שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? מה יש לך על דלת החדר? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? מה השעה עכשיו? איך השאלון עכשיו? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) מה החלום שלך לעתיד הקרוב? יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) יש לך זוג נעליים של פומה? שווה את הכסף לדעתך? יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מה השעה עכשיו? בן/בת??? איזה מזל אסטרולוגי אתה? יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? מתגאים ביהדות? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן/לא ------ סמים סיגריות פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי שיניים כמו של רונאלדיניו כסף כמו של רונאלדיניו שיער כמו של בקהאם שרירים כמו של אבי ביטר צבע כהה(לגוף) צבע בהיר שיניים תותבות ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם פרחות וערסים וודקה נישואים אהבה

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: אישה. אני רוצה להתחתן בגיל...: שארגיש מוכנה. אני רוצה לשרת בצבא כמה שצריך שנים. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... זה לא מעניין. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: -- השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: -- המספר האהוב עליי הוא...: 7. 15. 17. 4. הצבע האהוב עליי הוא...: אדום האדם שאני הכי אוהב הוא...: מייקי חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: משעמם ולעומת זאת מוזיקה זה...: נחמד ומגניב את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: מכל הצבעים אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: גמל ששמו טרומפלדור. המיטה שלי היא בגודל...: מיטת יחיד. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? אכן מה יש לך על דלת החדר? פוסטר של איש משפחה המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? אלחוטית גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? קוטג' המתיימר להיות וילה מה השעה עכשיו? 18:44 איך השאלון עכשיו? מוזר חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? אין יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אין אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) זה מאוד תלוי. יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? ממש לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא שיחקתי מה השעה עכשיו? 18:44 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? מאזניים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? אני חושבת ש8. מתגאים ביהדות? מתגאים? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? לא יודעת. מתחשק לי לבקר באיטליה ובבלגיה. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא כן/לא ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי כמו כל נעל
שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
צבע כהה(לגוף)
צבע בהיר
אבל לא בצורה חולנית שיניים תותבות יש אנשים שצריכים ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם
פרחות וערסים פרחים וערסות, אני מבקשת!
וודקה
נישואים
אהבה

דנטל

New member
גם אני

עוד 10 שנים אני אהיה...: חטיארית אני רוצה להתחתן בגיל...: אני לא רוצה אני רוצה לשרת בצבא_שנים (להשלים מס'): הייתי שנה ותשע אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...: אני כל כך לא! הטלנובלה שהכי אהבתי (מכלול של טלנובלות) היא...: לא רואה טלנובלות השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וני דפ המספר האהוב עליי הוא...: 4 הצבע האהוב עליי הוא...: אדום האדם שאני הכי אוהב הוא...: יש כמה חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: דרעק ולעומת זאת מוזיקה זה...: נפלא את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: סלון הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: טוליק, הוא לא מפורסם והוא עדיין חי והוא מדהים ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אבו נפחא מפוחלצים המיטה שלי היא בגודל...: מטר וחצי על 1.90 מ' אולי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 5 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? כלום המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בנין מה השעה עכשיו? 20:55 איך השאלון עכשיו? פסדר חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להמשיך להיות מאושרת יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כחול כהה של סאבלימינל, ירוק עם לבן של הגולפיטק, כתום של תפוז אוהב קצר או ארוך (בבגדים,בגובה,בהכל...) קצר יש לך זוג נעליים של פומה? לא, אבל יש לי חתולה שקוראים לה פומה שווה את הכסף לדעתך? הנעליים לא, החתולה כן יש לך כונן די.וי.די במחשב (הגיע הזמן שיהיה אם אין).? נראה לי שלא שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא מה השעה עכשיו? 20.58 בן/בת??? אני בת, מעדיפה בנים איזה מזל אסטרולוגי אתה? טלה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 6 אולי, לא זוכרת מתגאים ביהדות? כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? יש כמה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לא שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו כן שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטר לא צבע כהה(לגוף) כן צבע בהיר לא שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא פרחות וערסים לא וודקה לא נישואים לא אהבה לא

