתקשרים אליכם הרבה?
כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?
כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?
כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}
ליאור 11. יש לך טוקמן?
לא 12. של כמה כסף?
אין לי שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?
לא;; 2. אתה אוהב ללמוד?
לאלא;; 3. מה ממוצע הציונים שלך?
שנה שעברה זה היה 92 |חנון| השנה ירדתי מלא [בציונים!!%&! סוטים.] 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?
לא 5. האם מורות אוהבות אותך?
לא -__- 6. האם אתה מופרע?
לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?
כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?
לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?
לאא 10. פעם רבת מכות בבית ספר?
אולי ביסודי.. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?
כן 12. אתה מתחצף למורה?
לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?
לנגן 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?
כן 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?
פף.. גיטרה מכיתה ז' 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?
כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?
כל יום, אבל שיעור יש לי פעם בשבוע 6. זה עולה כסף?
כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}
לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?
כי זה פותח המון דלתות וזה בנה לי אישיות פחות או יותר 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?
אני עוברת לבאס. 10. מה אנשים חושבים על זה?
שזה מגניב 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?
כן 12. למה?
כי אני עוברת לכלי אחר שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?
כן 2. את מי אתם מעריצים?
הרבה אנשים שכבר לא בעולם הזה. וזה יותר מודל לחיקוי מאשר דמות להערצה 3. למה?
אופי. בעיקר אופי. והכתיבה והסיפור חיים 4. פעם מגשתם אותו?
לא 5. הוא מחול או מהארץ?
גן עדן? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?
לא 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?
שנה פחות או יותר 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?
הזכרתי כבר למעלה 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?
פוסטרים, תמונות, דיסקים 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?
כן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?
12. אפשר תמונה של אותו אחד?
לא חסר זה או זה? אבטיח או ענבים
ענבים פירותת או ירקות
ירקות ברקים או רעמים
רעמים אח או אחות
אחות. ואין לי:\ מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות
הרבה מתנות חברה אחת ט

Queen for a day

New member
אוי, תפוזבל!

חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?
חברה אחת טובה כאב בטן או ראש?
בטן מגרש ביתי או האו סי?
אוסי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?
בריטני! הוואי או ארצות הברית?
ארה"ב לאפה או פיתה
פיתה בנים או בנות?
בנים תלתלים או חלק?
חלק אמפי או אייפוד?
אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?
קולנוע בלי שום ספק, זההשלאון הכי חופר שאי פעם פגשתי בו. מגיע לו פרס!
אני בספק אם מישהו קרא את זה. את הכל. -.-

l i o r a n g e

New member
אניאניאניאני-D../images/Emo69.gif|עמירפרץ|

וא אחד עדיין לא עלה על זה שהוואי היא מדינה ששיכחת לארה"בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב פורום של חסרי השכלה 8\

maog

New member
../images/Emo6.gif

אני זוכרת שבשיעור גיאוגרפיה לפני כמה שנים ראיתי איפה הוואי וכזכור לי, זה היה אי קטן ונידח במפה.

l i o r a n g e

New member
ואלסקה זה מעל קנדה

אבל הוואי זו מדינה וגם אלסקה זו מדינה ושניהן שייכות לארצות הברית

maog

New member
../images/Emo178.gifאוי וואי, אני טיפשה

אבל אנחנו לא לומדים יותר גיאוגרפיה
, אז יש לי תירוץ

למעלה