שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

האם קרה לך שחלמת את אותו חלם מספר פעמים? אם כן, מה חלמת? האם קרה שחלמת חלום והוא התגשם במציאות? מה קרה? מה החלום הכי הזוי שחלמת עד היום? מהו הסיוט האחרון שחלמת? האם היה לך פעם דז’ה-וו מאירוע שקרה בחלום? איזה חלום? האם אי פעם חלמת שאת חולמת, בתוך חלום? ולסיום, איזה חלום את חושבת שלעולם לא תשכחי?

hilonet14

New member
ענה... =]]

האם קרה לך שחלמת את אותו חלם מספר פעמים? אם כן, מה חלמת? לא לא קרה לי האם קרה שחלמת חלום והוא התגשם במציאות? מה קרה? כן... חחח... לפני כמה שנים חלמתי שאני בבית של ילד מהכיתה שלי והוא הוריד תמכנססים ושם ג'ינס והלכנו בייחד לבית ספר.. הוא באמת הביא! {והוא לא היה מביא ג'ינסים בכלל..! אולי פעם בחצי שנה- ואני לא מגזימה!} מה החלום הכי הזוי שחלמת עד היום? לא מזמן הייתי בתוך חלום וידעתי שאני חולמת... אז עשיתי דברים שפשוט לא אפשרי לעשות במציאות... {לעוף, להוריד תחולצה ברחוב מבלי שיצחקו עלייך...! חחח אמיתי לגמרה..!} מהו הסיוט האחרון שחלמת? הייתי באותו עם אמא שלי ואחיינית שלי שהיא בת שנתיים אמא שלי נהגה ואז היא התנגשה בקיר.. אממ אני כנראה מתה.. לפני ההתנגשות אז אני כזה אונמרת לעצמי "הנה.. זה הסוף.." ואז בוםם {רציני שמעתי תהתרסקות..} אני מתה.. וישר קמתי מזיעה... לא כיף... האם היה לך פעם דז’ה-וו מאירוע שקרה בחלום? איזה חלום?היו כמה כאלו אני לא זוכרת... האם אי פעם חלמת שאת חולמת, בתוך חלום? אם כאילא חלמתי שאני ישנה? לא... ולסיום, איזה חלום את חושבת שלעולם לא תשכחי? יש חלום אחד.. אבל אותו אני מעדיפה לשמור לעצמי =)

עונה../images/Emo13.gif ../images/Emo14.gif

האם קרה לך שחלמת את אותו חלם מספר פעמים? אם כן, מה חלמת? לא קרה.
האם קרה שחלמת חלום והוא התגשם במציאות? מה קרה? חלמתי בחופש הגדול, איך המחנכת החדשה שלי תיראה והיא אמרה "שלום, קוראים לי חגית" ווואלה, זה קרה במציאות.
מה החלום הכי הזוי שחלמת עד היום? שאני קופצת מבניין לאיזה בריכה, ואח"כ אני קונה דיסק של בר רפאלי
.
מהו הסיוט האחרון שחלמת? חלמתי שנינט באה לבת מצווה שלי ושהיא מנשקת אותי. פוי
.
האם היה לך פעם דז’ה-וו מאירוע שקרה בחלום? איזה חלום? לא זוכרת.
האם אי פעם חלמת שאת חולמת, בתוך חלום? אולי.
ולסיום, איזה חלום את חושבת שלעולם לא תשכחי? אולי החלום של בר רפאלי
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Miss Menta

New member
../images/Emo28.gif

האם קרה לך שחלמת את אותו חלם מספר פעמים? אם כן, מה חלמת? לא נראה לי. האם קרה שחלמת חלום והוא התגשם במציאות? מה קרה? כן!1 המון פעמים. אני לא זוכרת את כולם אבל אני זוכרת שקרה לי שחלמתי שאני הולכת לידיד שלי והוא אמר לי שהוא אוהב אותי וזה באמת קרה D: מה החלום הכי הזוי שחלמת עד היום? שאני מתנשקת עם לורנסו מפלוריסיינטה D: זה היה מממזמן ...... מהו הסיוט האחרון שחלמת? ממש מזמן.. חלמתי חלום שאני הרגשתי שאני חולמת כזה. ונפלתי מבניין וממש הרגשתי את זה זה היה מפחיד. האם היה לך פעם דז’ה-וו מאירוע שקרה בחלום? איזה חלום? לא זוכרת. האם אי פעם חלמת שאת חולמת, בתוך חלום? כןן למשל בחלום שאני מתנשקת עם לורנסו ממש הרגשתי את זהXD וכשקמתי זה היה כאילו זה קרה באמת זה בלתי מוסבר. ולסיום, איזה חלום את חושבת שלעולם לא תשכחי? חחח שהתנשקתי עם לורנסו

