שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

זה או זה? פירה או צ'יפס? אפונה או תרד? חום או קור? חורף או קיץ? פלאפון או מירס? אח או אחות? תה או קפה? קפה או שוקו? תה או שוקו? קר או קפוא? יום או לילה? ירח או כוכבים? דשא או אדמה? מטוגן או על האש? נא\ מדיום\ או וול דאן? פסטה או אורז? רביולי או ניוקי? לזניה או סלט? אוכל של אמא או במסדה? תל אביב או ירושלים? אילת או אילת? מסעדה איטלקית או מזרחית? סלט או ממתקים? תפוז או בננה? וואלה או ynet ? מתמטיקה או אזרחות? 2 או 3? כלב או חתול? דג או צב? משמש או אפרסק? דלעת או ברוקולי? תות או בננה? קרפ תרפתי או ואפל בלגי? גלידת וניל או שוקולד? פופקורן או צמר-גפן מתוק? חלה או לחם קל? רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? קשת או רשת [בערוץ 2]? ערוץ 10 או 22? YES או HOT? NO או COLD? נעל או גרב? גופיה או סווצ'ר? קרבי או ג'ובניק? אולסטאר גבוהות או חצי? אולסטאר מקושקשות או חלקות? אורנג' או סלקום? לאומי או פועלים? אופניים או סקייטבורד? מחשב או DVD?

../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif../images/Emo178.gif

פירה או צ'יפס
צ'יפס אפונה או תרד
אפונה חום או קור
לא יודעת חורף או קיץ
^^ פלאפון או מירס
פלאפון אח או אחות
אחות אבל גדולה ממני בכמה שנים ושלא תריב איתי! תה או קפה
תה קפה או שוקו
שוקו תה או שוקו
שוקו קר או קפוא
קר יום או לילה
לא יודעת ירח או כוכבים
^^ דשא או אדמה
דשא מטוגן או על האש
על האש נא\ מדיום\ או וול דאן
וול דאן נראה לי
פסטה או אורז
אורז רביולי או ניוקי
מה? לזניה או סלט
סלטטטטטט אוכל של אמא או במסדה
לא יודעת תל אביב או ירושלים
תל אביב אילת או אילת
אילת
מסעדה איטלקית או מזרחית
לא יודעת סלט או ממתקים
שניהםםםם תפוז או בננה
תפוזז וואלה או ynet
וואלה מתמטיקה או אזרחות
לא לומדת אזרחות 2 או 3
במה? כלב או חתול
כלבהה
דג או צב
דג[?] משמש או אפרסק
שניהםם דלעת או ברוקולי
אך אחדד תות או בננה
תות
קרפ תרפתי או ואפל בלגי
לא יודעת גלידת וניל או שוקולד
ונילל פופקורן או צמר-גפן מתוק
פופקורן חלה או לחם קל
חלההה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד
שנייהם קשת או רשת [בערוץ 2]
לא יודעתת ערוץ 10 או 22
22 YES או HOT
יסס NO או COLD
מה? נעל או גרב
תלוי.. גופיה או סווצ'ר
תלוי.. קרבי או ג'ובניק
הבנתי שבצבא, אבל מה זה ג'בניק?
אולסטאר גבוהות או חצי
גבוהות זה הרגילית? אני אוהבת את הרגילות
אולסטאר מקושקשות או חלקות
מקושקשותת אורנג' או סלקום
אורנג' לאומי או פועלים
לא יודעת אופניים או סקייטבורד
סקייטבורד חבל שאין לי ואני גם לא יודעת לנסוע עליו מחשב או DVD
שניהםם

