שאלון...

purple3

New member
שאלון...

אםםם אומנם אני חדשה, אבל אני מרשה לעצמי לחבר את השאלון הזה, יש כמה דברים שהייתי רוצה לדעת:) 1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? 2. ולבן? 3. איזו חיית מחמד יש לכם? 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? 5. אוהבים את חיי בית הספר? 6. כמה חברים טובים יש לכם? 7. אוהבים את המשפחה? 8. סדר או בלאגן? 9. קניון או חוף הים? 10. דפדפת או מחברת? 11. אוהבים לארגן? 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) 13. שיר אהוב? 14. סוג מוזיקה אהובה? 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? 16. מה אורך השיער שלכם? 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? 18. אוהבים צמחים? 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? 20. סרט אהוב? 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? 24. אתם גוזזים ציפורניים? 25. אוכל אהוב? 26. קינוח אהוב? 27. שיעור אהוב? 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? 29. מה תרצו ללמוד בה? 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? 33. נוהגים לצבוע אותו? 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? 35. אוהבים צמידים? 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) 37.אוהבים ספורט? 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? 39. ושל ההורים? 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? 42. בני כמה אתם? 43. מחכים שיצא הספר האחרון? אםם זהו יהיה מגניב אם תענו...סתם הקרצתי את השאלות משום מקום...כמובן אלא מה כי משעמם לי...

•HadaS•

New member
עונהה :)

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? תהל 2. ולבן? אבר.. חח ישלי אחד בכיתה עם שם כזה.. ארגנטינאי 3. איזו חיית מחמד יש לכם? כלבהההה 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? שושה ! 5. אוהבים את חיי בית הספר? אממ ככה \: 6. כמה חברים טובים יש לכם? 4 7. אוהבים את המשפחה? כן 8. סדר או בלאגן? סדר 9. קניון או חוף הים? חוף ים 10. דפדפת או מחברת? מחברת 11. אוהבים לארגן? לא 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) 13. שיר אהוב? 14. סוג מוזיקה אהובה? 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? 16. מה אורך השיער שלכם? אממ קצת אחרי הכתפיים 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? 2 לפעמים 3 18. אוהבים צמחים? שיהיה 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? 20. סרט אהוב? אמממ טיטאניק =) 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? 3 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? למען עצמי, אבל גם למען אחרים בהרבה מקרים 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? פעם חחח היו לי ציפורניים מזזה ארוכות.. אבל עכשיוו הן קצררררות 24. אתם גוזזים ציפורניים? אז לאאא. 25. אוכל אהוב? מלאווח 26. קינוח אהוב? עוגה :) 27. שיעור אהוב? אומנותת 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? כן 29. מה תרצו ללמוד בה? אנערףף.. 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? חדר לבד 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? אמפי4 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? שטני 33. נוהגים לצבוע אותו? לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? לא צבעתי אפילו לא שערה אחת אפעם בחיימשלי 35. אוהבים צמידים? כן 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) ממ כן 37.אוהבים ספורט? כן 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? לא 39. ושל ההורים? לא 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? לא קוראת בכלל 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? סבתא XDD 42. בני כמה אתם? 13 וחצי 43. מחכים שיצא הספר האחרון? לא P:

hilonet14

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif עונה...=]

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? ים 2. ולבן? -- אין לי כוח לחשוב 3. איזו חיית מחמד יש לכם? 5 חתולים 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? 1. דובי 2. מימי 3. סנואי 4. נאני 5. אוהבים את חיי בית הספר? רק בהפסקות ובשיעורים חופשיים 6. כמה חברים טובים יש לכם? 5 חברות ממש טובות 7. אוהבים את המשפחה? בערך 8. סדר או בלאגן? סדר, למרות שאצלי בדרך כלל בלאגן 9. קניון או חוף הים?חוף הים 10. דפדפת או מחברת? מחברת 11. אוהבים לארגן? מאוד! 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) מה שמתחשק 13. שיר אהוב? angels של רובי וויליאמס 14. סוג מוזיקה אהובה? כל הסיגנונות חוץ ממזרחי ודיכאון 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? מה? 16. מה אורך השיער שלכם? קצת אחרי החזה 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? 2 18. אוהבים צמחים? למה לא?... 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? תלוי בבית.. אצלי זה פראי- ג'ונגל.. אבל הייתי מעדיפה מסודר-אנגלי 20. סרט אהוב? טיטאניק 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? 4 ג'ינסים אהובים ו-2 טרנינגים שחורים אהובים, כל השאר חמודים.. אבל פחות 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? גם וגם 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? קצרות 24. אתם גוזזים ציפורניים? כן 25. אוכל אהוב? הכל במיוחד ג'אנק פוד 26. קינוח אהוב? בדרך כלל אין קינוח אבל אי אובת מעדנים של שוקולד {מילקי וכאלה..} 27. שיעור אהוב?חופשי 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? כן 29. מה תרצו ללמוד בה? פסיכולוגיה 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? משפחה 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? mp4 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? חום 33. נוהגים לצבוע אותו? לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? אין 35. אוהבים צמידים? כן 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) לא 37.אוהבים ספורט? בערך 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? לא 39. ושל ההורים? לא 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? לא 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? מה? 42. בני כמה אתם? 14 43. מחכים שיצא הספר האחרון? לא