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

האם קרה לך שחלמת את אותו חלם מספר פעמים? אם כן, מה חלמת? כן אבל אני לא זוכרת מה האם קרה שחלמת חלום והוא התגשם במציאות? מה קרה? קרו כמה חלומות שהתגשמו, אבל לא בפרטים רק ברעיון הכללי. מה החלום הכי הזוי שחלמת עד היום? שאני פוגשת מישהו מהשכבה באמצע המסדרון והוא מוציא גרב ספורט מהכיס ורוצה שאני אשים לו אותה על הראש. מהו הסיוט האחרון שחלמת? לא זוכרת... האם היה לך פעם דז’ה-וו מאירוע שקרה בחלום? איזה חלום? תמיד האם אי פעם חלמת שאת חולמת, בתוך חלום? כן! וגם חלמתי שאני מתעוררת, ואז שבאמת התעוררתי חשבתי שאני עדיין חולמת! ולסיום, איזה חלום את חושבת שלעולם לא תשכחי? החלום עם הגרב

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

האם קרה לך שחלמת את אותו חלם מספר פעמים? אם כן, מה חלמת?כן.. שאני פוגשת את הראל האם קרה שחלמת חלום והוא התגשם במציאות? מה קרה?כן.. פגשתי את הראל
מה החלום הכי הזוי שחלמת עד היום?חח שלפני כמה זמן אבא שלי קנה אותו והיינו צריכים לקנות וישרים [המגבים של החלון]. אז חלמתי שאני ובת דודה שלי מסתובבות בקניון והיה בא לנו ממתקים ומסטיקים אז המוכרת אמרה מי שקונה מעל 34 ש"ח מקבל מגבים לשמשה של המכונית אז אני ובת דודה שלי פיצצנו
ועוד חלום זה שאני חוזרת מחברה שלי והראל שר בגג של הבניין שלי אז אני רואה את אגם בתוך הבניין והכל ואני בוכה מרוב התרגשות ואני מתה להיכנס לחבק את הראל ולא נותנים לי להיכנס והשומר של הבניין היה אסף אשתר או איך שלא קוראים לו.. והוא לא נתן לי ואז הראל אמר לו תיתן לה להיכנס ונכנסתי וחיבקתי אותו והכל והוא שר לי כמה שירים
מהו הסיוט האחרון שחלמת?אממ לא זוכרת.. האם היה לך פעם דז’ה-וו מאירוע שקרה בחלום? איזה חלום?כן.. היו הרבה.. לא זוכרת האם אי פעם חלמת שאת חולמת, בתוך חלום?לא ולסיום, איזה חלום את חושבת שלעולם לא תשכחי?הראל

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

האם קרה לך שחלמת את אותו חלם מספר פעמים
אם כן, מה חלמת
לא נראלי... האם קרה שחלמת חלום והוא התגשם במציאות
מה קרה
אני חושבת שכן.. אבל לא זוכרת מה... מה החלום הכי הזוי שחלמת עד היום
לא יודעת מהו הסיוט האחרון שחלמת
כנ"ל האם היה לך פעם דז’ה-וו מאירוע שקרה בחלום
לא האם אי פעם חלמת שאת חולמת, בתוך חלום
לא חח ולסיום, איזה חלום את חושבת שלעולם לא תשכחי
לא זוכרת=\

d r o r y

New member
מצאת אחל'ה של נושא לשאלון!עונה:

