שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? ושאלת השבוע: אם יכולת להחיף זהות... מי היית רוהצ להיות ?

לא עונה!../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

1. שם: סמדר
2. גיל: 14 וחצי [כמעט, נו!
] 3. תאריך לידה: 6/5
4. כינוי: סמד 5. תכונה טובה: מתחשבת, חמה. 6. תכונה רעה: נדלקת בשנייה 7. חולשה: יעל
8. אובססיות: ^^ 9. פאדיחה: אוי, היו כ"כ הרבה
10. כאב: געגועים ליעל
11. משאלה: לשחק עם יעל
12. זיכרון רע: הוו, לא רוצה להיכנס לזה. 13. זיכרון טוב: הפגישות עם יעל
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אני מרביצה לאיזו מישהי
15. געגוע: יעל
16. פחד: שאני לא אגשים את כל החלומות והמשאלות שלי. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: סירוב למה שאני רוצה, והשיר החדש של דניאל זילברשטיין
18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: החופש הגדול
חג עולמי מקסים! 20. אוכל מועדף: פיצה
וקולה
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: גבינות לבנות, חומוס, טחינה, אבוקדו.. 22. שתיה מועדפת: קולה
23. קינוח מועדף: לא אוהבת... 24. ממתק מועדף: התמכרתי קשות לביצת הפתעה
25. עוגה מועדפת: אאאאייייייככככ. 26. צבע מועדף: אוהבת הכל
27. חיה מועדפת: צבים|צב| 28. חיית מחמד [אם יש]: אין
29. ספורט מועדף: איכ. 30. מספר מזל: אם אני אגיד אותו - הוא כבר לא יביא מזל
31. ספר: הארי פוטר, יומני הנסיכה, סודות נעורים, קיץ אחד ביחד... רומנים טיפשיים. 32. סרט דיסני מועדף: 'סינבד' זה של דיסני? כי אם כן - אני אוהבת את זה הכי
33. סרט: שלוש-עשרה, צעד קטן, טיטניק
34. שחקנ\ית: יעל שרוני
|ריר| וגם נינה קוטלר, דרו ברימור, קתרין זיטה-ג'ונס... ועוד הרבה
35. זמר\ ת: קרן פלס
והתאהבתי היום בניקה נואשות
36. סדרה מעודפת: השיר שלנו, נגיד. 37. מקצוע אהוב: ספרות 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה, תנ"ך, ביולוגיה, כימיה, פיזיקה...
39. מקום בעולם: ישראל
40. המעשה הכי נועז שעשית: היו הרבה. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ^^ 42. פריט לבוש מועדף: יש הרבה 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלוויזיה\מחשב\פלאפון\אינטרנט...
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: הכל 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? קצת 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? קצת 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? נגיד שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס ושאלת השבוע: אם יכולת להחיף זהות... מי היית רוהצ להיות ? וואו... אמ, עדי אשכנזי?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

שם: שיר 2. גיל: 13 3. תאריך לידה:3/9 4. כינוי: שירוש/ פרינסס 5. תכונה טובה: נאמנה 6. תכונה רעה: עושה דברים מהר 7. חולשה: הראל סקעת 8. אובססיות: הראל סקעת 9. פאדיחה: אממ 10. כאב: ראש 11. משאלה: הרבה.. 12. זיכרון רע: בית חולים.. בעע 13. זיכרון טוב: שפגשתי את הראל, בת מצווה שלי 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אחותי נולדה 15. געגוע: להראל.. חח 16. פחד: מוות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את רוני שרה
18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך:פסח.. כי זה החופש הכי ארוך 20. אוכל מועדף: אמממ 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: סושי, חזיר, חרקים 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: פנקיק 24. ממתק מועדף: טעמי 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: ורוד 27. חיה מועדפת: פרפר 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף: ארובי 30. מספר מזל: אין 31. ספר: שונאת 32. סרט דיסני מועדף:אין 33. סרט: שישי הפוך 34. שחקנ\ית: לירז צ'רכי 35. זמר\ ת: הראל סקעת!!!!1111 36. סדרה מעודפת: האלופה 37. מקצוע אהוב: מתמטיקה 38. מקצוע שנוא: היסטוריה 39. מקום בעולם: אילת 40. המעשה הכי נועז שעשית:אין 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:.. 42. פריט לבוש מועדף: גינס וגופיה 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלא 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס

linoy pal

New member
עונה../images/Emo192.gif

. שם: לינוי 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 19.2.92 4. כינוי: לינויה 5. תכונה טובה: הקשבה 6. תכונה רעה: אמ...התעצבנות 7. חולשה: לבנים... 8. אובססיות: אמ...לסדר בקלמר...זה מפחידד אבל אני אוהבת סדר בקלמר 9. פאדיחה: אמ...לא זוכרת 10. כאב: \= 11. משאלה: יש...אבל אם אני יגיד היא לא תתגשם 12. זיכרון רע: \= 13. זיכרון טוב: כשהביאו לי תגיטרה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שהייתי בפארק עם סבא שלי והתגלתי במגלה ואז הוא הביא לי במבה...זה היה בגיל 4 ואני ממש זוכרת את זה..ואת שאר הדברים מהגיל הזה אני לא זוכרת... 15. געגוע: לילדות 16. פחד:מג'וקים 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:הרב דברים חיחי 18. קמיע [אם יש]:שרשרת של מגן דויד 19. החג האהוב עליך: פסח...הרבה זמן חופש מהלימודים... 20. אוכל מועדף: חביתה...[= 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: במיה..בעעעע 22. שתיה מועדפת: נסטי אפרסק 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: ביסלי 25. עוגה מועדפת: שוקולד...דעעע 26. צבע מועדף: שחור 27. חיה מועדפת: תוקי 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף: לא נראה לי שיש כזהה 30. מספר מזל: 2 31. ספר: אמ... 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: יש לה ביצים...כזה סרטט יפהה 34. שחקנ\ית: יואו יש מלאא 35. זמר\ ת: נינט!! 36. סדרה מעודפת: חברים 37. מקצוע אהוב: למה נראה לכם שיש דבר כזה?! 38. מקצוע שנוא: אנגלית מתמטיקה הסטוריה לשון הבעה...קיצר כל המקצועות!! 39. מקום בעולם: ספרד 40. המעשה הכי נועז שעשית: אמ...חחח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:הרבה 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים:פלאפון!! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?אמ...בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס ושאלת השבוע: אם יכולת להחיף זהות... מי היית רוהצ להיות ?אמ....שתקווו