דללה

New member
גם אני חדשה ../images/Emo13.gif

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? יש כמה.. 2. ולבן? מממ... 3. איזו חיית מחמד יש לכם? אין 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? - 5. אוהבים את חיי בית הספר? לא.. מיציתי... 6. כמה חברים טובים יש לכם? 1 7. אוהבים את המשפחה? כן 8. סדר או בלאגן? בלאגן 9. קניון או חוף הים? קניון 10. דפדפת או מחברת? דפדפת 11. אוהבים לארגן? כן 12. מה שיטת האירגון שלכם? פלאפון 13. שיר אהוב? יש כמה 14. סוג מוזיקה אהובה? הכל חוץ ממזרחית ומטאל 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? ע"ע שאלה 14 16. מה אורך השיער שלכם? אמצע הגב 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? 2 18. אוהבים צמחים? לא 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? פראי
20. סרט אהוב? דלתות מסתובבות 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? הרבה 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? למעני 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? ארוכות- בנייה.. 24. אתם גוזזים ציפורניים? לא 25. אוכל אהוב? בורגרקינג 26. קינוח אהוב? לא אוכלת קינוחים
27. שיעור אהוב? ערבית (באמת
) 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? לא 29. מה תרצו ללמוד בה? לא יודעת 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? לבד.. 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? אממ MP4 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? שטני 33. נוהגים לצבוע אותו? לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? שום דבר 35. אוהבים צמידים? כן 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) פחות 37.אוהבים ספורט? תלוי איזה 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? לא 39. ושל ההורים? חחחח לא 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? אפילו לא אחד 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? - 42. בני כמה אתם? 18 43. מחכים שיצא הספר האחרון? לא

purple3

New member
אני אענה לעצמי, ולכם כהכרות...

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? מיטב 2. ולבן? אוריון 3. איזו חיית מחמד יש לכם? תוכי 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? ריקי 5. אוהבים את חיי בית הספר? היה סביר 6. כמה חברים טובים יש לכם? 5 7. אוהבים את המשפחה? רוב הזמן 8. סדר או בלאגן? סדר 9. קניון או חוף הים? חוף הים 10. דפדפת או מחברת? דפדפת 11. אוהבים לארגן? בסוף אני גאה, אבל לא קופצת להתנדב 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) רשימות רשימות רשימות...זה כל הסוד 13. שיר אהוב? אוו יש כמה...כרגע אני יכולה לחשוב על Radiohead - High And Dry 14. סוג מוזיקה אהובה? רוק 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? ג'אז 16. מה אורך השיער שלכם? עד לפני חודשיים היה עד החזה...עכשיו קצר כמו של וינונה רידר ב"מציאות נושכת" 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? פעמיים זו המטרה 18. אוהבים צמחים? מאוד 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי?ג'ונגל...הטבע הוא לא טבעי אם הוא מסודר למשעי 20. סרט אהוב? כרגע אני יכולה לחשוב על בני וג'ון, עם ג'וני דפ.... 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? אםםם כרגע אני בתקופת השפע...יש קרוב ל 5 לשאר אני פשוט לא מתקרבת..למרות שהם בסדר גמור 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? יש לי תפילה מסודרת עם מקום לכל אחד...אחד לי ואחד לשאר. תלוי מי צריך אותה יותר איותו אני אתחיל 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? ארוכות כי שכחתי לגזור... 24. אתם גוזזים ציפורניים? ממש לא...הרגל מגונה 25. אוכל אהוב? מאכל גרוזיני...וג'חנון וחמין 26. קינוח אהוב? עוגת שוקולד כמו שיהו בימי הולדת ביסודי... 27. שיעור אהוב? חח כנאה שיעור אומנת מימי היסודי 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? וודאי 29. מה תרצו ללמוד בה? אווירונאוטיקה 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? דירת חדר 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? 3 יספיק 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? שחור/ חום כהה 33. נוהגים לצבוע אותו? לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? פס אדום ביכתה יא, ופס כחול עכשיו 35. אוהבים צמידים? כן 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן)...זה מעביר יופי את הזמן..וזה כיף אם יש חומרים 37.אוהבים ספורט? לא ממש...רק אם הופכים את זה למשחק 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? לא 39. ושל ההורים? כן 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? כן (זה התחיל כסתם book report בכיתה י' והפך להתמכרות) 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? אני :( 42. בני כמה אתם? 20 43. מחכים שיצא הספר האחרון? כן.., אבל זהלא מה שמעסיק אותי בימים אלו.... ותודה לכל מישענה עד עכשיו

