שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

ראשונה../images/Emo3.gif ../images/Emo14.gif

איך העולם רואה אותי? רואה אותי בתור בנאדם?
האם יהיו לי חיים מאושרים? אני מקווה.
מה אנשים באמת חושבים עליי? לא יודעת,תשאלי אותם.
האם אנשים חושקים בי בסתר? אולי.
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? לא יודעת
.
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? לעבוד,להקים משפחה... כמו כולם.
האם יהיו לי ילדים? אני מקווה שכן.
עצה טובה בשבילי: להאמין יותר בעצמי?
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אין לי שיר נושא...
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? כנ"ל.
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? כל השירים האלה, לא אכפת לי.
ובהלוויה שלי? לא חשבתי על זה...
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? אין לי בדיוק "סוג".
איך יהיה לי היום? בסדר?
למה אני כאן? כי... נולדתי?
בתור מה אנשים יזכרו אותי? בתור חן...
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? חחח... כנראה "אם אלה החיים"
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אולי.
איך תהיה השנה הזו? אני מקווה שבסדר.... הודגש באמצעות מדגישומטיק

linoy pal

New member
עונה

איך העולם רואה אותי?בתור בן אדם?חיחי האם יהיו לי חיים מאושרים?בעזרת ה' מה אנשים באמת חושבים עליי?מאיפה לי? האם אנשים חושקים בי בסתר?לאא נראה ליי איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?לא מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?אמ...לא יודעת האם יהיו לי ילדים?ברורר עצה טובה בשבילי:עשה מה שיעשה אותך מאושר... מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?חחח לא יודעת מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?... איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?אמ... ובהלוויה שלי?בשבילי איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?אםםם כל אחד שהוא לא מניאק איך יהיה לי היום? למה אני כאן?ככה חחח בתור מה אנשים יזכרו אותי?בתור...לינוי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר?בשבילי חח האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?לא איך תהיה השנה הזו?חרא כמו שנה שעברה

דנטל

New member
עולם

איך העולם רואה אותי? שמנה האם יהיו לי חיים מאושרים? כן מה אנשים באמת חושבים עליי? שאני אוכלת בלי סוף האם אנשים חושקים בי בסתר? חלקם איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? לבלות כמה שאפשר מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? כמה שיותר כיף האם יהיו לי ילדים? לא עצה טובה בשבילי: לקחת אופטלגין כשכואב הראש מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? שיז א מניאק מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? שיז א מניאק איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? לא רוצה להתחתן, אבל AMAZED של לואונסטאר ובהלוויה שלי? משהו של סאבלימינל והצל איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? בליין איך יהיה לי היום? אמור להיות מוצלח למה אני כאן? כי אני המנהלת בתור מה אנשים יזכרו אותי? בתור מאושרת איזה שיר יתקע לי בראש מחר? בטח משהו מעצבן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? לא איך תהיה השנה הזו? סבבה

דנטל

New member
אה, אז עם שירים

איך העולם רואה אותי? Deusa de java - banda academicas האם יהיו לי חיים מאושרים? Play - David Banner מה אנשים באמת חושבים עליי? Danger (Been So Long) - Mystikal feat. Nivea
האם אנשים חושקים בי בסתר? School rnb part 1 - dj pat (daft vegas) patosh איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? (Badd - Ying Yang Twins (Featuring Mike Jones מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? My neck my back (dirty version) - Khia האם יהיו לי ילדים? Grindin - Clipse עצה טובה בשבילי: Candy Shop - 50 cent מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? That's the way I like it - Offer Nissim
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? One - Metalica איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Dude - Beenie Man ובהלוויה שלי? Loved - Kim Wilde איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Get It Poppin - Fat Joe Ft. Nelly
איך יהיה לי היום? Oye me canto - N.O.R.E. f Nina Sky & Tego Calderon למה אני כאן? Ignition (remix) - R. Kelly
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Badaboom - B2K ft. Fabolous איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Young'n (Holla Back) - Fabolous האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Oye Mar (Cancao Do Mar) - Chayanne איך תהיה השנה הזו? Country Grammer - Nelly