mad artichoke

New member
תשובתיי ../images/Emo3.gif

1. שם: רוית
2. גיל: 15. 3. תאריך לידה: 2/12. 4. כינוי: לא קיים +_+ 5. תכונה טובה: חסינה לקללות! D: 6. תכונה רעה: יש הרבה..P: 7. חולשה: אוכל חינם? כסף?
8. אובססיות: כרגע.. אין. 9. פאדיחה:
10. כאב: ראש בלתי נסבל, כאבי בטן חוזרים ונשנים, כאבי שרירים ועייפות. אבל הרופאה מסרבת לגעת בי, היא טוענת שאני בריאה P: 11. משאלה: כסף, אוכל חינם?
12. זיכרון רע: ההבנה שאבשלום קור תפוס ומבוגר |בכי מר| 13. זיכרון טוב: הפעם הראשונה שראיתי את זיו פנוי של אבשלום קור
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשהצעתי לענת הבודדה להיות חברה שלי D: 15. געגוע: לימים הטובים, התמימים והעליזים. 16. פחד: אוקיי זה יהיה ארוך: פחד גבהים, מחרקים, ליצנים, זקנים, עכבישים, מהחושך, סלידה מזרים ו.. היו עוד הרבה ששכחתי. P: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את קולות הערסים שצועקים כל לילה ומקשים עליי להירדם. 18. קמיע [אם יש]:אין. 19. החג האהוב עליך: פורים [אבל לא ההתכוננות לפורים P:] 20. אוכל מועדף: כל אוכל שאני לא צריכה לשלם עליו, ברצינות זה באמת עושה את זה יותר טעים.
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: לא יודעת.. כל מקרה לגופו D: 22. שתיה מועדפת: תה קר, ספרייט
23. קינוח מועדף: לא יודעת P: 24. ממתק מועדף: סוכריות קרמל? ^^ 25. עוגה מועדפת: עוגת גבינה
26. צבע מועדף: ירוק ואפור. 27. חיה מועדפת: כלבים
, קצת קצת חתולים, חמוסים
..לא יודעת מה עוד
28. חיית מחמד [אם יש]:היה כלבלב מתוק
29. ספורט מועדף:
30. מספר מזל: 7, למרות שזה אף לא הביא לי מזל בשום צורה שהיא. 31. ספר: אוח, יש הרבה *_* 32. סרט דיסני מועדף: אינני חובבת סרטי דיסני. 33. סרט: מישהו לרוץ איתו, אני מניחה. 34. שחקנ\ית: אין. 35. זמר\ ת: כנ"ל. 36. סדרה מעודפת: CSI! גם לאס ווגאס, גם מיאמי וגם ניו יורק! D: 37. מקצוע אהוב: אנגלית P: 38. מקצוע שנוא: כל הדברים הלא יעילים והמשעממים/קשים. 39. מקום בעולם: פינלנד
40. המעשה הכי נועז שעשית: לא עשיתי...P: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא יודעת.. 42. פריט לבוש מועדף: אין לי
43. ההמצאה של כל הזמנים: MP3? 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף, ללא כל ספק! 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא. נראה לי. O: 47. גלידה- בכוס או בוופל?תלוי אם הכוס אכילה D: 48. שקיעה או זריחה?לא יודעת, לא ממש משנה לי. 49. בליינד דייט- בעד או נגד?כנ"ל. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. ושאלת השבוע: אם יכולת להחליף זהות... מי היית רוצה להיות ?לא הייתי רוצה להיות. אה ו..אני חדשה. אני החברה המסתורית של ענתP: טונו, לא מסתורית.. החברה היחידהשלה. סתםסתם D: הודגש באמצעות מדגישומטיק

cohenet91

New member
חלאס לנסות להיות מקוריים עם הנושאים

>< 1. שם: ענת. 2. גיל: 15. 3. תאריך לידה: 21/8/91. 4. כינוי: נתי. 5. תכונה טובה: רגישה. 6. תכונה רעה: רגישה. 7. חולשה: פיצההההה
8. אובססיות: מוזיקה? 9. פאדיחה: די נו. 10. כאב: --- 11. משאלה: --- 12. זיכרון רע: די, נו
13. זיכרון טוב:
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יו לכו לבלוג של רוית (
) ותקראו. 15. געגוע: אין ממש. 16. פחד: נחשים. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: --- 18. קמיע [אם יש]: אין. 19. החג האהוב עליך: יום העצמאות/פסח. 20. אוכל מועדף: פיצה ושוקולד
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים. למרות שתמורת כסף אני אסכים לאכול. 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: קולה. 24. ממתק מועדף: 'פסק זמן'. 25. עוגה מועדפת: שוקולד. 26. צבע מועדף: כחול. 27. חיה מועדפת: כלב? 28. חיית מחמד [אם יש]: אין. 29. ספורט מועדף: שחייה/חדר כושר. 30. מספר מזל: היה 2, עכשיו אין. 31. ספר: ורוניקה מחליטה למות/פאולו קואלו. 32. סרט דיסני מועדף: --- 33. סרט: 'תא טלפון'. 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ. 35. זמר\ ת: סולני להקות למיניהם. 36. סדרה מעודפת: 'הפקט הפחד'/'הישרדות'. 37. מקצוע אהוב: ספרות? 38. מקצוע שנוא: די, עזבו אותי. 39. מקום בעולם: אוסטרליה :\ 40. המעשה הכי נועז שעשית: אין ממש. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש יותר מדי
42. פריט לבוש מועדף: מכנסיים קצרים. 43. ההמצאה של כל הזמנים: שעון. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ. 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן. 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד? מה איכפת לי? 50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי. ושאלת השבוע: אם יכולת להחיף זהות... מי היית רוהצ להיות ? מיהשו אל דיקלט

