שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

שם: גיל: אתר מועדף: פורום מועדף: כיתה: צבע אהוב: מקום מגורים: חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: האם אתה מעשן?: תוכנית טלויזיה שווה: תוכנית טלויזיה שנואה: מורה אהובה: מורה שנואה: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: בית ספר: אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: מזל: אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: בן\בת: מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:

Loves Bitch

New member
המף

מצטרפת רישמית בעקבות בריחה מללמוד לפסיכולוגיה אני מכורה לשאלונים, תקבלו אותי יפה?
שם: רורי גיל: 17 אתר מועדף: תפוז? פורום מועדף: אוונסנס כיתה: י'ב צבע אהוב: שחור, סגול, אדום מקום מגורים: מודיעין >: חושב שעישון זה: כל בנאדם ומה שעושה לו טוב איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שיעשו מה שבראש ובריאות שלהם? האם אתה מעשן?: כע תוכנית טלויזיה שווה: באפי קוטלת הערפדים
תוכנית טלויזיה שנואה: לוידעת מורה אהובה: נוגה גראס, המורה לפסיכולוגיה מורה שנואה: איכ המחנכת שלי מקצוע אהוב: פסיכולוגיה כמובן מקצוע שנוא: אזרחות בית ספר: עירוני א' אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: גטו מודרני מזל: עקרב אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: אוהבת את המזל שלי, מתאר אותי טוב
איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: מקשיבה, תומכת, אוהבת מכל הלב איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: כלבה
קל לעצבן אותי, כואב להתמודד עם זה בן\בת: בת? מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): לפעמים ככה, לפעמים ככה אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו. סקס סמים ורוקנרול? לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: 18
עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 27?
אין לי מושג אני רוצה להתחתן בגיל...: כשאני ארגיש מוכנה אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 2 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... מה לי ולכדורגל?
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: טלנובלה בע"מ
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אנג'לינה ג'ולי, ג'וליה רוברטס וג'וליה סטיילס בקרב הבנות. ג'וני דפ, בראד פיט ופטריק דמפסי
המספר האהוב עליי הוא...: 7? הצבע האהוב עליי הוא...: לא היה את זה כבר?
האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברים שלי, המשפחה שלי.. חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...: טימטום מוחלט ולעומת זאת מוזיקה זה...: הכל את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: כי אני גם מבינה בזה. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אני מתלבטת בין מקלות תיפוף כשאין לי מערכת או צעיף שקניתי לפניי 7 שנים והוא עדיין תלוי מעל המראה. המיטה שלי היא בגודל...: יחיד >: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 2

רונוש207

New member
עונה:)

שם: רון. גיל: 12. אתר מועדף: יש הרבה... פורום מועדף: סקרים ושאלונים,סימס וסימ סיטי. כיתה:ו'. צבע אהוב:תכלת,לבן,סגול,ורוד. מקום מגורים:חיפה. חושב שעישון זה:קקע.ורע. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:הייתי אומרת:"תפסיק לעשן אחרת אני אתן לך בעיטה ב#@$!@!" האם אתה מעשן?:לא. תוכנית טלויזיה שווה:פעם בחיים. תוכנית טלויזיה שנואה:פפרצי. מורה אהובה:אין. מורה שנואה:ברוריה. מקצוע אהוב:מדע. מקצוע שנוא:טכנולוגיה. בית ספר:סוד. אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:שום שם. מזל:קשת. אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:אריה:) איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:חריצות,מנהיגות. איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:קנאות ועקשנות. בן\בת:בת. מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):בת. אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:12. עוד 10 שנים אני אהיה...:אחות מוסמכת עם תואר שני. אני רוצה להתחתן בגיל...:לא יודעת. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')אני לא רוצה לשרת בצבא. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...אני שונאת כדורגל. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:שום טלנובלה. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:אין. המספר האהוב עליי הוא...:2. הצבע האהוב עליי הוא...:תכלת,ורוד,לבן,סגול. האדם שאני הכי אוהב הוא...:החתולה שלי. חברת הסלולרי שלי היא...:אורנג'. אני חושב שפוליטיקה זה...:לא מעניין. ולעומת זאת מוזיקה זה...:מעניין. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר השינה שלי. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:מאיפה לי..? ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:אדום. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:קיפוד שרוקד בוגי. המיטה שלי היא בגודל...:מיטה וחצי. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:שש.

hilonet14

New member
עונה=]