האם קרה לך שחלמת את אותו חלם מספר פעמים? אם כן, מה חלמת?יש לי למען האמת כמה חלומות שחוזרים אצלי כל הזמן עוד מאז שאני ילד. חלום אחד:שאני נמצא בלונה-פארק כלשהוא,אבל המתקנים ובכלל כל המקום שם נראים מוזרים ביותר,ודפוקים אפשר להגיד.כל המקום כזה כודר ודכאוני והמתקנים בנויים בצורה ממש לא תקינה,מוזרה ודפוקה.או שהם מתפרקים תוך כדי הפעלה,או שהם קטנים מידי,או שהם שבורים.ממש הזוי ועושה הרגשה כזו מגעילה. חלום שני:שאני מסתובב במקומות שאני מכיר מהמציאות(חלקם מקומות שאני ממש אוהב וחלקם לא במיוחד) והם נראים חשוכים,קודרים ומדכאים כאלה.ממש מוזרים ולא דומים לאיך שהם נראים באמת.גם מחלומות כאלה אני מתעורר עם תחושה לא טובה בכלל. חלום שלישי:שאני נמצא באיזה מקום,או בבית או בים או שסתם באיזה מקום מוזר,ואז מגיעים גליי ענק ושוטפים/מציפים את כל האיזור. האם קרה שחלמת חלום והוא התגשם במציאות? מה קרה?אמממ.....בתודעה שלי אני זוכר שקרה יותר מפעם אחת שאיזה שהוא חלום שלי התגשם גם במציאות אחר כך,אבל אני לא זוכר איזה חלומות. מה החלום הכי הזוי שחלמת עד היום?חחחח........יש אינספור.אני אלוף בחלומות הזויים(וגם במחשבות הזויות!).אני יכול לתת לכם סתם כמה דוגמאות,אבל היו הרבה נוספים לא פחות הזויים מהם.אני יכול לתת לדוגמא חלום שבו אחי הכניס את ידי אל תוך הפה שלו כדי לאכול אותה,או חלום שבו כל הבית שלנו מתחיל להתמלא בחרקים ענקיים ומוזרים ביותר ובעוד כל מיני חיות,או החלומות שציינתי למעלה על הלונהפארק שהמתקנים פועלים בצורה הכי לא תקינה ולא הגיונית שיכולה להיות,או שאני איכשהוא אוכל/שותה דברים מוזרים כאלה ומגעילים,או שאנשים שאני מכיר אומרים דברים שבחיים לא הייתי מאמין שהם יגידו(או שמתנהגים בצורה ממש משונה שלא הייתי מצפה מהם בחיים!),ויש עוד כל כך הרבה. מהו הסיוט האחרון שחלמת?האחרון שזכור לי מהתקופה האחרונה זה סיוט שבו אני ואמא שלי נמצאים באיזה מן מדבר כזה ומסביבינו מסתובבות/רצות חיות מפלצתיות כאלו שנראו כמו תיישים ענקיים,עם עיניים אדומות וקרניים.אני ואימי עמדנו שם(לא יודע מה עשינו שם) חסריי אונים מבלי יכולת לברוח.אז פשוט החזקנו אחד את השני כדי להתגונן ואז אחד מחיות המפלץ האלו רץ לעברינו ופגע באמא שלי עם הקרניים.צעקתי בבהלה כזו וקמתי ישר. האם היה לך פעם דז’ה-וו מאירוע שקרה בחלום? איזה חלום?היו לי מקריי דז'ה וו,אבל לא זוכר אם זה היה מחלומות או מסיטואציה אחרת. האם אי פעם חלמת שאת חולמת, בתוך חלום?נראה לי שפעם אחת כן ולסיום, איזה חלום את חושבת שלעולם לא תשכחי?יש המון.אפשר לאמר שכל החלומות שציינתי למעלה.נוסף אליהם הייתי מוסיף עוד כמה חלומות.למשל,חלום שבו ישבנו בגינה של ביתינו,אני וכל משפחתינו הגדולה,ועשינו מן פיקניק כזה.האווירה היתה טובה,עד שפתאום אני קלטתי שמתחת לעץ ליידינו יש מלון שהוא בעצם פצצה מתקתקת והוא הולך להתפוצץ בכל רגע.רק אני ראיתי את זה ונחרדתי.כל השאר נרדמו נראה לי.עוד חלום אחד ששתי בחורות בכניסה לבניין ראו אותי וניסו לאנוס אותי,או עוד חלום אחד(דווקא חלום נהדר) שבו שמרתי באיזה בית ספר תיכון ביחד עם חבר אחד שלי.בחלום ביה"ס התיכון היה נראה מדהים.ממש כמו מן פארק כזה יפה ומרגיע כזה.אני והחבר ששמרנו שם,עשינו ממש כייף באמצע השמירה.השארנו שער פתוח,עזבנו את העמדה,והלכנו לטייל לנו בכל שטח הפארק-בית ספר הזה.היתה אווירה מדהימה.

למעלה