1Shir

New member
זה שאלון קשה אבל ננסה

איך העולם רואה אותי? אין לי מושג האם יהיו לי חיים מאושרים? באמצע מה אנשים באמת חושבים עליי? שאני החמצה האם אנשים חושקים בי בסתר? לא נראה לי אבל אין לדעת איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? פשוט להיות ככה מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? להנות מהם בסבבה האם יהיו לי ילדים? מקווה שלאאאא עצה טובה בשבילי: לא להיות אובססיבית לשום דבר מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? ברינג מי טו לייף של אוונסנס מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ווט יו סי איז ווט יו גט של בריטני ספירס איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? לא מתחתנת ובהלוויה שלי? נות'ינג סונג של סיגור רוס איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? אין סוגים בדברים האלה איך יהיה לי היום? בסדר למה אני כאן? כדי להנות ולהחכים בתור מה אנשים יזכרו אותי? חמודה ומוזרה קצת איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ויינה טנג האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? כרגע לא איך תהיה השנה הזו? מבלבלת

דללה

New member
../images/Emo12.gif נו טוב ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? גבוהה, רזה (אני מניחה..) ו... לאדעת.. זאת שאלה שצריך לשאול את העולם, לא? האם יהיו לי חיים מאושרים? אני מקווה מה אנשים באמת חושבים עליי? שאני עומדת על שלי האם אנשים חושקים בי בסתר? אין לי מושג... איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? להיות אופטימית יותר מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? לעשות סהם סדר
האם יהיו לי ילדים? כן עצה טובה בשבילי: "אנשים ישכחו מה אמרת, אנשים ישכחו מה עשית, אך אנשים לעולם לא ישכחו כיצד גרמת להם להרגיש" מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מממ שבתות וחגים לדעתי... מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אין לי מושג... איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ממ... אין לי שמץ של מושג כרגע.. ובהלוויה שלי? גוד ביי של ג'יימס בלאנט איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? אחד שבטוח בעצמו.. איך יהיה לי היום? רגיל.. למה אני כאן? כי אני חולה ולא יכולה לצאת מהבית
בתור מה אנשים יזכרו אותי? אדם שעומד על שלו איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אין לי מושג.. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? הלוואי!!! אני מתה לצאת מהבית
אני תקועה בו כבר 5 ימים!!! איך תהיה השנה הזו? טובה יותר, אני מקווה..

נושבו

New member
עונה

איך העולם רואה אותי
תשאלו אותו האם יהיו לי חיים מאושרים
אני מקווה מה אנשים באמת חושבים עליי
אני חושבת שהם חושבים שאני בנאדם מאוד מסודר, לא צבועה, מקשיבה לאחרים, שונאת שקרים ואגואיסטיות, עקשנית האם אנשים חושקים בי בסתר
חחחחחח אולי איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת
להצליח בכל מה שאני ארצה, להיות תמיד בריאה, למצוא את האחד, לעבור דירה, להיות תמיד אהובה בחברה מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי
להשקיע ולהצליח! האם יהיו לי ילדים
בע"ה עצה טובה בשבילי: חייך והעולם יחייך אלייך מהו שיר הנושא שלי,לדעתי
אין לי מושג.. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים
לא יודעת איזה שיר יתנגן בחתונה שלי
וואו יש עוד זמן עד אז.. אבל משהו מרגש זה בטוח! ובהלוויה שלי
לא רוצה לחשוב על המוות=( איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת
רגיש, ג'נטלמן, מתחשב, חוש הומור, נאמן, תומך, נראה טוב, חמוד איך היה לי היום
סבבה למה אני כאן
למה לא? בתור מה אנשים יזכרו אותי
בתור מישהי שאהבה את החיים ופחדה מהמוות! ושתמיד הקשיבה לאחרים ושאפה להצליח בכל דבר שעשתה! איזה שיר יתקע לי בראש מחר
שיר שאני אשמע הרבה אנשים שרים אותו האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי
מתי? איך תהיה השנה הזו
אני מקווה שזאת תהיה שנה של הצלחות, וגילוי דברים חדשים.

../images/Emo10.gifחבל,זה לא בנוי על העיקרון של זה

אתם אמורים להכנס לספריית שירים שלכם במדיה ולהפעיל על ניגון אקראי..כל פעם שעוברים שאלה עוברים לשיר הבא ועונה מה השם שלו וכל זה,אלו התשובות. אחר כך יוצא מגניב... כמו אמ: איך תהיה השנה הזו?יום נעים בחוץ-יוני בלוך
זה יכול לצאת ממש מגניב בחלק מהמקרים