linoy7

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

פירה או צ'יפס? פירה
אפונה או תרד? אפונה
חום או קור? באמצע
חורף או קיץ? אביב
פלאפון או מירס? פלאפון אח או אחות? אין לי אחיות
ומהאחים שלי אני לא מרוצה
תה או קפה? לא שותה קפה
אז תה
קפה או שוקו? שוקווווו
תה או שוקו? שוקוווו קר או קפוא? תלוי מתי ואיפה
יום או לילה? יום
ירח או כוכבים?
דשא או אדמה? דשא
מטוגן או על האש? על האש
נא\ מדיום\ או וול דאן? שו?
פסטה או אורז? פסטה רביולי או ניוקי? מעולם לא אכלתי את שניהם
לזניה או סלט? סלט
אוכל של אמא או במסעדה? של אמא
תל אביב או ירושלים? ת"א!!!!!!!!!!!!!!!!111 הנה אני באאאאאאאאא
אילת או אילת?
מסעדה איטלקית או מזרחית? לא יודעת
סלט או ממתקים? סלט
תפוז או בננה? תפוז
וואלה או ynet? וואיינט
מתמטיקה או אזרחות? לא זה ולא זה
2 או 3? 2
כלב או חתול? כלב
דג או צב? דג משמש או אפרסק? אפרסק דלעת או ברוקולי? ברוקולי
תות או בננה?
קרפ צרפתי או ואפל בלגי? וופל בלגי
גלידת וניל או שוקולד? ביחד
פופקורן או צמר-גפן מתוק?
חלה או לחם קל? חלה
רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? לא זה ולא זה
קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת
ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? הוט
כל מה שחם
NO או COLD? שו? נעל או גרב? גרב
גופיה או סווטצ'ר? בקיץ גופיה, בחורף סווטצ'ר
קרבי או ג'ובניק? משו באמצע
אולסטאר גבוהות או חצי? חצי
אולסטאר מקושקשות או חלקות? חלקות אורנג' או סלקום? מה זה משנה?! הכל אותו חרא
לאומי או פועלים? מזרחי
אופניים או סקייטבורד? אופניים
מחשב או DVD? מחשב

../images/Emo121.gif

זה או זה? פירה או צ'יפס? צ'יפס אפונה או תרד? כלום!!! חום או קור? תלוי כשקר אני מעדיפה חום כחם אני מעדיפה קור.. חורף או קיץ? חורף. פלאפון או מירס? פאלפון אח או אחות? אחות תה או קפה? שניהם קפה או שוקו? שניהם תה או שוקו? שוקו קר או קפוא? קר יום או לילה? שניהם ירח או כוכבים? כוכבים דשא או אדמה? דשא מטוגן או על האש? על האש נא\ מדיום\ או וול דאן? מדיום פסטה או אורז? שניהם רביולי או ניוקי? רביולי לזניה או סלט?סלט אוכל של אמא או במסדה? אוכל של אימא אבל יהיה נחמד מדי פעם לקפוץ למסעדה
תל אביב או ירושלים? תל אביב אילת או אילת? אילת................. מסעדה איטלקית או מזרחית? איטלקית סלט או ממתקים? ממתקים תפוז או בננה? תפוז וואלה או ynet ? וואלה מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה 2 או 3? לא ממש אכפת לי!! כלב או חתול? כלב דג או צב? שניהם משמש או אפרסק? אפרסק דלעת או ברוקולי? אף אחד תות או בננה? שניהם קרפ תרפתי או ואפל בלגי? לא דעת גלידת וניל או שוקולד?שוקולד פופקורן או צמר-גפן מתוק?צמר גפן מתוק חלה או לחם קל? חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? רוקדים עם כוכבים קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? HOT NO או COLD?אה? נעל או גרב? נעל גופיה או סווצ'ר?סווצ'ר קרבי או ג'ובניק? אולסטאר גבוהות או חצי? חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות?חלקות אורנג' או סלקום? אורנג' לאומי או פועלים? פועלים אופניים או סקייטבורד? שניהם מחשב או DVD? מחשב

just adiki

New member
עונה../images/Emo13.gif:

פירה או צ'יפס?פירה אפונה או תרד?תרד חום או קור?חום חורף או קיץ?קיץ פלאפון או מירס?פלאפון אח או אחות?שניהם
תה או קפה?קפה קפה או שוקו?קפה תה או שוקו?תה קר או קפוא?קר יום או לילה?יום ירח או כוכבים?ואוו
אממ.. ירח דשא או אדמה?דשא מטוגן או על האש?על האש נא\ מדיום\ או וול דאן?וול דאן פסטה או אורז?פסטה
רביולי או ניוקי?רביולי לזניה או סלט?לזניה אוכל של אמא או במסדה?אמא|מאוהב תל אביב או ירושלים?תל-אביב אילת או אילת?
אילת
מסעדה איטלקית או מזרחית?איטלקית
סלט או ממתקים?ממתקים
תפוז או בננה?תפוז וואלה או ynet ?yent מתמטיקה או אזרחות?
שניהם סיוט אבל אזרחות 2 או 3?3 כלב או חתול?כלב דג או צב?דג משמש או אפרסק?אפרסק דלעת או ברוקולי?ברוקולי תות או בננה?תות קרפ תרפתי או ואפל בלגי?ואפל בלגי גלידת וניל או שוקולד?וניל פופקורן או צמר-גפן מתוק?פופקורן חלה או לחם קל?חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?לא אוהבת לא את זה ולא את זה "רוקדים עם כוכבים" נגיד.. קשת או רשת [בערוץ 2]?קשת ערוץ 10 או 22?10 YES או HOT?HOT NO או COLD?מה זה? נעל או גרב?נעל גופיה או סווצ'ר?גופיה קרבי או ג'ובניק?מה זה משנה?
אולסטאר גבוהות או חצי?חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות?מקושקשות אורנג' או סלקום?אין לי אך אחד מהם נלך על אורנג' לאומי או פועלים?דיסקונט
אופניים או סקייטבורד?אופניים מחשב או DVD?מחשב