עונה../images/Emo13.gif ../images/Emo14.gif

מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? לא יודעת.
ולבן? כנ"ל.
איזו חיית מחמד יש לכם? אין.
מה שמה (במידה ויש לכם)? -.
אוהבים את חיי בית הספר? לפעמים.
כמה חברים טובים יש לכם? די הרבה.
אוהבים את המשפחה? כן.
סדר או בלאגן? בלאגן
.
קניון או חוף הים? תלוי במצב רוחץ
דפדפת או מחברת? מחברת?
אוהבים לארגן? לפעמים.
מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) רשימה או ספונטניות.
שיר אהוב? יש המון.
סוג מוזיקה אהובה? הכל חוץ מדיכאון.
יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? חוץ מדיכאון כלום.
מה אורך השיער שלכם? עד אמצע הגב.
מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? פעמיים.
אוהבים צמחים? לא ממש...
איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? ....
סרט אהוב? אפקט הפרפר...
כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? 5?
לרוב אתם מתפללים למען עצמכם, או לטובת אחרים? אם,לפעמים ככה לפעמים ככה.
יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? קצרות.
אתם גוזזים ציפורניים? כן.
אוכל אהוב?שניצל ותפוח.
קינוח אהוב? גלידה?
שיעור אהוב? ספורט.
רוצים להגיע לאוניברסיטה? כן.
מה תרצו ללמוד בה? תקשורת...
מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? אמ, תלוי.
וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? MP4.
מה צבע השיער שלכם הטבעי? שטני...
נוהגים לצבוע אותו? לא.
מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? לא צבעתי אף פעם בחיי.
אוהבים צמידים? כן.
אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) לפעמים.
אוהבים ספורט? כן.
יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? כן.
ושל ההורים? לא.
קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? רק 4 מהם.
מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? ....
בני כמה אתם? 11.
מחכים שיצא הספר האחרון? לא אכפת לי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

לאו14

New member
עונהה../images/Emo141.gif

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת?קשת 2. ולבן?אממ... 3. איזו חיית מחמד יש לכם?כלבב 4. מה שמה (במידה ויש לכם)?קוקו 5. אוהבים את חיי בית הספר?כן..סבבה שם..
6. כמה חברים טובים יש לכם?4 -6 ככה.. 7. אוהבים את המשפחה?מאוד!! 8. סדר או בלאגן?בלאגן 9. קניון או חוף הים?חוף ים!! 10. דפדפת או מחברת?מחברת 11. אוהבים לארגן?לא הבנתי.. 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות)יומן[של בצפר] מחברת.. 13. שיר אהוב?הרבההה 14. סוג מוזיקה אהובה?מזרחית בעיקר..ופופ.. 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם?היפ הופ?? 16. מה אורך השיער שלכם?קצת אחרי הכתפיים 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום?פעמיים 18. אוהבים צמחים?אמממ 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי?באמצע 20. סרט אהוב?טיטאניק 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם?3 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים?גם וגם.. 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות?ארוכות 24. אתם גוזזים ציפורניים?לא!!איכססס!! 25. אוכל אהוב?ג'חנון,מלוואח ושניצל 26. קינוח אהוב?עוגת שוקולד וחמה עם גלידה..חלוםםם 27. שיעור אהוב?ציור 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה?לא יודעת.. 29. מה תרצו ללמוד בה?...... 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה?עם המשפחה 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4?אמפי3 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי?חום כהה 33. נוהגים לצבוע אותו?לא.. 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם?בחיים לא צבעתי..חוץ מספריי בפורים..וזה היה ירוק.. 35. אוהבים צמידים?כןן!! 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן)כשיש זמן 37.אוהבים ספורט?תלוי.. 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם?היו..עד לפני כמה זמן.. 39. ושל ההורים?לא.. 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר?לא..ממש לאאא 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי?לא אני.. 42. בני כמה אתם?14 43. מחכים שיצא הספר האחרון?ממש לא מעניין אותי..

