שאלון

שאלון

לזכר הימים הטובים.
פרטים אישיים שם: גיל: מין: מיקום:
האדם האחרון ש.. חיבקת: רבת איתו: דיברת איתו בטלפון: שלחת לו סמס: שלח לך סמס: התקשר אליך: ישן במיטה שלך: שרת לו: שר לך: התלהבת ממנו: שלח לך הודעה בICQ: התגעגעת אליו: ראית: דיברת איתו: שכבת איתו: הטריד אותך:
דברים אהובים מה המאכל המועדף עלייך? מה המשקה המועדף עלייך? מה משחק המחשב האהוב עלייך? מהו הצבע המועדף עלייך? מילה אהובה: קללה אהובה: אדם אהוב: תכונה אהובה: חנות אהובה: תוכנית ילדים אהובה: סידרה אהובה: חפץ אהוב: להקה אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: סרט אהוב:
העדפות בין פיצה לבין סלט תעדיף- בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- בין קולה לדיאט קולה תעדיף- בין שחור לכחול תעדיף- בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- בין חולצה לגופיה תעדיף- בין חצאית למכנס תעדיף- בין שוקו לתפוזים תעדיף-
האם אי פעם.. פתחת בלוג? נפגשת עם אנשים שהכרת באינטרנט? התאפרת? ניסית סמים? עישנת? התנשקת? שכבת עם מישהו? חשבת להתאבד? שברת משהו בכוונה? הלכת מכות? עשית משהו והתחרטת עליו? מצאת כסף ברחוב? נכשלת במקצוע? בישלת משהו? שחית עם דולפינים? התאהבת? שברת למישהו את הלב? נפטר מישהו מהמשפחה שלך?
כןאו לא מסיבות הפתעה- הומואים- ההתנתקות- סרטי אימה- אלכוהול- אולסטאר- וואנס- אדידאס- נייק- רוק- פופ-
זכרונות מהו הזיכרון הראשון שלך? מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? מה אתה זוכר מכיתה ב`? מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך?

../images/Emo110.gif

לזכר הימים הטובים. פרטים אישיים שם: מתן! גיל: 18 וקצת מין: נ מיקום: ירושלים האדם האחרון ש.. חיבקת: דיויד? רבת איתו: אולי אורית אתמול דיברת איתו בטלפון: אבא שלחת לו סמס: דיויד שלח לך סמס: דיויד התקשר אליך: סבתא ישן במיטה שלך: אנוכי שרת לו: אפחד? שר לך: כנל התלהבת ממנו: דיויד, הוא יצא רבעוש שלח לך הודעה בICQ: אלכסיי התגעגעת אליו: אביתר ראית: אמא דיברת איתו: כנל שכבת איתו: - הטריד אותך: מאיר כל היום מטריד אותי
דברים אהובים מה המאכל המועדף עלייך? בעיקר זבל מה המשקה המועדף עלייך? קולה מה משחק המחשב האהוב עלייך? לא יודעת מהו הצבע המועדף עלייך? שחור? מילה אהובה: לא יודעת קללה אהובה: כוסומו/כושלראבק אדם אהוב: מה זו השאלה הזאת:'( תכונה אהובה: לא יודעת חנות אהובה: תוכנית ילדים אהובה: השמינייה!!!!!!!!1111111111111 סידרה אהובה: אבודים, ורוניקה מארס, חברים, 24.... חפץ אהוב: המיטה שלייייייייי להקה אהובה: בלאק אייד פיז? שחקן אהוב: ג'וני דפ שחקנית אהובה: לינדזי לוהאן
זמר אהוב: עברי זמרת אהובה: לא יודעת סרט אהוב: חומות של תקווה, שישי הפוך, שבעה חאטאים, טיפשים בלי הפסקה העדפות בין פיצה לבין סלט תעדיף- תלוי מתי, הגיוני שסלט בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- המבורגר בין קולה לדיאט קולה תעדיף- דיאט בין שחור לכחול תעדיף- שחור בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- חחח לא יודעת :< בין חולצה לגופיה תעדיף- גופיה בין חצאית למכנס תעדיף- מכנס בין שוקו לתפוזים תעדיף- תפוזים האם אי פעם.. פתחת בלוג? כן נפגשת עם אנשים שהכרת באינטרנט? כן התאפרת? כן ניסית סמים? לא עישנת? כן התנשקת? כן שכבת עם מישהו? עוד לא חשבת להתאבד? לא שברת משהו בכוונה? כן הלכת מכות? כן עשית משהו והתחרטת עליו? תמיד מצאת כסף ברחוב? כן נכשלת במקצוע? לא בישלת משהו? כן שחית עם דולפינים? לא התאהבת? אולי שברת למישהו את הלב? לא נראה לי נפטר מישהו מהמשפחה שלך? אמממ.. מישי שאני מחשיבה כמשפחה :| כןאו לא מסיבות הפתעה- כן הומואים- כן!!!!!!!!!!!11111111111 ההתנתקות- לאא יודעת סרטי אימה- כן אלכוהול- כן אולסטאר- כן וואנס- כן אדידאס- למהלא נייק- למהלא רוק- כן פופ- גם זכרונות מהו הזיכרון הראשון שלך? לא יודעת מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? לא יודעת מה אתה זוכר מכיתה ב`? כלום? מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? לא יודעת, אולי גן? מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? שהיא הייתה חרא הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo192.gif