hilonet14

New member
עונה

. שם: הילה 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 23.8.1992 4. כינוי: ללו'ש 5. תכונה טובה: חברה טובה 6. תכונה רעה: מתעצבנת מהר 7. חולשה: דיגדוגים 8. אובססיות: רובי וויליאמס 9. פאדיחה: מלאאאא 10. כאב: ראש.. {עכשיו} 11. משאלה: לפגוש את רובי ולחבק אותו 12. זיכרון רע: לא שזכור לי 13. זיכרון טוב: XD 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: נמממ 15. געגוע: לא מישהו ספציפי כרגע 16. פחד: חרקים 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: נמממ 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח {חופשה ארוכה} 20. אוכל מועדף: חח האוכל של סבתא 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חזיר 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: אין בדרך כלל אבל אני אוהבת ממתקים 24. ממתק מועדף: חחח הכלל 25. עוגה מועדפת: שוקולד יאממ 26. צבע מועדף: הכל 27. חיה מועדפת: חתול/כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: 4 חתולים 29. ספורט מועדף: ריקוד 30. מספר מזל: 726 31. ספר: ממ 32. סרט דיסני מועדף: הישנים והטובים 33. סרט: טיטאניק 34. שחקנ\ית: אנג'לינה ג'ולי 35. זמר\ ת: רובי וויליאמס 36. סדרה מעודפת: אין 37. מקצוע אהוב: שיעור חופשי 38. מקצוע שנוא: כמעט הכל 39. מקום בעולם: הוואי 40. המעשה הכי נועז שעשית: חח לא ממש עשיתי 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש מלא כאלו 42. פריט לבוש מועדף: גופייה יפה 43. ההמצאה של כל הזמנים: אמפי 3, 4 וכו'.... העיקר לשמוע שירים בשיעורים משעממים 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? תלוי... בדרך כלל נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? גפ תוי ושאלת השבוע: אם יכולת להחיף זהות... מי היית רוהצ להיות ? לא רוצה להחליף זהות, היה נחמד!

ילד רע 15

New member
עונה

. שם: עדן 2. גיל: 15 3. תאריך לידה:12.9 4. כינוי: ילד רע 15 5. תכונה טובה: חם, אוהב, פתוח, ישר 6. תכונה רעה: פרפקטציוניסט שזה מתיש.. 7. חולשה: הכאב שלי, שנוגעים לי בו 8. אובססיות: אין 9. פאדיחה: לא זוכר 10. כאב: אישי 11. משאלה: לפגוש את נינט, יום אחד 12. זיכרון רע: יש הרבה 13. זיכרון טוב: יש גם לא מעט 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אישי 15. געגוע: אין 16. פחד: חושך (בעבר)
, עכבישים, הפחד מלמות.. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "גם לך לא חסר!"
18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: כל הג'אנק למיניהם 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: גפילטע בעע.. 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: סוכריה 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת:
28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: כדורסל
30. מספר מזל: -- 31. ספר: "גרעינים שחורים" 32. סרט דיסני מועדף: "היפה והחיה"
33. סרט: "אפקט הפרפר" 34. שחקנ\ית: אניה בוקשטיין, חנה לסלאו, יעל שרוני, יעל הדר, נינה קוטלר 35. זמר\ ת: נינט טייב
36. סדרה מעודפת: "השיר שלנו" 37. מקצוע אהוב: מתמ' 38. מקצוע שנוא: חנ"ג
39. מקום בעולם: הולנד 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכר 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא זוכר 42. פריט לבוש מועדף: אין משהו מיוחד (לא סובל ג'ינסים!) 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? אפשר לומר 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא מתנגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? לא סתם מכנס, אבל גם לא ג'ינס ושאלת השבוע: אם יכולת להחיף זהות... מי היית רוהצ להיות ? אני עצמי, לא רוצה להיות מישהו אחר