דנטל

New member
שם

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? אריאל 2. ולבן? אימרי 3. איזו חיית מחמד יש לכם? 4 חתולים 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? פומה, חמש, מקס, ליאון 5. אוהבים את חיי בית הספר? בתיכון היה טוב 6. כמה חברים טובים יש לכם? 4 7. אוהבים את המשפחה? לעתים 8. סדר או בלאגן? בלגן 9. קניון או חוף הים? קניון 10. דפדפת או מחברת? מחברת 11. אוהבים לארגן? לא 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) לפי קבוצות ותתי קבוצות 13. שיר אהוב? האדריכלים של סאבלימינל והצל 14. סוג מוזיקה אהובה? היפ הופ 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? ת'ראש מטאל 16. מה אורך השיער שלכם? קצת אחרי אמצע הגב 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? 1 18. אוהבים צמחים? לא 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? ג'ונגל 20. סרט אהוב? סאות'פארק 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? 3 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? לא מתפללת 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? ארוכות 24. אתם גוזזים ציפורניים? לא 25. אוכל אהוב? סטייק לבן 26. קינוח אהוב? קדאיף 27. שיעור אהוב? לשון 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? לא 29. מה תרצו ללמוד בה? אם כבר, אז סקסולוגיה 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? כמה חדרים ולבד 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? אמפי3 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? חום 33. נוהגים לצבוע אותו? לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? סגול 35. אוהבים צמידים? לא 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) זה שובר את הגב 37.אוהבים ספורט? לא 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? לא 39. ושל ההורים? לא 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? לא 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? לא קראתי אף לא אחד מהם 42. בני כמה אתם? 33 43. מחכים שיצא הספר האחרון? לא

1Shir

New member
אני אענה ותגידי מה את לומדת?

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? האמת שם של חברה הכי טובה שלי... אבל אני לא אחשוף כאן 2. ולבן? השם של האקס שלי... וגם אותו אני מעדיפה לא לחשוף. יצאתי פארשית, אני יודעת 3. איזו חיית מחמד יש לכם? היה לי חתול 14.5 שנים ולפני שנתיים הוא נפטר 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? קראו לו מילקי 5. אוהבים את חיי בית הספר? הסתדרתי איתם 6. כמה חברים טובים יש לכם? משהו כמו 10 7. אוהבים את המשפחה? כן מאוד 8. סדר או בלאגן? סדר 9. קניון או חוף הים? קניון 10. דפדפת או מחברת? דפדפת 11. אוהבים לארגן? כן! 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) ספונטניות 13. שיר אהוב? בורן טו מייק יו הפי של בריטני ספירס 14. סוג מוזיקה אהובה? פופ/רוק 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? כן 16. מה אורך השיער שלכם? ארוך 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? שלוש 18. אוהבים צמחים? לא 19. איזה סגנון: פראי-ג'ונגל, או מסודר-אנגלי? שניהם בסדר 20. סרט אהוב? משחקים מהלב 21. כמה מכנסיים אהובים יש לכם? אהובים ממש? ארבעה בערך 22. לרוב אתם מתפללים למען עצמכם, או לטובת אחרים? יותר למען עצמי 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? קצרות 24. אתם גוזזים ציפורניים? כן 25. אוכל אהוב? ירקות גבינות ובצק 26. קינוח אהוב? שוגי 27. שיעור אהוב? באוניברסיטה זה היה סוציולוגיה 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? כבר הייתי.. 29. מה תרצו ללמוד בה? ע"ע למעלה 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? לבדדד אבל יש יתרונות גם ככה 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? כרגע אםפישלוש 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? שטני ואני לא צובעת 33. נוהגים לצבוע אותו? לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? פעם אחת יחידה בחיי מזמן רציתי בלונד ויצא לי בלונד כתום כזה כי לא חימצנתי 35. אוהבים צמידים? כן 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) לא 37.אוהבים ספורט? לא במיוחד 38. יש לכם תמונות שלכם תלויות בחדר שלכם? חס וחלילה 39. ושל ההורים? עוד יותר חו"ח 40. קראתם את כל ספרי הארי פוטר? אף לא אחד 41. מי בכה תוך כדי קריאת הארי פוטר הספר השישי? מצטערת 42. בני כמה אתם? אני 24 43. מחכים שיצא הספר האחרון? חח אפילו סרט שלו לא ראיתי