פרטים אישיים שם: הילה גיל: 18 מין: נקבה מיקום: טבריה 3> האדם האחרון ש.. חיבקת: פלור. נדמה לי O: או הג'ינג'י. רבת איתו: ממ סביר להניח שאלכס. הא, לא! הג'ינג'י אתמול. אבל בקטנה. דיברת איתו בטלפון: דור שלחת לו סמס: דור שלח לך סמס: אלין התקשר אליך: דור ישן במיטה שלך: אלין ודימה שרת לו: אממ. ספיר? :< שר לך: ספיר? P: לא יודעת. התלהבת ממנו: לא יודעת O: הא, דימה!
הוא כתב שיר כלכך יפה. שלח לך הודעה בICQ: נטלי התגעגעת אליו: ואו המון אנשים. אפרים, דור, דניאל, דימה3>, תמרה, אפילו אלכס למרות שהוא אדיוט. [: ראית: אחי דיברת איתו: אחי שכבת איתו:
הטריד אותך: נטלי הייתה במצב חתולי ביום שני ונגעה בי.
דברים אהובים מה המאכל המועדף עלייך? פיצה, שניצל תירס מה המשקה המועדף עלייך? קולה מה משחק המחשב האהוב עלייך? סימס! וכל הסימסים שונאים אותי. מהו הצבע המועדף עלייך? כחול וגווניו מילה אהובה: לא יודעת :[ קללה אהובה: ^ אדם אהוב: יש המון תכונה אהובה: ישירות חנות אהובה: O: מה תוכנית ילדים אהובה: ארתור! סידרה אהובה: כל מיני חפץ אהוב: פלאפון3> להקה אהובה: אוונסנס, מוניקהסקס שחקן אהוב: אדם ברודי שחקנית אהובה: אלקסיס בלדל, ריצ'ל בילסון זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: אבריל, דנה עדיני סרט אהוב: המון העדפות בין פיצה לבין סלט תעדיף- פיצה. או סלט. לא, פיצה. לא יודעת! אם אני בדיאטה אז סלט ;[ בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- פיצה בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה בין שחור לכחול תעדיף- שילוב! בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- קטנה בין חולצה לגופיה תעדיף- תלוי בין חצאית למכנס תעדיף- ^ בין שוקו לתפוזים תעדיף- שוקו האם אי פעם.. פתחת בלוג? כן נפגשת עם אנשים שהכרת באינטרנט? כן התאפרת? כן ניסית סמים? לא עישנת? כן התנשקת? כן שכבת עם מישהו? כן חשבת להתאבד? לא שברת משהו בכוונה? כן הלכת מכות? כמובן עשית משהו והתחרטת עליו? כן מצאת כסף ברחוב? כן נכשלת במקצוע? כן בישלת משהו? כן! (אני זוכרת לטובה את הפאנקייקים שעשיתי עם דור) שחית עם דולפינים? לא התאהבת? כן שברת למישהו את הלב? לא נפטר מישהו מהמשפחה שלך? כן כןאו לא מסיבות הפתעה- לאנשים אחרים כן הומואים- סבבה ההתנתקות- לא סרטי אימה- כן אלכוהול- לעיתים ובקטנה אולסטאר- כן וואנס- כן אבל תלוי אילו אדידאס- לא נייק- לא מתה על זה רוק- תלוי איזה פופ- ^ זכרונות מהו הזיכרון הראשון שלך? מוות של סבתא מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? ^ מה אתה זוכר מכיתה ב`? את זהבה שלנו מואה נפלאה אותנו לימדההה כל השנה (זה השיר ששרנו לה
) מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? 2-3? מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? לא הרבה