שם: הילה גיל: 14 אתר מועדף: תפוז פורום מועדף: רובי וויליאמס וסקרים ושאלונים=] כיתה: ט' צבע אהוב: כל הצבעים מקום מגורים: באר שבע חושב שעישון זה: חרא איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אומרת את כל החסרונות {ויש מלא} האם אתה מעשן?: לא תוכנית טלויזיה שווה: האו סי ומגרש ביתי תוכנית טלויזיה שנואה: כל מה שאני לא אוהבת אני מעבירה מורה אהובה: המורה למתמטיקה מורה שנואה: המורה לזה"ב מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: היסטוריה וספרות- כי כותבים מלא בית ספר: ננה בננה שברחוב סומסום אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: לא הייתי משנה מזל: בתולה אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: בתולה איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: כנה איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: מתעצבנת מהר בן\בת: בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): להישאר בת אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף- הרבה דברים לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: 20 עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 24 אני רוצה להתחתן בגיל...: בעזרת השם אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שפחות אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה כי זה משעמם הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: קטנטנות כשהייתי בכיתה ו' מאז לא רואה... אההה והמורדים הייתי רואה גם השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:אנג'לינה ג'ולי, ג'ניפר אניסטון המספר האהוב עליי הוא...: 7 הצבע האהוב עליי הוא...: היה כבר לא?... האדם שאני הכי אוהב הוא...: כל יי שאוהב אותי... חחח חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: חרא ולעומת זאת מוזיקה זה...: החיים שלי את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדרי הקט הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אמא שלי ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: צבעוני! אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אין לי חפץ משונה המיטה שלי היא בגודל...: מיטה זוגית מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:8

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: נועה גיל: 16 אתר מועדף: MSN פורום מועדף: הפורום הזה כמובן-שאלונים
והפורום של שירלי לילו כיתה: י' צבע אהוב: ורוד וירוק מקום מגורים: רחובות
חושב שעישון זה: מסריח ומיותר איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק? לא נראלי שאפשר לשכנע אותם במילים... הייתי אולי לוקחת אותם לאיזשהי הרצאה בנושא הזה. האם אתה מעשן? איכס.. בחיים לא. תוכנית טלויזיה שווה: השמינייה תוכנית טלויזיה שנואה: כל התוכניות ספורט מורה אהובה: המורה לספורט והמחנכת שלי. מורה שנואה: מורה לספרות מקצוע אהוב: קולנוע מקצוע שנוא: מתמטיקה
בית ספר: פלך אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?
לא הייתי משנה... מזל: גדי אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: לא הייתי משנה איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: מסודרת, אחראית, פרפקציוניסטית (למרות שיש לזה גם צדדים לא טובים) איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: פרפקציוניסטית מדי, נלחצת כשלא מצליח לי משהו-בעיקר בלימודים, בן\בת:
מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני? ברור שלהישאר במין שלי-בת. אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? ה-מ-ו-ן דברים!!! לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות? לא רוצה לגדול! עוד 10 שנים אני אהיה...: מאושרת, בריאה, מצליחה ואולי נשואה אני רוצה להתחתן בגיל...: 25 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') שנתיים.. כמה שצריך. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא משעמם לי בחיים. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: משחק החיים והפיתוי השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: לימור אטיאס, יעל שרוני המספר האהוב עליי הוא...: אין הצבע האהוב עליי הוא...: ורוד וירוק האדם שאני הכי אוהב הוא...: אמא שלי חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: שחיתות ולעומת זאת מוזיקה זה...: הדבר הכי מרגיע שיש את רוב פעולות היום אני עושה ביד..: ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר אורחים הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לא יודעת ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור, ורוד ותכלת אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא יודעת המיטה שלי היא בגודל...: 1.50 מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9

