שאלון...

linoy pal

New member
עונהה

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת?מעיין ה שם יפה 2. ולבן?פלג או צוף 3. איזו חיית מחמד יש לכם?אין 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? 5. אוהבים את חיי בית הספר?לאא 6. כמה חברים טובים יש לכם?אמ...5 בערך 7. אוהבים את המשפחה?ככה ככה 8. סדר או בלאגן?בלאגן 9. קניון או חוף הים?קניון 10. דפדפת או מחברת?מחברת 11. אוהבים לארגן?לא 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות)ספונטיניות 13. שיר אהוב?הרבהה 14. סוג מוזיקה אהובה?רוק ישראלי 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם?חח כן 16. מה אורך השיער שלכם?אמ..אחרי הכתפיים 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום?בוקר וערב 18. אוהבים צמחים?לא ממש 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי?פראי ג'ונגל 20. סרט אהוב?סיפור אהבה בלתי נשכח 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם?3 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים?נראה לי שלמען עצמי... 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות?קצרות 24. אתם גוזזים ציפורניים?יאפ 25. אוכל אהוב?מקרונים 26. קינוח אהוב?גלידה 27. שיעור אהוב?לא נראה לי שיש כזה... 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה?לא ממש אבל חייבים 29. מה תרצו ללמוד בה?תקשורת נראה לי... 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה?דירת חדר לבד 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4?MP4 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי?חום שחור כזה 33. נוהגים לצבוע אותו?לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? 35. אוהבים צמידים?כן 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן)לא 37.אוהבים ספורט?לא 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם?לא 39. ושל ההורים?לא 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר?לאא 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי?חחח מה היה ב-6?אין לזה סרט עדיין? 42. בני כמה אתם?15 43. מחכים שיצא הספר האחרון?לא...מחכה שיצא הסרט..

tissue

New member
עונה../images/Emo41.gif

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? אכזבה 2. ולבן? כעס 3. איזו חיית מחמד יש לכם? דגים 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? באני ומרי 5. אוהבים את חיי בית הספר? לא הכי
6. כמה חברים טובים יש לכם? 3 נראה לי 7. אוהבים את המשפחה? מאוד
8. סדר או בלאגן? גם וגם 9. קניון או חוף הים? קניון 10. דפדפת או מחברת? מחברת 11. אוהבים לארגן? לא כל כך 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) רשימות 13. שיר אהוב? המון 14. סוג מוזיקה אהובה? כל מיני 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? האא ?! 16. מה אורך השיער שלכם? עד הכתפיים 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? 2 18. אוהבים צמחים? ממ.. כן[
] 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי?
20. סרט אהוב? המון 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? הרבה 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? גם וגם אבל יותר עצמי 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? בינהם.. 24. אתם גוזרים ציפורניים? כן 25. אוכל אהוב? ביתי 26. קינוח אהוב? שוקולד 27. שיעור אהוב? אנגלית ומתמטיקה 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? כן 29. מה תרצו ללמוד בה? לא יודעת..
30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? בגילי, עם המשפחה 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4 ?mp4 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? חום 33. נוהגים לצבוע אותו? לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? לא צבעתי 35. אוהבים צמידים? כן למה לא? 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) לא 37.אוהבים ספורט? לא כל כך 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? לא 39. ושל ההורים? לא 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? אפילו לא אחד 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? לא אני 42. בני כמה אתם? 12 43. מחכים שיצא הספר האחרון? ממש לא

secret girl

New member
עונה =)

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? נחמדית 2. ולבן? יוסי.. חח סתם לא יודעת 3. איזו חיית מחמד יש לכם? חתול 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? לואי 5. אוהבים את חיי בית הספר? למזלי סיימתי 6. כמה חברים טובים יש לכם? 5-6 7. אוהבים את המשפחה? ברור איזו שאלה 8. סדר או בלאגן? סדר 9. קניון או חוף הים? חוף הים 10. דפדפת או מחברת? מחברת 11. אוהבים לארגן? כן 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) לוח שנה 13. שיר אהוב? where you are של ג'סיקה סימפסון וניק לאשיי 14. סוג מוזיקה אהובה? פופ, היפ-הופ 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? ... 16. מה אורך השיער שלכם? עד אמצע הגב נראה לי 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? 1 18. אוהבים צמחים? נגיד שכן 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? מסודר 20. סרט אהוב? יש המון 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? כל הג'ינסים של קרוקר שלי 22. לרוב אתם מתפללים למען עצמכם, או לטובת אחרים? למי שנחוץ באותו רגע 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? קצרות לצערי 24. אתם גוזזים ציפורניים? כן 25. אוכל אהוב? מקדונלדסססס 26. קינוח אהוב? עוגת שוקולד עם מלאא קרםם שוקולד יאמיייי 27. שיעור אהוב? אן חיה כזו 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? מקוה שכן 29. מה תרצו ללמוד בה? רפואה 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? דירת חדר עם בעלי 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? לא מדבר אלי 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? חום כהה 33. נוהגים לצבוע אותו? לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? לא צבעתי 35. אוהבים צמידים? לא ממש 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) לא 37.אוהבים ספורט? לאאאא 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? לא 39. ושל ההורים? לא 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? יש לי את כולם אבל עדיין לא קראתי את כולם.. אני בשלישי כבר איזה 5 שנים חחחח 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? לא קראתי עדיין 42. בני כמה אתם? 18 43. מחכים שיצא הספר האחרון? כן