little WhiSper

New member
../images/Emo215.gif

פרטים אישיים שם: אדווה גיל: 17.9 מין: נקבה! מיקום: האדם האחרון ש.. חיבקת: אמא רבת איתו: אחשלי? דיברת איתו בטלפון: חברה.. שלחת לו סמס:חברה.. שלח לך סמס:אמא התקשר אליך:אמא ישן במיטה שלך: אני שרת לו:אני שר לך:אני! התלהבת ממנו: לילוש שלח לך הודעה בICQ: חני התגעגעת אליו: =\ ראית:אחשלי דיברת איתו:אחשלי שכבת איתו: הטריד אותך: דברים אהובים מה המאכל המועדף עלייך? צ'יפס, פיצה, לאדעת מה המשקה המועדף עלייך? קולה! אייסקפה.. מה משחק המחשב האהוב עלייך? מהו הצבע המועדף עלייך? כחול, שחור מילה אהובה: קללה אהובה: אדם אהוב: תכונה אהובה: חנות אהובה: תוכנית ילדים אהובה: סידרה אהובה: חברים חפץ אהוב: המצלמה שלי. להקה אהובה: היהודים, HIM ועוד... שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוב: אביבגפן, עברי לידר, דניאל סלומון, ועודד.. זמרת אהובה: אורית שחף, איימי לי, ולוזכרת סרט אהוב: העדפות בין פיצה לבין סלט תעדיף- פיצה בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- תלוי בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה! בין שחור לכחול תעדיף-
בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- גדולה בין חולצה לגופיה תעדיף- חולצה בין חצאית למכנס תעדיף-מכנס בין שוקו לתפוזים תעדיף- שוקו האם אי פעם.. פתחת בלוג? כן נפגשת עם אנשים שהכרת באינטרנט? כן התאפרת? כן ניסית סמים? ריטלין נחשב? עישנת? כן התנשקת? שכבת עם מישהו? חשבת להתאבד? כן שברת משהו בכוונה? כן? הלכת מכות? קצת עשית משהו והתחרטת עליו? תמיד מצאת כסף ברחוב? לא
נכשלת במקצוע? נו ברור בישלת משהו? חביתה נחשב? שחית עם דולפינים? התאהבת? שברת למישהו את הלב? נפטר מישהו מהמשפחה שלך? כן. כןאו לא מסיבות הפתעה-
! הומואים-
! ההתנתקות-
!!! סרטי אימה-
אלכוהול-
אולסטאר-
וואנס-
! אדידאס-
נייק-
רוק-
פופ-
זכרונות מהו הזיכרון הראשון שלך? מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? מה אתה זוכר מכיתה ב`?את המורה מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? מתאמול בלילה מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? חרא.

s h e e p i t

New member
עד שנלך ללכת/רוץ =|

פרטים אישיים שם: רותם גיל: 18 וחצי מין: נ' מיקום: חור האדם האחרון ש.. חיבקת:לא יודעת מלא הלכו עכשיו... אולי ענבר רבת איתו: שירן
הלכנו מכות דיברת איתו בטלפון: מאי שלחת לו סמס: רועי שלח לך סמס: רועי התקשר אליך: שירה ישן במיטה שלך: שרת לו: שר לך: התלהבת ממנו: שלח לך הודעה בICQ: דלית התגעגעת אליו: ראית: שמרית דיברת איתו: שמרית שכבת איתו: הטריד אותך: דברים אהובים מה המאכל המועדף עלייך? מה המשקה המועדף עלייך? דיאט 7 אפ
מה משחק המחשב האהוב עלייך? וורמז מהו הצבע המועדף עלייך?בורדו מילה אהובה: קללה אהובה: אדם אהוב: תכונה אהובה: חנות אהובה: תוכנית ילדים אהובה: יאא
סידרה אהובה: חפץ אהוב: להקה אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: סרט אהוב: העדפות בין פיצה לבין סלט תעדיף- סלט בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- המבורגר בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה בין שחור לכחול תעדיף- שחור בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- =\ בין חולצה לגופיה תעדיף- גופיה בין חצאית למכנס תעדיף- מכנס בין שוקו לתפוזים תעדיף- =\ האם אי פעם.. פתחת בלוג? כן נפגשת עם אנשים שהכרת באינטרנט? כן התאפרת?כן ניסית סמים? לא עישנת? כן התנשקת? כן שכבת עם מישהו? חשבת להתאבד? שברת משהו בכוונה? הלכת מכות? כן עשית משהו והתחרטת עליו? מצאת כסף ברחוב? כן - 50 שקל... נכשלת במקצוע?כן בישלת משהו?כן שחית עם דולפינים?לא התאהבת? שברת למישהו את הלב? נפטר מישהו מהמשפחה שלך?כן כןאו לא מסיבות הפתעה-לא הומואים-בסדר ההתנתקות- סרטי אימה-כן אלכוהול-לפעמים אולסטאר-כן וואנס-כן אדידאס-לא. יש לי עד היום צלקות מהן נייק- רוק- פופ- זכרונות מהו הזיכרון הראשון שלך? מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? מה אתה זוכר מכיתה ב`? מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Innocence Lost

