שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מה סקסי בענייך? מה אתה הכי שונא? מי האדם שהכי השפיע עליך? מה הדבר הראשון שאתה מסתכל\ת עליו באישה\גבר? מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך? : איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? איזה חלק בך היית משנה? מתי בכית בפעם האחרונה?

hilonet14

New member
עונה

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? תזכירו לי מזה דומיננטי מה סקסי בענייך? בנים מה אתה הכי שונא? אנשים שקרנים מי האדם שהכי השפיע עליך? חברה שלי מה הדבר הראשון שאתה מסתכל\ת עליו באישה\גבר?עיניים {לפי העיניים רואים הכל על האופי} ואז גוף מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך?גברים בטוח חזה... בנות אין לי מושג : איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? לצייר איזה חלק בך היית משנה? כמעט וכלום.... מתי בכית בפעם האחרונה?לא זכור לי....

hilonet14

New member
אהה

אז כנראה שאני התכונה הכי דומיננטית היא שאני משקיעה בעצמי..=]

1Shir

New member
תשובות

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? ממוקדת.. מה סקסי בעינייך? גבר גבוה חטוב בלונדיני עם עינים כחולות מה אתה הכי שונא? חוסר כנות מי האדם שהכי השפיע עליך? מן הסתם הורים (לצערי) מה הדבר הראשון שאתה מסתכל\ת עליו באישה\גבר? אצל גבר גוף, אצל אישה פנים מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך? אין לי מושג. אולי גוף, אולי שיער איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? מנהיגות איזה חלק בך היית משנה? אין לי מושג מתי בכית בפעם האחרונה? אתמוווול

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך
מסודרת מה סקסי בענייך
מישהו שזוף יפה, עיניים ירוקות, שיער שטני, שרירי (לא יותר מידי) וגבוה. מה אתה הכי שונא
צביעות ושקרים. מי האדם שהכי השפיע עליך
אמא שלי נראלי מה הדבר הראשון שאתה מסתכל\ת עליו באישה\גבר
עיניים מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך
לא יודעת.. חח איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך
שירה או משחק איזה חלק בך היית משנה
צבע עיניים מתי בכית בפעם האחרונה
לא זוכרת.

Yaaraus

New member
עונההה

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? שאני עצלנית מה סקסי בענייך? לא יודעת שאלה קשה מה אתה הכי שונא? כשעושים לי דווקאא מי האדם שהכי השפיע עליך? אחותי מה הדבר הראשון שאתה מסתכל\ת עליו באישה\גבר? עיינים מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך? עיניים איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? שירה איזה חלק בך היית משנה? לא יודעת יש הרבה.... מתי בכית בפעם האחרונה? מזמןןן וואייי

Cry for You

New member
מוחאחאחא

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מקשיבה לאנשים, ותמיד מנסה לעזור. מה סקסי בענייך? גברים. בושם של גברים. שרירים. שיניים מושלמות. עיניים יפות. מה אתה הכי שונא? צביעות. מי האדם שהכי השפיע עליך? חברה הכי טובה שלי. אבל היא השפיעה לטובה. היא גרמה לי להיות יותר סבלנית. מה הדבר הראשון שאתה מסתכל\ת עליו באישה\גבר? פנים. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך? לא יודעת, תשאלו אותם. איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? ציור.ריקוד.שירה. איזה חלק בך היית משנה? אף. מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול. רבתי עם חברה. זהו

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

לפני שאני הולכת. מה התכונה הכי דומיננטית שלך? יצירתיות. מה סקסי בענייך? כתפיים, גב וחזה של בנים. מה אתה הכי שונא? אנשים מציקים, חוֹם ואי-צדק. מי האדם שהכי השפיע עליך? אבא, חבר שלי, ושתיים מהחברות שלי. מה הדבר הראשון שאתה מסתכל\ת עליו באישה\גבר? גב, חזה, כתפיים והתנהגות. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך? ממש אין לי מושג. איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר. כישרון ריאליסטי נו. איזה חלק בך היית משנה? חילוף חומרים. מתי בכית בפעם האחרונה? וואו, לא זוכרת.

Summer moved on

New member
אני.

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? בגרות, אחריות. מה סקסי בענייך? שנינות, ציניות, אכפתיות, מבט חודר כזה. מה אתה הכי שונא? שקרים. מי האדם שהכי השפיע עליך? אמא ואבא. מה הדבר הראשון שאתה מסתכל\ת עליו באישה\גבר? עיניים. מה הדבר הראשון שגברים\נשים מסתכלים\ות עליו בך? לא יודעת. : איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד. איזה חלק בך היית משנה? שיער מתי בכית בפעם האחרונה? היום.

למעלה