דנטל

New member
אני לא מזמן על שאלון כמעט זהה

שם: דנה גיל: 33 אתר מועדף: תפוז פורום מועדף: אלה שאני מנהלת, רשומים בחתימה כיתה: כ"ז צבע אהוב: אדום מקום מגורים: תל אביב חושב שעישון זה: מיותר איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי, שיעשו מה שהם רוצים האם אתה מעשן?: לא תוכנית טלויזיה שווה: סאות'פארק, אסונות תעופה, שניות מאסון תוכנית טלויזיה שנואה: משדרים עוד את זינה? לא סובלת אותה מורה אהובה: המנהלת של התיכון שגם היתה המורה למתמטיקה וגם המחנכת של הכתה שלי מורה שנואה: לאה ואראלה מקצוע אהוב: לשון מקצוע שנוא: היסטוריה בית ספר: עירוני ט"ו, שלוה (כבר לא קיים) אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: דנטל מזל: טלה אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: רק טלה! איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: צדק איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: מתעצבנת מהר בן\בת: בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): להשאר בת אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו: שפע בחינם, דווקא זה עושה את האנשים ליותר צנועים לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: כבר עברתי עוד 10 שנים אני אהיה...: אותו דבר, אבל עוד יותר זקנה אני רוצה להתחתן בגיל...: לא רוצה להתחתן באף גיל אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') שירתתי שנה ותשעה חודשים, שזה היה אז שירות מלא אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...: לא רואה, כי אני שונאת הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: לא רואה טלנובלות השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וני דפ המספר האהוב עליי הוא...: 4 הצבע האהוב עליי הוא...: השאלה הזו היתה בהצלחה האדם שאני הכי אוהב הוא...: רמי חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: שעמום המחץ ולעומת זאת מוזיקה זה...: כיף אדיר כשהיא לטעמי, סבל אטומי כשזה לא לטעמי את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בסלון הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: טוליק, אתם לא מכירים ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: עט עם כדור מראות ונוצות בקצה המיטה שלי היא בגודל...: 1.50 על 1.90 מ'. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 5

Miss Menta

New member
מתה מעייפות, בזריזות ../images/Emo60.gif

שם: שרית. גיל: 13. אתר מועדף: תפוז? פורום מועדף: סק"ש? וגם אופנה אלטרנטיבית. כיתה: ח'. צבע אהוב: כתום. מקום מגורים: נתניה. חושב שעישון זה: עירבוב של כל מיני דברים מגעילים עטופים בנייר. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: חחח אמ, לא הייתי מנסה. לא נראה לי. אבל אם זה בן אדם שמגזים כבר ובאמת חשוב לי נראה לי שהייתי עושה סיקור על מה שיש בתוך הסיגריה.D: האם אתה מעשן?: לא. תוכנית טלויזיה שווה: השיר שלנו. תוכנית טלויזיה שנואה: כל התכניות האירוחים האלה כשנשארים בבוקר בבית ומראים את זה כמו 'עץ הדת' D: מורה אהובה: המחנכת שלי. אם כבר. מורה שנואה: כוכבה ורחל. מקצוע אהוב: אנגלית. אולי תנ"ך בגלל המורה. מקצוע שנוא: היסטוריה וערבית. בית ספר: משנה?D: אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: נועה, דניאל. מזל: עקרב
אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: טחח למה? איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: נדיבות לב |מסמיק| ורגישות.XD איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: מתעצבנת מהר. בן\בת: בת. מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): כמו שאני {: אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו עולם כזה שלא היית משמין גם אם היית אוכל 4 חבילות קורנפלקס כריות [
] לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: 15-16. סתם בא לי.XD עוד 10 שנים אני אהיה...: באוניברסיטה, בע"ה? אני יודעת.. אני רוצה להתחתן בגיל...: מתי שאני ארגיש שזה זה. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 2. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... זה לא מעניין אותי בגרוש. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השיר שלנו 3
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וני דפ
, בראד פיט
!1, אמאמאמ. ג'וליה רוברטס.. ניקול קידמן. המספר האהוב עליי הוא...: 8. הצבע האהוב עליי הוא...: כתום. האדם שאני הכי אוהב הוא...: משפחה וחברים. חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום מוטורולה. אני חושב שפוליטיקה זה...: הומ. טמטום? ולעומת זאת מוזיקה זה...: החיים. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדרי הכתום ^^ הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אחי הקטן DDDDD: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: מעורבב. אולי יותר שחור.. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: תיק מוזר בהחלט שקיבלתי ליומולדת. המיטה שלי היא בגודל...: יחיד. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 10.