New member
יאה

פרטים אישיים שם: ספיר גיל: 17 וחצי מין:נ מיקום:טבריה האדם האחרון ש.. חיבקת:דניאל רבת איתו:לא יודעת דיברת איתו בטלפון:קרן שלחת לו סמס:קרן שלח לך סמס:קרן? התקשר אליך:מאורD: ישן במיטה שלך:אחותי שרת לו:קרן שר לך:קרן התלהבת ממנו:אפשר כלב? שלח לך הודעה בICQ:אורD: אבל הוירוס נו התגעגעת אליו:ניר ראית:אחותי דיברת איתו:אמא שכבת איתו:אף אחד הטריד אותך:באיזה מובן? דברים אהובים מה המאכל המועדף עלייך?יש מלא אני שונאת את השאלה הזאת. מה המשקה המועדף עלייך? נסטי, לימונדה, תפוחים זה משתנה כל הזמן אבל אף פעם אל מוגז. מה משחק המחשב האהוב עלייך? שונאת משחקי מחשב, אני מקסימום דייב מהו הצבע המועדף עלייך?כולם מילה אהובה: בבב קללה אהובה:סעמעמק אדם אהוב: בבב תכונה אהובה: מה חנות אהובה: לא אוהבת חנויות תוכנית ילדים אהובה:השמינייה סידרה אהובה: האלופה;[[[[ והעונות הראשונות של השיר שלנו! גם השלישית נחמדה אבל לא הייתה לי אפשרות להתמכר חפץ אהוב: יש הרבה להקה אהובה:יש הרבה שחקן אהוב:לא יודעת שחקנית אהובה:לא יודעת זמר אהוב:עביב זמרת אהובה: לא יודעת סרט אהוב:יש מלא, העאע מישהולרוץאיתו
העדפות בין פיצה לבין סלט תעדיף- תלוי בחשק אבל לרוב פיצה מן הסתם בין המבורגר לבין פיצה תעדיף-פיצה בין קולה לדיאט קולה תעדיף-דיאט קולה בין שחור לכחול תעדיף-לא יודעת תלוי במה בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף-קטנה? בין חולצה לגופיה תעדיף-חולצה בין חצאית למכנס תעדיף-תלוי לאן, לרוב מכנס בין שוקו לתפוזים תעדיף-תלוי בחשק האם אי פעם.. פתחת בלוג?כן נפגשת עם אנשים שהכרת באינטרנט?כן התאפרת?כן ניסית סמים?לא עישנת?כן התנשקת?כן שכבת עם מישהו?לא חשבת להתאבד?בקטנה שברת משהו בכוונה?כנראה הלכת מכות?בקטנה עשית משהו והתחרטת עליו?כן מצאת כסף ברחוב?אולי נכשלת במקצוע?כן בישלת משהו?כן שחית עם דולפינים?לא התאהבת?כן שברת למישהו את הלב?נראה לי נפטר מישהו מהמשפחה שלך?כן כןאו לא מסיבות הפתעה-למה לא הומואים-למה לא ההתנתקות- עדיף שלא סרטי אימה-תלוי כמה איכותיים הם אלכוהול-למה לא אולסטאר- רק נמוכים. וואנס-כן אדידאס- יש יפים ויש מכוערים, תמיד חשבתי שזה דיי מעאפן עד שראיתי את של ניר
ושל עוד מישהו, קיצר אפשר למצוא יפים אבל רובם לא. נייק-לא רוק-כן פופ-טוב זכרונות מהו הזיכרון הראשון שלך? וואי לא יודעת מה בדיוק הראשון, יש לי כמה ראשונים ואני לא יודעת מה בא קודם מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם?אמא בהריון עם חולצה כחולה וצהובה ואני אומרת לה שתעשה שזאת תהיה בת והיא מנסה להסביר לי שאי אפשרD: מה אתה זוכר מכיתה ב`? שהברזתי לראשונה כי חשבתי שזה מגניב והזמינו משטרה וכולם חיפשו אותי ועשיתי בלאגן;[ מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים?שנתיים פלוס מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? את חברותיי הנאמנות ומתנות מגניבות וסמס מעצבן

R e A

New member
סוף שבוע רגוע מגלגל"צ

פרטים אישיים שם: רע גיל: 17 וחצי מין: ז מיקום: גן יבנה האדם האחרון ש.. חיבקת: ידידה רבת איתו: חבר דיברת איתו בטלפון: חבר שלחת לו סמס: עופרי שלח לך סמס: עופרי התקשר אליך: חבר ישן במיטה שלך: אני שרת לו: לא זוכר:O שר לך: בטח עופרי
התלהבת ממנו: אתמול איזה אחד עשה מלא קסמים מגניבים
שלח לך הודעה בICQ: לוזוכר התגעגעת אליו: עופרי ראית: אישתו של אבא דיברת איתו: אישתו של אבא שכבת איתו: אישתו..סתם:X ממ.. הטריד אותך: לא יודע דברים אהובים מה המאכל המועדף עלייך? צ'יפס מה המשקה המועדף עלייך? מים מה משחק המחשב האהוב עלייך? די אקס בול
מהו הצבע המועדף עלייך? כחול מילה אהובה: להתכרבל קללה אהובה: יא קקה אדם אהוב: יש הרבה. עופרי!! [את מופיעה פה הרבה היום
] תכונה אהובה: ספונטניות חנות אהובה: מקדונלדס תוכנית ילדים אהובה: ארתור סידרה אהובה: חברים חפץ אהוב: הפלא שלי להקה אהובה: לא יודע:X שחקן אהוב: טום הנקס, ג'ים קארי, טים רובינס, אדי מרפי, מרטין לורנס, רובין וויליאמס שחקנית אהובה: לוידע:X זמר אהוב: לא יודע זמרת אהובה: לא יודע סרט אהוב: הוווו יש המווון! פורסט גאמפ, חומות של תקווה, מאסר עולם, בת הים הקטנה
,גרין מייל, פאטצ' אדאמס העדפות בין פיצה לבין סלט תעדיף- סלט בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- פיצה בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה בין שחור לכחול תעדיף- כחול בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- גדולה בין חולצה לגופיה תעדיף- חולצה בין חצאית למכנס תעדיף- מכנס?:X בין שוקו לתפוזים תעדיף- שוקו האם אי פעם.. פתחת בלוג? כן נפגשת עם אנשים שהכרת באינטרנט? הו כן
התאפרת? פורים:X ניסית סמים? לא עישנת? כן התנשקת? כן שכבת עם מישהו? מה קורה חשבת להתאבד? כן שברת משהו בכוונה? כן הלכת מכות? כן עשית משהו והתחרטת עליו? כן מצאת כסף ברחוב? כן נכשלת במקצוע? כן בישלת משהו? כן שחית עם דולפינים? עדיין לא:( התאהבת? כן שברת למישהו את הלב? לא יודע נפטר מישהו מהמשפחה שלך? כן..דודה שלי עומדת למות:X עניין של כמה ימים... כןאו לא מסיבות הפתעה- כן הומואים- כן ההתנתקות- ממ לא יודע נו...כן[?] סרטי אימה- כן אלכוהול- כן אולסטאר- איכ וואנס- כןןןן אדידאס- כן נייק- כן רוק- ממ..כמו הומאים. לא מפריע לי. אז למהלא פופ- למהלא זכרונות מהו הזיכרון הראשון שלך? החברה הטיפשה של אמא שוברת לי את הטרקטור הענקייי שלי הצהוב!!! מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? פעם אחרת... מה אתה זוכר מכיתה ב`? כלום. אולי אני זוכר משהו ולא זוכר שזה מב' מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? לא יודע מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? זה היה במסיבות של פורים. אז במסיבה בבצפר הרימו אותי מול כל הבצפר ושמו לי שיר יומולדת
היה מגניב!!!

