שאלון...
אםםם אומנם אני חדשה, אבל אני מרשה לעצמי לחבר את השאלון הזה, יש כמה דברים שהייתי רוצה לדעת
1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? 2. ולבן? 3. איזו חיית מחמד יש לכם? 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? 5. אוהבים את חיי בית הספר? 6. כמה חברים טובים יש לכם? 7. אוהבים את המשפחה? 8. סדר או בלאגן? 9. קניון או חוף הים? 10. דפדפת או מחברת? 11. אוהבים לארגן? 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) 13. שיר אהוב? 14. סוג מוזיקה אהובה? 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? 16. מה אורך השיער שלכם? 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? 18. אוהבים צמחים? 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? 20. סרט אהוב? 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? 24. אתם גוזזים ציפורניים? 25. אוכל אהוב? 26. קינוח אהוב? 27. שיעור אהוב? 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? 29. מה תרצו ללמוד בה? 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? 33. נוהגים לצבוע אותו? 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? 35. אוהבים צמידים? 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) 37.אוהבים ספורט? 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? 39. ושל ההורים? 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? 42. בני כמה אתם? 43. מחכים שיצא הספר האחרון? אםם זהו יהיה מגניב אם תענו...סתם הקרצתי את השאלות משום מקום...כמובן אלא מה כי משעמם לי...
אםםם אומנם אני חדשה, אבל אני מרשה לעצמי לחבר את השאלון הזה, יש כמה דברים שהייתי רוצה לדעת