מצאת אחל'ה של נושא לשאלון!עונה:
האם קרה לך שחלמת את אותו חלם מספר פעמים? אם כן, מה חלמת?יש לי למען האמת כמה חלומות שחוזרים אצלי כל הזמן עוד מאז שאני ילד. חלום אחד:שאני נמצא בלונה-פארק כלשהוא,אבל המתקנים ובכלל כל המקום שם נראים מוזרים ביותר,ודפוקים אפשר להגיד.כל המקום כזה כודר ודכאוני והמתקנים בנויים בצורה ממש לא תקינה,מוזרה ודפוקה.או שהם מתפרקים תוך כדי הפעלה,או שהם קטנים מידי,או שהם שבורים.ממש הזוי ועושה הרגשה כזו מגעילה. חלום שני:שאני מסתובב במקומות שאני מכיר מהמציאות(חלקם מקומות שאני ממש אוהב וחלקם לא במיוחד) והם נראים חשוכים,קודרים ומדכאים כאלה.ממש מוזרים ולא דומים לאיך שהם נראים באמת.גם מחלומות כאלה אני מתעורר עם תחושה לא טובה בכלל. חלום שלישי:שאני נמצא באיזה מקום,או בבית או בים או שסתם באיזה מקום מוזר,ואז מגיעים גליי ענק ושוטפים/מציפים את כל האיזור. האם קרה שחלמת חלום והוא התגשם במציאות? מה קרה?אמממ.....בתודעה שלי אני זוכר שקרה יותר מפעם אחת שאיזה שהוא חלום שלי התגשם גם במציאות אחר כך,אבל אני לא זוכר איזה חלומות. מה החלום הכי הזוי שחלמת עד היום?חחחח........יש אינספור.אני אלוף בחלומות הזויים(וגם במחשבות הזויות!).אני יכול לתת לכם סתם כמה דוגמאות,אבל היו הרבה נוספים לא פחות הזויים מהם.אני יכול לתת לדוגמא חלום שבו אחי הכניס את ידי אל תוך הפה שלו כדי לאכול אותה,או חלום שבו כל הבית שלנו מתחיל להתמלא בחרקים ענקיים ומוזרים ביותר ובעוד כל מיני חיות,או החלומות שציינתי למעלה על הלונהפארק שהמתקנים פועלים בצורה הכי לא תקינה ולא הגיונית שיכולה להיות,או שאני איכשהוא אוכל/שותה דברים מוזרים כאלה ומגעילים,או שאנשים שאני מכיר אומרים דברים שבחיים לא הייתי מאמין שהם יגידו(או שמתנהגים בצורה ממש משונה שלא הייתי מצפה מהם בחיים!),ויש עוד כל כך הרבה. מהו הסיוט האחרון שחלמת?האחרון שזכור לי מהתקופה האחרונה זה סיוט שבו אני ואמא שלי נמצאים באיזה מן מדבר כזה ומסביבינו מסתובבות/רצות חיות מפלצתיות כאלו שנראו כמו תיישים ענקיים,עם עיניים אדומות וקרניים.אני ואימי עמדנו שם(לא יודע מה עשינו שם) חסריי אונים מבלי יכולת לברוח.אז פשוט החזקנו אחד את השני כדי להתגונן ואז אחד מחיות המפלץ האלו רץ לעברינו ופגע באמא שלי עם הקרניים.צעקתי בבהלה כזו וקמתי ישר. האם היה לך פעם דז’ה-וו מאירוע שקרה בחלום? איזה חלום?היו לי מקריי דז'ה וו,אבל לא זוכר אם זה היה מחלומות או מסיטואציה אחרת. האם אי פעם חלמת שאת חולמת, בתוך חלום?נראה לי שפעם אחת כן ולסיום, איזה חלום את חושבת שלעולם לא תשכחי?יש המון.אפשר לאמר שכל החלומות שציינתי למעלה.נוסף אליהם הייתי מוסיף עוד כמה חלומות.למשל,חלום שבו ישבנו בגינה של ביתינו,אני וכל משפחתינו הגדולה,ועשינו מן פיקניק כזה.האווירה היתה טובה,עד שפתאום אני קלטתי שמתחת לעץ ליידינו יש מלון שהוא בעצם פצצה מתקתקת והוא הולך להתפוצץ בכל רגע.רק אני ראיתי את זה ונחרדתי.כל השאר נרדמו נראה לי.עוד חלום אחד ששתי בחורות בכניסה לבניין ראו אותי וניסו לאנוס אותי,או עוד חלום אחד(דווקא חלום נהדר) שבו שמרתי באיזה בית ספר תיכון ביחד עם חבר אחד שלי.בחלום ביה"ס התיכון היה נראה מדהים.ממש כמו מן פארק כזה יפה ומרגיע כזה.אני והחבר ששמרנו שם,עשינו ממש כייף באמצע השמירה.השארנו שער פתוח,עזבנו את העמדה,והלכנו לטייל לנו בכל שטח הפארק-בית ספר הזה.היתה אווירה מדהימה.