שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

שמות חיבה: צבע עיניים: שחור. מקום הלידה: אוכל אהוב: אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? היית פעם בתאונה? שקדי מרק או קרוטונים? היום המועדף עליך בשבוע? המסעדה האהובה עליך: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? סדרות טלוויזיה אהובות: צבע אהוב: ים, אגם או נהר?

sapiri5

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo85.gif

שמות חיבה: ספירה, ספספ, ספיש,ספיר-פיר, ספרונה וכו... צבע עיניים: חום-דבש מקום הלידה: בילניסון אוכל אהוב: סושי או סלט אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כן היית פעם בתאונה? כן שקדי מרק או קרוטונים?לא זה ולא זה היום המועדף עליך בשבוע? שישי
המסעדה האהובה עליך: ספגטים,אגדיר בלאק ברגר ספורט מועדף:שחייה משקה מועדף: דיאט קולה
טעם גלידה מועדף:
מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? לא יודעת באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 23:00 סדרות טלוויזיה אהובות:הישרדות,האוס,דרייק וג'וש צבע אהוב:כחול כהה ים, אגם או נהר? נהר

עונה :)

שמות חיבה: ריריס רוסי ריסי... צבע עיניים: חום ירוק מקום הלידה: חיפה אוכל אהוב: פיצה אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כן היית פעם בתאונה? לא חס וחלילה חס ושלום!! שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק היום המועדף עליך בשבוע? לא אכפת לי ממש.. כולם אותו הדבר בשבילי.. אבל אם כבר אז שבת... המסעדה האהובה עליך: בבאר שבע - נאפיס ספורט מועדף: טניס משקה מועדף: קולה טעם גלידה מועדף: שוקולד מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? מסתכלת טלוויזיה , מחשב, קוראת או מרוב שעמום עושה שיעורים... בדרך כלל אני נפגשת עם חברות עם ממש ממש משעמם לי באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? תשע וחצי עשר סדרות טלוויזיה אהובות:עדי אשכנזי השמיניה.. דרייק וג'וש.. וזהו בעיקר.. זה מה שאני הכי אוהבת צבע אהוב: סגול ים, אגם או נהר? ים

מהממת11

New member
עונה

שמות חיבה: צ'נה,צי'נצ'ילה צבע עיניים: כחול ירוק מקום הלידה: נתניה
אוכל אהוב: אין
אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כן
היית פעם בתאונה? לא למזלי
שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק
היום המועדף עליך בשבוע? אין
המסעדה האהובה עליך: ממ.. לא אוהבת מסעדות..
ספורט מועדף: אהה משחקי כדור
משקה מועדף: קולהה
טעם גלידה מועדף: שוקולד
מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? גולשתל בפורום
באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? אין שעה קבועה.. סדרות טלוויזיה אהובות: הרבה.. מידי.. צבע אהוב: כחול,סגול,ורוד ולבן ים, אגם או נהר? כולם

MaoR MeNaShE

New member
עונה :)

שמות חיבה: מאורי,מאורוש צבע עיניים: חום דבש מקום הלידה: בית חולים חחח אוכל אהוב: כל מה שקשור בתפוחי אדמה אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? לא היית פעם בתאונה? כן שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק חחח היום המועדף עליך בשבוע? שישי המסעדה האהובה עליך: יטבתה ספורט מועדף:שחיה משקה מועדף: קולה טעם גלידה מועדף: וניל/תות מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? משחק במחשב חחח באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 1 משהו כזה ... סדרות טלוויזיה אהובות:אין לי כ"כ זמן לראות אבל מה שאני תמיד רואה זה "ים של סודות" - ויוה =] צבע אהוב:כחול ים, אגם או נהר?ים

linoy7

New member
טימון?../images/Emo12.gif ומי זה פומבה?../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

siri7

New member
עונה!...:)

שמות חיבה: שירוש נושנוש... יש עוד מלא אבל אין לי כוח... צבע עיניים: חום מקום הלידה: נתניה אוכל אהוב: פיצה אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? לא למזלי...! היית פעם בתאונה? לא ואני מקווה שהתשובה לזה תמשיך להיות לא!... שקדי מרק או קרוטונים? שניהם היום המועדף עליך בשבוע? שבת ברור המסעדה האהובה עליך:אמממ לא יודעת יש מלא ספורט מועדף:שחיה...! משקה מועדף: שוקו... טעם גלידה מועדף: וניל מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? משתעמם... חחח..:) באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?11-11:30 סדרות טלוויזיה אהובות:אקזיט, מה זה השטויות האלה, בובספוג וכ'ו.... צבע אהוב: כחול בערור ים, אגם או נהר?ים.... אחלה שאלון..!

linoy7

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

שמות חיבה: לין, ליני, לינויקה,, לילי צבע עיניים: חום דבש
מקום הלידה:
אוכל אהוב: של אמא
אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות
היית פעם בתאונה
שקדי מרק או קרוטונים
קרוטונים היום המועדף עליך בשבוע
סופ"ש המסעדה האהובה עליך: לא יודעת ספורט מועדף: ללכת ללכת וללכת
משקה מועדף: מים, קולה, נסטי
טעם גלידה מועדף: ריבת חלב
, וניל מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם
כלום
באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בדר"כ
23:00 סדרות טלוויזיה אהובות: חברים
השמינייה
צבע אהוב: תכלת, סגלגל ים, אגם או נהר
ברור שים

linoy7

New member
אופס../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif מקום לידה: ת"א../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
טוב, הכוונה לבי"ח או לעיר?!?!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

טוב, אז בבי"ח הקרייה
שהיום זה כבר לא קיים

לא נולדת בארץ../images/Emo12.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני יודעת שאת מרגלת של החיזבאלה

linoy7

New member
../images/Emo2.gifאני לא מאמינה שעלית על זה!../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

אבללללללללללל, אל תספרי לאף אחד

למעלה