sapiri5

New member
מתחילה עד שאני אתייאש../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif

+ פירה או צ'יפס? פירה אפונה או תרד? יאכססססססססססס חום או קור? קור חורף או קיץ?חורף
פלאפון או מירס? פלאפון אח או אחות? מאיפה לי
אח זה חביב אבל אחות אין לי שמץ.. תה או קפה? תה (לא משמין נכון נוי
) קפה או שוקו?
תה או שוקו?תה קר או קפוא? קפוא יום או לילה? לילה ירח או כוכבים? כוכבים דשא או אדמה? דשא מטוגן או על האש? איכססססססססססססססססססססססססססס
נא\ מדיום\ או וול דאן?
כלום לא אכולת בשר ואם כן.. אז.. אממ שניצל נחשב
פסטה או אורז? אורז (שוב לא משמין) רביולי או ניוקי? אם כבר אז ניוקי אבל לאאא
לזניה או סלט? סלט
יאמממ אוכל של אמא או במסדה? מסעדה
ברור
תל אביב או ירושלים? ת"א אילת או אילת? חחחח אמממ אני חושבת תורכיה מסעדה איטלקית או מזרחית? איכס מזרחית
איטלקית סלט או ממתקים? סלט
תפוז או בננה? תפוז וואלה או ynet ? אנאעראף? מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה 2 או 3? 2 כלב או חתול? חתוללל דג או צב? דג לא עושה בלאגן וגם יוצא שאמא תמיד מטפלת בו
משמש או אפרסק? אפרסק דלעת או ברוקולי?
תות או בננה?
קרפ תרפתי או ואפל בלגי? איכס קרפ!! ואפל בלגי אבל האמיתי
(הליה וצרפת
) גלידת וניל או שוקולד? לא אוהבת את הטעמים האלה תות או מסטיק נשמע יותר טוב
פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופ חלה או לחם קל? לחם קל..
רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?
קשת או רשת [בערוץ 2]? ק/רשת ערוץ 10 או 22? אין לי שמץ YES או HOT? NO או COLD?מה
נעל או גרב?נעל
גרב
לא הבנתי
גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר קרבי או ג'ובניק? לא משנה העיקר שלא נתלכלך.. אולסטאר גבוהות או חצי? חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות? חלקות אורנג' או סלקום?סלקולום לאומי או פועלים? מזרחי
בכוונה
אופניים או סקייטבורד?סקייטבורד כי זה חביב יותר מחשב או DVD? DVD