Miss Menta

New member
שהשה ../images/Emo28.gif

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? משי. 2. ולבן? לא זוכרת. נמ.. 3. איזו חיית מחמד יש לכם? אין. 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? 5. אוהבים את חיי בית הספר? לא ללמוד, אבל בכללי אני נהנת ללכת לבצפר וזה. 6. כמה חברים טובים יש לכם? יש לי המוון. באמת. ואמיתיים ! 7. אוהבים את המשפחה? כן בטח. 8. סדר או בלאגן? בשביל מה לסדר אם מבלגנים אחר'כ שוב ? זה המוטו :] 9. קניון או חוף הים? קניון. כי אני לא אוהבת ים בכללי. XDD 10. דפדפת או מחברת? דפדפת. 11. אוהבים לארגן? לא. 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) זה עושה לי כאב ראש כל האירגון הזה
13. שיר אהוב? אין שיר אהוב .. זה תקופות. 14. סוג מוזיקה אהובה? רוק לכל סוגיו, רוק קלאסי [הביטלס וזה], היפ הופ, פופ.. 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? דיכאון ומזרחית. 16. מה אורך השיער שלכם? אחרי הכתף. 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? פעמיים. 18. אוהבים צמחים? לא. הם לא מפריעים D: 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? שיהיה אנגלי. 20. סרט אהוב? כל מיני. 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? כל מה שאני לובשת אני אוהבת כמובן D: 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? גם וגם. 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? קצרות. 24. אתם גוזזים ציפורניים? כן. 25. אוכל אהוב? מקדונלס. 26. קינוח אהוב? עוגת גבינה. 27. שיעור אהוב? אהוב? אין. אבל אם כבר אנגלית. 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? כמובן. 29. מה תרצו ללמוד בה? נחשוב. 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? גם על זה צריך לחשוב. 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? אייפוד ! אבל אם כבר MP4. 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? חום. 33. נוהגים לצבוע אותו? צבעתי כמה וכמה פעמים פסים בלונדינים .. 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? צבעתי רק לבלונד פסים. 35. אוהבים צמידים? כן. 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) לא, העצלנות. העצלנות ]; 37.אוהבים ספורט? לרקוד .. 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? לא. 39. ושל ההורים? לא. 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? לא, לא אוהבת. 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? ..... 42. בני כמה אתם? 13 עוד 6 ימים ! ^^ 43. מחכים שיצא הספר האחרון? לא.

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת?אממ וואי לא יודעת 2. ולבן?כנ"ל 3. איזו חיית מחמד יש לכם?אין 4. מה שמה (במידה ויש לכם)?
5. אוהבים את חיי בית הספר?לא 6. כמה חברים טובים יש לכם?6 7. אוהבים את המשפחה?כן!!!! 8. סדר או בלאגן?ברור שסדר אבל אפעם משום מה זה לא קורא אצלי 9. קניון או חוף הים?גם וגם.. 10. דפדפת או מחברת?מחברת 11. אוהבים לארגן?כן 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) פלאפון ויומן 13. שיר אהוב?כל הדיסק של הראל סקעת 14. סוג מוזיקה אהובה?הראל סקעת 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם?מוש בן ארי, קרן פלס 16. מה אורך השיער שלכם?עד הכתפיים טיפה יותר 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום?1 18. אוהבים צמחים?כן 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי?מסודר- אנגלי 20. סרט אהוב?אני אתה והוא 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם?ממ 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים?עצמי 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? קצרות
24. אתם גוזזים ציפורניים?כן
25. אוכל אהוב?ספגטי 26. קינוח אהוב?גלידה, קרפ צרפתי 27. שיעור אהוב?אין אבל מעדיפה מתמטיקה 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה?ברור
29. מה תרצו ללמוד בה?לא דעת עוד 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה?דירת חדר לבד 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? 4 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי?חום שטני 33. נוהגים לצבוע אותו?לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם?אממ 35. אוהבים צמידים?כן 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן)לאא 37.אוהבים ספורט?אממ לא הכי 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם?כן 39. ושל ההורים?כן 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר?לא!! איכסס 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי?אני.. לא!! 42. בני כמה אתם?13 43. מחכים שיצא הספר האחרון?לא!!!!

