שאלון

../images/Emo187.gif

איך העולם רואה אותי
תשאלו את העולם
האם יהיו לי חיים מאושרים
בעזרת ה' מה אנשים באמת חושבים עליי
תשאלו אותם האם אנשים חושקים בי בסתר
תשאלו אותם
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת
להיות מאושרת! מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי
לחיות אותם! האם יהיו לי ילדים
בעזרת ה' עצה טובה בשבילי: היו תמיד חרשים כשמישהו אומר לכם שאתם לא יכולים להגשים את החלומות שלכם
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי
שו שיר נושא?
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים
שו שיר נושא?
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי
אוהו! יש כמה
ובהלוויה שלי
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת
איך יהיה לי היום
אתם מתכוונים מחר? בעזרת ה'
למה אני כאן
כי 'שעמם לי! בתור מה אנשים יזכרו אותי
תשאלו אותם! איזה שיר יתקע לי בראש מחר
השיר הזה, של הראל מויאל(?) עם שמלה לבנה... האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי
אתם מתכוונים חייזרים!! ידעתי שהם קיימים!!!!!! איך תהיה השנה הזו
בעזרת ה'

אוקיי אני אנסה ../images/Emo6.gif

לא שולטת בפלייליסט שלי
איך העולם רואה אותי? סוף הלילה - איה כורם [איזה יופי לי
האם יהיו לי חיים מאושרים? Goo Goo Dolls - Iris [יופי יעל
,רואים אתוך דיכאונית ומאוהבת, היי זה ממש דומה!
] מה אנשים באמת חושבים עליי? סינרגיה - עוזב
האם אנשים חושקים בי בסתר? פגישה - איה כורם
[האם אנשים מזיינים אותי והולכים?
] איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? RHCP - Snow(hey oh) [ואני אפילו מבינה למה זה מתכוון
] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? סינרגיה - יחד נתגבר
[להתעורר?
] האם יהיו לי ילדים? אריק ברמן - המתוקות האחרונות
[אוי אני אפילו לא רוצה לנתח את זה
] עצה טובה בשבילי: אהוד בנאי - יוצא לאור
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? סינרגיה - אלפי זוגות עיניים [זה נכון שזה מפחיד!] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? סינרגיה - אני לבד עכשיו
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? איה כורם - קליפה [בחתונה אולי לא, אבל פסקול חיי בהחלט] ובהלוויה שלי? סינרגיה - יום יפה
וואי זה ענק! איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? סינרגיה - תראי זה אני [כנוע ורגיש עם קול של הופמן?] איך יהיה לי היום? סינרגיה - את לא כאן למה אני כאן?^^(הצחיק אותי בגלל הקישור לשיר הקודם) קודם יצא "יוצא לאור" של בנאי, העברתי כי זה כבר היה. סינרגיה - מרגיש אחר. בתור מה אנשים יזכרו אותי? אתה זורם אצלי בדם - איה כורם [הו, אהבה רכושנית
] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? סינרגיה - אשם [כ"כ!
] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איה כורם - סוף הלילה. *מעבירה כי כבר היה* איה כורם - חצי
איך תהיה השנה הזו? עד אלייך - סינרגיה [שיבוא כבר עד אליי!] הקטע עם ההלוויה ויום יפה היה משובח

NoOop

New member
../images/Emo28.gifעונה:]

איך העולם רואה אותי? eddie's song - son of dork האם יהיו לי חיים מאושרים? i'm not missing you - staice orrico מה אנשים באמת חושבים עליי? shut up - simple plan האם אנשים חושקים בי בסתר? don't wanna think about you - simple plan איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? scottyws doesent know - lustra מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? helena- my chemical romans האם יהיו לי ילדים? lithium - nirvana עצה טובה בשבילי: lonley day -system of down מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? nobodyws home - avril lavigne מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? in bloom - nirvana איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? האם להיות בך מאוהב -אביב גפן. [סוף סוף יצא משהו טוב
] ובהלוויה שלי? i'm just a kid - simple plan איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? מלאכים - מטרופולין. איך יהיה לי היום? chemicals react - Aly&Aj& למה אני כאן? Freak on a Leash - Korn בתור מה אנשים יזכרו אותי? God is a DJ - Pink איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אילנה- אביב גפן. [זה אשכרה נראה לי נכון, כי האו כבר נתקע לי עכשיו בראש] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? sk8er boy - Avril Lavigne איך תהיה השנה הזו? ניו יורק-רפיח - שייגעצ לא יצא משהו כל כך מצחיק חח

G i r l i s h

New member
פסמעפס

איך העולם רואה אותי? dave lichens - let go האם יהיו לי חיים מאושרים? nelly furtedo - all good things מה אנשים באמת חושבים עליי? u2 - with or without you האם אנשים חושקים בי בסתר? משינה - תחזור תחזור איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?
אבא בונה בשעת סיפור מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? james morisson - you give me something האם יהיו לי ילדים? תני לי לדבר איתך - יזהר אשדות עצה טובה בשבילי: justin timberlake - my love מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? עטור מצחך - אביתר בנאי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? always - bon jovi איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
האיש שבקיר - ברי סחרוף ובהלוויה שלי? עופר ניסים - alone איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? שתי פנים - ברי סחרוף איך יהיה לי היום? אף אחד משנינו - עברי לידר למה אני כאן? לחבק אותך - סינרגיה בתור מה אנשים יזכרו אותי? 3 doors down - here without you איזה שיר יתקע לי בראש מחר? השיר נושא של זואי 101XD יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? צוכה בוחקת - עברי לידר איך תהיה השנה הזו? מה נשאר - כנסיית השכל וואו, אופטימי :/

למעלה