עופריקי

New member
טקטור* דבר ראשוןD:

שכבת עם מישהו? מה קורה
פאק אתה בן 18 אח שלי........................... סתם.

עופריקי

New member
=]

פרטים אישיים שם: עופרי גיל: 16 וחצי (אתמול בדיוק
) מין: נקבה
דיברת איתו בטלפון: רע!!1111 שלחת לו סמס: עומרי שלח לך סמס: עומרי התקשר אליך: רע ישן במיטה שלך: זאב
שרת לו: למורה שלי שרתי את יונתן שפיראD: שר לך: אף אחד לא שר לי:( התלהבת ממנו: איזה אחת עם שערות עד התחת (כאילו זה ממש מכוער
) שלח לך הודעה בICQ: סי התגעגעת אליו: רע=[ ראית: אבא עבר פה ליפני שניה^_^ דיברת איתו: הממ נראלי לאחים שלי ("טוב!") שכבת איתו:
להלההההההךהלהלההה הטריד אותך: שירה
דברים אהובים מה המאכל המועדף עלייך? בשרD: מה המשקה המועדף עלייך? משקה בננה (מה זה, חבל בטעם בננה?) מה משחק המחשב האהוב עלייך? סוליטר (פריסלפריסל אני משחק פריסל!!
) וגם DX BALL מהו הצבע המועדף עלייך? צהוב
מילה אהובה: מרגלות
קללה אהובה: בן של זונהD: אדם אהוב: רע=] תכונה אהובה: בי? חברותית^_^ חנות אהובה: פופקורן\פאנקיפיש\אודם וכאלה וכאלה.. תוכנית ילדים אהובה: שאלתיאל קוואק סידרה אהובה: חברים=] חפץ אהוב: אממ.. יש לי כזה להקה אהובה: סינרגיה שחקן אהוב: אדוארד נורטון שחקנית אהובה: לא יודעת זמר אהוב: פיטר רוט זמרת אהובה: אפרת גוש סרט אהוב: ארמגדון העדפות בין פיצה לבין סלט תעדיף- סלט בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- המבורגר בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה בין שחור לכחול תעדיף- כחול (השמיים כחולים, השמש צהובה להלה..) בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- גדולה בין חולצה לגופיה תעדיף- גופיה בין חצאית למכנס תעדיף- חצאית בין שוקו לתפוזים תעדיף- שוקו האם אי פעם.. פתחת בלוג? כן נפגשת עם אנשים שהכרת באינטרנט? כן התאפרת? כן ניסית סמים? נרגילה? עישנת? כן התנשקת? כן שכבת עם מישהו? חשבת להתאבד? שברת משהו בכוונה? כןD: הלכת מכות? כן עשית משהו והתחרטת עליו? לא מצאת כסף ברחוב? כן(וואי פעם מצאתי מאה וקניתי בזה מלא מלא ממתקים
) נכשלת במקצוע? כן בישלת משהו? לא שחית עם דולפינים? לא איכס התאהבת? כן שברת למישהו את הלב? נראה לי שכן נפטר מישהו מהמשפחה שלך? כן כןאו לא מסיבות הפתעה- כן הומואים- כן!!!11111
ההתנתקות- לא סרטי אימה- לא
אלכוהול- כן אולסטאר- כן וואנס- כן
אדידאס- לא נייק- כן רוק- כן פופ- כן זכרונות מהו הזיכרון הראשון שלך? לא יודעת (למה תמיד שואלים את זה לעזעזל..) מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? שפעם אחת סבא שלי לקח אותי לטיילת באילת והשטנו שם סירות קטנות כאלה=] מה אתה זוכר מכיתה ב`? כלום מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? מהגן לאידעת מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? כל כך הרבה דברים...