עונה (נה נה נה)

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? לי-בן 2. ולבן? כחל (כינוי: כחלחל) 3. איזו חיית מחמד יש לכם? אין.. הם מתו... 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? אין.. הם מתו... 5. אוהבים את חיי בית הספר? מה זה... מבושלת בסיר עם מלח גס עליהם!! 6. כמה חברים טובים יש לכם? הדובי והכרית.. אני בודדה 7. אוהבים את המשפחה? את הכלב? 8. סדר או בלאגן? בלאגן 9. קניון או חוף הים? חוף ים!! 10. דפדפת או מחברת? אני לא מאמינה בדפים... אני לא חושבת שצריך לכרות עצים.. 11. אוהבים לארגן? לא 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) הוקי-טוקי 13. שיר אהוב? אינקו אינקו אינקו אינקו אינקו בטור בטור בטור 14. סוג מוזיקה אהובה? פולק רוק ג'אז רגאיי 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? ------- 16. מה אורך השיער שלכם? זה די מוזר.. הספר היה מסומם אז הוא גזר לי את זה בשני אורכים 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? פעמיים 18. אוהבים צמחים? ברור!! 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? פראיי.. אבל אנגלים עושים לי את זה 20. סרט אהוב? סבא טוביה בחצר הקסומה 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? אחד... אבל הוא ממש מכוער 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? אני לא מאמינה באלוהים.. אני מאמינה בי ובדובי שלי 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? קצרות 24. אתם גוזזים ציפורניים? אני גוזרת ציפורניים! לא גוזזת... 25. אוכל אהוב? פסטה עם גרנולה 26. קינוח אהוב? הפרחים בחצר 27. שיעור אהוב? מתמטיקה 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? אממ יש לי אחת ליד הבית.. אז זה די פשוט להגיע אלייה... 29. מה תרצו ללמוד בה? אממ דברים 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? עם המשפוחה! יאללה בלאגן! 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? ווקמן 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? חום קקי 33. נוהגים לצבוע אותו? כן בפיפי 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? אממ עשיתי ראסטה בצבע ירוק 35. אוהבים צמידים? ברור 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) פחחח מה אני איזה... כזאתי 37.אוהבים ספורט? ממש! 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? מה אני צריכה את זה? אני יסתכל שנייה במראה וזהו... 39. ושל ההורים? אני אלך למראה שלהם ואראה. 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? אממ קצת... קראתי את המילה הראשונה ואז קראתי את המילה האחרונה של הספר ואז הבנתי... 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? מה זה מרגש? 42. בני כמה אתם? מספיק כדי ליסוע בקלנועית... 43. מחכים שיצא הספר האחרון? לא ממש.. הבהרה- אני לא באמת מפגרת... חח זאת סתם הייתה דאחקה אל תקחו את זה ברצינות..

בדויה02

New member
תקראו את ההודעה שמעליי.. זה ממש...

מצחיק! חחחח לא הפסקתי לצחוק... ממליצה! חחחח קלנועית... בואנה את ילדה אדירה! חחח.. כתבת את זה לבד בתור דאחקה או עם חבר/ה...? חחחח ענקי!

אני עונהה

. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? וואי הרבה 2. ולבן? נו, יש מלא 3. איזו חיית מחמד יש לכם? ג'וק 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? ג'וק 5. אוהבים את חיי בית הספר? מתה עליהם! חח נו, איך אפשר לאהוב בצפר? 6. כמה חברים טובים יש לכם? לא יודעת מה אתם מגדירים טובים..אבל יש לי כמה שאני צריכה 7. אוהבים את המשפחה? ברור 8. סדר או בלאגן? בלאגןןןןןן 9. קניון או חוף הים? חוף הים 10. דפדפת או מחברת? דפדפת 11. אוהבים לארגן? לא 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) ספונטניות 13. שיר אהוב? everytime we tuch 14. סוג מוזיקה אהובה? אממ רוק-פופ 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? מזתומרת? 16. מה אורך השיער שלכם? בפן הוא ארוך 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? 1-2 חח 18. אוהבים צמחים? מאד 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? פראיי!!!
20. סרט אהוב? וואי לא זוכרת 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? חח לא יודעת 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? כשאני מתפללת וזה לא קורה הרבה אז זה גם וגם בעיקר לעצמי, נו מה אני אעשה? אני בכל זאת בנאדם 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? קצרות 24. אתם גוזזים ציפורניים? ברור 25. אוכל אהוב? סלט ושוקולד 26. קינוח אהוב? סופלה שוקולדד 27. שיעור אהוב? חלון 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? לא ממהרת 29. מה תרצו ללמוד בה? וטרינריה 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? לבדד 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? לי יש mp3 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? חום 33. נוהגים לצבוע אותו?לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? נחושת, אל תשאלו 35. אוהבים צמידים? זה נחמד 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) כן, אבל אין לי זמן =/ 37.אוהבים ספורט? לא 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? לא 39. ושל ההורים?לא 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר?לא 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי?לא הגעתי אליו 42. בני כמה אתם? 16 43. מחכים שיצא הספר האחרון? לא..