עונה ../images/Emo14.gif

שם: חן.
אתר מועדף: תפוז
.
פורום מועדף: הראל.
כיתה: ו'.
צבע אהוב: תכלת וסגול.
מקום מגורים: ירושלים.
חושב שעישון זה: מגעיל.
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אומרת להם שזה לא בריא, והבריאות זה הדבר הכי חשוב.
האם אתה מעשן?: לא!
תוכנית טלויזיה שווה: כרגע היורש ונולד לרקוד.
תוכנית טלויזיה שנואה: חדשות?
מורה אהובה: אמ, זה משתנה כל הזמן... אין ממש.
מורה שנואה: ששון, אביה ועוד מלא...
מקצוע אהוב: ספורט.
מקצוע שנוא: חשבון.
בית ספר: חרא בלבן
.
אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: ליהי ללא ספק.
מזל: אריה.
אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: לא משנה, לא דבר כזה חשוב.
איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: צניעות, טוב לב.
איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: קנאות לפעמים.
בן\בת: בת
.
מה היית רוצה ליהיות: להישאר במין שלך או ליהיות המין השני? יום אחד זה יכול להיות מגניב להיות בן, לראות איך זה.
אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? כל מה שאני אוהבת.
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: לגיל 12?
עוד 10 שנים אני אהיה: גדולה
.
אני רוצה להתחתן בגיל: אמ, 25 ככה.
אני רוצה לשרת בצבא - שנים: כמה שצריך.
אני לא רואה מונדיאל כי: לא מעניין אותי.
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא: לא רואה יותר מדי, לכן אין ממש אהובה.
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא: רן דנקר?
המספר האהוב עליי הוא: אמ, אולי 7.
הצבע האהוב עליי הוא:
האדם שאני הכי אוהב הוא: כתבתי כבר.
חברת הסלולרי שלי היא: סלקום
.
אני חושב שפוליטיקה זה: חרא.
ולעומת זאת מוזיקה זה: טעם החיים
.
את רוב פעולות היום אני עושה ביד: ימין.
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: חדר שלי.
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא: לא יודעת, פיקאסו?
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: תכלת.
אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: לא יודעת.
המיטה שלי היא בגודל: כנ"ל, מאיפה לי?
מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא: 6 אותיות. הודגש באמצעות מדגישומטיק

אופס../images/Emo122.gif. ../images/Emo14.gif

כשכתבתי "כתבתי כבר" התכוונתי לצבע, הבני - אדם שאני הכי אוהבת הם כנראה משפחתי.

1Shir

New member
איזו תרופה זאת בזמן ../images/Emo33.gif

שם: שיר גיל: 24 אתר מועדף: תפוז פורומים פורום מועדף: כרגע מצעדים וביקורת מוזיקה כיתה: סיימתי מזמן (רואים לפי הגיל..
) צבע אהוב: ורוד מקום מגורים: הרצליה חושב שעישון זה: די מיותר איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי משכנעת, הם ילדים גדולים שיחליטו בעצמם מה טוב להם האם אתה מעשן?: לא תוכנית טלויזיה שווה: ניפ/טאק תוכנית טלויזיה שנואה: ארץ נהדרת מורה אהובה: לספרות בתיכון מורה שנואה: לפיזיקה.. מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: פיזיקה דילגתי קצת כי זה באמת כבר היה לא מזמן אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') - כבר שירתתי שנתיים אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא אוהבת כדורגל הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: טלנובלה בע"מ השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: עפר שכטר
המספר האהוב עליי הוא...: 2 את רוב פעולות היום אני עושה ביד..: ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: סלון המיטה שלי היא בגודל...: ענק מדי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 6

חדשה בתפוז ובפורום ועונה

שם: נטע גיל: 21 אתר מועדף: http://www.nida.nih.gov/ פורום מועדף: זה הפורום המושקע ביותר שראיתי . ברכות למנהלת כיתה: אני אחרי כל זה צבע אהוב: שחור מקום מגורים: ירושלים חושב שעישון זה: הדבר הכי מדהים שיש בעולם איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אני לא מאלה שגורמים לאנשים להפסיק... (אם כך הבלוג שלי ממש מטעה) האם אתה מעשן?: כן תוכנית טלויזיה שווה: חברים תוכנית טלויזיה שנואה: חברים מורה אהובה: אין מורה שנואה: אין מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:אין בית ספר:אין אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: פינקי מזל: אריה אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: אריה איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: יש הרבה בן\בת: בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף : היה שם מלא דברים טובים לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: אני בדיוק בגיל הנכון עוד 10 שנים אני אהיה...: לא יודעת אני רוצה להתחתן בגיל...: 30 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 8 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...: רואה כי יש שם בחורים שנראים טוב הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: היפים והאמיצים השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: וואלה , אין לי מישהו המספר האהוב עליי הוא...: 5 הצבע האהוב עליי הוא...: שחור האדם שאני הכי אוהב הוא...: דניאל חברת הסלולרי שלי היא...: יש לי אחד מכל אחד אני חושב שפוליטיקה זה...: חרא של דבר ולעומת זאת מוזיקה זה...: חחחחחחחחחחחחחחח החיים שלי את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) שניהם המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בבית הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: מיכאלאנג'לו ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: מצעים זוהרים המיטה שלי היא בגודל...: רגיל מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: מה? 8 שיהיה לנו בהצלחחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

דנטל

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אני מנהלת חדשה פה. רוב ההשקעה נעשתה על ידי המנהלים הקודמים והגולשים פה גם לא בלגניסטים
.