עונה ../images/Emo14.gif

1. שם: חן. 2. גיל: 11 וקצת. 3. תאריך לידה: 11.8 4. כינוי: חןחן או משהו. 5. תכונה טובה: חוש הומור. 6. תכונה רעה: קנאית לפעמים. 7. חולשה: לאחיות קטנות. 8. אובססיות: לשוקולד. 9. פאדיחה:
. 10. כאב:
. 11. משאלה:
. 12. זיכרון רע:
. 13. זיכרון טוב:
. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כל פעם נזכרת במשהו אחר. 15. געגוע: לסבא שלי אני מניחה. 16. פחד: לג'וקים, מחלות וכמובן מוות. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 'לא יודעת'. 18. קמיע [אם יש]: אין. 19. החג האהוב עליך: חנוכה, רק בגלל הסופגניות. 20. אוכל מועדף: שניצל ותפוח. 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: מוח של פרה או משהו
. 22. שתיה מועדפת: קולה. 23. קינוח מועדף: גלידה. 24. ממתק מועדף: שוקולד. 25. עוגה מועדפת: שוקולד - ביסקוויט. 26. צבע מועדף: סגול. 27. חיה מועדפת: משתנה. 28. חיית מחמד [אם יש]: אין. 29. ספורט מועדף: כדורסל כנראה. 30. מספר מזל: 7. 31. ספר: שחר. 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות, רק בגלל המורה שנתנה לנו לראות אתמול
. 33. סרט: אולי סיפור סינדרלה. 34. שחקנ\ית: אין. 35. זמר\ ת: קרן פלס. 36. סדרה מעודפת: האלופה. 37. מקצוע אהוב: ספורט. 38. מקצוע שנוא: חשבון. 39. מקום בעולם: ישראל
. 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרת. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא יודעת. 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס. 43. ההמצאה של כל הזמנים: חשמל. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ. 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לפעמים. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כנ"ל. 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא אכפת לי. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. ושאלת השבוע: אם יכולת להחליף זהות... מי היית רוצה להיות? אני תמיד לא כותבת את זה, אז גם הפעם
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. שם: נועה 2. גיל: 16 עוד מעט 3. תאריך לידה: 8.1.91 4. כינוי: נושי, נושבו, נוני 5. תכונה טובה: אחראית 6. תכונה רעה: כשלא מצליחים לי דברים אני נלחצת... 7. חולשה: ריח של לורדים וריח קוקוס. 8. אובססיות: אין 9. פאדיחה: יש לי המון חח אני לא זוכרת עכשיו משהו מסוים... 10. כאב: אממ כשפוגעים בי בכוונה. 11. משאלה: להיות מאושרת ולהצליח בכל מה שאני אעשה:) 12. זיכרון רע: מממ רבתי עם חברה שלי ולא דיברנו כמה חודשים... 13. זיכרון טוב: מסיבת הפתעה לשירלי לילו בגיל 26. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חחחח בגיל 5 הייתי בצהרון, ותמיד כל הילדים היו ישנים בצהריים ואני וחברה שלי לא רצינו לישון אז עשינו רעש והערנו את כולם... 15. געגוע: לילדות! 16. פחד: מוות. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאני מתחילה משהו ותמיד חייבת להפסיק באמצע. 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: דגנים עם חלב
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חרדל בעע 22. שתיה מועדפת: ספרייט דיאט ומים 23. קינוח מועדף: גלידת וניל עוגיות. 24. ממתק מועדף: סוכריות גומי 25. עוגה מועדפת: גבינה ושוקולד. 26. צבע מועדף: ורוד! 27. חיה מועדפת:
28. חיית מחמד [אם יש]: אין=\ 29. ספורט מועדף: קפיצה לגובה וכדור עף. 30. מספר מזל: אין 31. ספר: סודות נעורים 32. סרט דיסני מועדף: לילו וסטיץ' 33. סרט: יעד סופי 34. שחקנ\ית: לימור אטיאס 35. זמר\ ת: שירלי לילו ועברי לידר 36. סדרה מעודפת: כיום? השמינייה. 37. מקצוע אהוב: קולנוע וספורט 38. מקצוע שנוא: מתמטיקבעכס! 39. מקום בעולם: ישראל:) 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעתXD 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הפסקתי ללמוד אורגנית בכיתה ו'... 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב! 45. את/ה מאמינ/ה בגורל
כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים
כן 47. גלידה- בכוס או בוופל
בוופל 48. שקיעה או זריחה
שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד
נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס
ג'ינס ושאלת השבוע: אם יכולת להחיף זהות... מי היית רוצה להיות
לא ד'עת!