נושבו

New member
עונה!

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת
יש כל מיני 2. ולבן
כנ"ל 3. איזו חיית מחמד יש לכם
אין לי 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? 5. אוהבים את חיי בית הספר
חיי חברה-כן. חיי לימודים-מי אוהב?!?! 6. כמה חברים טובים יש לכם
5 בערך. 7. אוהבים את המשפחה
ברוווור 8. סדר או בלאגן
סדר 9. קניון או חוף הים
קניון 10. דפדפת או מחברת
מחברת 11. אוהבים לארגן
כן 12. מה שיטת האירגון שלכם
פלאפון, רשימות ויומן 13. שיר אהוב
הכוס הכחולה וברינג מי טו לייפ 14. סוג מוזיקה אהובה
מוזיקה ישראלית ומוזיקת רוק. 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם
אמממ לא 16. מה אורך השיער שלכם
עד אחרי הכתפיים 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום
פעמיים 18. אוהבים צמחים
פרחים יפים:) 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי
באמצע 20. סרט אהוב
יעד סופי 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם
הרבה 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים
לעצמי 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות
לא קצרות ולא ארוכות 24. אתם גוזזים ציפורניים
לפעמים אני מחליטה לקצר אותם ולפעמים להאריך אותם 25. אוכל אהוב
דגנים עם חלב!!! 26. קינוח אהוב
פרוזן יוגורט 27. שיעור אהוב
קולנוע 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה
כן 29. מה תרצו ללמוד בה
לא יודעת עדיין 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה
כרגע, חדר בדירה עם המשפחה. 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4
אמ.פי4 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי
שחור 33. נוהגים לצבוע אותו
לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם
אין 35. אוהבים צמידים
לא כלכך 36. אוהבים להכין צמידים
אני לא ניסיתי בזמני הפנוי להכין צמידים 37.אוהבים ספורט
תלוי איזה 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם
כן 39. ושל ההורים
לא 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר
אפילו לא אחד 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי
לא יודעת 42. בני כמה אתם
16 עד מעט 43. מחכים שיצא הספר האחרון
לא

gal255

New member
גם אני חדשה ואני עונה

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? דולפין.. 2. ולבן? ענבר:S 3. איזו חיית מחמד יש לכם? אין 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? אין. 5. אוהבים את חיי בית הספר? לא ממש 6. כמה חברים טובים יש לכם? הרבה חברים, אבל חברים ממש טובים 8 7. אוהבים את המשפחה? כן 8. סדר או בלאגן? בעד סדר אבל אני בלגניסטית. 9. קניון או חוף הים? גם וגם. 10. דפדפת או מחברת? מחברת 11. אוהבים לארגן? ממ לא ממש 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) ספונטניות. 13. שיר אהוב? כל הזמן זה מתחלף אבל נכון לעכשיו - שיר לשירה בגרסאת מירי מסיקה. 14. סוג מוזיקה אהובה? אין משהו ספציפי. 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? אין משהו ספציפי. 16. מה אורך השיער שלכם? עד מעל המותניים. 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? 3 18. אוהבים צמחים? ממ לא משהו מיוחד. 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? מסודר אנגלי. 20. סרט אהוב? סיפור אהבה בלתי נשכח. 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? א.. לא יודעת. 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? גם וגם. 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? קצרות. 24. אתם גוזזים ציפורניים? כן. 25. אוכל אהוב? גם כל הזמן משתנה אבל נכון לעכשיו - מרק עוף. 26. קינוח אהוב? סופלה שוקולד. 27. שיעור אהוב? שיעור חופשי חח 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? כן 29. מה תרצו ללמוד בה? ממ אולי תקשורת, לא ממש חשבתי על זה. 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? ממ לא יודעת. 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? איפוד. 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? חום בהיר. 33. נוהגים לצבוע אותו? לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? אדום לפני הרבה מאוד זמן. 35. אוהבים צמידים? לא 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן)לא 37.אוהבים ספורט? כן. 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? לא 39. ושל ההורים? כן 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? כן 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? לא.. 42. בני כמה אתם? 14 וחצי. 43. מחכים שיצא הספר האחרון? כן.