דנטל

New member
חחח, אני ועוד איך לוקחת כשמגיע לי

במקרה הזה, הדבר היחיד שהספקתי לעשות פה זה למחוק מקישורי הפורום את כל הקישורים שלא עבדו ולנהל פה בשוטף, אבל עוד לא עשיתי שום דבר מעבר, את הכל עשו קודמיי וקיבלתי פורום מסודר כמעט טיפ טופ.

דללה

New member
../images/Emo60.gif

שם: שני גיל: אוטוטו 18 אתר מועדף: אני מניחה שבתור מנהלת בתפוז אני צריכה להגיד "תפוז"
פורום מועדף: הפורום שלי כמובן
כיתה: י"ב צבע אהוב: שחור מקום מגורים: ר"ג חושב שעישון זה: מיותר איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא חושבת שהייתי מנסה.. כל אחד ומה שטוב לו האם אתה מעשן?: כבר לא.. תוכנית טלויזיה שווה: ארתור
תוכנית טלויזיה שנואה: יש הרבה מורה אהובה: המורה לערבית שלי מורה שנואה: המורה לאזרחות מקצוע אהוב: ערבית מקצוע שנוא: אזרחות בית ספר: בליך אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: לא הייתי משנה מזל: דלי אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: לא הייתי משנה איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: נאמנות איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: חוסר סבלנות בן\בת: בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): במין שלי.. טוב לי
אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו: מיטה, טלפון, מחשב, טלוויזיה, אוכל ואוטו
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: 20 אחרי צבא.. עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 28
אני רוצה להתחתן בגיל...: לא יודעת אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 2 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... כדורגל זה איכסה! הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: משחק החיים השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: יש כמה המספר האהוב עליי הוא...: 7 הצבע האהוב עליי הוא...: שחור האדם שאני הכי אוהב הוא...: יש כמה.. חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: משעמם ומעניין כאחד ולעומת זאת מוזיקה זה...: החיים
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אין לי כח לחשוב מה משונה המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 6

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

שם:שיר גיל:13 אתר מועדף:האתר הרשמי של הראל סקעת פורום מועדף:הראל סקעת כיתה:ח' צבע אהוב:ורוד תכלת וחום מקום מגורים:כפר סבא חושב שעישון זה:מסריח, מגעיל, מזיק איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?מסבירה להם כמה רע זה יכול לעשות ואני לא אחת שתגיד להם זה לא טוב וזהו.. הייתי בסמינר מיוחד לסמים אלכוהול וסיגריות ואני בטוחה שמי שיהיה בזה בחיים לא יחזיק את הגועל נפש הזה.. האם אתה מעשן?:לא
תוכנית טלויזיה שווה:האלופה
תוכנית טלויזיה שנואה:
מורה אהובה:אין מורה שנואה:כולם מקצוע אהוב:
מקצוע שנוא:היסטוריה וצרפתית בית ספר:חרא של בית ספר אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?אגם [ואני לא אוהבת את אגם רודברג
], ליאור מזל:בתולה אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:
איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:חברותית, הגונה, ישרה איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:פזיזות בן\בת:בת
מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):להישאר אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו?הרבה
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?18
עוד 10 שנים אני אהיה...:קודם שאני יחייה בע"ה אני רוצה להתחתן בגיל.. לא יודעת... אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')2 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...>> לא רואה.. לא מעניין הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:> האלופה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:לירז צ'רכי המספר האהוב עליי הוא...:2 הצבע האהוב עליי הוא...:ורוד תכלת וחום האדם שאני הכי אוהב הוא...:ההורים חברה שלי והראל סקעת
חברת הסלולרי שלי היא...:סלקום
אני חושב שפוליטיקה זה...:חראאאאאאאא ולעומת זאת מוזיקה זה...:מדהים
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) שניהם המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר שלי
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:
המיטה שלי היא בגודל...:נורמלי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:7