heaven is here

New member
כן

פרטים אישיים שם: שירה גיל: תכף 20 מין: נקבה מיקום: בבית האדם האחרון ש.. חיבקת: חן רבת איתו: אחי דיברת איתו בטלפון: אלכסיי שלחת לו סמס: אינה שלח לך סמס: עדי התקשר אליך: גלעד ישן במיטה שלך: אני שרת לו: לא שר לך:לא התלהבת ממנו: מה שלח לך הודעה בICQ: לא זוכרת התגעגעת אליו: כבר לא ראית: אבא דיברת איתו: אבא שכבת איתו: הטריד אותך: דברים אהובים מה המאכל המועדף עלייך? אורז מה המשקה המועדף עלייך? מים מה משחק המחשב האהוב עלייך? שולה המוקשים מהו הצבע המועדף עלייך? אדום סגול ירוק מילה אהובה: לא נורא קללה אהובה: פיזדייט אדם אהוב: אבא תכונה אהובה: חנות אהובה: תוכנית ילדים אהובה: סידרה אהובה: חפץ אהוב: להקה אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: סרט אהוב: שמש נצחית בראש צלול העדפות בין פיצה לבין סלט תעדיף- סלט בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- פיצה בין קולה לדיאט קולה תעדיף- לא זה ולא זה בין שחור לכחול תעדיף- כחול בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- גדולה בין חולצה לגופיה תעדיף- חולצה בין חצאית למכנס תעדיף- מכנס בין שוקו לתפוזים תעדיף- שוקו האם אי פעם.. פתחת בלוג? כן נפגשת עם אנשים שהכרת באינטרנט? כן התאפרת? כן ניסית סמים?בערך עישנת? כן התנשקת?כן שכבת עם מישהו? חשבת להתאבד? לא שברת משהו בכוונה?כן הלכת מכות?כן עשית משהו והתחרטת עליו?כן מצאת כסף ברחוב?כן נכשלת במקצוע? כן בישלת משהו?כן שחית עם דולפינים?לא התאהבת?לא שברת למישהו את הלב?לא יודעת נפטר מישהו מהמשפחה שלך?כן כןאו לא מסיבות הפתעה- כן הומואים-כן ההתנתקות- כן סרטי אימה- כן אלכוהול-כן אולסטאר- כן וואנס- לא אדידאס- כן נייק-לא רוק- כן פופ- כן זכרונות מהו הזיכרון הראשון שלך?נפילה ממגלשה מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם?כל מני.. מה אתה זוכר מכיתה ב`? שידעתי חשבון מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים?גן-יסודי מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך?שהיה כיף

ל א ק י

New member
שיו

פרטים אישיים שם: גיל: 17 מין: נ מיקום: מגדל העמק \ טכניון האדם האחרון ש.. חיבקת: נתי [בעצם סבתא, אבל לא נחשב:O] רבת איתו: שותפה שלי לחדר? אבל היה קצר דיברת איתו בטלפון: אבא שלחת לו סמס: נתי שלח לך סמס: נתי התקשר אליך: אבא ישן במיטה שלך: נתי שרת לו: שר לך: התלהבת ממנו: נתי?:p שלח לך הודעה בICQ: וואלה אני צריכה להתקין איסיקיו על המחשב ולהפעיל אותו לראשונה החודש :O התגעגעת אליו: נתי ראית: אמא\אבא דיברת איתו: אמא\אבא שכבת איתו: נתי? הטריד אותך: לאיודעת דברים אהובים מה המאכל המועדף עלייך? בשר מה המשקה המועדף עלייך? שוקולטה בשקל מהמכונות:O מה משחק המחשב האהוב עלייך? אייסיטאוור מהו הצבע המועדף עלייך? תכלת מילה אהובה: לאיודעת קללה אהובה: לאיודעת אדם אהוב: נתי תכונה אהובה: לאיודעת חנות אהובה: לאיודעת, כל האלה של הציוד סנפלינג.. זה הכי כיף בעולם תוכנית ילדים אהובה: לאיודעת סידרה אהובה: חפץ אהוב: להקה אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: סרט אהוב: העדפות בין פיצה לבין סלט תעדיף- סלט, אם כי תלוי איזה בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- המבורגר בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה כמובן, מי האידיוט ששותה דיאט בין שחור לכחול תעדיף- כחול בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- קטנה בין חולצה לגופיה תעדיף- חולצה בין חצאית למכנס תעדיף- מכנס בין שוקו לתפוזים תעדיף- תפוזים האם אי פעם.. פתחת בלוג? כן נפגשת עם אנשים שהכרת באינטרנט? כן התאפרת? כן ניסית סמים? לא עישנת? לא התנשקת? כן שכבת עם מישהו? כן חשבת להתאבד? כן שברת משהו בכוונה? לא הלכת מכות? כן עשית משהו והתחרטת עליו? כן מצאת כסף ברחוב? כן נכשלת במקצוע? כן בישלת משהו? כן שחית עם דולפינים? כן התאהבת? כן שברת למישהו את הלב? לא נפטר מישהו מהמשפחה שלך? כן כןאו לא מסיבות הפתעה- לא הומואים- כן ההתנתקות- סרטי אימה- לא אלכוהול- כן אולסטאר- בסדר:O וואנס- כן אדידאס- כן נייק- כן רוק-כן פופ- כן זכרונות מהו הזיכרון הראשון שלך? ספסל מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? לאיודעת מה אתה זוכר מכיתה ב`? כלום מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? 6 מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? שנאלצתי להתחיל ללמוד באותו יום וחברות שלי שהכרתי באותו היום קנו לי עוגה :O

