שאלון

../images/Emo124.gifלינ מרגלת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לא.

לין דוס. לין לא יבגוד במדינה שלו. לין לא ערבי. לין ישראלי. לין צם ביום כיפור. ליני טיפש!

לא.../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לין רוצה שיחשבו שהוא לא מרגל אז הוא מתחפש לדוסית קטנה וטיפשה

מוזנחים קצת...

אני שמה אותם מתי שבא לי

cate71

New member
שלייי

שמות חיבה:קייטו,קוקי,קייטוש,שושו,קוטיוש,קיקי,קטרינוש ויש עוד מלא.... צבע עיניים:כחולות אוכל אהוב: אממממ סלט טונה אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?לא היית פעם בתאונה? כן..אבל ממש קטנה..איזה בן זונה נכנס בנו.יענו באוטו ואני ישבתי מאחורה וחטפתי מכה חזקה בגב שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק במרק וקרוטונים בסלט היום המועדף עליך בשבוע? אמממ חמישי..יום אחרון של הלימודים..יענו שישי אנחנו לא לומדים המסעדה האהובה עליך: מסעדת השוקולד בתל אביב ספורט מועדף: כדורעף משקה מועדף:תה קר או שוקו טעם גלידה מועדף: מסטיק או שוקולד מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? מציירת בגדים....בלי עיצוב אין לי חיים...יום אחד נסעתי לדודים שלי ושכחתי ת'ציורים ותגוף שאני מייצרת עליו..לא נרגעתי עד שההורים שלי הביאו לי אותו באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 23:00 סדרות טלוויזיה אהובות:אמממממ אין..בקושי רואה טלוויזיה צבע אהוב: כתום ים, אגם או נהר? בארור שים

עונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

שמות חיבה:
צבע עיניים: שחור. מקום הלידה: גבעת אולגה. אוכל אהוב: תהיו יותר ספציפים XD אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? היתי חברה שלו
אבל היה איזה ריב ובכיתי
היית פעם בתאונה? כן..בערך..זה היה באוטובוס בכיתה ד' נראה לי.. הייתי בקייטנה והאוטובוס עצר ממש עצירה חזקה ואפילו ילדה אחת עפה על השמשה והיה לה סדק במוח והשמשה התנפצה... שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק
היום המועדף עליך בשבוע? שישי! המסעדה האהובה עליך: ארומה חח
ספורט מועדף: כדורעף. משקה מועדף: מים. טעם גלידה מועדף: קפוצ'ינו ותות מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? מכינה שיעורים! באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? בין 11 ל-12 סדרות טלוויזיה אהובות: האלופה ז''ל
עדי אזכנזי (גם ז''ל לבינתיים).. וזהו אני כבר לא רואה טלוויזיה צבע אהוב: סגול בהיר וחום ים, אגם או נהר? ים

just adiki

New member
עונה:

שמות חיבה:עדיקי/ו, דיקי/ו עדידוש יש אלפייי צבע עיניים:כחול וירוק מקום הלידה:בית חולים מאיר כפ"ס
אוכל אהוב: פסטה/פיצה אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?מ.. כן-אני חושבת חהחה היית פעם בתאונה?דרכים? כן. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק למרות שאני לא חולה על שניהם. היום המועדף עליך בשבוע? אין כזה.. המסעדה האהובה עליך: אין משהו מיוחד.. ספורט מועדף:כדורגל כמובן
משקה מועדף: אין. טעם גלידה מועדף: ריבת חלב מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? בדר"כ במחשב, לא רק שמשעמם אבל אני מעדיפה להשתעמם מול המחשב עם מוזיקה. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?אין שעה מסויימת סדרות טלוויזיה אהובות:"חברים", "מה זה השטויות האלה" צבע אהוב:אדום ים, אגם או נהר?אגם
זה תמיד נשמע לי קסום כזה

chagiti

New member
עונה..

שמות חיבה:חגיתו'ש צבע עיניים: חום מקום הלידה: אוסטרליה אוכל אהוב: אוכל של אמא.. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? אממ בערך...לא בדיוק היית פעם בתאונה? לא שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק היום המועדף עליך בשבוע? שבת המסעדה האהובה עליך: אממ אין .. ספורט מועדף:שחיה משקה מועדף: קולה או מים טעם גלידה מועדף: שוקולד,או קיבת חלב מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? אממ הרבה.. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?כל יום בשעה אחרת..12-1-2-3.. סדרות טלוויזיה אהובות:אממ יש הרבה צבע אהוב:שחור! ים, אגם או נהר?ים!

למעלה