linoy pal

New member
עונה

שם:לינוי גיל:15 אתר מועדף:שוקס חח פורום מועדף:הפורום הזה כיתה:ט צבע אהוב:צהוב בננה מקום מגורים:בת ים חושב שעישון זה:זה דבר מגעילל ומסריחח איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:מ=כ=ו=ת זה הורס את הבריאות האם אתה מעשן?:לא תוכנית טלויזיה שווה:אמ...חברים תוכנית טלויזיה שנואה:הכספת מורה אהובה:חחחחחחחחחח מההה איך יכול ליהיות מורה אהובה? מורה שנואה:כ=ו=ל=ם מקצוע אהוב:מדעים מקצוע שנוא:הכל בית ספר:רמות אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:אמ...לירון זה שם יפה מזל:דגים אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:חחח דגים שולטים! איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:הקשבה איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:אמ.. בן\בת:בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):להישאר בת...הכי כיף אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו:אמ...טוב לי עם העולםשלי אבל את כל מפרי החוק למינהם הייתי מוציאה ואת כל האנשים שעושים טרור לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:18 עוד 10 שנים אני אהיה...:אחרי צבא ולימוגי משחק אני רוצה להתחתן בגיל...:26 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')שנתיים? אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...זה לא מעניין אותי הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:חיים שלי השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:נינט המספר האהוב עליי הוא...:2 הצבע האהוב עליי הוא...:צהוב האדם שאני הכי אוהב הוא...:אמ... חברת הסלולרי שלי היא...:סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...:מעפאן ולעומת זאת מוזיקה זה...:ה-דבר זה הכי מרגיע שיש את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימין חח אני ימינית המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:לאונרדו דה וינצ'י? ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:לוח קליה למטרה המיטה שלי היא בגודל...:מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:11

nastiush

New member
../images/Emo9.gif

שם: נטי גיל: בדצמבר 13
אתר מועדף: שלייי.. הוא נסגר
פורום מועדף: הזהה =] כיתה: ז' צבע אהוב: טורקיז, ירוק ולבן מקום מגורים: ראשוןןן חושב שעישון זה: מגעיל, דוחה, מרעיל, והורס ת'נשמה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: נדמה לי שמי שמעשןן, זאת רק אשמתו ואם הוא רוצה להיגמל יש סיכוי קטן לכך האם אתה מעשן?: לא תוכנית טלויזיה שווה: דסוד של אהבה, השיר שלנו, חיים שלי תוכנית טלויזיה שנואה: כל המטופשים חעחעע מורה אהובה: יהודיתת. המחנכתת שליי..3= מורה שנואה: איןן.. אני שונאת רק את מי ששונאת אותי ואף אחד לא שונא אותי למיטב ידיעתי מקצוע אהוב: ערבית, מתמטיקה וספורט מקצוע שנוא: מדעייםם בית ספר:****************************************************** אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: אמור.. זה שם יפהה.. מזל: גדי אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: לא הייתי משנה איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: לא מוותרת על כלום, חברותית מאוד, נחמדה.. איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: חסרת סבלנות אולי.. ומדברת הרבה יותר מדי בן\בת: בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): להישאר כי אני נהנת כה יותרר אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו: הרבהה.. הייתי משנה הכל לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: אני מעדיפה לזרום
עוד 10 שנים אני אהיה...: נשואה ועם ילדים אני רוצה להתחתן בגיל...: 20 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') שנה אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...ככה הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: כולן יפות... בעיקר קטנטנות, פינת אור, פלוריסיינטה, המורדים, סוד של אהבה, רבלדה, חיים שליי.. וקיץ נצחי חולה על זה =] השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: פלורנסיה ברטוטיי.. היא מצחיקה בטירוףף.. וגם נטליה אוריירו,, היא משחקת ב"חיים שלי" המספר האהוב עליי הוא...: 22 הצבע האהוב עליי הוא...: אמרתי כבר! האדם שאני הכי אוהב הוא...: הוריםם חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: דבר טוב?? ולעומת זאת מוזיקה זה...: דבר מושלם ואנושי שלא הייתי רוצה שייעלם מהעולם את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדרי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לא יודעעעת ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: מגוון אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: יש לי הרבהה.. החדר שלי מגוון ומקורי המיטה שלי היא בגודל...: מיטה רגילה מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9 =]

למעלה