Ofek The Diva

New member
עונה=] אהבתי ת'שאלוןן

עוד 10 שנים אני אהיה...:נשואה +ילדה אני רוצה להתחתן בגיל...:25 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')כמה שצריך וזהו אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...לא רואה כי זה לא מעניין הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:מאצ'ו, אני צועני, המתחזה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:נטליה אוריירו המספר האהוב עליי הוא...:2 הצבע האהוב עליי הוא...:תכלת האדם שאני הכי אוהב הוא...:יש כמה.. חברת הסלולרי שלי היא...:אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...:צביעות לשמה ולעומת זאת מוזיקה זה...:ה-דבר=] את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:בחדרי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:לאדעת ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:שחור חח אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:אמממ לא יודעת המיטה שלי היא בגודל...:מיטה. לא מיטה וחצי ולא מיטה זוגית מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:11 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?לא מה יש לך על דלת החדר?שלט המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?ביניין מה השעה עכשיו?21:14 איך השאלון עכשיו?כיף=] חח חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) מה החלום שלך לעתיד הקרוב?להצליח בלימודים ושיהיה לי חבר=] יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?לא אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)ארוך יש לך זוג נעליים של פומה?כן שווה את הכסף לדעתך?חחח היה לי תלוש ולא, לא שווה יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?כן יש לי שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!אכןןןן מה השעה עכשיו?21:16 בן/בת???בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?בתולה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?אממ לא מתגאים ביהדות?כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?ספרד היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?צרפת כן/לא ------ סמים- לאאאאאא סיגריות- לאאאאאאאאא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי- נייק שיניים כמו של רונאלדיניו- חחח לאא כסף כמו של רונאלדיניו- חח לא יזיק שיער כמו של בקהאם- למה לא שרירים כמו של אבי ביטר- חח לא צבע כהה(לגוף)- שזוף צבע בהיר- לא שיניים תותבות- חח לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם- לא בהגזמה פרחות וערסים- איכססססס וודקה- איכס נישואים- כן אהבה- ברור שכן

purple3

New member
אהם אנ יחדשה כאן

עוד 10 שנים אני אהיה...: בצבא אני רוצה להתחתן בגיל...: 35 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 10 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...אני לא מעיזה לסטור את הסטיגמה על נשים הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:משחק החיים? השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:יו גקמן המספר האהוב עליי הוא...:3 הצבע האהוב עליי הוא...:סגול כהה האדם שאני הכי אוהב הוא...: לא הוגן... חברת הסלולרי שלי היא...:אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...:מסריח ולעומת זאת מוזיקה זה...:חח איך ידעתם שיהיה לעומת....מחייה את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין (אלא אם כן אין לכם ידיים, זו גם אופציה) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:סלון הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:פיקאסו? מונה? אני לא בקיאה, אבל חובבת ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:להפך, הצבעים שאין בו זה אדומים עזים, צהובים וירוקים אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אוסף של טרולי:) המיטה שלי היא בגודל...: 1.5 מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:15 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? מגבות רחצה המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מסריח מה השעה עכשיו? 13:10 איך השאלון עכשיו? ממלא יופי את הזמן חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) וודאי, וזה מה שאהיה מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להתחיל כבר ללמוד יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? "צבעי סתיו" עובד? אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לאחותי יש, נראה מבטיח:) יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? חח, אין, ומי אתה שתחליט... שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! אין לי מושג מה השעה עכשיו? כמה שניות אחרי השעה הקודמת בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? מאזניים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? תלוי אם לפי השם המלא או הקצר מתגאים ביהדות? אדישה מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ניו זילנד היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?כן, לקיבוץ לתקופת ניסיון כן/לא ------ סמים, לא סיגריות, לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי, למה לא? שיניים כמו של רונאלדיניו, לא כסף כמו של רונאלדיניו, וודאי שיער כמו של בקהאם, לא שרירים כמו של אבי ביטר, בעע צבע כהה(לגוף), לא צבע בהיר, כן שיניים תותבות, לאא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם, לאא פרחות וערסים, לאא וודקה, כן נישואים, אין לדעת אהבה, אין לדעת...

דללה

New member
עונהה...

עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 28 אני רוצה להתחתן בגיל...: לפני 28, זה בטוח
אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שפחות
אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה מונדיאל הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: משחק החיים השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: יש כמה.. המספר האהוב עליי הוא...: 7 הצבע האהוב עליי הוא...: שחור האדם שאני הכי אוהב הוא...: אמא חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: שחיתות ולעומת זאת מוזיקה זה...: החיים
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אין לי חפצים משונים
המיטה שלי היא בגודל...: בגודל של מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 6 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? צבע? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מה השעה עכשיו? 15:52 איך השאלון עכשיו? נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא.. אבל חלמתי להיות כל מה שאמא לא רוצה
מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לסיים תיכון יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? היה לי שחור של נייק אבל אחי לקח לי אותו
, ויש לי עוד אחד של חיל החינוך שקיבלתי בגדנ"ע אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? ממש לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! כן.. משחק חזק
מה השעה עכשיו? 15:53 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? דלי יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ברזיל היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? ברזיל כן/לא ------ סמים- ממש לא סיגריות- לפעמים פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי- אדידס ונייק שיניים כמו של רונאלדיניו-
כסף כמו של רונאלדיניו-
שיער כמו של בקהאם- לא שרירים כמו של אבי ביטר- חחח לא.. צבע כהה(לגוף)- לא צבע בהיר- כן שיניים תותבות- לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם- ממש לא פרחות וערסים- איכסס.. וודקה- כן נישואים- כן אהבה- כן

למעלה