רותם ע

New member
יש

פרטים אישיים שם: רותם גיל: 18 מין: נקבה מיקום: בש האדם האחרון ש.. חיבקת: אמא רבת איתו: עידו דיברת איתו בטלפון: צביקה שלחת לו סמס: לא זוכרת שלח לך סמס: סלקום התקשר אליך: צביקה ישן במיטה שלך: אני שרת לו: עצמי שר לך: אף אחד לא שר לי מה התלהבת ממנו: פוף מי מתלהב מאנשים שלח לך הודעה בICQ: מזמן לא הפעלתי התגעגעת אליו: אולגה!1 ראית: אבא דיברת איתו: אבא שכבת איתו: מה הטריד אותך: אלמוני שמתקשר אלי דברים אהובים מה המאכל המועדף עלייך? בשר, ביצים מה המשקה המועדף עלייך? מים מה משחק המחשב האהוב עלייך? סימס2
מהו הצבע המועדף עלייך? ירוק מילה אהובה: ממ.... מעפן קללה אהובה: בן זונה אדם אהוב: ממ תכונה אהובה: קליטה מהירה כזאת חנות אהובה: פול אנד בר תוכנית ילדים אהובה: פעם ארתור עד שהבנתי כמה זה מסריח... קשה לי לחשוב על אחת סידרה אהובה: אבודים, אבל מה נסגר איתה חפץ אהוב: שמיכה להקה אהובה: ביטלס? שחקן אהוב: ג'וני דפ שחקנית אהובה: ניקול קידמן זמר אהוב: די נו זמרת אהובה: סרט אהוב: נרשום... דוגוויל העדפות בין פיצה לבין סלט תעדיף- סלט בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- המבורגר בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה בין שחור לכחול תעדיף- כחול בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- קטנה בין חולצה לגופיה תעדיף- חולצה בין חצאית למכנס תעדיף- מכנס רק כי לא יפה לי חצאית בין שוקו לתפוזים תעדיף- תפוזים האם אי פעם.. פתחת בלוג? כן נפגשת עם אנשים שהכרת באינטרנט? כן התאפרת? כן ניסית סמים? לא עישנת? לא התנשקת? לא שכבת עם מישהו? לא חשבת להתאבד? לא שברת משהו בכוונה? לא זוכרת הלכת מכות? כן עשית משהו והתחרטת עליו? כן מצאת כסף ברחוב? כן נכשלת במקצוע? לא בישלת משהו? כן שחית עם דולפינים? לא התאהבת? לא שברת למישהו את הלב? לא נפטר מישהו מהמשפחה שלך? כן, לא המצומצמת כןאו לא מסיבות הפתעה- לא הומואים- כן ההתנתקות- ע סרטי אימה- לא אלכוהול- קצת אולסטאר- לא וואנס- מה אדידאס- שיהיה נייק- רוק- כן פופ- לעיתים זכרונות מהו הזיכרון הראשון שלך? אמא מאכילה אותי בגיל 3 מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? הרבה מה אתה זוכר מכיתה ב`? שהייתי בבית ספר מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? 3 מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? איכ שונאת אה זהו

everybody dance now!