Yaaraus

New member
עונה

1. שם: יערה 2. גיל: 14 וחצי 3. תאריך לידה: 29.1.1992 4. כינוי: אין 5. תכונה טובה: לא יודעת.... 6. תכונה רעה: עצלנית 7. חולשה: לבנים 8. אובססיות: לשאלונמים 9. פאדיחה: לא היה.... 10. כאב: לא היה.... 11. משאלה: לגמור בצפר 12. זיכרון רע: כשאחותי עברה דירה 13. זיכרון טוב: אין.... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אין 15. געגוע: לנעמהה 16. פחד: אין 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אני לא רוצה לשמוע ת'קול של ריטה המורה לאנגלית חעחעחע 18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: ספגטי 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים איסססססס 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: אין 24. ממתק מועדף: אין 25. עוגה מועדפת: עוגת שוקולד 26. צבע מועדף: שחור 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: אין 30. מספר מזל: 2 31. ספר: פתאום בעומק היער 32. סרט דיסני מועדף: היפה והחיה 33. סרט: קליק 34. שחקנ\ית: אמנדה ביינס 35. זמר\ ת: שירי מימון 36. סדרה מעודפת: סיינפלד 37. מקצוע אהוב: של"ח 38. מקצוע שנוא: איכסטוריה 39. מקום בעולם: נוי יורק 40. המעשה הכי נועז שעשית: אין 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא יודעת יש מלא...חעחעחע 42. פריט לבוש מועדף: המכנס השחור היפה שליייי 43. ההמצאה של כל הזמנים: טרמוס כי נכון הוא שומר על קור וחום אז....אך הוא יודע על מה הוא שומר?! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?כן ולא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס ושאלת השבוע: אם יכולת להחליף זהות... מי היית רוצה להיות ? הייתי רוצה להיות אחותי =)