coullette

New member
זסהס נ סב

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? רצפה 2. ולבן? - 3. איזו חיית מחמד יש לכם? אין 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? 5. אוהבים את חיי בית הספר? 6. כמה חברים טובים יש לכם? 1 7. אוהבים את המשפחה? לא 8. סדר או בלאגן? בלגן 9. קניון או חוף הים? קניון 10. דפדפת או מחברת? דפדפת 11. אוהבים לארגן? לא 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) 13. שיר אהוב? 14. סוג מוזיקה אהובה? 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? 16. מה אורך השיער שלכם? ארוך 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? 2 18. אוהבים צמחים? לא 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? מסודר אנגלי 20. סרט אהוב? 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? למען עצמי 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? קצרות 24. אתם גוזזים ציפורניים? כן 25. אוכל אהוב? פסטה/סושי 26. קינוח אהוב? 27. שיעור אהוב? 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? 29. מה תרצו ללמוד בה? 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? דירת חדר לבד 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? מפ4 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? חום 33. נוהגים לצבוע אותו? כן 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? 35. אוהבים צמידים? לא 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) 37.אוהבים ספורט? כן 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? לא 39. ושל ההורים? לא 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? לא 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? - 42. בני כמה אתם? 43. מחכים שיצא הספר האחרון?

talush2005

New member
עונה

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? נויה 2. ולבן? לידן 3. איזו חיית מחמד יש לכם? כלבה מתוקההה 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? ג'אמפי 5. אוהבים את חיי בית הספר? סיימתי בית ספר 6. כמה חברים טובים יש לכם? 5 7. אוהבים את המשפחה? מאד 8. סדר או בלאגן? סדר 9. קניון או חוף הים? קניון 10. דפדפת או מחברת? מחברת 11. אוהבים לארגן? כן 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות)- יש לי יומן וגם משתמשת בפלאפון לזה בהרבה מקרים 13. שיר אהוב? I am all out of love 14. סוג מוזיקה אהובה? אין-כל מה שיפה אני שומעת. 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? רוק 16. מה אורך השיער שלכם? אחריי הכפתיים קצת 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? 2 18. אוהבים צמחים? כן 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? מסודר נראה לי 20. סרט אהוב? אחוות הגינס 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? 5 או 6 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? גם וגם לא יודעת מה יותר 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? קצרות 24. אתם גוזזים ציפורניים? כן 25. אוכל אהוב? המבורגר פיצה בורקסים ציפס פסטות וכל מה שנקרא ג'אנק פוד חח 26. קינוח אהוב? עוגת בראוניס שוקולד! יאמיי 27. שיעור אהוב? אין סיימתי בית ספר 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? כן 29. מה תרצו ללמוד בה? שיווק ופרסום/תקשורת משהו שקשור 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? לא יודעת כי אף פעם לא גרתי לבד 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? אם פי 3. 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? שטני 33. נוהגים לצבוע אותו? לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? אין 35. אוהבים צמידים? כן 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) לא כל כך פעם אהבתי 37.אוהבים ספורט? לא 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? לא 39. ושל ההורים? לא 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר?לא 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי?לא קראתי אותו 42. בני כמה אתם? 18 43. מחכים שיצא הספר האחרון? לא ממש אכפת לי מהארי פוטר חח..

KerenKun

New member
עונה

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? שלהבת 2. ולבן? קרן 3. איזו חיית מחמד יש לכם? חתולה 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? לימונה XD 5. אוהבים את חיי בית הספר? לא 6. כמה חברים טובים יש לכם? 7 7. אוהבים את המשפחה? כן 8. סדר או בלאגן? סדר 9. קניון או חוף הים? חוף הים 10. דפדפת או מחברת? מחברת 11. אוהבים לארגן? לא 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) ספונטניות 13. שיר אהוב? רפסודיה בוהמית 14. סוג מוזיקה אהובה? 80' 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? רוק 16. מה אורך השיער שלכם? קצר >: 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? פעמיים 18. אוהבים צמחים? כן 3> 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? מסודר 20. סרט אהוב? אפקט הפרפר 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? אני לא אוהבת מכנסיים X: לובשת רק חצאיות 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? אחרים 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? ארוכות ביד אחת (גיטרה) 24. אתם גוזזים ציפורניים? ביד אחת 25. אוכל אהוב? חומוס 26. קינוח אהוב? שוקולד 27. שיעור אהוב? אנגלית 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה?אולי 29. מה תרצו ללמוד בה? משחק 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? דירה לבד, כמובן. 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? אמפי3 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? אדום כהה נוטה לשחור 33. נוהגים לצבוע אותו? לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? שחור? X: 35. אוהבים צמידים? כן 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) לא 37.אוהבים ספורט? לא 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? לא 39. ושל ההורים? לא 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? כן 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? אני! 42. בני כמה אתם? 15 וחצי X: 43. מחכים שיצא הספר האחרון? כן

למעלה