sapiri5

New member
יאאא סיימתי../images/Emo70.gif../images/Emo113.gif../images/Emo85.gif

עכשיוווו מי באמת מתכוון לקרוא את כל זה

cate71

New member
עונהההה..משעמם לי תחתתתת

פירה או צ'יפס? פירה זה טעים..אבל צ'יפס יותר אפונה או תרד?לא זה ולא זההההה חום או קור?קור חורף או קיץ?חורף פלאפון או מירס?פלאפון אח או אחות?אחות תה או קפה?תה קפה או שוקו?שוקו תה או שוקו?שוקו קר או קפוא? קר יום או לילה? יום ירח או כוכבים? כוכבים דשא או אדמה?דשא מטוגן או על האש? על האש נא\ מדיום\ או וול דאן?........ פסטה או אורז? אורז רביולי או ניוקי? רביולי לזניה או סלט? סלט אוכל של אמא או במסדה?של אמא תל אביב או ירושלים? ירושלים עיר מדהימה...אבל בתל אביב יותר כייף להסתובב אילת או אילת? אילת מסעדה איטלקית או מזרחית?..לא זה ולא זההה סלט או ממתקים? ממתקים..אבל סלט זה גם טעים תפוז או בננה?בננה וואלה או ynet ?וואלה מתמטיקה או אזרחות?מתמטיקה 2 או 3? 3 כלב או חתול?כלב דג או צב? צב משמש או אפרסק?אפרסק דלעת או ברוקולי? בעעעעעעע תות או בננה? תות קרפ תרפתי או ואפל בלגי?קרפ גלידת וניל או שוקולד?שוקולד פופקורן או צמר-גפן מתוק? צמר גפן חלה או לחם קל? לחם קל רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?רוקדים עם כוכבים קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת ערוץ 10 או 22? 10 YES או HOT? HOT ? NO או COLD? NO נעל או גרב?נעל גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר קרבי או ג'ובניק?ג'ובניק אולסטאר גבוהות או חצי?חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות?מקושקשות אורנג' או סלקום? אורנג' לאומי או פועלים?לאומי אופניים או סקייטבורד? סקייט מחשב או DVD? מחשבבב

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo215.gif

פירה או צ'יפס?2 אפונה או תרד? חום או קור?2 חורף או קיץ?1 פלאפון או מירס?1 אח או אחות?1 תה או קפה?2 קפה או שוקו?2 תה או שוקו?2 קר או קפוא?2 יום או לילה? ירח או כוכבים?2 דשא או אדמה?1 מטוגן או על האש?2 נא\ מדיום\ או וול דאן? פסטה או אורז?2 רביולי או ניוקי? לזניה או סלט?2 אוכל של אמא או במסדה?2 תל אביב או ירושלים?1 אילת או אילת?אילת ?!?!? אל תזכירו לי ..! מסעדה איטלקית או מזרחית? סלט או ממתקים?1 תפוז או בננה? וואלה או ynet ? מתמטיקה או אזרחות?1 2 או 3?1 כלב או חתול?1 דג או צב?2 משמש או אפרסק?2 דלעת או ברוקולי? תות או בננה? קרפ תרפתי או ואפל בלגי? גלידת וניל או שוקולד?1 פופקורן או צמר-גפן מתוק?1 חלה או לחם קל?1 רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?2 קשת או רשת [בערוץ 2]? ערוץ 10 או 22?2 YES או HOT?2 NO או COLD?2 נעל או גרב?1 גופיה או סווצ'ר?2 קרבי או ג'ובניק? אולסטאר גבוהות או חצי?2 אולסטאר מקושקשות או חלקות?2 אורנג' או סלקום?2 לאומי או פועלים?2 אופניים או סקייטבורד?1 מחשב או DVD?1

עונהה

פירה או צ'יפס?פירה אפונה או תרד?אפונה חום או קור?קור חורף או קיץ?חורף פלאפון או מירס?פלאפון אח או אחות?אח תה או קפה?תה קפה או שוקו?שוקו תה או שוקו?שוקו קר או קפוא?קר יום או לילה?יום ירח או כוכבים?ירח דשא או אדמה?דשא מטוגן או על האש?על האש נא\ מדיום\ או וול דאן?מדיום פסטה או אורז?פסטה רביולי או ניוקי?רביולי לזניה או סלט?לזניה אוכל של אמא או במסדה?מסעדה תל אביב או ירושלים?ת"א אילת או אילת?אילת מסעדה איטלקית או מזרחית?איטלקית סלט או ממתקים?ממתקים תפוז או בננה?בננה וואלה או ynet ?וואלה מתמטיקה או אזרחות?אזרחות 2 או 3?2 כלב או חתול?כלוב דג או צב?דג משמש או אפרסק?אפרסק דלעת או ברוקולי?דלעת תות או בננה?תות קרפ תרפתי או ואפל בלגי?קרפ גלידת וניל או שוקולד?וניל פופקורן או צמר-גפן מתוק?פופקורן חלה או לחם קל?חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?רוקדים עם כוכבים קשת או רשת [בערוץ 2]?קשת ערוץ 10 או 22?10 YES NO נעל או גרב?נעל גופיה או סווצ'ר?גופיה קרבי או ג'ובניק?קרבי אולסטאר גבוהות או חצי?חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות?חלקות אורנג' או סלקום?אורנג' לאומי או פועלים?אומי אופניים או סקייטבורד?אופניים מחשב או DVD?מחשב

למעלה