מואה

. שם: דניאל 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 1.11 4. כינוי: יש יותר מידי:S, דני, דניאלתה, ברון, שוקרון, דנדוש, שוקי... וכן הלאה. 5. תכונה טובה: אופטימיות 6. תכונה רעה: אהבה עצמית שהיא מעל ומעבר, אובססיביות, 7. חולשה: כפיר 8. אובססיות: אין לי אובססיות.תכונה נוראית לפי דעתי. 9. פאדיחה: סתם מעפנה- היינו באפטלינג בהולנד אני, אורן, אבא של אורן וחברה של אבא של אורן וזה.. והיינו באחד המתקנים שם, ורציתי כזה להגיד לה" היי תראי זה כמו צ'אינה טאון...ויצא לי טאינה צ'און:( 10. כאב: מכה בזרתP: 11. משאלה: שאני אצליח בחיים, ואהיה מאושרת.. לגור באמסטרדם, למצוא בעל ווזווז סקסיD: 12. זיכרון רע: שסבתא נפטרה, חוץ מזה.. אני לא רואה אף חלק מהחיים שלי כזיכרון רע, גם שהיה משהו רע, הוא בסופו של דבר יצא לטובה. 13. זיכרון טוב: הו, יש יותר מידיי, כל החיים שלי בערך נהדרים. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שאיזו אחת מפגרת בשם נטע, התחילה לקלל אותי:( אז רדפתי אחרייה עם מטריה והתחלתי להרביץ להD: 15. געגוע: גיא. 16. פחד: מוות. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: קול של מישהי מסויימת שגורם לי בחילה. 18. קמיע [אם יש]: אני הקמיע של עצמיD: 19. החג האהוב עליך: לא ממש שמה לב לחגים, לא מענינים.. העיקר שיש חופש. 20. אוכל מועדף: פסטות, בשר מכל הסוגים-בקר, עוף, חזיר.. מאכלי ים למינהם-דגים, שרימפסים, קראב בלאגנים... 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: סלק נראה לי. 22. שתיה מועדפת: מים. 23. קינוח מועדף: מוס שוקולד. 24. ממתק מועדף: מארס. 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: אדוםםםם, סגול, שחור, לבן, כתום, כחול.. 27. חיה מועדפת: כלב. 28. חיית מחמד [אם יש]:5 כלבים. 29. ספורט מועדף: נראה לי שחייה. 30. מספר מזל: 5 31. ספר: 3 חורפים, נערה עם עגיל פנינה, מכשפה.. 32. סרט דיסני מועדף: טרזן, מלך האריות, אלאדין, פוקהונטס. 33. סרט: רקוואים לחלום, אפקט הפרפר, פייד קלאב, ונילה סקיי, 12 קופים, 200 סיגריות, גוטיקה, הוסטל, חושך, יש יותר מידי:D:D:D:D: 34. שחקנ\ית: אני. 35. זמר\ ת: אני. 36. סדרה מעודפת: לא רואה טלויזיה. 37. מקצוע אהוב: הכל 38. מקצוע שנוא: הכל 39. מקום בעולם: אמסטרדם!!! 40. המעשה הכי נועז שעשית: תגדירו נועזS: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא עולה לי כרגע. 42. פריט לבוש מועדף: גופיות, תחתונים.. 43. ההמצאה של כל הזמנים: תחתונים!!!!!!!!!!!!!! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס. ושאלת השבוע: אם יכולת להחיף זהות... מי היית רוהצ להיות ? טוב לי עם מי שאני, לא הייתי מחליפה זהות

../images/Emo9.gif ../images/Emo105.gif../images/Emo115.gif

. שם: נוי 2. גיל: 12 וחצי 3. תאריך לידה:11.4 4. כינוי: נויוש,נויצ'וק,נויקי 5. תכונה טובה: חברותית 6. תכונה רעה: עצלנות
7. חולשה:פופאיס 8. אובססיות:פופאיס 9. פאדיחה:אמ..דווקא ששואלים אותי אני לא זוכרת 10. כאב: אע? 11. משאלה: כל מיני
12. זיכרון רע: הטיול של שנה שעברה 13. זיכרון טוב:באילת
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שהלכתי לגן חיות והגמל הפחיד אותי
15. געגוע: לסבא
16. פחד: מוות ונחשים 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את השעון המעורר 18. קמיע [אם יש]:צדף 19. החג האהוב עליך: שבועות 20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:ואי יש הרבה:תרד,ברוקולי,קישוא,דג,וקולורבי. 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: מסטיק נקרא? 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: ורוד 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:..אין.... 29. ספורט מועדף: שחיה 30. מספר מזל: 2 31. ספר: אמ..לא כל כך אוהבת.. 32. סרט דיסני מועדף: סינדרלה 33. סרט: המלאכיות של צ'ארלי 34. שחקנ\ית: אנג'לינה ג'ולי 35. זמר\ ת: נינט 36. סדרה מעודפת:השמיניה 37. מקצוע אהוב: אין 38. מקצוע שנוא: ספרות 39. מקום בעולם: אילתת 40. המעשה הכי נועז שעשית:עליתי על המגלשה הכי גדולה בממדיון 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא יצאתי לטיול השנתי 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים:ג'ינס 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?כן ברור 47. גלידה- בכוס או בוופל?בכוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס ושאלת השבוע: אם יכולת להחיף זהות... מי היית רוהצ להיות ?אמ..לאדעת..

למעלה