Shame in you

New member
שבת שלום

איך העולם רואה אותי? כילדה מוזרה מאוד, ועצובה מאוד האם יהיו לי חיים מאושרים? אם יהיו, אז לא מה אנשים באמת חושבים עליי? שאני מוזרה ועצובה האם אנשים חושקים בי בסתר? ממש ממש לא איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? לא יכולה מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? כלום. לחכות ולראות האם יהיו לי ילדים? לא מבן זוג. אבל אולי אם אגיע לגיל מבוגר (מה שכבר לא נראה לי) אז אאמץ. עצה טובה בשבילי: לנסות ולחיות מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אין כזה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? כאילו מישהו מכיר אותי בכלל. אבל הם בטח יגידו שירים דכאוניים, כמה מפתיע איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? לא תהיה חתונה ובהלוויה שלי? טריגר איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? רגישים איך יהיה לי היום? רק שיהיה בסדר למה אני כאן? הלוואי וידעתי בתור מה אנשים יזכרו אותי? ילדה דכאונית ומוזרה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? לא יודעת האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? ממש לא איך תהיה השנה הזו? חרא

swirrrly

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

איך העולם רואה אותי? ילדה יפה שמגיע לה זיון טוב יותר
האם יהיו לי חיים מאושרים? אני לא הולכת להישאר כאן כדי לגלות
מה אנשים באמת חושבים עליי? שאני מפלצת שהיה לה פחות מדי זינים במנוש האם אנשים חושקים בי בסתר? לא רק בסתר
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? אם אני אהיה שמנה יותר כדי שאוכל להכיל יותר אלכוהול בו זמנית מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? להתרים אותם למי שבאמת צריך האם יהיו לי ילדים? ~האם יבואו פרשי האפוקליפסה? עצה טובה בשבילי: לכוון את האקדח לאחורי הראש, לא לרקה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? i am the wolf man גו גו ג-ג'וב מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? he was a boy she was a girl could i make it anymore obvious [?] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? התקווה ובהלוויה שלי? שירתם של מלאכים
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? חמודים וחכמים שמריחים טוב (גברים) איך יהיה לי היום? מבאס נורא כי ישנתי כל הבוקר... למה אני כאן? כי קשה לכם בלעדיי בתור מה אנשים יזכרו אותי? בתור זונה לא מוצלחת איזה שיר יתקע לי בראש מחר? such a lonely day and it's mine האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? כן, אנשים בשחור עם חרמש (?!) איך תהיה השנה הזו? שנה של גילויים, בגרות, תובנות, הפנמה, וסקס אחד אחרון ומורבידי לפני שאני הולכת

swirrrly

New member
גמאנירוצה

איך העולם רואה אותי? the blower's daughter (כוסית על) האם יהיו לי חיים מאושרים? blurry eyes (חיים מיסטיים דרך עיניים מעופשות) מה אנשים באמת חושבים עליי? passive aggressive (אסרטיבית ורהוטה) האם אנשים חושקים בי בסתר? something rotten (אנשים לא חושקים בי בסתר וזה רקוב) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? the noose (להפסיק למשוך באף
) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? some (לתת חלק לעניים) האם יהיו לי ילדים? c'est la vie (יהיו לי ילדים צרפתיים) עצה טובה בשבילי: dancing december (לרקוד בדצמבר, זה יביא שלג) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? birth (אני גלגולו המחודש של ישו) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? broken toy (אני צעצוע שבור אבל מגניב) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? a stranger (אני אתחתן עם אדם זר) ובהלוויה שלי? allergic (to the thoughts of mother earth) (הייתי טובה מדי לעולם הזה) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? a premonition (אני אוהבת את נוסטרדמוס) איך יהיה לי היום? special needs (אני אעזור לחלשים ולמסכנים) למה אני כאן? be destined (כי אני המשיח) בתור מה אנשים יזכרו אותי? weak and powerless (בתור חזקה ועוצמתית) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? you don't care about us (נכון, לא אכפת לי מכם, תפסיקו להציק לי ולהתפלל אליי סעמק) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? safety dance (כן, הם מזכירים לי שזה דצמבר והגיע הזמן לרקוד) איך תהיה השנה הזו? snow drop (הנה רקדנו וירד שלג)

דנטל

New member
היא הוציאה מה שעל לבה

יום אחד חרא לנו ויום אחר נפלא לנו. אני מקוה שלה יהיו בקרוב הרבה נפלאים, כי כנראה מיצתה את החרא
.