mad eye rejy

New member
עונה עונה!!וחדשה

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת?-סלע(ההורים ממש מתעללים) 2. ולבן?-פרפר שלום(איום ונורא) 3. איזו חיית מחמד יש לכם?4 כלבים חמודים הכי ב-ע-ו-ל-ם!!!!!1111 4. מה שמה (במידה ויש לכם)?-קוראים להם-כוכי(בת),יוליה(בת),רג'י(בן ועל שמו אני נקראת)וגולום(בן). 5. אוהבים את חיי בית הספר?-כמובן שללאלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 6. כמה חברים טובים יש לכם?-כולל חבר זה 6 7. אוהבים את המשפחה?-ברור
8. סדר או בלאגן?-סדר 9. קניון או חוף הים?-חוף הים 10. דפדפת או מחברת?מחברת 11. אוהבים לארגן?לא ממש 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות)ספונטניות 13. שיר אהוב?-The first colors 14. סוג מוזיקה אהובה?-פופ 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם?-רוק והיפהופ 16. מה אורך השיער שלכם?-עד הגב התחתון 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום?-פעמיים 18. אוהבים צמחים?-ללאאאאאאאאאאאאאא 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי?-באמצע כזה 20. סרט אהוב?-הארי פוטר 4,שישי הפוך 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם?-שלושה(?) 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים?-גם וגם 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות?-ארוכות ביד אחת(לגיטרה) 24. אתם גוזזים ציפורניים?-כן 25. אוכל אהוב?-סטייק עסיס מידיום רייר 26. קינוח אהוב?-שוקולד קוקוס/נוגט/לבן עם עוגיות 27. שיעור אהוב?-אנגלית וספורט 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה?-ברור 29. מה תרצו ללמוד בה?-ביולוגיה 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה?-דירה לבד נראהלי 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4?-אמפי 4 כמובן 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי?-חום בהיר 33. נוהגים לצבוע אותו?-לאאאא!!!!!!!!!!1 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם?-לא צבעתי 35. אוהבים צמידים?-בטח 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן)-די ככה 37.אוהבים ספורט?-מאווודדדדדדדדדדדדדדדדדדד 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם?-אני לא נרקיסיסטית.לא. 39. ושל ההורים?-גם לא. 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר?-בטח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי?-אני אבכה אם רון והרמיוני יהיהו ביחד 42. בני כמה אתם?-אני בת 15 וקצת 43. מחכים שיצא הספר האחרון?-ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 מקווה שתקבלו אותי..................... רוני

z u z i

New member
עונה :]

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? אממ אכזבה? לדעתי זה לא מקורי - זה נורא.. 2. ולבן? לא זוכרת. חובב נחשב? XD (סתם, כפרעליו) 3. איזו חיית מחמד יש לכם? חתולה 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? כתםXD מקורית אני.. 5. אוהבים את חיי בית הספר? אם היו פחות מבחנים ושיעורים אז כן 6. כמה חברים טובים יש לכם? המוווון 7. אוהבים את המשפחה? מאודד 8. סדר או בלאגן? יאללה בלאגן!! 9. קניון או חוף הים? הממ קשה.. 10. דפדפת או מחברת? דפדפת 11. אוהבים לארגן? תלוי מתי ומה 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) ספונטניות 13. שיר אהוב? יש מלאן 14. סוג מוזיקה אהובה? הכל 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? ^^ 16. מה אורך השיער שלכם? כשהוא מתולתל - מעל המרפק כשהוא חלק (פן או כשאני מותחת אותו) מתחת למרפק 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? 2 לפעמים יותר 18. אוהבים צמחים? אמממ כע? 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? תלוי למה 20. סרט אהוב? גם פה יש המון... 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? אוהבת כמעט את כולם... 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? לא ממש מתפללת... 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? מגדלת, אבל הן כל הזמן נשברות :[ 24. אתם גוזזים ציפורניים? אם אני בלחץ או בסרט מותח 25. אוכל אהוב? פיצה, צ'יפס, קוסקוס, פסטה, פסטלים ומה לא.. 26. קינוח אהוב? גלידעעע 27. שיעור אהוב? אומנות (קרמיקה) 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? למה לא? 29. מה תרצו ללמוד בה? לא יודעת 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? תלוי באיזה גיל ומה המצברוח 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? אמפי3 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? בלונדיני 33. נוהגים לצבוע אותו? לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? בפורים, בצבעים שיורדים בחפיפה חברים שלי עשו לי ירוק,אדום,כחול,סגול וכתום. 35. אוהבים צמידים? יאפ 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) יאפ (חייבת להוסיף שיש לי 4 על היד [חרוזים] ואחד על הרגל [חוטים] שעשיתי לבדד] 37.אוהבים ספורט? לא ממש 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? אממ באלבום 39. ושל ההורים? כנ"ל 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? דאא 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? אני? 42. בני כמה אתם? 13 וחצי D: 43. מחכים שיצא הספר האחרון? בארורר

למעלה