פרטים אישיים שם: נופר גיל: 16 ו-4 חודשים מין: כוס מיקום: פ"ת האדם האחרון ש.. חיבקת: רעות רבת איתו: אסף דיברת איתו בטלפון: יונתן שלחת לו סמס: רעות שלח לך סמס: יונתן התקשר אליך: יונתן ישן במיטה שלך: יונתן שרת לו: דבורה שר לך: רעות התלהבת ממנו: אפחד שלח לך הודעה בICQ: פייי, כבר איזה שנתיים שאיןלי אייסיקיו. אבל שלחתי מהאייסי של יונתן לספה הודעה $: התגעגעת אליו: שירי ראית: רעות דיברת איתו: אבא שכבת איתו: שירי, אבל לפני איזה 32552 שנים הטריד אותך: שירי דברים אהובים מה המאכל המועדף עלייך? שומדבר מה המשקה המועדף עלייך? מים מה משחק המחשב האהוב עלייך? סימס מהו הצבע המועדף עלייך? שחור ולבן מילה אהובה: כוסאמק קללה אהובה: ^^ אדם אהוב: יש יותר מאחד תכונה אהובה: חוש הומור חנות אהובה: חנויות בגדים למיניהן, זארה
תוכנית ילדים אהובה: לא אוהבת סידרה אהובה: לא אוהבת חפץ אהוב: דברים שיש להם ערך סנטימנטלי בעיניי, לא משהו ספציפי להקה אהובה: רדיוהד שחקן אהוב: לא שחקנית אהובה: גם זמר אהוב: אביתר בנאי? זמרת אהובה: רונה קינן סרט אהוב: שמש נצחית.. העדפות בין פיצה לבין סלט תעדיף- בכלליות פיצה אבל אני בדיאטה אז סלט;[ בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- דיי נו!!#$ בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה בין שחור לכחול תעדיף- שחור בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- גדולה בין חולצה לגופיה תעדיף- גופיה בין חצאית למכנס תעדיף- חצאית בין שוקו לתפוזים תעדיף- שוקו האם אי פעם.. פתחת בלוג? כן נפגשת עם אנשים שהכרת באינטרנט? כן התאפרת? כן ניסית סמים? כן עישנת? כן התנשקת? כן שכבת עם מישהו? מישהי חשבת להתאבד? כן שברת משהו בכוונה? כן הלכת מכות? כן אבל בקטנה עשית משהו והתחרטת עליו? כן מצאת כסף ברחוב? כן נכשלת במקצוע? כן בישלת משהו? לא שחית עם דולפינים? לא התאהבת? כן שברת למישהו את הלב? כן נפטר מישהו מהמשפחה שלך? כן כןאו לא מסיבות הפתעה- כן הומואים- כן ההתנתקות- לא סרטי אימה- כן אלכוהול- כן אולסטאר- כן וואנס- כן אדידאס- כן נייק- כן רוק- כן פופ- כן זכרונות מהו הזיכרון הראשון שלך? שהיה לי סיוט בגיל 5 והערתי את כולם מצרחות
מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? מה אתה זוכר מכיתה ב`? מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך?

../images/Emo13.gif

פרטים אישיים שם: שחר גיל: 19 מין:ז מיקום:זכרון האדם האחרון ש.. חיבקת:ידידה רבת איתו:לא זוכר דיברת איתו בטלפון:מכינה שלחת לו סמס:ישן שלח לך סמס:כנל התקשר אליך:מכינה ישן במיטה שלך:אני שרת לו:אף אחד! שר לך:לא זוכר התלהבת ממנו:הממ שלח לך הודעה בICQ:אין התגעגעת אליו:הרבה
ראית:אבא דיברת איתו:אבא שכבת איתו:הממ הטריד אותך:הממ דברים אהובים מה המאכל המועדף עלייך? לא יודע מה המשקה המועדף עלייך? בירה מה משחק המחשב האהוב עלייך? אין מהו הצבע המועדף עלייך?אין מילה אהובה: להיט קללה אהובה:כוס ראבאק אדם אהוב: אני תכונה אהובה: הכל חנות אהובה: קסטרו
תוכנית ילדים אהובה:אין סידרה אהובה: חברים/סיינפלד חפץ אהוב: הממ להקה אהובה:פינק פלויד שחקן אהוב:הממ שחקנית אהובה:הממ זמר אהוב:הממ זמרת אהובה: הממ סרט אהוב:חומות של תקווה העדפות בין פיצה לבין סלט תעדיף-פיצה בין המבורגר לבין פיצה תעדיף-המבורגר בין קולה לדיאט קולה תעדיף-קולה בין שחור לכחול תעדיף-כחול בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף-גדולה, שתכיר לי את החברות שלה
בין חולצה לגופיה תעדיף-חולצה בין חצאית למכנס תעדיף-חצאית בין שוקו לתפוזים תעדיף-תפוזים האם אי פעם.. פתחת בלוג?כן נפגשת עם אנשים שהכרת באינטרנט?כן התאפרת?כן ניסית סמים?כן עישנת?כן התנשקת?כן שכבת עם מישהו?מישהי חשבת להתאבד?כן שברת משהו בכוונה?כן הלכת מכות?כן עשית משהו והתחרטת עליו?כן מצאת כסף ברחוב?כם נכשלת במקצוע?כן בישלת משהו?כן שחית עם דולפינים?כן התאהבת?כן שברת למישהו את הלב?כן נפטר מישהו מהמשפחה שלך?כן כןאו לא מסיבות הפתעה-כן הומואים-כן ההתנתקות-לא סרטי אימה-לא אלכוהול-כן אולסטאר-כן וואנס-מה? אדידאס-כן נייק-כן רוק-כן פופ-לא זכרונות מהו הזיכרון הראשון שלך?לא יודי מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם?כנל מה אתה זוכר מכיתה ב`?כנל מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים?כנל מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך?הרבה אלכוהול וויאגרה

למעלה