Shame in you

New member
לא התכוונתי לזה

כאילו שמה שאני כותבת כזה אופטימי, התכוונתי לזה שהיא אמרה שהיא כבר לא תהיה פה. הקיצור, אם היא קוראת את זה, היא מוזמנת לשלוח אליי מסר.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

איך העולם רואה אותי? Placebo - Because I Want You
האם יהיו לי חיים מאושרים? Placebo + David Bowie - Without You I'm Nothing
מה אנשים באמת חושבים עליי? lost prophets - boys dont cry האם אנשים חושקים בי בסתר? שייגעצ - התחרות האולימפית איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Placebo - The Bitter End מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? מוניקה סקס - מכה אפורה (וואי כמה שנים לא שמעתי את השיר הזה
) האם יהיו לי ילדים? My Morning Jacket - Off The Record
עצה טובה בשבילי: מוניקה סקס - גשם חזק מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? שייגעצ - משקאות חריפים
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מוניקה סקס - על הריצפה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Foo Fighters - Best Of You ובהלוויה שלי? pavement - spit on a stranger איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? The Strokes - Hard to Explain איך יהיה לי היום? Placebo - One Of A Kind למה אני כאן? Yeah Yeah Yeahs - Cheated Hearts
בתור מה אנשים יזכרו אותי? מוניקה סקס - פצעים ונשיקות איזה שיר יתקע לי בראש מחר? שייגעצ - רוצה ללכת האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? שייגעצ - קשה לי לחשוב איך תהיה השנה הזו? מופע הארנבות של ד"ר קספר - אחלום לנצח

Miss Menta

New member
את היחידה שעשתה את זה טובXD ../images/Emo60.gif

טוב היא הייתה צרכה להסביר איך זה הולך.

mad eye rejy

New member
תשובות!!!!

איך העולם רואה אותי?-אמאמאמ.......כחרשנית גדולה(כי אני כותבת ספר) האם יהיו לי חיים מאושרים? -אני אופטימית,אז כן,בטח. מה אנשים באמת חושבים עליי?-שאני יודעת להשיג מה שאני רוצה. האם אנשים חושקים בי בסתר?-גיליתי לא מזמן שילד ממגמת מדעים שלי חושק בי בסתר.לא בסתר,יש אחרים.... איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת?-לכתוב סיפור/לקרוא/לראות סרט טוב/לשחות. מה אני צריכה לעשות עם חיי?-אני צריכה לפרסם כבר את הספר שלי ולהתפרסם. האם יהיו לי ילדים?-מן הסתם. עצה טובה בשבילי:לא להתבאס-השמחה נמצאת מעבר לפינה מה שיר הנושא שלי,לדעתי?-אין לי שמץ. מהו שיר הנושא לדעת אחרים?-אין לי מושג ירוק. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?-משהו של קט סטיבנס/listen to your heart ובהלוויה שלי?-"רוני"(?) איזה סוג של גבר אני אוהבת?-כנה,נאמן ואכפתי שאוהב אותי באמת. איך יהיה לי היום.-די בסדר.שום מבחן לא היה,ויש מסיבת הפתעה לחברה. למה אני כאן?-בבית שלי?אממ,כי אין לי מקום אחר להיות בו. בתור מה אנשים יזכרו אותי?-בתור אחת שהראש שלה תקוע בספר שהיא כותבת. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?-lokomoshen האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?-אממ,לא. איך תהיה השנה הזו?-בינונית. רוני...........................................

nastiush

New member
../images/Emo9.gif מה יש כבר לפספס?? ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? בעין יפה? האם יהיו לי חיים מאושרים? נדמה לי שכן אני מאוד מקווה מה אנשים באמת חושבים עליי? אין לי מושג חעחעע האם אנשים חושקים בי בסתר? לא יודעת איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? אני צריכה להרגי מאושרת ולשמוח שאני חיה ותמיד לדעת שהכל לטובה, שהעולם קיים מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? מה זה השאלות האלה?!@?!?@ האם יהיו לי ילדים? כןן
עצה טובה בשבילי: "יש לך את עצמך, את חייך, וכל כל מה שאתה צריך, כי הכל לטובה
" מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?...... מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "שני כוכבים" כי לדעתי כולם צריכים לשמוח איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? לא יודעעתת.. אני רק בת 13 איזה חתונה?! ובהלוויה שלי? חס וחסיסה..!! (אם כבר הלוויה רז ההלוויה של השאלות האלה תהיה בקרוב כי הן מעצבנות!) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? גבר- נדיב, נחמד, אמיתי, שמח, מאושר, חתיך, לא קנאי, לא שקרן.. אופי טוב איך יהיה לי היום? הוא כבר עבר לי למרבה הצער למה אני כאן? למה באמת אני כאן נתקעת עם שאלות דביליות?! (בלי להעליב) בתור מה אנשים יזכרו אותי? בתור בן אדם טוב איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אהה חמודיםם.. מחר זה מחר מאיפה לי לדעת מה יהיה מחר?! האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? לאן?! איך תהיה השנה הזו? בסדר.. :->

למעלה